سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
دو کاندیدا سوار بر موتور

 

 

سعید جلیلی

سعید جلیلی

 

 

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
در بیانیه عارف:
آمده بودم که رفتم
محمدرضا عارف، نامزد اصلاح‌طلب ریاست جمهوری، با انتشار بیانیه‌ای دلایل کناره‌گیری از انتخابات ریاست‌جمهوری را توضیح داد. معاون اول دولت اصلاحات مشارکت مردم در انتخابات را خواستار شد.

 

به گزارش علمدار بصیر: متن کامل این بیانیه به نقل از روزنامه بهار در ادامه می‌آید:

به نام او
مردم عزیز ایران!
برخود لازم می‌دانم برای پاسخگویی به پرسش‌های بی‌شمار شما عزیزان درباره چرایی آمدن و چرایی کناره‌گیری خود در جریان یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری توضیحاتی ارائه کنم.

بعد از انتخابات سال 88، برداشت من بر این بود که دو چراغ رو به خاموشی رفته است؛ چراغ عقلانیت در بخشی از بدنه اجرایی و چراغ امید در بخشی از بدنه جامعه. بعضی از فعالان سیاسی، از جمله اصلاح‌طلبان و تحول‌خواهان، امید خود را از دست دادند و گوشه‌گیری را بر میدانداری ترجیح داده بودند. فعالیت‌های حزبی ورسانه‌ای و حلقه‌های همفکری و همکاری رو به زوال می‌رفت؛ زیرا با خود می‌گفتند فایده‌ای بر این هم‌اندیشی و همکاری مترتب نیست.

اما من و همراهانم اعتقاد داشتیم و تصمیم گرفتیم که فعالانه در عرصه اجتماعی و سیاسی حضور داشته باشیم. در کنار دیگر فعالیت‌هایم در سازمان‌های مردم‌نهاد، بنیاد دیگری را نیز تاسیس کردیم. نه‌تنها نامش را امید که مرامش را نیز امید برگزیدیم تا در آن وانفسای ناامیدی، یادآوری کنیم که امید کلید گذر از شب‌های تاریک به صبح روشن فرد‌است و رسالت آن بنیاد را این‌گونه تعیین کردیم: حاکمیت اخلاق و عقلانیت بر کشورداری؛ دو نیازی که سخت در آن روزها به‌چشم می‌خورد.

گذشت و زمان به سال 1392 نزدیک‌تر می‌شد. جمع‌بندی مشاوران و همراهان من این بود که دیگر سکوت شایسته نیست؛ گوشه‌گیری و عقب‌نشینی دیگر جایز نیست. این مسئله با افراد مختلفی مطرح شد، اما فضای دلخوری، ناامیدی و عدم مشارکت چنان سنگین بود که نمی‌شد کاری کرد.

بنابراین تصمیم گرفتم پس از سال‌ها سکوت، فریاد مطالبات اصلاح‌طلبانه باشم. البته شخصیت و منش‌ام رسانه‌ای نبود، اما چاره‌ای نداشتم جز این‌که وارد میدان شوم. در آن ایام من دو هدف را همزمان پیگیری می‌کردم؛ هدف اول من دمیدن امید به بدنه جامعه بود که «می‌شود» و «می‌باید» کاری کرد و هدف دوم من، فعال‌کردن پتانسیل بزرگ اصلاح‌طلبی.

گفتمان خود را «معیشت، منزلت، عقلانیت» انتخاب کردم. معیشت یعنی هرکسی باید خانه‌ای، خانواده‌ای و منبع درآمدی داشته باشد و از آموزش و سلامت بهره‌مند باشد. منزلت را به‌دلیل مشی اصلاح‌طلبانه‌ام انتخاب کردم، یعنی شخصیت و کرامت انسان‌ها مهم است فارغ از نژاد، قوم و مذهب؛ یعنی همان‌گونه که نسبت به تمامیت ارضی کشور حساس هستیم، باید نسبت به شرافت و آبروی تک‌تک انسان‌ها نیز حساس باشیم، ولو زندانیان و تبعیدیان. عقلانیت یعنی نظام کشورداری باید بر مدار تدبیر و خرد جمعی قرار گیرد؛ یعنی به جای نزدیک‌بینی، خیالبافی، تک‌روی، افراط‌و‌تفریط باید آینده‌اندیشی، واقع‌گرایی، اعتدال و تفاهم حاکم باشد.

آمدم تا دوباره تفکر اصلاح‌طلبی را احیا کنم.

آمدم تا از عملکرد، مشی و‌منش اصلاح‌طلبی دفاع کنم.

آمدم تا بگویم اصلاح‌طلبی می‌تواند معیشت و منزلت مردم را تامین و تضمین کند.

آمدم تا بگویم مردم! درمان تمام دردهای شما امید و اخلاق و عقلانیت است.

فریاد امید، اخلاق و عقلانیت در کوهستان جامعه پیچید و پژواک آن مردم را به‌وجد آورد.

از همان روزها یک راهبرد را در پیش گرفتم و آن همگرایی و اجماع در جبهه اصلاح‌طلبان بود. گفته بودم که براساس مشی اخلاقی و فرهنگی‌ام، اگر خاتمی و هاشمی بیایند من با آن‌ها رقابت نمی‌کنم؛ همچنین معتقد بودم باید بین نامزدهای منسوب به اصلاح‌طلبان نیز اجماع صورت بگیرد. تعهد خود را بارها اعلام کرده بودم که به هر اجماعی با محوریت خاتمی تمکین می‌کنم.

شرایط به‌گونه‌ای پیش رفت که به‌طور طبیعی من تنها نامزد باقیمانده از اصلاح‌طلبان شدم، اما جبهه اصلاح‌طلبان به این جمع‌بندی رسید که با جبهه اعتدال‌گرایان همراه شود و من نیز در مواجهه با یک تصمیم قرار گرفتم. ماندن یا رفتن؟

زمانی که وارد عرصه انتخابات شدم، برای اولین‌بار منشور اخلاق انتخاباتی را در طول تاریخ سیاسی کشور در 10 بند منتشر کردم. در آنجا پایبند شده بودم به این‌که هدفمان اصلاح‌طلبانه باشد. روش‌هایمان نیز باید اصلاح‌طلبانه باشد؛ یعنی اقدامات و تصمیمات ما به ایجاد گسست در سرمایه‌های اجتماعی، ساختاری و مدیریتی کشور منجر نشود. و متعهد شده بودم که منافع ملی، ثبات کشور و آرامش مردم را فدای منافع کوتاه‌مدت سیاسی خود و دیگران نکنم و براساس همان منشور اخلاقی تصمیم به رفتن گرفتم.

آمده بودم تا فریاد اخلاق و اتحاد سر دهم.

رفتم تا نشان دهم که شجاعت هزینه‌کردن از خود برای اخلاق و اتحاد را دارم.

آمده بودم تا بگویم پیشرفت در گرو تصمیم و خرد جمعی است.

رفتم تا خواست فردی را در پای تصمیم و خواست و خرد جمعی قربانی کنم.

آمده بودم تا تفکر اصلاح‌طلبی را یک گام به پیش ببرم.

رفتم تا به مردم نشان دهم اصلاح‌‌طلبی به سطح بالاتری از بلوغ دست یافته است.

ایران ما به از‌خودگذشتگی و مبنا‌قرار‌گرفتن خرد جمعی نیازمند است. رییس‌جمهوری‌شدن هنر و هدف، نبوده و نیست. هدف نهایی دستیابی به زندگی آبرومندانه و شرافتمندانه برای همه ایرانیان است و من برای این هدف حاضر بودم از همه‌چیزم بگذرم.

مردم عزیز میهنم! رای تک‌تک شما مهم است. هرکسی ایران را دوست دارد و برای سربلندی ایران نگران است، باید از حق مشارکت خود در تعیین سرنوشت کشورمان استفاده کند. مطمئن هستم که حرف اول و آخر را مردم خواهند زد. من نیز چون قطره‌ای از این دریای خروشان با شما خواهم بود. تاکنون ثابت کرده‌ام که به همه تعهداتم پایبندم. می‌خواهم در انتها آخرین تعهدم را بدهم: من همیشه با شما خواهم ماند و در اولین قدم همانند شما به اصلاح‌طلبی، عقلانیت و اخلاق رای می‌دهم.

ارادتمند شما، محمدرضا عارف
منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
کارشناسان روس با اشاره به عصبانیت غرب و تلاش‌های رسانه‌ای آنها برای بازتاب غیرواقعی فضای انتخاباتی در ایران، بر بی‌نتیجه بودن این تلاش‌ها بر فضای داخلی کشورمان تأکید دارند.

به گزارش علمدار بصیر: کارشناسان روس معتقدند که غرب و برخی از کشورهای همسایه در مورد ایران و نقش برخی از نامزدهای رد شده از سوی شورای نگهبان سر و صداهای زیادی به راه‌ انداخته‌اند اما در این رابطه مهم گوش دادن به ‌حرف مردم ایران است که خلاف تبلیغات رسانه‌ای غرب می‌باشد.
عصبانیت غرب و تلاش‌های رسانه‌ای برای بازتاب غیرواقعی فضای انتخاباتی
در حالی که رسانه‌های غربگرای این کشورها تلاش می‌کنند تا فضای انتخاباتی در ایران را به‌ طور غیرواقعی بازتاب دهند، بیشتر رسانه‌ها و کارشناسان مستقل تلاش کرده‌اند تا فضای انتخاباتی جمهوری اسلامی را به‌ صورت واقعی معرفی کنند.
از جمله «سرگی استراکن» کارشناس سیاسی روس با انتشار مطلبی در روزنامه «کامرسانت» چاپ مسکو، شرایط انتخابات ریاست جمهوری ایران برای آمریکا و غرب را ناامیدکننده نامید و نوشت: عصبانیت بیشتر غربی‌ها در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری ایران که از لحن گفتار آنان مشخص می‌شود به دلیل آن است که آمریکا و متحدان اروپایی از اینکه در میان نامزدهای این انتخابات حداقل یک نفر وجود ندارد که روی آن بتوانند حساب باز کنند به ‌شدت ناامید شده‌اند.
به اعتقاد این کارشناس روس، با توجه به‌ پیش‌بینی این شرایط که رئیس جمهور جدید ایران (صرف‌نظر از آنکه کدام یک از نامزدها پیروز خواهد شد) در مورد ‌برنامه هسته‌ای و قضیه سوریه و سایر بحران‌های بین‌المللی سیاست‌های کشور را بازنگری نخواهد کرد، واشنگتن به ‌فکر تلاش برای ایجاد بی‌ثباتی در داخل جمهوری اسلامی ایران برآمده و به ‌مخالفان نظام پیام لزوم اقدامات قاطع را می‌دهد.
در ادامه می‌خوانیم: در حالی که در متن تحولات سوریه ایده اقدام نظامی علیه ایران اهمیت خود را از دست داده است، آمریکا به‌ امید راه افتادن اعتراضات گسترده در پی اعلام نتایج انتخابات و پیاده کردن سناریوی «بهار عربی» است.
امکان «توییترسازی» و «فیس‌بوک‌سازی» انتخابات مسدود شده است
اما به‌ اعتقاد «سرگی شکریانس» کارشناس ارمنی، مقامات مربوطه ایران همه کانال‌های احتمالی «توییترسازی» و «فیس‌بوک‌سازی» انتخابات را مسدود کرده و مسلما حوادث سال 2009 تکرار نخواهد شد.
وی ضمن مطلبی در سامانه اینترنتی «russia-armenia.info» امیدواری غربی‌ها و پیروانشان در کشورهای مستقل مشترک‌المنافع را مبنی بر اینکه در ایران به بهانه انتخابات ریاست جمهوری می‌توان به ‌اتفاقاتی نظیر «انقلاب‌های عربی» و یا حوادث لیبی و سوریه دامن زد، مظهر بی‌عقلی دانست.
شکریانس معتقد است که تهدیدهای آمریکا در رابطه با تشدید تحریم‌ها علیه ایران در پی اعلام اسامی هشت نفر نامزد انتخابات، نشان می‌دهد که واشنگتن بر ناتوانی خود در جهت وادار کردن ایران به‌ عقب‌نشینی از اصول و منافع ملی جمهوری اسلامی اذعان می‌کند.
حضور پررنگ مردم در انتخابات قابل‌پیش‌بینی است
«ولادمیر یوسی‌اف» مدیر مرکز مطالعات اجتماعی و سیاسی روسیه نیز ضمن یک نشست مطبوعاتی با دموکراتیک عنوان کردن فضای انتخابات در ایران، حضور پررنگ مردم در انتخابات 24 خرداد را قابل پیش‌بینی دانست.
پایگاه اینترنتی «روس بزنس کنسالتنگ» (top.rbc.ru) با انتشار گزارشی با اشاره به ‌قابل‌پیش‌بینی بودن نتایج بیشتر انتخابات ریاست جمهوری در کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا، نوشت که در این میان تنها ایران استثنا است.
در این مطلب همچنین آمده است در انتخابات ایران عملا نمایندگان مهم‌ترین گروه‌ها و جناح‌های سیاسی حضور دارند و کناره‌گیری حداقل 2 الی 3 نفر از نامزدها قبل از برگزاری انتخابات را می‌توان پیش‌بینی کرد.
گفته شده است که از میان کاندیداهای اصول‌گرا (قالیباف، ولایتی و حدادعادل) یکی باقی می‌ماند و هنوز معلوم نیست که با جلیلی چه تعاملی خواهند داشت.
در ادامه پیش‌بینی شده است که به‌ احتمال زیاد از نامزدهای اصولگرا یکی پیروز خواهد شد، ولی باز هم رقابت جدی نامزدهای اصلاح‌طلب (احتمالا عارف و یا روحانی) کشیده شدن انتخابات به دور دوم را بعید ندانسته است.
برگزاری انتخابات و عدم تغییر در اولویت‌های استراتژیک ایران
پایگاه تحلیلی مربوط به ‌مرکز پشتیبانی از ابتکارات استراتژی و اجتماعی روسیه و ارمنستان مطلبی تحت عنوان «ایران: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری؛ عدم تغییر در اولویت‌های استراتژیک»، به‌ بررسی شرایط موجود سیاسی جمهوری اسلامی پرداخته است.
در این مطلب اشاره شده است که به‌ دلیل نقش فعال ایران در منطقه و دنیا، باید به ‌تحولات داخلی این کشور توجه داشت.
پایگاه تحلیلی یاد شده با انتقاد از پیروی برخی از کشورها از نوع نگاه غربی‌ها به‌ ایران، نوشته است: تکرار طوطی‌وار این ادعای غرب که «حضور ایران در امور بین‌المللی مهم نبوده و بر روی روندهای جهانی حداقل تأثیر را می‌گذارد» از سوی برخی همسایگان ایران بسیار احمقانه است.
متأسفانه در ارمنستان نیز هواداران غرب بر امور کشور مدیریت کرده و نقش جمهوری اسلامی در مسائل ماورای قفقاز و ارمنستان را نادیده می‌گیرند.
اگر همسایه‌های ایران به ‌آنچه در داخل این کشور می‌گذرد توجه می‌کردند، حتما به ‌این نتیجه می‌رسیدند که بین نامزدهای انتخابات اختلاف‌نظر وجود دارد ولی این فقط اختلاف‌نظر میهن‌پرستان است یعنی آنان هرگز در رابطه با ‌مسائل مربوط به‌ منافع ملی ایران، نظیر برنامه هسته‌ای، بحث قدس، سوریه و غیره کوتاه نخواهند آمد.
وجود فضای دموکراتیک و شفافیت بی‌سابقه روند انتخابات
این پایگاه تحلیلی معتقد است: بحث مهم‌تر وجود فضای کاملا دموکراتیک و شفافیت بی‌سابقه روند انتخابات سال 2013 می‌باشد.
در ادامه آمده است: حدود 700 نفر نامزد خود را ثبت نام کردند که از طرف شورای نگهبان صلاحیت آنان مورد بررسی قرار گرفت و در مورد هر یک از آنها رسانه‌ها اطلاع‌رسانی کردند و زمینه معرفی آنان به‌ مردم فراهم شد ضمن این که احتمالا خیلی از این نامزدها از نخبگان آینده سیاسی این کشور خواهند بود.
در مطلب یادشده، ایران به ‌مراتب دموکراتیک‌تر از کشورهای ماورای قفقاز، اتحادیه اروپا و جامعه کشورهای همسو عنوان شده و آمده است: در ایران اراده مردم سرنوشت انتخابات را رقم می‌زند در حالی که در خیلی از کشورها از جمله کشورهای غربی پول تعیین‌کننده این مسئله است.
این پایگاه تحلیلی نوشته است: هنگامیکه غربی‌ها از وجود اختلاف دیدگاه میان گروه‌های سیاسی ایران (اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان) صحبت می‌کنند این واقعیت را نمی‌پذیرند که در اصل میان آنان هیچ تفاوت استراتژیک وجود ندارد و شاید برخی جانبدار افزایش اختیارات قوه مجریه باشند ولی بدون تردید همه پایبند به‌ ولایت فقیه هستند.
در پایان آمده است: بدون شک همه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ایران میهن‌پرست بوده و در بین آنان فردی وجود ندارد که با هدف قرار گرفتن در موقعیت دست‌نشانده غرب و اسرائیل و تبدیل کشور به ‌مجری اراده خارجی‌ها در این راه گام بردارد.
منبع:دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir

دنیای صنعت:

 

دنیای صنعت

غرضی : تورم پدر این خانم رو درآورده و این آقا که بیکاره داره دلداریش می ده

اگه مشکله تورم حل بشه و اگه دلار ارزون بشه دیگر شاهد این صحنه ها نخواهیم بود.

 

قالیباف : *بسم الله الرحمن الرحیم *. این تصویر نشان می ده که بخاطر تخریب محیط زیست بخاطر اقدامات غیر کارشناسی این خانم شدیدا ناراحت و افسرده هستند و البته متاسفانه این اقا نیز بصورت غیر کارشناسی دارند به این خانم دلداری میدهند که متاسفانه خود این روابط منجر به تخریب محیط زیست می شود و اقتصاد کشور را ویران می کندما توی شهرداری تهران از این مناظر نداریم در پلیس هم از اینچیز ها نداشتیم

ولایتی : احساسات شدید انسان دوستانه و غلیان عواطف ایرانی اسلامی که البته غیرفنی و غیرمنصفانه از آن بهره‌برداری شده و البته بسیار عبرت آموز است

جلیلی : استغفرالله، این یک ظرفیت کشور در حوزه روابط بین الملل است که متاسفانه بخاطر عدم مدیریت صحیح به یک نقطه ضعف تبدیل شده است

حداد عادل : این عکس یادآور امکانات عظیم کشور ما از حیث روابط انسانی است وبه ما ایرانی‌ها یادآوری می‌کند که حتی در امریکای لاتین و حتی در بین خانمهای مسن نیز هوادار داریم که انشاءالله باید این ثروت‌های بالقوه را بالفعل کنیم.

رضایی : از نظر اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا، که در نزدیکی کرمان و یزد اتفاقافتاده است ما باید به این ابزار محبت خام پایان دهیم و سعی کنیم روابط انسانی خود را به ارزش افزوده تبدیل کنیم

عارف : اگرچه من نظری ندارم و باید سکوت کنم ولی به احترام مردم نظر می دهم:به نظر من این جاذبه ترویستی بسیار پر ظرفیت است الان بسیاری از خانم های مسن داغ دیده علاقه دارند که به کشور ما بیاند تا ما ایرانی ها به ایشان دلداری دهیم و از این طریق هم تبادل فرهنگی کنیم و هم تولید ثروت.

روحانی : این تصویر یک رابطه انسانی از نوع ارزان و بدون هزینه آن است چرا که معمولا افراد در این روابط تلاش زیادی برای حصول نتیجه انجام می دهند خودم من در چندین مراسمی که به عنوان عاقد حضور داشتم این مناظر را دیده ام.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
رقابت و شباهت دو مشهدی؛
باید دید مردم ایران اسلامی در حماسه ی 24 خرداد ماه با توکل به ولی نعمت عظیم ایران اسلامی ، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) ، کدام یک از این دو را به ریاست جمهوری اسلامی ایران بر می گزینند!

به گزارش علمدار بصیر: انتخابات 24خرداد تحت تاثیر دو نامزد مشهدی است.

دکتر سعید جلیلی که نام او با 5+1 و مسئله ی هسته ای ایران گره خورده است متولد محله ی طلاب مشهد است . وی با توجه به نظر سنجی های اعلام شده از سوی منابع معتبر و رسمی یکی از رقبای اصلی همشهری خود یعنی دکتر محمد باقر قالیباف برای تصدی مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران است.

رقابت این دو در بین 6 نامزد باقی مانده در انتخابات ریاست جمهوری بسیار تنگاتنگ است که بسیاری احتمال کشیده شدن انتخابات به دور دوم بین این دو همشهری را محتمل می دانند.

بسیاری از تحلیلگران دکتر جلیلی و دکتر قالیباف را از جریان اصولگرایی می دانند. هر دو از سابقه ای درخشان در عرصه ی خدمت رسانی به مردم بهره مند هستند، یکی در عرصه ی دیپلماسی و دیگری در عرصه ی خدمات شهری.

اینک خود را با تمام سابقه و طرح ها و برنامه هایشان به مردم ارائه کردند تا مردم رای خود را به نام آنها بزنند و سکان اداره ی کشور را به مدت 4 سال به دست او بسپارند.

حال باید دید مردم ایران اسلامی در حماسه ی 24 خرداد ماه با توکل به ولی نعمت عظیم ایران اسلامی ، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) ، کدام یک از این دو را به ریاست جمهوری اسلامی ایران بر می گزینند!

که البته این همای سعادتی است برای خدمت کردن به مردم و انقلاب و نظام و شاد کردن دل مقام معظم رهبری (مدظله) که باید دید بر روی شانه ی کدام یک خواهد نشست.

سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف در جریان اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری هم، دیدگاه های مشترکی در خصوص بسیاری از مسائل اقتصادی بیان کردند.

 

اگرچه نوع بیان مطالب از سوی این دو کمی متفاوت بود و قالیباف بر خلاف جلیلی تلاش داشت مسائل را به صورت ریزتر و با بیان جزییات بیشتری بیان کند، اما شباهت نظرات آنها قابل درک بود.
بر اساس این گزارش، قالیباف و جلیلی در شرایطی که هریک از آنها به نوبت باید به سوال اختصاصی خود به قید قرعه پاسخ می دادند و در واقع در این دقایق، هر یک از آنها در مقام نقد دیگری قرار داشتند نیز هرگز نقدی به سخنان یکدیگر وارد نکردند.
محمد باقر قالیباف زمانی که به عنوان نفر ششم برای پاسخ گویی به سوالی درباره گام‌های عملی دولت او برای تقویت «تولید» ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی و بهبود فضای کسب و کار به پشت تریبون رفت، دم از سهم تولید در « یارانه‌ها» زد و گفت «ما در عرصه تولید بحث سهم تولید در یارانه‌ها را در اولویت قرار می‌دهیم».
این در حالی است که عکس این وضعیت در خصوص سوال طرح شده از سعید جلیلی پیش آمد و او در حالی که قرار بود در خصوص تدابیر اجرای گام دوم هدفمندی «یارانه‌ها» صحبت کند، در مرحله دوم فرصت خود بحث را به حمایت از «تولید» کشاند و گفت «قرار بود هدفمندی یارانه ها جلوی این موضوع بگیرد که هر کس بیشتر مصرف می کند بیشتر کالا نگیرد هدفمندی یارانه ها توانست این هدف را محقق کند در این طرح باید حمایت از تولید انجام شود.»

 

 

رقابت و شباهت
محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی در اکثر نظرسنجی های انتخاباتی بیشترین آرا را در میان کاندیداهای اصولگرایان به دست آورده اند. این وضعیت باعث شد تا مدتی نیز بحث بر سر انتخاب کاندیدای نهایی اصولگرایان از بین دو نامزد مشهدی انتخابات مطرح شود. اما اخبار منتشرشده و اظهارنظرهای مختلف نشان داد که تمایلی برای این کار از سوی هیچ کدام از دو طرف وجود ندارد.
بر اساس این گزارش، با وجود اشتراک نظر این دو کاندیدا در خصوص مسائل گوناگون، رقابت پنهانی این دو هر روز شدیدتر می شود. بر این اساس، در روزهایی که شایعاتی مبنی بر احتمال کنار رفتن برخی کاندیداها به نفع جلیلی به گوش می رسید، کناره گیری قالیباف به نفع جلیلی بارها از سوی اعضای ستاد و حامیان او تکذیب شد. از جمله محمد نبی رودکی، رئیس ستاد مردمی قالیباف در استان فارس گفته بود «طبق نظر سنجی های انجام شده قالیباف در میان هشت نفر کاندیدای ریاست جمهوری ایران رتبه برتر را دارد بنا بر این جایگاه خود را با کسی تعویض نمی کند.»

باید منتظر ماند و دید رقابت این دو کاندیدای همشهری انتخابات در روزهای آینده چگونه پیش خواهد رفت.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
رشا پهلوی در مقابل دوربین بی بی سی فارسی بدون آن که از گفته اش ذره ای شرم کند به ملت ایران پیشنهاد کرد به سفارت خانه های کشورهای بیگانه پناه ببرند.

به گزارش علمدار بصیر: بی بی سی فارسی (BBC PERSIAN) که خود را رسانه ای بی طرف و حرفه ای معرفی می کند و در ظاهر بر احترام به حقوق مخاطبان تأکید می کند با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری چهره حقیقی اش را به نمایش گذاشته است و از طرفی با دعوت از چهره های مطرود مردم ایران بر طبل تحریم انتخابات می کوبد و از طرفی دیگر با نمایش مستندهای ویژه از فتنه 88 آرزوی آن روزها را در دل می پروراند.

 

 

این بار بی بی سی فارسی به سراغ پسر محمد رضا شاه پهلوی رفته است تا از زبان کسی که به دلیل دیکتاتوری پدرش از ایران فراری شده است از انتخابات آزاد بگوید و بدترین اهانت را به ملت ایران نسبت دهد.

 

 

گوینده بی بی سی فارسی در ابتدای گفته هایش گفت: «گروهی از ایرانیان خواستار نظارت بین المللی بر انتخابات ایران شده اند. آن ها می گویند این انتخابات نه آزاد است و نه سالم.»

 

 

وی در معرفی کسانی که خواهان انتخابات آزاد هستند گزینه ای بهتر از رضا پهلوی نیافت و با معرفی وی به عنوان سخنگوی شورای ملی ایران اظهار داشت: «شورای ملی ایران که به تازگی تاسیس شده است می گوید انتخابات در ایران باید بر اساس منشور جهانی حقوق بشر و زیر نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود.»

 

 

 

رضا پهلوی ماه گذشته در انتخاباتی مشکوک و تنها با حضور پانصد نفر خود را سخنگوی شورای ملی ایران معرفی کرده است؛ ولی با مخالفت دیگر گروه های اپوزیسیون مواجه شد که خبر آن را با عناوین رضا پهلوی با 250 نفر تاج و تخت را باز می گرداند! و سنگ تمام بی بی سی فارسی در حمایت از رضا پهلوی به اطلاع رساندیم. حال وی که به دلیل سابقه منفی پدرش در دیکتاتوری حتی در میان اپوزیسیون جدی گرفته نمی شود، از انتخابات ایران سخن می گوید و مدعی می شود: «من فکر می کنم برخوردی که امروز باید با این قضیه داشت باید یک روند فراتحریمی باشد. چون از روز اول انتخابات نظام نه آزاد بوده، نه سالم و نه عادلانه و هرکس را رژیم خواسته از صندوق در آورده است. مساله امروزی برای ایران باید خیلی مهم تر از گزینه بین بد و بدتر باشد. مساله اصلی برمی گردد به مساله حرمت و کرامت انسانی که فرصتی به جامعه بدهد تا از حق شهروندی خود استفاده کنند.»

 

 

اما همه سخنان رضا پهلوی یک طرف و پیشنهاد بیشرمانه اش به ملت ایران طرفی دیگر. وی در مقابل دوربین بی بی سی فارسی بدون آن که از گفته اش ذره ای شرم کند به ملت ایران پیشنهاد کرد به سفارت خانه های کشورهای بیگانه پناه ببرند.

 

 

رضا پهلوی تصریح کرد: «پیشنهاد عملی که ما به عنوان شورای ملی داده ایم این است که خواسته خودشان را به جهانیان اعلام کنند خواست ما این بوده که خواسته خودشان را با عنوان انتخابات آزاد اعلام کنند؛ البته نه به صندوق های رژیم بلکه به سفارت خانه های کشورهای دموکراتیکی که در ایران نمایندگی دارند؛ مانند فرانسه، آلمان، بلژیک و... بگویند اساسا نظامی که شرایط انتخابات آزاد را فراهم نمی کند زیر سوال می بریم.»

 

 

این پیشنهاد به قدری غیر منطقی بود که مجری بی بی سی را مجبور به واکنش کرد. قاضی زاده به رضا پهلوی گفت: «نظام جمهوری اسلامی هم می تواند بگوید این کار تمامیت ارضی ما را زیر سوال می برد.همان طور که حالا هم می گوید.»

 

 

رضا پهلوی در جواب به این سؤال که "آیا شما با نهادهای بین المللی وارد مذاکره شدید تا ببنید موضع آنها چیست؟" جواب داد: «دیپلماسی که شکست خورده، جنگ هم که یک سناریو بازنده - بازنده خواهد بود. تنها راهی که می ماند این است که مردم بروند سمت نافرمانی مدنی و در این جاست که حمایت بین المللی ضروری می شود. به این شکل که از همه کنشگران سیاسی حمایت کنند فراتر از تحریم های اقتصادی که نمی توانند تنها راهکار باشد.»

 

مجری بی بی سی فارسی در آخرین سؤالش رسید: «فکر نمی کنید کمی دیر شده، سه روز بیشتر باقی نمانده است؟»

 

 

فرزند دیکتاتور سابق ایران در توضیح این که چرا سه روز مانده به انتخابات چنین فکری به مغزش خطور کرده است، چنین گفت: «مساله که سه روز دیگر خاتمه نمی یابد بلکه ادامه دارد. اگر خواسته مردم ایران تا روزی که این شرایط فرهم نشود از این مساله گذر نخواهیم کرد. این حق رای واقعی را که این نظام تا به حال هرگز به مردم ندادده است حتما باید به مردم داد.»

 

 

در رابطه با اظهارات رضا پهلوی چند نکته قابل تأمل است:

 

 

1. کسی که خود ولیعهد حکومتی دیکتاتوری بوده است چگونه به خود جرأت می دهد که از انتخابات آزاد سخن بگوید؟

 

 

2. رضا پهلوی که بارها ادعای وطن پرستی و عشق به میهن را در شعار مطرح کرده است حال از ملت ایران می خواهد که سر سپرده سفارت های خارجی شوند و به آن جا پناه ببرند و از آن ها کمک بخواهند. کدام انسان میهن پرستی را سراغ دارید که مردم کشورش را به سفارت خانه های کشورهای بیگانه بفروشد و اصلا چنین پیشنهادی بر ذهنش خطور کند؟

 

 

3. رضا پهلوی که از سوی اپوزیسیون هم تحویل گرفته نمی شود چگونه انتظار دارد مردم به سخنانش توجهی کنند؟ اگر مردم حکومت دیکتاتوری وی را می خواستند اینک وی از مردم کشورش فراری نبود.

 

 

4.وی که ادعای انتخابات آزاد دارد و انتخابات در ایران را آزاد و سالم نمی داند خودش چگونه به سخنگویی شورای ملی انتخاب شده است؟ چگونه می تواند آرای خود را در جمع پانصد نفره شورا اثبات کند؟

 

 

5.مهم تر از همه آن که چرا بی بی سی فارسی چند روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران به سراغ چنین فردی می رود و از زبان او مسأله تکراری تحریم یا رجوع به سفارت خانه های کشورهای دیگر را مطرح می کند؟ در این که رسانه دولت انگلستان اهداف خاص دولت انگلستان را دنبال می کند کسی شکی ندارد؛ اما بهتر است مدیران این شبکه درباره میهمانانشان و سخنانی که در این شبکه مطرح می شود بیشتر بیندیشند.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
نتایج آخرین نظر سنجی یک موسسسه معتبر در باره انتخابات نشان می دهد که اصول گرایان نزدیک به 60درصدآرا را به خود اختصاص می دهند.

 
به گزارش علمدار بصیر : بر اساس این نظرسنجی با جامعه آماری 22هزارو 872نفر در 31مرکز استان،140شهرستان،225روستا انجام گرفته است،79.08از افراد در این نظر سنجی قطعا در انتخابات روز جمعه شرکت گسترده خواهند داشت.
این نظر سنجی همچنین نشان می دهند که اصول گرایان با58.8درصدی مردم در این انتخابات درصدر هستند و اصلاح طلبان با 25.9درصد و‌مستقل ها با 15.3به ترتیب در رتبه های دیگر قرار دارند.
منبع:دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
خبرگزاری وابسته به مجلس شورای اسلامی در طی هفته اخیر خط تخریب سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری را پیگیری کرد.

 
به گزارش علمدار بصیر: این خبرگزاری که با بودجه بیت المال ارتزاق می کند، در رویکردی غیرحرفه ای و به دور از شان مجلس، تلاش کرده تا در مصاحبه هایی با برخی نمایندگان، دفاع حجت الاسلام آقاتهرانی از جلیلی را زیر سئوال ببرد.

 

به عنوان مثال در بخشی از مصاحبه خبرگزاری وابسته به سازمان اداری مجلس با یک نماینده آمده است: "جلیلی حتی نمی‌تواند به یک سرباز یک روز مرخصی بدهد"!.

 

اینگونه رویکردها آن هم در خبرگزاری وابسته به خانه ملت، علاوه بر اینکه نقض بی طرفی آن رسانه است، بر خلاف انصاف و عدالت است. آیا این رسانه حاضر است در مورد سایر نامزدها نیز چنین خطی را در پیش بگیرد و آیا صرف اینکه میان دبیر فعلی و سابق شورای عالی امنیت ملی اختلاف سلیقه جزئی وجود دارد، دلیلی می شود که این رسانه به یک کاندیدای انتخابات حمله کند. از سوی دیگر شایسته نیست که به بهانه اظهارات یک نماینده (که طبیعتا نظر شخصی وی بوده و ربطی به جلیلی ندارد) یک کاندیدای انتخابات مورد حمله قرار بگیرد. گذشته از همه اینها مشخص نیست که این خط رسانه ای در راستای کدامیک از اهداف رسانه مجلس بوده است؟ آیا بهتر نیست که این رسانه به جای پرداختن به موضوعات مربوط به قوه مجریه به انعکاس اخبار و دیدگاه های حدود 290 نماینده مجلس همت گمارد؟

 

به نظر می رسد که بهتر است همکاران رسانه ای در این ایام حساس و سرنوشت ساز مسیر اعتدال و قانون جهت تحقق حماسه سیاسی در پیش بگیرند و از تخریب بپرهیزند.

منبع:جهان





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir
با کنار رفتن عارف و حداد عادل رقابت 8 ضلعی انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری شش ضلعی شد.

به گزارش علمدار بصیر: تلاش‌های گسترده‌ای شب چهارشنبه و روز چهارشنبه صورت گرفت تا اصولگرایان با یک نامزد درآخرین دقایق رقابت‌های دور یازدهم ظاهر شوند اما این تلاش‌ها ثمر نداد. کسانی که این تلاش‌ها را آغاز کرده‌اند از رسیدن به نتیجه ناامید نیستند و معتقدند تا ساعات پایانی که فرصت برای انصراف هست حتما دو نفر از اصولگرایان به نفع نامزد اصلح و مقبول کنار خواهند رفت. آقایان قالیباف، روحانی، ولایتی، جلیلی، رضایی و غرضی اضلاع اصلی رقابت دوره یازدهم را تشکیل می‌دهند.

لذا سه اصولگرا، یک اصلاح طلب و دو مستقل خود را در معرض رای مردم قرار داده‌اند تا ان‌شاءالله حماسه سیاسی عظیم ملت که 10 روز پیش شروع شده روز جمعه در اوج قرار گیرد.

سر و صدای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری باعث شده انتخابات شوراها در حاشیه قرار گیرد اما نامزدها و گروه‌ها و احزاب حامی از تلاش گسترده در این باب فروگذار نکردند و با نشاط و اشتیاق اوراق تبلیغاتی خود را تا آ‌خرین ساعات پایانی روز چهارشنبه در شهرها و روستاها توزیع نمودند.

فهرست جبهه پیروان خط امام و رهبری با شعار انتخاب خوب و زندگی خوب با سرلیستی عباس شیبانی و حسن غفوری‌فرد و حجت‌الاسلام ناصحی از جمله لیست‌های مطرح انتخابات شوراها در تهران است.

جبهه پایداری با شعار تهران شهر امید، عدالت و پیشرفت لیستی 31 نفره ارائه کرده است و چمران و تقی‌پور را سرلیست قرار داده است. ائتلاف مدیران جهادی که به شهرداری تهران منسوب است با سرلیستی چمران و طلایی فهرست خود را سامان داده است.

هواداران دولت نیز با شعار «در امتداد مهر» پا به عرصه رقابت نهاده و شیخ‌الاسلامی را به عنوان سرلیستی خود معرفی کرده‌اند. اصلاح‌طلبان نیز با لیستی 31 نفره با سرلیستی احمد مسجدجامعی پا به عرصه رقابت نهاده‌اند. 

منبع: رسالت





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/3/23 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون