سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
کیهان در خبرهای ویژه خود نوشت: آقای روحانی حتی اگر هم می‌خواست، مجاز نبود فعالیت دوباره سران فتنه را تسهیل کند

به گزارش علمدار بصیر: کیهان در خبرهای ویژه خود نوشت: رئیس فراکسیون رهروان ولایت در مجلس می‌گوید رسانه‌ها(ی زنجیره‌ای) درباره موضوع حصر دو تن از سران فتنه جنجال نکنند تا روحانی در سکوت موضوع رفع حصر را دنبال کند!

کاظم جلالی در مصاحبه با روزنامه زنجیره‌ای اعتماد و درباره رفع حصر گفت: بهتر است اجازه دهیم که این پرونده در سکوت و آرامش دنبال شود چون جنجال رسانه‌ای به خودی خود مسائل را پیچیده می‌کند. بالاخره شخص آقای روحانی مجرب و کاردان هستند. ایشان قریب 20 سال دبیر شورای عالی امنیت ملی بودند و خیلی از پرونده‌ها در قالب دبیرخانه مورد رسیدگی ایشان قرار گرفت. وی می‌افزاید: من قبل‌تر هم اعلام کرده بودم دنبال جنجال‌سازی نروید این توصیه من به هر دو طرف است چه کسانی مخالف رفع حصر هستند و چه کسانی که به دنبال رفع آنند.

وی درباره اینکه پرونده مذکور در ابتدای دولت مورد توجه قرار گرفت ولی پس از مدتی با سکوت مواجه شد و آن سکوتی که شما می‌گویید پاسخ دریافت نکرد، می‌گوید: به این مسئله می‌توان این‌گونه نگاه کرد که آیا در این زمینه تندروی رسانه‌ای صورت نگرفت؟ شاید بهتر بود که در آن مقطع شرایط جدید پرونده رسانه‌ای نمی‌شد تا اینچنین جنجال‌آفرینی نکند و اجازه دهد پرونده در سکوت و آرامش بدون جنجال و واکنش تند ادامه پیدا کند. این سوال خوبی است که بپرسیم چه شد این پرونده در عین تحرک دوباره و رسیدن به شورای عالی امنیت دوباره با وقفه روبه‌رو شد. ( خبرنگار: رسیدگی به پرونده حصر یکی از شعارهای انتخاباتی روحانی بود و اگر این شعار محقق نشود...) مگر مردم آقای روحانی را انتخاب نکردند؟ مگر به او در تحقق شعارهای مطلوب خودشان اعتماد نکردند؟ خب، ما باید به ایشان در ادامه مسیر و راه اعتماد کنیم.

متأسفانه رئیس فراکسیون «رهروان ولایت» در این اظهارات هیچ اشاره‌ای به خیانت‌های بی‌سابقه سران فتنه در بردن کشور به لبه پرتگاه و زمینه‌سازی برای جولان گروهک‌ها و سرویس‌های جاسوسی بیگانه در زمینه ایجاد آشوب نکرده است؛ انگار که یک سوءتفاهم عاطفی پیش آمده و باید مشمول مرور زمان شود!از سوی دیگر تاکید بر این واقعیت ضروری است که مسئله ایجاد محدودیت برای موسوی و کروبی به آخرین خیانت این دو نفر در 25 بهمن 1389 که خوش‌خدمتی به رژیم صهیونیستی و آمریکا بود، برمی‌گردد.

در واقع آخرین بار در این تاریخ بود که موسوی و کروبی با مشورت برخی مشاوران خود که اکنون فراری‌اند - و برخی داخل کشورند- به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس، فراخوان راهپیمایی داده و فتنه‌گران را دعوت به اغتشاش خیابانی کردند، با این توهم که فتنه نیمه جان را احیا کنند!

در این‌ باره نظر دکتر روحانی جالب توجه است. وی هم در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا و هم در جلسه مجلس خبرگان تصریح کردند «در روز 25 بهمن عده معدودی به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس به خیابان‌ها آمدند که اتفاقا در شعارهای آنها حمایتی از مردم مصر و تونس به چشم نمی‌خورد و متاسفانه با شعارهای ضد انقلابی، موجبات خوشحالی و بهره‌برداری آمریکا، رژیم صهیونیستی و ضد انقلاب را فراهم آوردند و موجب ناراحتی قاطبه مردم شریف ایران شدند. 

در واقع این حرکت ضد اسلامی و ضد ملی، از یک سو می‌خواست فریاد قاطعانه ملت ایران در روز 22 بهمن را تحت‌الشعاع قرار دهد و از سوی دیگر وسیله‌ای برای انحراف افکار مردم منطقه از دشمنان اصلی یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی و شکست اخیر آنان گردد. در حالی که مردم در روز 22 بهمن به شکلی کاملا با شکوه حمایت خود را از حرکت‌های آزادی‌خواهانه در منطقه اعلام کرده بودند، اقدامات نابخردانه و فتنه‌گرانه صورت گرفته در روز 25 بهمن تنها به نفع استکبار و ضد انقلاب بود... قوه قضاییه باید براساس وظایف ذاتی خود نسبت به این حرکت ضدانقلابی اقدام نماید.»

بانیان و سران این خیانت بزرگ همان معرکه‌چینان فتنه روز قدس 88 و شعار کذایی نه غزه نه لبنان - هنوز آن‌گونه که آقای روحانی می‌گوید مورد برخورد قوه قضائیه قرار نگرفته‌اند، حال آن که تحرکات آنان از خرداد 88 تا بهمن 89، رفتار یاغی‌گرانه و افساد فی‌الارض است. یعنی آقای جلالی می‌فرمایند رئیس‌جمهور محترم هم فتنه‌گران را ضد انقلابی که با رفتارهای خود موجبات بهره‌داری آمریکا و اسرائیل را فراهم کردند می‌دانند و هم با رفع محدودیت‌های آنها می‌خواهند آن فتنه‌انگیزی‌ها بازسازی شود؛ یا نکند سران فتنه پیام «غلط کردیم» فرستاده‌اند و مردم بی‌خبرند؟!

عذرخواهی از مردم حداقل وظیفه سران فتنه است که البته از جنایت‌های آنان چیزی نمی‌کاهد. این منطق قرآنی است که فتنه از قتل شدیدتر و بزرگ‌تر است. در حقیقت آقای روحانی حتی اگر هم می‌خواست، مجاز نبود فعالیت دوباره سران فتنه را تسهیل کند و از این جهت کوتاهی مسئولان ذی‌ربط وزارت ارشاد در قبال تحرک برخی نشریات زنجیره‌ای برای از انزوا در آوردن برخی از سران فتنه (نظیر خاتمی) نیز غیرقانونی و مستوجب مواخذه است.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله در حدیثی زیبا چهار عملی که موجب چهار خیر بزرگ می‌شود را بیان فرموده‌اند.
 رسول گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند: به هر کس، راستگویى در گفتار، انصاف در رفتار، نیکى به والدین و صله رحم الهام شود، اجلش به تأخیر می‌افتد، روزیش زیاد می‌گردد، از عقلش بهره‌مند می‌شود و هنگام سئوال [مأموران الهى] پاسخ لازم به او تلقین می‌گردد.

متن حدیث:

مَن اُلهِمَ الصِّدقَ فى کَلامِهِ وَ النصافَ مِن نَفسِهِ وَ بِرَّ والِدَیهِ وَ وَصلَ رَحِمِهِ، اُنسِى‏ءَ لَهُ فى اَجَلُهُ وَ وُسِّعَ عَلَیهِ فى رِزقِهِ وَ مُتِّعَ بِعَقلِهِ وَ لُـقِّنَ حُجَّتَهُ وَقتَ مُساءَلَتِهِ ؛

«اعلام الدین، صفحه 265»




تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
نتیجه تلاش‌های دولت جدید در مساله هسته‌ای تاکنون در توافق 6 ماهه‌ای خلاصه می‌شود که به برنامه اقدام مشترک یا توافق ژنو مشهور شده است. سوال اینجاست که آیا این توافق مبتنی بر رویکرد برد – برد هست یا نه؟ اگر هست با کدام دیدگاه می‌تواند باشد و اگر نیست چرا نیست؟ داده‌های ایران در توافق ژنو به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. یک دسته داده‌های نظارتی...

به گزارش علمدار بصیر: پس از روی کار آمدن دولت یازدهم و به تبع آن آغاز به کار تیم جدید سیاست خارجی و مواجهه این تیم با مساله هسته‌ای به‌عنوان مهم‌ترین مساله پیش روی این تیم، بلافاصله یک عبارت بر سر زبان‌ها افتاد: «بازی برد – برد». این عبارت توسط شخص وزیر امور خارجه در برابر «بازی با حاصل جمع صفر» تعریف شد. کسانی که با ادبیات روابط بین‌الملل آشنایی دارند به‌طور طبیعی این عبارات را شنیده‌اند و با ماهیت هریک و بن‌مایه‌های نظری آنها ناآشنا نیستنند.

نتیجه تلاش‌های دولت جدید در مساله هسته‌ای تاکنون در توافق 6 ماهه‌ای خلاصه می‌شود که به برنامه اقدام مشترک یا توافق ژنو مشهور شده است. سوال اینجاست که آیا این توافق مبتنی بر رویکرد برد – برد هست یا نه؟ اگر هست با کدام دیدگاه می‌تواند باشد و اگر نیست چرا نیست؟

پیش از بررسی دقیق‌ اما مختصر این مقوله بد نیست نگاهی به آنچه ایران در توافق ژنو داده و آنچه ستانده بیندازیم و ماهیت آنها را بهتر بشناسیم.

* داده‌ها و ستانده‌های ژنو

داده‌های ایران در توافق ژنو به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. یک دسته داده‌های نظارتی هستند و دسته دیگر داده‌های فیزیکی که شاخص‌ترین آنها اورانیوم 20 درصد غنی‌شده و توقف رشد برنامه هسته‌ای از منظر تعداد سانتریفیوژ، مواد هسته‌ای و نیروگاه آب سنگین اراک است.

در این توافق ایران علاوه بر پذیرش یک رژیم نظارتی سخت‌تر از گذشته که البته پذیرش آن را با توجه به‌مواضع دیرینه کشورمان در خصوص شفاف‌سازی نمی‌توان نادرست دانست، پذیرفته که تعداد سانتریفیوژها و همچنین سقف اورانیوم غنی‌شده خود را طی 6 ماه آینده افزایش ندهد.

در برابر طرف مقابل بخش نه‌چندان قابل توجهی از تحریم‌های یک‌جانبه را لغو کرده و همچنین بخشی از دارایی‌های بلوکه شده ایران را که البته میزان دقیقی از آن اعلام نشده، آزاد ساخته است.

ماهیت امتیازات دریافتی ایران فیزیکی نیست چرا که اولا پولی که آزاد می‌شود نه پول طرف غربی بلکه پول خود ماست که به ما بازگزدانده می‌شود و ثانیا برداشتن تحریم‌ها نیز عملا هزینه واقعی برای طرف مقابل ندارد بلکه یک‌سری قانون است که تاحدودی تغییر می‌یابد.

از سوی دیگر، وزن و تعداد امتیازاتی که دو طرف به هم داده‌اند هم برابری ندارد. برخی رسانه‌ها تعداد امتیازات داده شده را 27 و تعداد امتیازات دریافتی را 11 ذکر کرده‌اند. البته از نظر وزن هم امتیازاتی که ایران می‌دهد بیشتر از آن چیزی است که می‌گیرد.

در یک نگاه ساده، در این توافق منطق قدرت کاملا مشهود است. طرفی که خود را قوی‌تر می‌دانسته و دست برتر را از آن خود می‌دیده بیشتر هم امتیاز گرفته است. این همان منطق آهنین رئالیستی در روابط بین‌الملل است اما به‌نظر می‌رسد مسئولین وزارت امور خارجه موافقتی با چنین نظری نداشته باشند.

بنابراین باید اکنون بررسی شود که بر اساس کدام بن‌مایه نظری می‌توان بازی صورت‌گرفته را برد – برد دانست و کدام بن‌مایه چنین قابلیتی ندارد؟

* منافع مطلق و منافع نسبی در روابط بین‌الملل

«جوزف گریکو»، یکی از پژوهشگران رئالیست / نورئالیست است که بر مفهوم منافع نسبی و مطلق تمرکز دارد. گریکو ادعا می‌کند که دولت‌ها علاقمند به افزایش نفوذ و قدرت خود هستند لذا با دیگر بازیگران عرصه بین‌المللی همکاری می‌کنند که قابلیت‌های خود را افزایش دهند. با این وجود، وی معتقد است که دولت‌ها همواره نگران آن هستند که در هر اقدام همکاری‌جویانه – که توافق ژنو را می‌توان نمونه‌ای از آن دانست – دولت‌ها نگران آن هستند که تا چه اندازه به قدرت و نفوذ نسبی به‌دست می‌آورند.

این را در مناظره نئو – نئو در روابط بین‌الملل (مناظره داغ بین نئورئالیست‌ها و نئولیبرال‌ها) به‌عنوان یکی از اختلافات اصلی دو مکتب فکری دانسته‌اند.

به‌عکس رئالیست‌هایی همچون گریکو، نئولیبرال‌ها معتقدند که دولت‌ها نه به دنبال منافع نسبی که تنها به‌دنبال منافع مطلق هستند. از این رو در یک همکاری هر میزان که سود ببرند برد به‌دست آورده‌اند، حتی اگر منفعت طرف مقابل بسیار بیشتر باشد.

بنابراین، اگر امتیازات داده شده و گرفته شده در یک توافق یا همکاری نابرابر باشد که غالبا چنین است و در توافق ژنو هم کمااینکه گفته شد چنین است، تنها زمانی می‌توان از عبارت برد – برد استفاده کرد که دیدگاه مبتنی بر منافع مطلق بر انگاره‌های سیاست خارجی حاکم باشد. این دیدگاه به ناچار نئولیبرالی است و با اندیشه‌های کسانی چون «رابرت کوهن» و «جوزف نای» گره خورده است.

از منظر امثال گریکو، وقتی در یک توافق امتیاز کمتری گرفته‌ایم و امتیاز بیشتری داده‌ایم، طبعا به‌بازی برد – یاخت به نفع طرف مقابل تن داده‌ایم. اگر دیدگاه رئالیستی ملاک باشد، آن‌گاه توافق ژنو یک بازی منتهی به باخت برای ایران بوده است. اما در انگاره‌های نئولیبرالی، توافق ژنو به‌معنای توافقی برد – برد بوده است چرا که هر دو طرف به بخشی از خواسته‌های خود رسیده‌اند، ولواینکه طرف غربی امتیازات بیشتری گرفته باشد.

* بالاخره برد – برد یا باخت – برد؟

اگر ما هم دیدگاه لیبرال‌ها را انتخاب کرده و تصور کنیم هرکس به هر میزان از منفعت دست یافته باشد، برده است، آن‌گاه می‌توانیم توافق ژنو را توافق برد – برد بنامیم. واقعیت آن است که در بعضی موارد هم این نظر درست است. اگر کشور شما با کشوری دارای سابقه روابط حسنه طولانی باشد، آن‌گاه در یک توافق یا همکاری شما آن‌چنان به منفعت نسبی نمی‌اندیشید و منفعت بیشتر طرف مقابل برای شما قابل قبول است. به عبارت دیگر، روابط کشورها در عرصه بین‌المللی معمولا در سه زمره همکاری، رقابت و خصومت قرار می‌گیرد. اگر شما با کشوری دیگر در حالت همکاری قرار داشته باشد، تمرکز بر منافع مطلق صحیح است اما اگر در شرایط رقابت یا خصومت باشید، تمرکز بر منافع مطلق بی‌معناست.

دست‌کم چهار بازیگر بین‌المللی در شش کشور موسوم به 1+5 حضور دارند که تاریخی پرخصومت با ایران را پس از انقلاب اسلامی سپری کرده‌اند؛ بالاخص ایالات متحده که 34 سال است با ایران در شرایط خصومت به‌سر می‌برد. بنابراین نوع نگاه قابل قبول در خصوص توافق ژنو، نگاه مبتنی بر منافع نسبی است نه نگاه مبتنی بر منافع مطلق. در نگاه مبتنی بر توافق نسبی، ایران را نمی‌توان برنده توافق ژنو دانست.

با این حال، برد طرف غربی در این توافق نیز قابل اعتنا نیست، اگرچه که امتیازات بیشتری دریافت کرده است. آنچه ایران در ژنو 3 بخشید، قابل بازگشت و موقتی است و اگر ایران در مذاکرات جامع به نتیجه مدنظر خود نرسد، طبعا خیلی سریع می‌تواند به حالت قبل از ژنو بازگردد.

احتمال این اتفاق به‌هیچ‌وجه کم نیست. تضادهای بین‌المللی که به هنجار تبدیل شده و به جزئی از هویت کشورها بدل شده باشند، به این راحتی‌ها قابل رفع نیستند. پایگاه نشنال اینترست هم در گزارشی که اخیرا منتشر کرده، اذعان کرده است که احتمال توافق جامع بین ایران و 1+5 کم است. بنابراین، سطح انتظار از این توافق و مذاکرات پیامد آن را باید در حد معقول نگاه داشت.

به هر حال، آن‌گونه که رهبر انقلاب اسلامی فرمودند، اگرچه بعید است این مذاکرات به نتایج دلخواه مدنظر ایران بینجامد اما ضرر جدی هم بر آنها مترتب نیست.

بنابراین اگرچه بازی ژنو برای ایران بردی نداشت، اما تاکنون نمی‌توان گفت که باختی جدی هم از پی داشته است.

مشرق





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
علمدار بصیر

 

 




تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
در روز اعطای جایزه در پارلمان اروپا (در سال 2012) جای 2 محکوم فتنه خالی بود که به نظر می‌رسد با گشاده دستی وزارت امورخارجه و مجلس شورای اسلامی، حالا این جایزه رسما به این 2 اهدا شده است.
 

به گزارش علمدار بصیر: در حالی که نه وزارت امورخارجه و نه تشریفات مجلس شورای اسلامی هیچ کدام مسئولیت دیدار هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا در سفارت یونان در تهران با 2 تن از محکومین فتنه سال 88 (نسرین ستوده و جعفر پناهی) را بر عهده نمی گیرند، جزییات جدیدی از این دیدار در حال آشکار شدن است.

*به احترام دو فعال حقوق بشر!

بنا بر این گزارش، در این دیدار که عملا اختیار سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در آن زیر سئوال رفته است، جایزه «ساخاروف» که در سال 2012 به جعفر پناهی و نسرین ستوده از سوی پارلمان اروپا به خاطر تلاش های آنان در راه اعتلای حقوق بشر! اعطا شده، به این 2 نفر تحویل داده شد.

دیدار ستوده و پناهی با هیئت اروپایی در سفارت یونان و اهدای جایزه از سوی کرونبرگ به ستوده

در روز اعطای این جایزه در پارلمان اروپا (در سال 2012) جای این 2 محکوم فتنه خالی بود که به نظر می‌رسد با این گشاده دستی وزارت امورخارجه و مجلس شورای اسلامی، حالا این جایزه رسما به این دو اهدا شده است.

جایزه ساخاروف برای آزادی اندیشه به افتخار آندره ساخاروف دانشمند و مخالف و ناراضی شوروی سابق تحت این عنوان نامگذاری شده، در دسامبر سال 1988 توسط پارلمان اروپا بنیان نهاده شد و البته از سال 2010 با 50هزار یورویی همراه شده است.

*با عشق از زندان اوین برای ریاست هیئت اروپایی

البته این تنها نتیجه این دیدار دو جانبه نیست، بلکه نسرین ستوده نیز هدیه‌ای را به رییس هیئت اعزامی پارلمان اروپا (تاریا کرونبرگ) اهدا می‌کند که وی در نشست خبری خود پس از پایان سفر، آن را با افتخار به خبرنگاران نشان می‌دهد و می‌گوید: «این را ستوده در زندان اوین با دستان خود ساخته است.»


جایزه ستوده به کرونبرگ که در نشست خبری با خبرنگاران به نمایش درآمده است

 


*دیداری خارج از برنامه و دست‌های پشت پرده

نکته‌ای که خانم کرونبرگ در این نشست به آن اذعان می‌کند، این است که این دیدار، خارج از برنامه ریزی رسمی این هیئت صورت گرفته است.

البته کرونبرگ در این نشست خبری به این نکته نیز اشاره می‌کند که این دیدار، مهمترین دیدار این هیئت در تهران! بوده است.

پس لاجرم خارج از برنامه‌ریزی‌های رسمی، لابی‌های پشت پرده نیز صورت گرفته است.

حالا مسئولین وزارت خارجه و مجلس شورای اسلامی باید به این سئوال پاسخ دهند که «این لابی‌ها با کجا و به چه ترتیبی صورت گرفته است؟»

هرچند وزارت خارجه تاکنون حتی از احضار سفیر یونان در تهران برای بررسی این اقدام خارج از عرف نیز خودداری کرده است.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
هاشمی رفسنجانی در رفسنجان گفت: از زمانی که یادمان هست، مردم رفسنجان، مردمی فعال و قانع بوده اند که زندگی خود را با کمترین کمک دولت اداره و از زمین های شور، باغات پسته را خلق می کردند

به گزارش علمدار بصیر: حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی شامگاه سه شنبه در دیدار علما و روحانیون رفسنجان در منزل مرحوم شیخ "محمد هاشمیان" امام جمعه رفسنجان افزود: مایوس نباشید بالاخره دنیا می فهمد که ایران کشوری سالم است، وقتی رهبر فتوا می دهد که حرام است این حقیقت است و هیچ مجتهدی فتوای دورغ نمی دهد و فریب نمی دهد.

وی تاکید کرد: دشمنان کم کم می فهمند که زور گفته اند واگر اعتماد ندارید ما درها را باز گذاشتیم تا بیایند ببینند.

هاشمی با بیان اینکه ما اکنون در شرایطی هستیم که نمی توانیم به دشمن اعتماد کنیم گفت: دشمن دشمن است و آدم نادان هم نادان. این دو باهم جمع شود خرابی می شود پس یا تدبیر می خواهد یا اینکه دشمن نباشد?.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: مردم در انتخابات دین خود را ادا کردند و خداوند رحمتش را بر ما می فرستد و طولی نمی کشد که شرایط به صورت مطلوبی در می آید.

هاشمی تصریح کرد: آنهایی که جدید آمدند قدر این مردم را بدانند و مشکلاتشان را کم کنند .

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به سنت الهی درباره آزمایش مردم، گفت: خداوند در قران کریم فرموده که ما هر انسانی را در زمینه های فردی و اجتماعی امتحان می کنیم و مردم ما از این امتحانات خوب بر آمده اند.

هاشمی رفسنجانی افزود: در شرایطی که به قول آقای روحانی پولدارترین دولت تبدیل به مقروض ترین دولت شده است، مردم در این شرایط خوب در آمدند.

وی با بیان اینکه نفت سرمایه بزرگ کشور بود که بهتر از این می شد زندگی مردم شکل بگیرد، تاکید کرد: اگر در دوران سران و سیاست های داخلی قبل بر سر نفت خرید و فروش هایی انجام می شد تفکراتی را برای ضرر رساندن به جامعه نداشته و ملاک هایی داشته اند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در قدیم روزانه چهار میلیون بشکه نفت صادر می کردیم و در ازای آن ارز وارد کشور می شد اما اکنون در ازای روزانه یک میلیون بشکه نفت که صادر می کنیم اجناسی تقلبی از جمله سم‌های خارجی به ما می دهند که زمین های ما را خراب کرده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سموم خارجی تقلبی و قاچاق یکی از ضررهایی است که ما می خوریم و یکی دیگر از مشکلات کشور این است که مواد اولیه کارخانجات را باید از خارج با هزینه هنگفت تهیه کنیم که برای کشور گران تمام می شود.

هاشمی رفسنجانی با بیان این که مردم که نمی توانند اینجور کارها را درست کنند و اینها به دست حکومت و مسئولان درست می شود تصریح کرد: دوره هشت ساله قبل یا اتفاق افتاده یا آزمایش بوده یا بدست خودمان به هرحال این بار هم مردم خودشان حل کردند و دیدند این را ه بن بست است خودشان راهشان را عوض کردند.

وی همچنین گفت: از زمانی که یادمان هست، مردم رفسنجان، مردمی فعال و قانع بوده اند که زندگی خود را با کمترین کمک دولت اداره و از زمین های شور، باغات پسته را خلق می کردند.

وی بیان کرد: پسته پس از هشت سال رنج و مشقت به مرحله برداشت می رسد و افراد کویرنشین با این محصول جامعه را غنی می کنند.

دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/9/28 | نویسنده : alamdarbasir
صبح امروز در اثر برخورد یکی از خودرو‌های عبوری حامل نیروهای نظامی با یک تله انفجاری در منطقه مرزی سراوان سه نفر از نیروهای مستقر در این منطقه به شهادت رسیدند.

به گزارش علمدار بصیر: صبح امروز در اثر برخورد یکی از خودرو‌های عبوری حامل نیروهای نظامی با یک تله انفجاری در منطقه مرزی سراوان سه نفر از نیروهای مستقر در این منطقه به شهادت رسیدند.

رجبعلی شیخ‌زاده معاون سیاسی امنیتی استانداری سیستان و بلوچستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی دانا با تایید این خبر گفت: جزئیات این حادثه را به زودی اعلام می‌کنیم.

دانا





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/9/27 | نویسنده : alamdarbasir
نشریه دیلی میل به تازگی گزارش مصور از خودروهایی منتشر کرده که متعلق به دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه آمریکایی در دبی است.
 به گزارش علمدار بصیربه نقل از تابناک، دیلی میل نوشت:  "میکا ناصر" دانشجوی همین دانشگاه که تصاویر این خودورها را در فاصله چند روز و در مدت زمان بسیار کوتاه ثبت کرده خاطر نشان کرده فرصت کافی برای ثبت کلیه خودروهای شاخص در پارکینگ این دانشگاه را نداشته و حتی خودروهایی بوده اند که در زمان پارکشان، ناصر به دلیل عدم حضور نتوانسته از آنها عکس تهیه کند.
رولز رویس، فراری، استون مارتین، پورشه، مرسدس بنز و.....تنها بخشی از این خودروها بوده که مبلغ متوسط آنها از حداقل یکصد هزار یورو آغاز و حتی تا بیش از یک میلیون دلار تخمین زده می شود.
 

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/9/27 | نویسنده : alamdarbasir
طبق آخرین شنیده‌ها از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس علی پروین و هدایتی به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب می‌شوند.
 

به گزارش علمدار بصیر: استعفاهای پی در پی رویانیان در چند وقت اخیر و برخی مشکلات باعث شد تا مسئولان وزارت ورزش تصمیم به تغییراتی در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بگیرد.

طبق آخرین شواهد که حتی در جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس مطرح شد علی پروین به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب و حسین هدایتی نیز به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه معرفی شده است.

این در شرایطی است که رویانیان از سمت مدیرعاملی باشگاه برکنار شده اما احتمال دارد عضو هیئت مدیره باقی بماند اما هنوز این موضوع تایید نشده است.

این اتفاق دیشب در حالی رخ داده که وزارت ورزش قرار است تا 2 روز آینده لیست نهایی هیئت مدیره باشگاه را معرفی کند.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/9/27 | نویسنده : alamdarbasir
سریع القلم، مشاور رئیس جمهور، با بیان سخن نسنجیده و توهین به تاکسی داران در هفته گذشته و در ادامه عدم معذرت خواهی از مردم، باعث به وجود آمدن موج اعتراضات تاکسی داران در سراسر کشور طی چند روز گذشته شد.

به گزارش علمدار بصیر: چندی پیش محمود سریع القلم، مشاور رئیس جمهور در برنامه ای که توسط موسسه فرهنگی امام موسی صدر برگزار شده بود به نقد پوپولیسم پرداخت که این اظهارات واکنش های اعتراض آمیز زیادی را در پی داشت.

وی پوپولیسم را یک ویژگی برجسته در ایران دانست و ضمن زیر سوال بردن تربیت ایرانی گفت: تربیت عقلی در خانواده ما که بسیار ضعیف است نمی گوییم نیست، در مدرسه که خیلی جایگاه ندارد، در صحنه عمومی و رسانه ها هم که نیست. 

مشاور رئیس جمهور در توهینی کم سابقه، تربیت مردم ایران را بسیار پایین می داند و می گوید: خیلی طبیعی است که من غریزی، احساسی و پوپولیستی تربیت بشوم. صدا و سیما هم که چقدر به این جریان کمک می کند، می رود از یک لبو فروش می پرسد نظر شما درباره برنامه هسته ای چیست؟، این خیلی اثر می گذارد.

یا یک راننده تاکسی که از 5 صبح تا 12 شب باید در این خیابان ها بدود تا هزینه 3 بچه دانشجویش را درآورد، سر چهارراه از او می پرسند که نظر شما درباره برنامه هسته ای و مذاکرات ژنو چیست؟ او چه دانشی دارد که یک واکنش منطقی به این سوال بدهد. 

                 

 

 

بعد از اظهار نظرهای سریع القلم و انعکاس آن در رسانه های مختلف واکنش های زیادی به این اظهارات نشان داده شد.

یکی از سایت های خبری به سراغ یک راننده تاکسی و یک فرد لبو فروش رفت و گزارشی درمورد اظهارات سریع القلم تهیه کرد.

 

                                                                                        

این راننده تاکسی گفت: به نظر بنده رأیی که ما مردم به آقای روحانی دادیم و ایشان رییس جمهور شدند بخاطرحرف صادقانه ایشان بود! همراهان آقای روحانی که ظاهراً همه تحصیل کرده و مجرب هستند به فکر عقاید خودشان باشند که 4 سال زود تمام می شود.

ما به خاطر درست شدن معشیت و بهتر شدن اوضاع کشورمان به پای صندوق های رأی آمدیم. قرار باشد این افراد با صحبتها و تفکرات اینچنینی به ریس جمهور مشاوره بدهند که مطمئناً ما و امسال ما نباید به این آقایان رأی می دادیم!

 

                                                                    

لبو فورش هم گفت: ببینیدمنِ لبو فروش که با اراده و تحلیل خودم از وضعیت کشور به آقای روحانی رأی دادم که رییس جمهور بشود نخواستم که حرفای صدمن یه غاز بشنوم!
پدر خدا بیامرز من  از رزمنده های جنگ بود، رفت برای مملکتش جنگید من هم که الان دارم اینجا لبو می فروشم تا امثال این آقا که بر مسند عقل و تفکر یک دستگاه دیپلماتی و حقوقی نشستند ! اینها صحبتهایی نکنند که به دور از شأن مردم ما باشد!؟

بیآیند و ببینند همین لبو فروش ها و باقالی فروش ها بعضی از این ها من جمله خودم با تحصیلات عالی تن به این کار دادیم.

اگر ما نبودیم مطمئن باشید که الان شماهم در آنجایی که هستید نبودید!!!
من لبو فروش از شما بیشتر دکتر، مهندس ،دانشجو و دانش آموز می بینم هیچ کدامشان آنطور که ما را فرض کردید ، نگاه نمی کنند!
ما از مسائل کشورمان آگاه هستیم! در ضمن تازه شما باید از من لبو فروش تا آن راننده تاکسی که صد برابر من با افراد جامعه درگیر است و در بطن جامعه هستند مشاوره بگیرید تا بتوانید به رییس جمهور مشاوره بدهید.

 

در ادامه همچنین تعدادی از تاکسی داران در برخی ازشهرهای کشور نسبت به اظهارات سریع القلم مشاور رئیس جمهور واکنش نشان دادند و تجمعاتی در همین رابطه برگزار کردند.

محمد( راننده تاکسی): بنده 16 سال راننده تاکسی هستم. همه مردم شاهد کار صادقانه ما هستند که از صبح زود هنوز آفتاب در نیامده به سر کار می رویم و تا موقعی که همه می خوابند باز هم ماسر کار هستیم.

در کار ما از هر قشری که بخواهی پیدا می شود:مهندس ، دکتر، معلم ، بی کار ، دانشجو و..... و از هر موضوعی که فکرش را بکنید صحبت می کنند.

ما رانندگان تاکسی باید اعصاب قوی داشته باشیم تا صبح مان شب شود. در تاکسی راجب هر موضوعی صحبت می شود، مردم از مشکلاتشان می گویند، از روزگارشان می گویند، از کار روزمره، از خوشی ها، و ما را در این امر شریک می کنند.

تاکسی ها محفل اختلاف ها، دوستی ها ، غم و شادی همه مسافران است.

ما رانندگان از صبح تا شب اینقدر حرف می شنویم که مثل دایره المعارف شده ایم، از خیلی چیزها سر در می آوریم.

از وضع بازار و از گرانی ها، از ارزانی ها، از شغل ها، از هر چیزی که فکرش را بکنید ما در طول شبانه روز مطلع می شویم.

از برنامه هسته ای هم اطلاع داریم.

می دانیم که نیروگاه هسته ای چیست؟می دانیم که کارش چیست؟ می دانیم که این همه سال تحریم بودن به بهانه چه چیزی بوده است.

از صبح زود رادیو را که روشن می کنیم، پای صحبت های کارشناسان مختلفی می نشینیم و گوش می دهیم.

این کارشناسان که خدا خیرشان دهد، در رابطه با همه چیز صحبت می کنند.

از آقای سریع القلم دلگیرم چرا ما رانندگان را در حدی نمی داند که بتوانیم در رابطه با موضوعی اظهار نظر کنیم. نه تا آن حدی که بخواهیم اظهار نظر کارشناسی بدهیم ولی آیا همین رانندگان نبودیم که در انتخابات، ریئس جمهور را انتخاب می کنیم تا افرادی همچون شما را به روی کار آورند و به ما رانندگان انگ نادانی را بزنید.

پس ما رانندگان هم در رابطه با موضوعات کشورمان حق اظهار نظر داریم.

بابک(راننده تاکسی): نمی دانم سریع القلم روی چه حسابی می گوید که رانندگان تاکسی در حدی با سواد نیستند که بخواهند اظهار نظر کنند.

بنده لیسانس جغرافیا دارم از روی ناچاری به کار تاکسیرانی روی آورده ام. آقای سریع القلم اگر نمی دانند بدانند که رانندگان تاکسی بیسوادان نیستند، از مهندس در این شغل هست تا بازنشستگان ادرات دولتی، بازنشستگان فرهنگی و دیگر افراد که برای گذران زندگی به این شغل روی آورده اند.
حال روی چه حسابی جناب آقای سریع القلم می گویند که رانندگان تاکسی در حد و اندازه ای نیستند که بخواهند در رابطه با برنامه هسته ای اظهار نظر کنند.
ایشان در پست مشاور رئیس جمهوری باید به هر قشری احترام بگذارند و در تصمیم گیری ها و مشاوره دادن به رئیس جمهور،  همه اقشار را به یک چشم ببیند و اینگونه قضاوت نکند.

عذرخواهی کند.

 

 

محبوبیت  مردمی دولت تدبیر و امید در سراشیبی/ مشاور رئیس جمهور درد افراد ضعیف را نچشیده

این راننده تاکسی در اردبیل نیز گفت: چنانچه شخص رئیس جمهور برای این موضوع تدبیری نیندیشد و آن را اجرا نکند بداند این توهین مقدمه ای بر سراشیبی این دولت و از دست دادن محبوبیت و رای مردمی است که با امید به پای صندوق رای آمدند و به وی رای دادند.

مشاور رئیس جمهوری که اینگونه حرف ها را بر زبان می آورد، اساسا وی و افرادی مثل او درد و مشکلات افراد ضعیف جامعه را نچشیده اند که انتظار داشته باشیم توهین و اظهاراتی غیر از این داشته باشند.

 این توهین نشانه بی اطلاعی، بی ادبی و اندازه فهم مشاور یک رئیس جمهور از اوضاع یک جامعه است که دلسوزانه از رئیس جمهور می خواهم در افکار خود نسبت به جامعه تجدیدنظر کند.بیان این قبیل اظهارات و حرف های نسنجیده در کشوری که بر پایه عدالت استوار است شایسته نیست.

 

 

سریع القلم فکر نکند کسانی که تحصیلات عالیه ندارند به مسائل سیاسی آگاه نیستند

دیگر راننده تاکسی در اردبیل نیز گفت: مشاور رئیس جمهور که خود را تئوریسین دولت تدبیر و امید می داند قطعا یا نمی داند که جامعه تاکسی داران چه کسانی هستند یا خود را به ندانم کاری می زند، اگر وی نمی داند، بداند که اکثریت قریب به اتفاق رانندگانی که پشت فرمان تاکسی به مردم خدمت می کنند فارغ التحصیلان دانشگاهی و بازنشستگان فرهنگی هستند.

حسین محمدی افزود: سریع القلم فکر نکند کسانی که تحصیلات عالیه ندارند به مسائل سیاسی زمان خود آگاه نیستند؛ رانندگانی که سواد د انشگاهی ندارند از تمام اتفاقات جامعه و مسائل سیاسی کشور با خبر هستند و می دانند که مسئولان چگونه کشورشان را مدیریت می کنند.

وی گفت: ما پرورش یافتگان مکتب حسینی هستیم؛ حسینی که می گفت دین از سیاست جدا نیست و نباید تن به ذلت داد، می خواهم بگویم جناب آقای سریع القلم مگر می شود کسی شیعه باشد و نسبت به اتفاقات دور و برش بی تفاوت باشد!

این راننده اردبیلی ادامه داد: اینکه لبو فروش باشی یا راننده تاکسی، زیاد مهم نیست مهم این است که نان حلال در بیاوری و سر مردم کلاه نگذاری؛ اینم از اون حرف هاست که شریک غم و غضه مردم درک و شعورش پایین باشه!

وی افزود: راننده ای که از صبح زود رادیوی ماشینش روشن است و تمام تحلیل ها را می شنود و اخبار را رصد می کند و با مردم عادی هم ارتباط دارد مگر می شود درکی از مسائی سیاسی نداشته باشد!

راننده تاکسی هر روزش پر از برخورد ها و تعاملات با هر قشری از جامعه است درد مردم را بهتر از برخی سیاست مداران درک می کند؛ با این اوصاف ممکن نیست شریک غم و غضه مردم درک و شعورش پایین باشد.

 وجدان تنها محکمه ای است که نیاز به قاضی ندارد اگر سریع القلم شعور داشت به قشری که در جامعه به مردم خدمت می کنند توهین نمی کرد؛ "تو نیکی می کن در دجله انداز/ که ایزد در بیابانت دهد باز."

یکی از تاکسی داران قمی با اشاره به این که مسئولان نباید فقط مردم را فقط برای حضور در راهپیمایی ها و برنامه های سیاسی دوست داشته و به آن ها احترام بگذارند، گفت: به راستی آیا من شهروند که حالا برای درآوردن روزی خود و خانواده ام ، راننده تاکسی شده ام، فقط باید در روز رای گیری پای صندوق حاضر شوم و بعد دیگر راجع به قضایای مملکت هیچ صحبتی نکنم؟

وی همچنین افزود: واقعاً برای بنده جای این سوال است که فلان آقای مسئول که حالا مشاور رییس جمهور محترم هم هست ، به چه حقی این گونه صحبت کرده و به امثال ما مرتکب بی احترامی ، می شود؟

تاکسیران دیگر قمی نیز ضمن تایید سخنان همکارش در همین رابطه ابراز داشت: درست است که ما قشر ضعیف جامعه هستیم و شاید کمتر بین ما افراد تحصیل کرده باشد اما این مساله دلیلی نمی شود که در مسائل مهم جامعه خود از جمله بحث هسته ای اظهار نظر نکنیم.

فرد دیگری از همین صنف زحمت کش ، این گونه به طرح نظر و دیدگاه خود پرداخت و گفت: برخلاف تلقی و دیدگاه برخی آقایان که خودشان را از ما بهتر می دانند، امثال ما با وجود مشغله های فراوان مسائل روز کشور و دنیا را به صورت مرتب رصد می کنیم و در جمع همکاران و یا در تاکسی با مردم به گپ و گفت می پردازیم.

وی همچنین افزود: اتفاقاً ما تاکسیران ها به دلیل کارمان همیشه پشت فرمان گوش به رادیو هستیم و تمام اخبار روز کشور را رصد می کنیم و فکر کنم بعضی وقت ها حتی از برخی سیاست مداران نیز در این باره جلوتر باشیم!

راننده تاکسی دیگری نیز با اشاره به این نکته که هر کسی در هر شغلی که مشغول خدمت است دارای احترام و عزت می باشد، تصریح کرد: هیچ کس حق ندارد به قشری از جامعه توهین کند و لذا باید جلوی هتاکی هایی از این دست گرفته شود تا خدای ناکرده ادامه دار نباشد.

وی یادآور شد: ما نیز جزیی از مردم هستیم و نسبت به کشور و مملکت خود احساس دغدغه می کنیم و لذا نسبت به قضایا از جمله بحث هسته ای و توافق ژنو حساسیت داریم و اساساً نمی توانیم و نباید بی تفاوت باشیم.

 این راننده تاکسی تاکید کرد: آن کسی که چنین توهینی را به تاکسی داران کرده است باید در محضر ملت از رانندگان تاکسی

عذرخواهی کند.

تجمع تاکسی داران تهرانی مقابل نهاد ریاست جمهوری

در تهران این رانندگان با خودروهای خود که در حدود 30 تاکسی بود در مقابل نهاد ریاست جمهوری تجمع کرده بودند و در پایان تجمع خود نامه ای اعتراض آمیز خطاب به روحانی را به دفتر رئیس جمهور تحویل دادند.

در بخشی از نامه تاکسی‌رانان تهرانی خطاب به رئیس‌‌جمهور با اشاره به رأی مردم در روز 24 خرداد به روحانی آمده است: ما پای صندوق‌های رأی آمدیم تا به کسی رأی بدهیم که در کنار حفظ استقلال و آزادی و اسلامیت کشور وضعیت معیشتی ما را بهبود بخشد و مشکلات‌مان را حل کند اما  امروز می‌بینیم که نه تنها مشکلات حل نشده بلکه شاهد توهین و تحقیر از سوی اطرافیان جنابعالی هم هستیم.

در ادامه این نامه آمده است مشاور جنابعالی آقای سریع‌القلم که معلوم نیست تاکنون کجا بوده به یکباره از گرد راه می‌رسد و به کسبه فهیمی که همواره در صف مقدم حرکت سیاسی ملت بوده‌اند، با توهین و تحقیر سخن می‌گوید.

تاکسی‌رانان تجمع‌کننده در مقابل نهاد ریاست جمهوری در پایان نامه خود خواستار عزل و اخراج محمود سریع‌القلم از حلقه مشاوران رئیس‌جمهور شدند و تصریح کردند که در صورت عدم برخورد برای دفاع از حیثیت شغلی خود از سریع‌القلم شکایت خواهند کرد.

                                                                                                                                                                                    

تجمع اعتراض آمیز تاکسی رانان مشهدی در مقابل استانداری خراسان رضوی

تاکسیرانان مشهدی به نشانه اعتراض به توهین مشاور رییس جمهور صبح امروز در مقابل استانداری خراسان رضوی تجمع کردند و خواستار رعایت احترام اقشار مختلف جامعه از سوی دولت اعتدال شدند.

یکی از تاکسی رانان مشهدی در گفتگو با خبرنگار صبح توس گفت: درست است که تاکسیرانان قشر ضعیف جامعه هستند و دولتمردان به فکر آنها نیستند اما با چشم باز مسائل جامعه را رصد می کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما افتخار بزرگی داریم و آن هم این است که خدمتگزار زائران حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هستیم و شاید خیلی از افرادی که مدعی هستند به این افتخار بزرگ دست نیافته باشند.

این راننده تاکسی عنوان کرد: از دولت می خواهیم کاری برای این قشر ضعیف جامعه نمی کند حداقل احترام آنها را نگه دارد.

یادآوری می شود، هیچ یک از مسئولان استانداری خراسان رضوی حاضر به پاسخگویی تجمع کنندگان نشدند.

 

تجمعی اعتراض آمیز رانندگان تبریزی در مقابل فرمانداری

همچنین رانندگان تبریزی نیز با تاکسی های خود در مقابل فرمانداری تبریز حاضر شده بودند با محکوم کردن سخنان توهین آمیز سریع القلم خواستار عزل وی شدند.

آنها با اشاره به نقش همه اقشار ملت از جمله رانندگان تاکسی در خلق حماسه سیاسی 24 خرداد، خواستار جلوگیری از تداوم جنین رفتارهایی شدند.

گفتنی است این تجمع کنندگان معترض در مقابل فرمانداری تبریز با انتشار بیانیه ای در این خصوص به تجمع خود پایان دادند.

تاکسی داران شیرازی هم اعتراض کردند

تاکسی‌داران شیرازی هم به نشانه اعتراض به توهین مشاور رییس جمهور صبح امروز در مقابل استانداری فارس تجمع کردند و خواستار رعایت حرمت اقشار مختلف جامعه از جمله تاکسیرانان از سوی دولت تدبیر و امید شدند.

 

نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا در نقد اظهارات سریع القلم مبنی بر عوام بودن تاکسی داران اظهار داشت: رانندگان تاکسی جزء افراد شریف در جامعه ما هستند؛ چرا که این افراد با اعتمادی که به آنها شده است وظیفه حمل و نقل خانواده ما را برعهده گرفته اند.

وی افزود: افرادی مثل رانندگان تاکسی در جامعه ما ارجحیت دارند بر افرادی که به وسیله بورسیه تحصیلی به خارج از کشور می روند و درنهایت با مدارک دکتری تقلبی باز می گردند.

نماینده مردم ارومیه در مجلس خاطرنشان کرد: شعور سیاسی مردم ما بسیار بالاست و ربطی به موقعیت شغلی ندارد؛ و رانندگان تاکسی به خاطر اینکه با افراد مختلفی سر و کار داشته و همچنین به جهت پیگیری مسائل روز از طریق رادیو، اطلاعات سیاسی، اجتماعی بالایی دارند.

قاضی پور تصریح کرد: راننده تاکسی ها افراد قابل اعتماد و با شعوری در جامعه ما هستند؛ که در سرما و گرما به مردم خدمت می‌کنند.

وی تأکید کرد: کلام مشاور روحانی یک کلام نفهمیده و نسنجیده بوده است؛ چرا که به گفته امام خمینی و رهبر معظم انقلاب هر قشر در جامعه ما یک بازوی پرتوان برای اسلام و یک بسیجی برای مقابله با استکبار جهانی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن افزود: باید مشاور رئیس جمهور از همه اقشار ملت ایران به ویژه تاکسی داران عذرخواهی کند.

قاضی پور افزود: البته آقای روحانی فرد مودبی است؛ کسانی از بدنه دولت که از این نوع برخورد های ناشایست انجام می دهند، بهتر است در ابتدا از سوی خود رئیس جمهور مواخذه شوند تا اعتراضات مردمی مانند اعتراضات گسترده رانندگان تاکسی را به دنبال نداشته باشد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌گو با شبکه اطلاع رسانی دانا، در نقد اظهارات مشاور رئیس جمهور مبنی بر عوام بودن تاکسی داران و تربیت اجتماعی نداشتن مردم ایران گفت: متأسفانه سریع القلم داشته های خود را به نداشته های مردم نسبت می‌دهد و آنچه که زیبنده خودش هست را به مردم نسبت داده است.

با این برخورد باید هرچه سریع تر برخورد جدی شود و سریع القلم نیز باید از ملت شریف ایران عذرخواهی کند؛ چرا که حرف هایی که زده شده و توهینی که صورت گرفته است متناسب با شأن مردم ایران نیست.

این مردم همان کسانی هستند که در هشت سال دفاع مقدس با مقاومت خود جنگ را پیش بردند و در طول تاریخ انقلاب اسلامی با هوشیاری خود، توطئه ها و کید و مکر دشمن را خنثی کردند.

نادانی آقایان باعث شده است تا این آگاهی مردم را نبینند و به شعور سیاسی مردم توهین کنند که باعث به وجود آمدن تنش های جدی شود.

این افرادی که به دنبال مطامع سیاسی خود هستند اطراف روحانی وجود دارند و باید رئیس جمهور این افراد را از خودش جدا کند؛ چرا که این افراد بیشتر به وجه وی لطمه می زنند.

محمد حسن آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی دانا ضمن انتقاد از اظهارات محمود سریع القلم گفت: اگر حضور مردم در پای صندوق های رأی و در انتخابات نبود، افرادی مثل سریع القلم به این جایگاه ها نمی رسیدند.

وی خاطرنشان کرد: این پست و مقام هایی که به دست آمده توسط این افراد از طریق مردم بوده است و این افراد نقش مردم را از پیروزی انقلاب تا کنون درک نکرده اند.

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: این افراد مردم ایران را تا کنون نشناخته اند و نمی دانند که ملت ایران از یک فهم، بصیرت و آگاهی بالایی برخوردار است و مردم بودند که با بصیرت خود انقلاب را به پیروزی رساندند.

آصفری یادآور شد: افرادی مانند همین راننده تاکسی ها و لبوفروش ها که به آنها توهین شده است، توانستند اداره جنگ را در دست بگیرند و 8 سال مقاومت را رقم بزنند و با شعور سیاسی خود در عرصه های مختلف سیاسی حضور پررنگ پیدا کرده و توطئه های دشمن را خنثی کردند.

وی تأکید کرد: بهتر است رئیس جمهور در انتخاب معاونین و مشاورین خود دقت بیشتری داشته باشد؛ چرا که افرادی با این طرز تفکر ممکن است به خود رئیس جمهور هم ضربه بزنند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس جمهور باید به این افراد تذکرات لازم را بدهد.

یک راننده تاکسی در اردبیل در گفتگو با خبرنگار سبلانه، در اعتراض به اظهارات توهین آمیز مشاور رئیس‌جمهور به رانندگان تاکسی،گفت: دولتی که با شعار تدبیر و امید روی کار آمده بداند گفتن اینکه راننده تاکسی درکی از مسایل سیاسی روز ندارد کاملا متناقض با شعارهای دولت است و با هیچ منطقی سازگار نیست.

محمد فاتح ادامه داد: آقای روحانی، رئیس جمهور محترم همواره دولت خود را دولت برآمده از رای مردم اعلام کرده و گفته به تک تک مردم احترام و ارزش می گذارد؛ اما آیا این توهین مشاور رئیس جمهور تناسبی با این شعار دولت دارد؟! ، قطعا اینگونه نیست.

 وی گفت: این انقلاب، انقلاب مردمی است که با خون هزاران شهید و پابرهنگان و ستم کشیدگان به پیروزی رسیده است و قطعا راننده تاکسی یا هر فرد دیگری در جامعه که با همه سختی ها زندگی خود را در سطح پایین می گذراند جزو همین کشور است و نباید دولت جمهوری اسلامی به این قشر بی احترامی کند.

 

همین راننده تاکسی ها و لبوفروش ها پای انقلاب ایستاده اند

عبدالرضا مصری در گفتگو با خبرنگار مرصاد، درباره انتقاد یکی از مسئولان دولت در خصوص نظر خواهی از عامه مردم در خصوص مسائل تخصصی مثل توافق هسته ای، اظهار داشت: اولا من پیش از هر چیز به این نکته اشاره می کنم باید در کشور ظرفیت شنیدن را بالا ببریم و یکدیگر را تحمل کنیم.

مصری گفت: باز هم به عنوان مقدمه این موضوع را اشاره می کنم که اگر کسی در کلام و نه در عمل اشتباهی مرتکب شد باید راه و فضا را برای جبران و اعلام اشتباه او باز بگذاریم.

وی با اشاره به اینکه باید در برخی گفته ها دقیق شد که منظور کامل و جامع گوینده چیست، ادامه داد: باید این نکته را مسئولین ما توجه کنند که در بسیاری از مواقع به قول همان مسئول محترم، یک راننده تاکسی و یا یک لبو فروش در عمق جامعه حضور دارد و دردها و واقعیت هایی را می داند که می توان گفت از مسئولین بهتر و بیشتر در جریان مسائل روز کشور است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس تصریح کرد: مسئولین عمدتا دغدغه های اختصاصی دارند، به این معنا که یکی مسئول وزارت خانه ای است که در حیطه ای خاص مسئولیت دارد و ممکن است از مشکلات حوزه های دیگر چندان مطلع نباشد اما یک راننده تاکسی یا کسی که در عمق جامعه است شب روز با موضوعات و افراد مختلف سر و کار دارد و بیشتر در جریان اخبار کشور است.

مصری گفت: باید خدا را شکر کنیم به خاطر مردمی که آنقدر تعصب کشور خود را دارند که همه مسائل برای آنها مهم است و همین نقطه پیروزی ماست که مردم ما کاملا آگاه و همراه با مسئولین هستند که اگر چنین نبود مردم چیزی را غیر از آنچه که مسئولین انجام می دهند می خواستند ذره ای کار از پیش نمی رفت.

مردم در ریزترین مسائل کشور دقت می کنند/پشتوانه نظام همین طبقه عامه جامعه است

وی با اشاره اینکه باید تلاش ما برای برخی گفته ها که اصل آن غلط و اشتباه است بر اصلاح باشد، تصریح کرد: در اکثر موارد اطلاع و دانش مردم به گونه ایست که باید مسئولین مشکلات و خواسته های جامعه را از عمق خود جامعه بپرسند که اگر چنین نباشد هیچ اموراتی به پیش نمی رود.

مصری ادامه داد: بنده به عنوان نماینده مردم اکثر مسائل و مشکلات را از گفته های خود مردم متوجه می شوم به عنوان مثل روز گذشته یکی از مسائل و معضلاتی که حوزه بهداشت و درمان به آن مبتلاست را از فردی شنیدم که از لحاظ شغلی بسیار در سطح پایینی بود اما با بررسی هایی که انجام دادم از دقت و صحت گزارش متعجب شدم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: ملت ما در ریزترین مسائل کشور دقت می کند، اگر مردم ما آگاه نباشند چطور در بزنگاه ها مثل 22 بهمن اینگونه در صحنه حضور دارند و یا در انتخابات ها با چنان حضوری باعث خنثی شدن همه توطئه ها می شوند؟ اینها به دلیل همان آگاهی های عمیق مردم است.

وی خطاب به سیاسیون کشور گفت: اگر می توانیم بر سر میز مذاکرات بنشینیم و با قدرت سخن بگوییم پشتوانه ما عامه مردم و همین راننده تاکسی ها و لبو فروش ها هستند که در اوج بصیرت پای آرمان ها و خواسته های خود ایستاده و مشکلات را تحمل می کنند و دنیا هم می داند که مسئولین به پشتوانه ملت مقتدر هستند.

مصری خاطرنشان کرد: اگر مسئولی خودش را از مردم جدا بداند بدون تردید در مقابل قدرت ها هم ذلیل واقع خواهد شد و در برابر فشارها وا می دهد لذا مطمئن باشید اگر مردم نخواهند ظرف یک چشم بر هم زدن آنچه که در ژنو رخ داده را برهم می زنند و به مسیر خود در حرکت عظیم گفتمان انقلاب ادامه می دهند همچنان که تا این لحظه به همراه مسئولین کشور در این مسیر بوده اند.

دانا

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/9/27 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون