سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
در ادامه سریال درگیری‌های دولت فعلی و سابق
نهاد ریاست جمهوری یکی از ساختمان‌های تحت مالکیت خود را که برای استفاده در اختیار محمدرضا رحیمی قرار گرفته بود، بازپس گرفت.

به گزارش علمدار بصیر: سریال درگیری‌ دولت فعلی و اعضای دولت سابق بر سر ساختمان‌ها و اموالی که برای استفاده در اختیار آنان قرار گرفته است، همچنان ادامه دارد.

در آخرین مورد یکی از ساختمان‌های نهاد ریاست جمهوری که برای استفاده در اختیار محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور سابق قرار داشت، توسط نهاد ریاست جمهوری بازپس گرفته شد.

بنابراین گزارش این ساختمان در نزدیکی ساختمان صدا و سیما در خیابان الوند قرار دارد و تا قبل از استقرار رحیمی، در اختیار رسانه ملی بود .

در اواخر دولت دهم این ساختمان از صدا و سیما بازپس گرفته شد و به عنوان ساختمان شماره 2 دانشگاه جامع ایرانیان در اختیار دولت وقت قرار گرفت و پس از پایان دولت، به دفتر محمدرضا رحیمی معاون اول محمود احمدی‌نژاد تبدیل شد، اما هفته پیش دوباره تحت تملک نهاد ریاست جمهوری رفت.

پیش از این اکبر ترکان رئیس دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد طی نامه‌ای از برخی نقل و انتقالات در خصوص دانشگاه جامع ایرانیان که از مناطق آزاد صورت گرفت، انتقاد و آن را غیرقانونی دانست.

فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس‌جمهور، وزیر دادگستری را مامور پیگیری ساختمان شیشه‌ای 20 طبقه وزارت جهاد کرد و وزیر جهاد کشاورزی هم برای بازپس‌گیری به رئیس قوه قضائیه نامه نوشت.

به گزارش علمدار بصیر: با آغاز به کار دولت یازدهم تلاش برای بازپس‌گیری ساختمان 20 طبقه شیشه‌ای وزارت جهاد کشاورزی در بلوار کشاورز تهران که در دولت دهم به قوه قضائیه واگذار شد، بیشتر شده است.

براساس این گزارش محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به تازگی نامه‌ای به لاریجانی رئیس قوه قضائیه نوشته و خواستار برگرداندن ساختمان شیشه‌ای وزارت جهاد کشاورزی شده است.

همچنین شنیده‌ها حاکی از این است که حسن روحانی رئیس‌جمهور نیز آقای پورمحمدی وزیر دادگستری را مأمور پیگیری موضوع ساختمان شیشه‌ای کرده است.

ساختمان  20 طبقه‌ای وزارت جهاد کشاورزی واقع در بلوار کشاورز معروف به ساختمان شیشه‌ای در اواخر سال 90 به قیمت 240 میلیارد تومان به قوه قضائیه فروخته شد.

فروش ساختمان شیشه‌ای آنطور که گفته شد با انگیزه سرمایه‌گذاری پول این ساختمان در صندوق سرمایه‌گذاری محصولات کشاورزی و افزایش نقدینگی کشاورزان انجام شد، اما هنوز بعد از گذشت نزدیک به دو سال ریالی از این بابت گرفته نشده است.

خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی در آخرین روزهای دوره وزارتش گفت: اگر پول قرارداد فروش این ساختمان پرداخت نشود، مبایعه‌نامه باطل می‌شود.

جابجایی کارمندان وزارت جهاد کشاورزی از این ساختمان به ساختمان‌های پراکنده در شهر تهران حدود سه ماه طول کشید و بعد از انتقال نیز موجبات نارضایتی کارمندان و کشاورزانی که مجبورند برای پیگیری کارهای اداری بین مسافت‌های طولانی معاونت‌های پراکنده این وزارتخانه در سطح شهر طی طریق کنند فراهم کرده است.

حال با آغاز دولت یازدهم امیدواری‌ها برای بازپس گرفتن این ساختمان از قوه‌قضائیه بیشتر شده است.

البته بحث ساختمان شیشه‌ای این روزها نقل محافل و شیرینی مجالس هم شده است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در اولین گردهمایی مدیران بخش کشاورزی سراسر کشور گفت: در جلسه خبرگان با رهبری، درگوشی به رئیس جمهور گفتم چرا به وزارت جهاد کشاورزی نمی‌آیید و رئیس جمهور به شوخی گفت، هر زمانی ساختمان وزارتخانه را گرفتید، می‌آیم و من گفتم اگر می‌توانستیم که ساختمان را نمی‌دادیم و این صحبت دقایقی خنده حضار را سبب شد.

ساختمان ستادی وزارت جهاد کشاورزی که به آن کاخ شیشه‌ای کشاورزی هم اطلاق می‌شد، در سال 1353 توسط عبدالعزیز فرمانفرمائیان طراحی و پس از آن توسط پیمانکاران ایتالیایی ساخته شد.

این ساختمان  واقع در بلوار کشاورز تهران که در 20 طبقه و 60 متر ارتفاع، لقب بلندترین ساختمان دولتی زمان خود را یدک می کشید.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
فساد در موسیقی ایران از زبان یک خواننده؛

به گزارش علمدار بصیر: حمید حامی از خوانندگان قدیمی پاپ است که صدایش را به واسطه همکاری های پی در پی با تلویزیون می شناسیم. او در گفتگو با تماشا پرده از حقایق مهمی در مورد موسیقی پاپ برداشت که پیش از این هیچ کس در موردش صحبت نکرده بود.

در ادامه بخش هایی از مهمترین صحبت های حامی را تقدیم حضور مخاطبان ارجمند می کنیم:

* مافیای موسیقی ایران تعدادی خاصی از اهالی موسیقی (خواننده، آهنگساز، نوازنده و شاعر) هستند که از رابطه و لابی و رانت برای پشرفت و درآمد زایی خودشان استفاده می کنند.

*به جز چند ترانه سرای متعهد بقیه آنها گرفتار همین موج باند بازی و دلال گونه شده اند.

* هنرمندانی که حرف های مرا تکذیب می کند بهتر است دست از کتمان بردارند چون با این کار دست خودشان را به عنوان یکی از اعضای این مافیا رو می کنند.

*نمونه های مافیا گری این افراد بیشمار است. مثلا ترانه سرا و آهنگسازی که به واسطه همکاری با خواننده های سیاسی لس آنجلسی ممنوع الفعالیت هستند و همه خط قرمزها را رد کرده اند چگونه در ایران می توانند با یک خواننده خاص کار کنند و نامشان در صفحه اول آلبوم درج شود و در عین حال ممنوع الکار هم باشند؟

* چگونه ممکن است در ایام عاشورا و تاسوعای حسینی سال 88 وقتی ایران و جهان سوگوار و عزادار این واقعه تاریخی بود، 2 نفر از همین خواننده ها در آمریکا و کانادا با قطعات شاد و شنگول روی صحنه بروند و در ایران هم به صورت مجاز فعالیت کنند؟ اصلا چطور می شود که تنها برای چند خواننده مجوز اجرای کنسرت در خارج از ایران وجود دارد و برای بقیه نه؟

*برای من مهم نیست چه کسانی و چگونه فعالیت می کنند. مهم نیست که چه کسانی تیشه به ریشه فرهنگ ایرانی میزنند. من میخواهم از ایران بروم. زندگی خانوادگی خودم را به آلودگی کثیف  موسیقی ایران ترجیح می دهم.





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
در مقطعی از زمان به صورت شفاهی اعلام شد دانشگاه احمدی‌نژاد در کیش باشد اما بعد قرار شد در تهران تاسیس شود.

به گزارش علمدار بصیر: روزنامه اعتماد نوشت: غلامعلی نادری، مدیر کل دفتر آموزش‌های غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، با اشاره به تاسیس دانشگاهی به نام «ایرانیان» توسط محمود احمدی‌نژاد گفت: در مقطعی از زمان به صورت شفاهی اعلام شد دانشگاه احمدی‌نژاد در کیش باشد اما بعد قرار شد در تهران تاسیس شود. شورایعالی انقلاب فرهنگی فقط می‌تواند برای دانشگاه‌های غیردولتی مستقر در تهران و کرج مجوز صادر کند مگر اینکه در اساسنامه این دانشگاه قید شده باشد که امکان تاسیسش در سایر شهرها هم وجود دارد و شورای گسترش وزارت علوم هم باید در این زمینه اعمال نظر کند.

وی افزود: مسوولان دانشگاه احمدی‌نژاد منتظر هستند تا موضوع این دانشگاه بار دیگر در شورایعالی انقلاب فرهنگی مطرح شود و اگر کلیات آن به تصویب این شورا رسید، درخواستی به وزارت علوم برای بازدید از فضای در نظر گرفته شده، باید ارسال شود. نماینده این دانشگاه اصولا باید خود احمدی‌نژاد باشد.





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
آقای قاضی(ره) برای تقویت حافظه، خواندن آیت الکرسی و معوذتین ( دو سوره مبارکه ناس و فلق ) را سفارش می فرمودند.

به گزارش علمدار بصیر: در محضر بزرگان فرصتی است برای آموختن نکاتی که در هیچ کتابی یافت نمی‌شود و در حقیقت راه میان‌بری است به سوی خوبی‌ها و درستی‌ها که تقدیم به همه کاربران عزیز می‌گردد.

آقای قاضی(ره) برای تقویت حافظه، خواندن آیت الکرسی و معوذتین ( دو سوره مبارکه ناس و فلق ) را سفارش می فرمودند.

« آن مرحوم همچنین به همه توصیه می کردند که: اگر قبری از امام زادگان یا علما و بزرگان در اطرافتان یا شهرتان است حتماً بروید [و زیارت کنید].»

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ثامن‌الحجج(ع) پوشش ضریح مطهر و پرچم گنبد بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) به طور هم‌زمان تعویض می‌شود.

به گزارش علمدار بصیر: حسین فخاری، مدیر انتظامات و تشریفات آستان قدس رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این برنامه در قالب طرح «بال ملائک» اجرا می‌شود.

فخاری افزود: این طرح در مراسمی ویژه با حضور سرکشیک‌های حرم ‌مطهر رضوی در هنگام تعویض گل‌های ضریح و در روز قبل از میلاد اجرا می‌شود.

وی با بیان این‌که پوشش ضریح مطهر و پرچم گنبد بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج(ع) هم‌زمان باهم در اعیاد و شهادت‌ها تعویض می‌شود، تصریح کرد: به مناسبت عزا و شهادت رنگ آن‌ها مشکی و در اعیاد و میلاد سبز رنگ می‌شود.

فخاری گفت: هر سال دو بار پرچم گنبد مطهر حضرت امام رضا(ع) به طور رسمی و طی آیینی ویژه تعویض می‌شود که در ابتدای ماه محرم الحرام است که پرچم سیاه به مدت 63 روز به نماد عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بر این آستان افراشته می‌ماند و یک بار نیز در سالروز میلاد ثامن الحجج‌(ع) آیین تعویض پرچم انجام می‌شود.

وی گفت: در سایر ایام از قبیل سالروز وفات و شهادت ائمه اطهار(ع) نیز این پرچم بدون برگزاری مراسم ویژه تعویض می‌شود.

منبع:تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
هر چه بیشتر در دنیای پاکستانی‌ها جلو می‌رویم به نشانه‌های واضح‌تری از رابطه عمیق و قلبی آنها با ایران برمی‌خوریم.پوسترهای طراحی شده پاکستانی‌ها از امام و رهبری، با آن گرافیک ساده و ابتدایی، نشانه خوبی برای انفعال ما و فعالیت آنهاست.

به گزارش علمدار بصیر: اینجا پاساژ مهستان، معروفترین مکان فروش محصولات فرهنگی و مذهبی در ایران نیست. این تصاویر را هم از یک سایت یا وبلاگ ایرانی، همان‌هایی که بالای سردرشان عکس امام و رهبری خورده است برنداشته‌ایم. همه این پوسترها و تصاویر از صفحات وبلاگ‌ها، سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مربوط به پاکستانی‌ها جمع‌آوری شده است. همه این‌ها یک نشانه است برای همه حرف این دو ماهه‌مان، اینکه پاکستانی‌ها چه‌قدر به ایران نزدیک‌اند. آن‌قدر نزدیک شده‌اند که اگر از دور به این پوسترها نگاه کنیم، نوشته اردو زبان رویشان را ندیده بگیریم، اصلا نمی‌توانیم حدس بزنیم که این پوسترها مربوط به آدم‌هایی خارج از سرزمین مرزی ایران باشند.

ندیدن و بی‌تفاوتی، مهمترین مساله امروز ما در مواجهه با پاکستان است. حالا این که کاری انجام نمی‌شود و رها نمی‌شود در مرحله‌های بعد. فعلا باید سعی کنیم پاکستان را ببینیم. نه حملات انتحاری و بمب‌ها هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی و فقر وفلاکت و زلزله و سیل پاکستان. 

گلشن خمینی، چوک(چهارراه) خمینی، خیابان خمینی، کوچه خمینی و... در شهرها و روستاهای پاکستان همه و همه یادگارهای قدیمی همان تیری است که امام خمینی پرتاب کرد و هنوز به زمین ننشسته است. یادگاری که حالا جای خودش را به آواتارهای فیس‌بوک و توئیتر و اینستاگرام پاکستانی‌ها با عکس آیت‌الله خامنه‌ای داده است.

جای خودش را به ترانه‌ای داده است که کودکان پاکستانی برای رهبر انقلاب می‌خوانند.

پوسترهای جوانان پاکستانی را هم ببینید.

 

منبع:تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
مهم ترین خواسته دختران رسیدن به حق و حقوقشان است.
به گزارش علمدار بصیر: امان از وقتی که چند دختر دور هم بنشینند و گرم صحبت کردن شوند!گوشه ای از پارک توحید بدون زیرانداز روی چمن ها نشسته اند و صحبت می کنند، هر از گاهی با صدای نه خیلی بلند می خندند و سپس نگاهی به اطراف می کنند تا خاطرشان جمع شود کسی متوجه خنده شان نشده است و بعد دوباره شروع به حرف زدن می کنند.من یک دخترم، خوب می دانم وقتی دخترها این طور دور هم جمع می شوند و حرف می زنند دوست ندارند کسی مزاحم حریم خصوصی آن ها شود چه برسد به این که آن یک نفر خبرنگار هم باشد و بخواهد حرف دلشان را به گوش بقیه برساند!

با این حال جسارت می کنم و وارد جمع 6 نفره آن ها می شوم، وقتی موضوع گزارش را مطرح می کنم هیچ کدام برای جواب دادن داوطلب نمی شوند، زیرچشمی به یکدیگر نگاه می کنند و لبخند می زنند تا این که «عادله» 21 ساله و کم سن ترین عضو جمع به قول خودش طبق معمول همیشه، پیش قدم می شود و سر صحبت را با گفتن یک جمله باز می کند.

«مهم ترین خواسته دختران رسیدن به حق و حقوقشان است.»این را که می گوید یخ بقیه هم باز می شود و هرکدام نظری می دهند.

 

نگاه یکسان می خواهیم

«زهرا» 26 ساله می گوید: مهم ترین خواسته دختران نگاه یکسان به آن ها و پسرانی است که در شرایط برابر با آن ها قرار دارند.او که کارمند یک شرکت خصوصی است با این مثال صحبت هایش را ادامه می دهد: در شرکتی که کار می کنم در یک قسمت با وظایف مشابه، حقوق دخترها کمتر از مردهاست و توجیه رئیس هم این است که ما دختریم و خرجی نداریم!می پرسد وقتی من به عنوان یک دختر در مدت و شرایط یکسان با بقیه کار می کنم، به نظر شما این توجیه منطقی و عادلانه است؟«مریم» 25 ساله رشته کلام را از او می گیرد و می گوید: وقتی برخی پدر و مادرها در خانه بین دختر و پسرشان تبعیض قائل می شوند، از یک غریبه در محل کار نباید انتظار نگاه یکسان داشت!او ادامه می دهد: پسرها بدون اطلاع و هماهنگی با خانواده هر وقت دلشان بخواهد حتی مسافرت می روند اما یک دختر برای بیرون رفتن با دوستانش باید کلی جواب پس بدهد!«عادله» در تایید حرف «مریم» می گوید: حتی برای کنکور و دانشگاه اول باید شهر محل تحصیل را در نظر بگیریم و بعد انتخاب رشته کنیم. اما نظر «مهدیه» مخالف دوستانش است. او می گوید: این تفاوت و نگاه نابرابر به دلیل لطافت و حساس بودن طبیعت دختر نسبت به پسر باید وجود داشته باشد.

 

دخترهایی که خود را دست کم می گیرند

«الهام» 26 ساله هم مقصر اصلی نگاه نابرابر برخی ها به دختر و پسر را دخترهایی می داند که خودشان را دست کم گرفته اند و از توانایی هایشان آن طور که باید استفاده نمی کنند. «زهرا» در واکنش به نظر «الهام» می گوید: وقتی به دختر اجازه داده نشود در ابتدایی ترین موارد هم چون آزمون های استخدامی حضور داشته باشد، چطور می تواند خودش را ثابت کند؟او معتقد است دخترها در شرایط برابر با پسرها مثل درس و کنکور موفق تر بوده اند اما مشکل، محدودیت هایی است که برای دخترها همیشه وجود داشته است. در این مورد نگاه «مریم» به این موضوع خوش بینانه است و اظهار می کند: آن طور که بزرگ ترها تعریف می کنند، نسبت به گذشته محدودیت دخترها برای حضور در جامعه خیلی کمتر شده است و در حال حاضر آن ها در بیشتر موارد با پسرها شرایط برابر دارند و این فاصله به مرور کمتر هم خواهد شد.«فاطمه» که 26 سال دارد موافق این گفته است. می گوید: تا 5 یا 6 سال قبل رفتن به سینما برای دخترها بدون خانواده جلوه خوبی نداشت اما این روزها دخترها با دوستانشان به سینما، پارک و ... می روند و این مسئله عادی شده است.

 

در حد معقول آزادی داریم

او بر خلاف دوستانش که از نبود آزادی گلایه دارند، معتقد است آزادی در حد معقول وجود دارد و آزادی بیشتر امنیت دختران را تهدید می کند. «مریم» هم در ادامه این سوال را می پرسد که چرا همه از خانواده تا فامیل و افراد آشنا و غریبه به ازدواج نکردن دخترها ایراد می گیرند اما اگر یک پسر در سن و سال بالا هم مجرد باشد، کسی حرفی نمی زند؟«عادله» بدون مکث این جواب را می دهد: برای این که در دیر ازدواج کردن دختران، خود آنان را مقصر می دانند زیرا بر این عقیده اند که سخت انتخاب می کنند و برای این سخت گیری مورد سوال قرار می گیرند اما بازخواست پسران برای این که مورد پسند قرار نمی گیرند در روحیه آن ها تاثیر منفی دارد و دور از انصاف است!راهکار «زهرا» برای این مسئله تقویت فرهنگ و ضرورت تغییر نگاه هاست.او می گوید: نگاه و انتظارهای خیلی ها به دخترهای چند دهه قبل است.در بین بحث و تبادل نظرها «مریم» نگاهی به ساعتش می اندازد و می گوید: یک ربع به 8 است، تا خانواده هایمان نگران نشده اند، برویم.«زهرا» نگاهی به من می اندازد و می گوید: نگران شدن خانواده ها برای دخترها با اندک تاخیر یکی دیگر از دغدغه هایی است که به نظر می رسد ما دخترها باید به آن عادت کنیم. «این نگران شدن ها را می گذاریم به حساب عزیزتر بودن خاطر دخترها برای والدین.»

این را «عادله» می گوید و همراه دوستانش برمی خیزند و به سمت در خروجی پارک می روند.

خراسان جنوبی





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
دو رئیس جمهور سابق ایران به دو تیم مطرح پایتخت علاقمند هستند.

به گزارش علمدار بصیر: برای خیلی‌ از مردم جالب است که بدانند چهره‌های مطرح طرفدار کدام تیم هستند. حضور محمد خاتمی در مراسم بزرگداشت ناصر حجازی باعث شد تا روزنامه خبر ورزشی مطلبی در خصوص علاقه چهره های مطرح به تیم های فوتبال منتشر کند که این مطلب را در زیر می خوانید:

محمد خاتمی: با پسرم که استقلالی است کل کل دارم

سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور اسبق ایران که محبوبیت زیادی در بین مردم دارد، پرسپولیسی است. او پس از پایان دولتش برای تشکر و قدردانی از کارکنان مؤسسه ایران به آنجا رفته بود.  وقتی خبرنگار از خاتمی پرسید که پرسپولیسی هستید یا استقلالی، با خنده گفت: با پسرم که استقلالی است کل کل دارم. همین جمله به خوبی گویای آن است که رئیس جمهور پیشین  و حامی حسن روحانی را باید یک پرسپولیسی دانست.

محمود احمدی نژاد: استقلال را قهرمان کنید

ابتدا گفته می شد او پرسپولیسی است ولی بعد شنیده شد استقلالی است. شایعه دوم اتفاقاً درست از آب درآمد  در تأیید استقلالی بودن احمدی نژاد همین بس که سال گذشته وقتی به اردوی تیم ملی رفته بود، رو به نکونام گفت: استقلال را قهرمان کنید! 4 سالی است قهرمان نشده اید. محمد رویانیان نیز در مصاحبه ای نوروزی تاکید کرد که احمدی نژاد چند بار برایش کری خوانده است!

 

کی‌روش : من قرمز هستم

ایرانی ها هم اخلاق جالبی دارند. مثلاً فقط لازم است بگویید پدر فلان خواننده معروف دنیا یا فلان بازیگر ایرانی است، تا قند در دلشان آب شود. به خاطر همین عادت، طبیعی بود که با ورود کی‌روش به ایران سریعاً او را به آبی یا قرمز بچسبانند.  مدتی بود که وی برای دیدن اغلب بازی‌های استقلال به ورزشگاه می‌رفت و از همانجا شایعه درست کردند که طرفدار آبی است. وقتی هم که پرسپولیسی ها را با وجود رتبه بد این تیم در جدول به تیم ملی دعوت کرد انگ قرمز بودن را به اون چسباندند.  واکنش کی‌روش در قبال این شایعات جالب بود: «هر جور حساب کنید من به قرمز نزدیک ترم، از بنفیکا بگیرید تا منچستریونایتد، اتفاقا من از آبی خوشم نمی آید، مخصوصا از نوع منچسترسیتی اش!»

 

رویانیان: با قلعه‌نویی رفیقم ولی استقلالی نیستم

از رویانیان یک مصاحبه به یادماندنی در زمانی که رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی بود موجود است با این محتوا که «من استقلالی هستم». بعدها او مدیرعامل پرسپولیس شد و رقیبش در استقلال بارها اعلام کرد که رویانیان استقلالی و از خودمان است اما وی استقلالی بودنش را تکذیب کرد و گفت: قبلا با قلعه نویی رفاقت زیادی داشتم به خاطر همین به استقلالی ها نزدیکتر بودم. همین الان هم با قلعه نویی رفیقم و گهگاهی تلفنی حرف می زنیم. این رفاقت اصلا ربطی به فوتبال ندارد.

 

علی فتح ا...زاده: خونم آبی است نه قرمز

در تاریخ فوتبال خوی، یک نکته جالب وجود دارد و آن حضور علی فتح الله زاده در تیم پرسپولیس خوی است. قرمزها با همین اهرم، مدام به او فشار می آورند که چرا در استقلال است و ا نشاءا... یک روز به تیم محبوبش پرسپولیس برمی گردد. رویانیان در این باره می گوید: بله. ایشان پرسپولیسی بوده. ما که در استقلال عضو نبودیم می گویند استقلالی هستیم ولی ایشان که در پرسپولیس خوی بوده پس چطور استقلالی است؟ ایشان آرزو دارد که به پرسپولیس بیاید. ایرادی ندارد می تواند بیاید معاون من شود! فتح الله زاده در این خصوص می گوید: خون من از بچگی آبی بوده است!

منبع:جام





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir
یک سایت وابسته به فتنه 88 حجاب اسلامی خانم سخنگو را طالبانی خواند و بهانه ای برای بروز نگاه های ناسیونالیستی قرار داد.
به گزارش علمدار بصیر:

روز آنلاین در اقدامی ضددینی به تخریب سیما و حجاب اسلامی سخنگوی جدید وزارت امور خارجه پرداخت.

 

این تارنمای وابسته به جریان فتنه در اقدام اخیر خود به تخریب حجاب اسلامی سرکار خانم افخم، سخنگوی جدید وزارت امور خارجه پرداخته و با افراطی خواندن حجاب ایشان و تشبیه ظاهر وی به رویکرد گروهک تروریستی طالبان با صراحت می نویسد: «ظاهر شدن یک خانم سخنگو با چادر سراسر مشکی و مقنعه ای که دو سه سانتی از پایین صورت و چانه او را پوشانیده است عین افراط گرایی اسلامی و نوعی روشنفکری و ژیگولی طالبانی است.»

 

در ادامه نویسنده روزآنلاین با اعتراف به ریشه های اعتقادات اسلامی ایرانیان در تعارضی آشکار با گفته پیشین خود در خصوص ارادت و عشق ایرانیان به اسلام، حجاب را مایه بد معرفی شدن کشور در جهان خوانده و به جای مردم ایران اظهار نظر کرده و می نویسد:«بسیاری از مردم ایران به فرهنگ و ریشه های اسلامی تاریخ کشور خود عشق می ورزند و از آن دفاع می کنند اما حساسیت قابل توجهی دارند نسبت به اینکه بیش از این به دنیا بد معرفی نشوند.»

 

این تارنما در ادامه مطلب خود با "عربی” خواندن حجاب اسلامی چادر و با تاکید بر رویکردهای جاهلان? ناسیونالیستی به محکوم کردن دولت در انتصاب یک بانوی محجبه ادامه می دهد و می نویسد:«سیمای چادری سخنگوی وزارت خارجه فاقد هر گونه عنصر ایرانی است و اگر قرار است این انتخاب چنین قضاوتی را از ایران ایجاد کند من می گویم این سیما منافع ملی کشور را نمایندگی نمی کند.»

 

این اظهارات بیش از پیش نشان از این دارد که حقوق زنان مورد تاکید جریانهای ضدانقلاب تنها بهانه ای برای به ابتذال کشاندن فضای فرهنگی کشور در عرصه های مختلف است. در حقیقت چنین جریاناتی نه با حضور یا عدم حضور زنان در جامعه بلکه با سلامت اخلاقی مشکل دارند چون یکی از راهکارهای تحقق اهداف آنها ایجاد فساد اخلاقی در میان آحاد ملت است.

 





تاریخ ارسال مطلب : شنبه 92/6/16 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون