|
تغییر در ایران را درک کرده و آن را در سیاست های خود لحاظ می کنیم. روحانی را مخاطب شایسته ای برای خود در داخل ایران دانسته و دوران احمدی نژاد را پایان یافته می دانیم.
به گزارش علمدار بصیر:
محتوای نامه اوباما به روحانی چه بود؟
به گزارش نامه؛ به دنبال انتشار خبری در برخی رسانه ها درباره نگارش یک نامه از سوی باراک اوباما خطاب به حسن روحانی ارزیابی منابع مطلع از این نامه این است که این مکتوب حاوی نکته جدید و مهمی نیست.
یک منبع آگاه در تهران، ضمن تایید ارسال این نامه، به «ایران هسته ای» گفته است: «ظاهرا برای امریکایی ها اصل این نامه مهم تر از محتوای آن بوده است چرا که درون نامه عملا چیزی بیشتر از تعارفات سیاسی وجود ندارد».
وی ادامه داد: «تا کنون مخاطب دو نامه نوشته شده از سوی اوباما در ایران رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده است که ایشان هم در یکی دو مورد به طور علنی به این موضوع اشاره فرموده و گفته اند که رفتار امریکا را ملاک می دانند نه اظهارات علنی یا مخفی آن را. اما اکنون رییس جمهور امریکا مخاطب نامه خود در تهران را تغییر داده است. ظاهرا همین تغییر مخاطب هدف اصلی امریکایی هاست والا درون نامه نکته جدیدی نگفته اند».
وی همچنین گفت: «آمریکایی ها می خواهند با مخاطب قرار دادن آقای دکتر روحانی چند هدف را محقق کنند. نخست اینکه بگویند تغییر در ایران را درک کرده و آن را در سیاست های خود لحاظ کرده اند. دوم اینکه بگویند روحانی را مخاطب شایسته ای برای خود در داخل ایران می دانند و دوران احمدی نژاد را پایان یافته می دانند. سوم، امریکایی ها در پی آن هستند که یک واسطه میان خود و رهبری در ایران بتراشند و روحانی را عملا تبدیل به کسی کنند که برای پذیرش خواسته های غرب با رهبری به چانه زنی می پردازد».
وی در پایان گفت: «البته امریکایی ها مجددا اشتباه می کنند. و این راهبرد ساده دلانه با عنایت به پیوندهای وثیق روحانی با نظام و رهبری راهی را برای ایجاد شکاف نخواهد گشود».
در همین حال، یک منبع مطلع دیگر برخی محورهای نامه اوباما به روحانی را فاش کرد.
وی گفت که این نامه چند محور اصلی داشته است:
1- نخست اینکه امریکا بر شنیده شدن صدای ملت ایران در انتخابات 24 خرداد تاکید کرده است.
2- در گام دوم دولت امریکا گفته است چنانچه با دیپلماسی جدی از سوی ایران مواجه شود آماده کاهش تحریم ها خواهد بود.
3- محور سوم این بوده است که دولت امریکا گفته لحن مثبت مقام های ایرانی اگرچه مهم است ولی کافی نیست و ایران باید برای نشان دادن تغییر، گام های عملی برای اعاده اعتماد جامعه جهانی به برنامه هسته ای خود بردارد.
4- همچنین در این نامه بر آمادگی امریکا برای انجام مذاکرات مستقیم با ایران تاکید شده است.
یک کارشناس ارشد درباره محتوای این نامه گفت: «امریکایی ها سعی در ایجاد یک فضای مثبت کاذب در موضوع هسته ای دارند تا از شدت عمل ایران در مقابل حمله خود به سوریه بکاهند».
وی هشدار داد: «دولت جدید باید بداند امریکا به محض اینکه از موضوع سوریه فارغ شود دو جدید و بی سابقه ای از فشار را بر ایران آغاز خواهد کرد».
لازم به ذکر است که منابع آگاه در تهران می گویند پاسخ این نامه آماده و برای واشینگتن ارسال شده است. همچنین مهم است یادآوری شود محمد جواد ظریف وزیر خارجه دولت روحانی نگارش این نامه را تلویحا تایید کرده است.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
تونی بلر نخست وزیر اسبق انگلیس بار دیگر از علاقه! خود به ایران سخن گفت!
به گزارش علمدار بصیر:سایت العربیه نوشت: « تونی بلر نخست وزیر سابق بریتانیا ضمن تاکید بر ضرورت مداخله نظامی در سوریه، مشکل اصلی در منطقه را ""ایران اسلامی"" دانست، آقای بلر در مصاحبه با رادیو بین المللی بی بی سی، ایران را ""سر افعی"" توصیف کرد.»
العربیه اضافه می کند: « نخست وزیر سابق انگلیس همچنین خواستار مداخله نظامی در سوریه با هدف سرنگونی نظام بشار اسد، رئیس جمهوری این کشور شد.»
بلر تاکید کرده است: ""بدون مداخله، سوریه کشوری تحت سلطه اسد، و در نهایت کشوری تحت سلطه ایران است که این سلطه در داخل مرزهای لبنان هم ادامه دارد.""
نخست وزیر سابق انگلیس، از مخالفت پارلمان این کشور با طرح حمله نظامی به سوریه انتقاد کرد و گفت که این مساله او را نامید کرده است.
او همچنین به شدت به اد میلیبند رهبر حزب اپوزیسیون کارگر بریتانیا که از قدرتمندترین حزب اپوزیسیون این کشور است، به دلیل مخالفت با مداخله نظامی در سوریه تاخت.
بلر خود از اعضای حزب کارگر است و زمانی رهبری این حزب را بر عهده داشت.
بلر در پایان طی اظهاراتی متناقض با گفته های قبلی خود بدون اشاره به اینکه حمله به سوریه موازنه قوا را به نفع القاعده تغییر می دهد، گفت: « اگر در سوریه اقدامی نشود، این کشور می تواند به پایگاهی قوی برای اسلامگرایان افراطی تبدیل شود.»
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
با روی کار آمدن دولت یازدهم برخی رسانه ها و احزاب اصلاح طلب مفهوم اعتدال گرایی و تحول خواهی را فشار از بالا و چانه زنی از پایین برای آزادی فتنه گران محسوب کرده اند که از این نوع مطالب در سخنان اصلاح طلبان داخلی و خارجی! به وضوح قابل رویت می باشد.
به گزارش علمدار بصیر: با اعلام نظر وزیر محترم اطلاعات دوره یازدهم مبنی بر پذیرش افرادی که خلافی نداشته اند، برداشت های متفاوتی از این سخن شده است که شاید یکی از سوال بر انگیز ترین آنها در یکی از سایتهای معاند به قلم علی ایزدی نوشته شده است. بنا بر این گزارش حجت الاسلام علوی وزیر محترم اطلاعات گفته است : " انشاءالله ترس بیمورد کلیه کسانی را که خلاف مرتکب نشده اند را حل می کنیم و هر کس خلافی نداشته باشد، تضمین می کنیم که مشکلی پیدا نمی کند." علی ایزدی در نقد خود به وزیر برای اینکه ثابت کند این سخنان وی یک ترفند اطلاعاتی است! که توسط وزیر اطلاعات مطرح شده است از افرادی سخن به میان آورده است که با اصرار بر ادعای تقلب که رمز آشوب بود همچنان قصد تحت تاثیر قرار دادن ایرانیانی را دارند که به خارج از کشور پناه برده اند، یا برخی از آنان با مجرم شناخته شدن توسط دستگاه قضایی در زندان به سر می برند اما حقیقت آشوب طلبی زندانیان گرفتار آمده دربند و فراریان متخلف را بروز نمی دهد و علت این رفتار دستگاه قضایی را توضیح نمی دهد. تقریبا افراد سر شناسی مانند تاج زاده، فراهانی و... اشخاصی صاحب نفوذ بوده اند که نمی شود به صرف مخالفتی ساده به زندان افتاده باشند، بلکه مسئولیت های اجرایی این افردا خود نشان از میزان تاثیرشان در افراد مختلف را بیان می کند که لازم به توضیح نمی باشد. آنچه در فتنه 88 افرادی چون " ایزدی " و دشمنان نظام همواره سعی کرده اند نادیده بگیرند درگیری های خیابانی با کشته شدگانی بود که دیگر اعتراض مدنی یک قشر از جامعه را از حالت نرمال خارج نمود و به فضایی امنیتی و سیاسی سوق داد تا آنجا که اغتشاشگران و فتنه گران از سلاح های جنگی نیز بهره بردند. بنا بر این گزارش با روی کار آمدن دولت یازدهم برخی رسانه ها و احزاب اصلاح طلب مفهوم اعتدال گرایی و تحول خواهی را فشار از بالا و چانه زنی از پایین برای آزادی فتنه گران و گطشت از آنان بدون حتی عذرخواهی محسوب کرده اند که از این نوع مطالب در سخنان اصلاح طلبان داخلی و خارجی! به وضوح قابل رویت می باشد. لذا سخنان روشن وزیر محترم اطلاعات در خصوص کسانی که خلافی مرتکب نشده اند موجب برآشفته شدن آن عده ای شده است که در این سالها بر طبل فتنه کوبیده اند و در حال حاضر نیز چاره ای جز این ندارند که حرفهای وزیر اطلاعات را یک ترفند اطلاعاتی بپندارند! منبع:عصرامروز
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر خارجه ایران امروز طی اظهاراتی در کنفرانس خبری مشترک با همتای عراقی خود با اشاره به جنگ احتمالی آمریکا علیه سوریه تاکید کرد که ریس جمهور آمریکا در دامی وارد شده است که برای او انداخته شده و امیدواریم با درایت از آن بیرون بیاید.
به گزارش علمدار بصیر: محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران دیروز (یکشنبه) طی اظهاراتی درباره جنگ احتمالی علیه سوریه در کنفرانس خبری مشترک خود با "هوشیار زیباری" همتای عراقی خود تاکید کرد که "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا در دامی وارد شده است که برای او انداخته شده و امیدواریم با درایت از آن بیرون بیاید. رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان تاکید کرد که امروز که منطقه در شرایط حساسی به سر می برد، همکاری و همفکری کشورهای منطقه برای جلوگیری از جنگ احتمالی در سوریه نیاز است. وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره موضع ایران در قبال استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه گفت: هیچ کشوری به اندازه ایران که قربانی تسلیحات شیمیایی است معنی محکومیت استفاده از این تسلیحات را درک نکرده است. وی در ادامه تصریح کرد که ایران به دنبال یافتن راهی برای فروکش کردن آتش جنگ است نه افزودن بر آتش آن. ظریف گفت: من احساس میکنم که جنگ در منطقه، جنگ علیه کل کشورهای منطقه است و خاو میانه را به ناامنی خواهد کشید. وی افزود: تلاش میکنیم که با این خیال بافی که برخی به دنبال آن هستند که با جنگ مشکلات خود را حل کنند مبارزه کنیم. گروهی که فکر میکنند که جنگ راه حل است در 100 سال پیش زندگی میکنند. وزیر خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد که چگونه کشورهایی که ادعای تمدن دارند اولین اصل قانون بین المللی که عدم توسل به زور است را نادیده میگیرند. وی در پاسخ به سوالی درباره حوادث اخیر در اردوگاه اشرف گفت: ما حضور تروریستها را در عراق که با دولت صدام در سرکوب مردم این کشور نقش عمدهای داشتند خطر بزرگی میدانستیم و میدانیم و متأسفیم که تروریستها آمادگی ترک خاک عراق را نداشتند و این اتفاقات را درپی داشت. منبع:تسنیم
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
سیدحسین هاشمی و ربیع فلاح در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استانداران تهران و مازندران تعیین شدند.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس، سیدحسین هاشمی در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار جدید تهران منصوب شد.
هاشمی از دوره چهارم تا دوره هشتم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده شهرستان میانه حضور داشت که از دوره پنجم تا هشتم ریاست کمیسیون صنایع و معادن مجلس را نیز بر عهده داشت. سرپرست معاونت اداری و مالی و امور مجلس وزارت صنایع، معاون هماهنگی و امور استانها و مجلس وزارت معادن و فلزات و عضو شورایعالی استاندارد کشور از دیگر سوابق هاشمی به شمار میرود. همچنین ربیع فلاح نیز با رای هیئت وزیران، به عنوان استاندار مازندران انتخاب شد.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
«اصلاح طلبان اصولی می توانند در جامعه مدنی فعال شوند. اگر برنامه اصلاح طلبان رادیکال فقط این باشد که به حکومت باز گردند از همین حالا شکست خورده اند.
آنان باید دقت کنند دولت آقای روحانی دولت اعتدال است. «اصلاح طلبان در شورای اول به سر هم زدند و مردم تهران را ناامید کردند. الان هم آقای مسجدجامعی و اصلاح طلبان باید دقت داشته باشند...»
به گزارش علمدار بصیر: مردم تهران در اولین دوره انتخابات شورای شهر تهران با این امید به اصلاح طلبان رأی دادند که آن ها فکری برای مشکلات و چالش های فراوان این کلان شهر نمایند و به اصلاح امور بپردازند؛ اما خیلی زود امید شهروندان تهرانی ناامید شد.
فضای سیاست زده دوره اصلاحات به شورای شهر اول هم رحم نکرد و به جای رسیدگی به چالش های شهری تنها مباحث سیاسی بود که در این شورا حرف اول و آخر را می زد تا آن جا که نزاع های سیاسی درون گروهی اصلاح طلبان کار را تا انحلال این شورا پیش برد و تجربه تلخی برای شهر تهران به جا گذاشت.
اصولگرایان در شورای دوم و سوم تهران با رأی کمتری به ساختمان بهشت راه پیدا کردند؛ اما عملکرد نسبتا موفقی در این سال ها به خصوص هشت سال اخیر داشتند که نمونه آن را در پروژه های عمرانی و شهری گسترده در تمام نقاط تهران می توان مشاهده کرد.
در شورای چهارم که به تازگی آغاز به کار کرده است، کفه اصولگرایان و اصلاح طلبان به هم نزدیک شد و آقای مسجد جامعی با یک رأی بیشتر توانست به ریاست این شورا برسد؛ حال سؤال این است که آیا ریاست مسجد جامعی به معنای بازگشت اصلاح طلبان است؟ و آیا اصلاح طلبان در این دوره تجربه تلخ شورای شهر اول را تکرار می کنند؟
برنامه صفحه2 بی بی سی فارسی برای بررسی این موضوع با "تقی رحمانی" فعال ملی مذهبی و "حسین باقرزاده" تحلیلگر مسائل سیاسی به گفت و گو پرداخت.
هر دو کارشناس این برنامه، پیروزی آقای مسجد جامعی با اختلاف یک رأی را بازگشت فعال اصلاح طلبان به صحنه قدرت خواندند. تقی رحمانی گفت: «می شود گفت یک دومینوی پیروزی بعد از انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر برای اصلاح طلبان میانه رو شروع شده است.»
وی برای کاستن از غم شورای اول، پای شوراهای دوم و سوم را هم به میان کشید و بدون اشاره به پروژه های عمرانی چشمگیر در چند سال اخیر گفت: «شوراها در این سه دوره کارنامه خاکستری داشتند. شورای اول تهران جنگ بود. جنگ اصلاح طلبان برای درآمد رانتی بیشتر که فاجعه و آغاز شکست اصلاح طلبی بود. شورای دوم، خیریه بود که آقای احمدی نژاد از آن جا رئیس جمهور شد. شورای سوم، شورای بروکراسی، کارهای غیر کارشناسی ضعیف با کارهای عمرانی بود. اصلاح طلبان باید دقت داشته باشند فاجعه شورای اول را تکرار نکنند و بروکراسی و کار غیر کارشناسی شورای سوم را اصلاح کنند.»
تقی رحمانی افزود: «اصلاح طلبان شانس آوردند و شتر دو بار در خانه شان خوابیده است. باید ببینیم این تیزهوشی را دارند. اگر آقای مسجد جامعی شهردار غیرسیاسی انتخاب کند به بازگشت اصلاح طلبان کمک کرده است.
حسین باقرزاده انتخاب مسجد جامعی را بازگشت خزنده اصلاح طلبان خواند و تصریح کرد: «اصلاح طلبان به صورت خزنده وارد تشکیلات حکومتی می شوند. آقای مسجد جامعی در وزارت ارشاد بوده اند و سابقه کار اجرایی و عمرانی و اداره یک شهر بزرگ را نداشته است. این انتخابات نمونه ای است از بازگشت اصلاح طلبان به صورت خزنده به قدرت.»
از نکات جالب این گفت و گو تناقض در سخنان آقای تقی رحمانی بود. وی بارها از اصلاح طلبان خواست شهردار غیر سیاسی انتخاب کنند: «اصلاح طلبان در شورای اول به سر هم زدند و مردم تهران را ناامید کردند. الان هم آقای مسجدجامعی و اصلاح طلبان باید دقت داشته باشند شهردار غیرسیاسی ولی کارا انتخاب کنند تا بتوانند دل مردم را گرم کنند و صدای راست افراطی و اشتباهات شورای اول نباید تکرار شود.»
اما در جایی دیگر تأکید کرد: «...آقای مسجد جامعی به همراه خانم ابتکار و آقای نجفی به دیدار همه مجروحین انتخابات سال88 رفتند...می شود گفت آقای مسجد جامعی تجربه کار اجرایی هم دارد!»
یا در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: «باید دریای مردم را با حکومت مواجه کرد نه این که پشت سر آقای روحانی رفت. بگویند که خواست مردم آزادی موسوی و کروبی است.»
این که "فتنه 88 یا آزادی زندانیان چه ارتباطی با شورای شهر و شهرداری دارد؟" باید از سوی وی پاسخ داده شود؛ اما سخنان وی نشان دهنده این است که اصلاح طلبان هنوز از نزاع های سیاسی در شورای اول درس نگرفته اند.
تقی رحمانی در توضیح نحوه رأی آوردن آقای مسجد جامعی اظهار داشت: «در انتخابات شورای چهارم آقایان می خواستند مدیریت کنند؛ اما با رأی یک کشتی گیری که مخالف کشتی گیر دیگر بود آقای مسجدجامعی رئیس شهر تهران شد.»
این فعال ملی مذهبی برای اصلاح طلبان رادیکال هم راهکار ارائه کرد. وی از آن ها خواست از طریق جامعه مدنی به حکومت فشار آورند: «اصلاح طلبان اصولی می توانند در جامعه مدنی فعال شوند. اگر برنامه اصلاح طلبان رادیکال فقط این باشد که به حکومت باز گردند از همین حالا شکست خورده اند. باید دقت کنند دولت آقای روحانی دولت اعتدال است.»
سؤال چالشی مجری برنامه که کارشناسان برنامه پاسخی برای آن نداشتند، پایان مناسبی برای این نوشته است. آن جا که عنایت فانی پرسید: «گفتید این بازگشت اصلاح طلبان میانه رو است؛ یعنی اصلاح طلبان تندرو هم وجود دارند. ما می دانیم قبل از انتخابات ریاست جمهوری، بخشی از اصلاح طلبان، مخالف سرسخت شرکت در انتخابات بودند و حتی همقطار خودشان؛ یعنی آقای عارف را به عنوان "اصلاح طلب بدلی" قلمداد کردند. حالا شما فکر می کنید اصلاح طلبان می توانند جبهه واحدی تشکیل دهند؟» منبع:جام
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
روزنامه نیویورکر: "امیدها برای مثمر ثمر واقع شدن نشست گروه 20 پس از آن از میان رفت که باراک اوباما، رییسجمهوری آمریکا..."
به گزارش علمدار بصیر به نقل از العربیه، روزنامه نیویورکر روز شنبه در گزارشی نوشت: "امیدها برای مثمر ثمر واقع شدن نشست گروه 20 پس از آن از میان رفت که باراک اوباما، رییسجمهوری آمریکا ولادیمیر پوتین، همتای روسی خود را فردی "کله خر" نامید."
به گزارش این روزنامه، اوباما در جریان این نشست، به پوتین گفته است: "اگر فکر میکنی که من تنها کسی هستم که این گونه فکر میکنم، خودت را دست انداختهای! میتوانی از مرکل، کامرون و اردوغان بپرسی. همه آنها فکر میکنند که تو یک فرد احمقی."
بنا بر این گزارش، پوتین نیز در واکنش گفته است: "آیا باید از این مرد نحیف و لاغراندام بترسم؟ من با خرسها کشتی میگیرم."
پیش از این، رئیسجمهوری آمریکا از ولادیمیر پوتین به عنوان "بچه تنبل و بیحوصله آخر کلاس" یاد کرده بود.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
تمامی تلاش های محسن هاشمی رفسنجانی برای رسیدن به کرسی شهرداری تهران به سنگ خورده و در نهایت محمد باقر قالیباف، شهردار تهران شد.
به گزارش علمدار بصیر: بر اساس شنیدهها اصلاح طلبان به خصوص نزدیکان محسن هاشمی سناریویی را برای شهردار شدن وی طراحی کرده بودند که تلاش حداکثری با لابیهای مختلف برای رای آوری مستقیم اولین بعد این سناریو بود. برنامه بعدی آنها استفاده از فرصت سه ماهه سرپرستی قالیباف در شهرداری تهران در صورت موافقت شورای شهر بود که براساس آن اسناد ادعایی را بر ضد وی رسانه ای کنند تا زمینه برای حضور محسن هاشمی در شهرداری فراهم شود. بر اساس اخبار رسیده، ظاهرا در همین باره محمد خاتمی، رییس جمهور اسبق، دیداری با علی اکبر هاشمی رفسنجانی داشته و از وی خواسته است تا محسن را از کاندیداتوری برای شهرداری، منصرف کند. خاتمی در بیان دلایل خود نیز گفته است: سابقه فرزندان شما در اذهان مردم مناسب نیست لذا نباید آنها در ویترین بوده و مستقیم در عرصهها حضور داشته باشند اما هاشمی در پاسخ به خاتمی گفته است که محسن با من حرف هایی زده و بنده هم نسبت به این حضور، قانع شده ام.
بعد از این ماجرا، دیدارها و لابیها ی متعدد برای شهردار شدن محسن هاشمی از سوی جریانات نزدیک به وی آغاز می شود که خبر مربوط به دیدار آیت الله هاشمی رفسنجانی با عباس شیبانی، عضو شورای شهر، از جمله اخباری بود که ارتباط زیادی را با ماجرای شهردار شدن محسن، پیدا کرد.
اما در نهایت امروز در نشست شورای شهر، این قالیباف و عملکرد وی بود که توانست نظر مساعد اکثریت شورای شهر را به دست آورده و بار دیگر وی را روانه شهرداری کند.
دانا
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
رویترز در گزارشی از لابیگری AIPAC برای بدست آوردن رای مثبت کنگره و سنا خبر داد.
به گزارش علمدار بصیر: یا کمیته روابط عمومی آمریکا-اسرائیل، یکی از قدرتمندترین گروههای لابیگری در آمریکا است که هر ساله میلیونها دلار خرج سرمایهگذاری در نفوذ بر سیاستهای دولتی و قانونگذاری آمریکا میکند. بسیاری از تحلیلگران، وجود AIPAC را نشانه وابستگی شدید سیاستهای امریکا به لابی اسرائیلی –صهیونیستی میدانند. تمام تلاشهای کاخ سفید و تلاویو برای حمله به سوریه درحالی انجام میگیرد که افکار عمومی امریکا از عواقب و هزینههای جنگهای عراق و افغانستان به تنگ آمده اند و خواستار اختصاص مالیاتهای پرداختی در بخشهای درمان، آموزش و دیگر مشکلات داخلی هستند. نمایندگان کنگره و سنا هم به همین دلیل تابحال حمایت قاطعی از لایحه حمله به سوریه نکردهاند البته در همین راستا کمپین رسانهای اوباما در تلویزیون و رادیو امریکا نیز به منظور متقاعد کردن مردم و کنگره برای حمله به سوریه آغاز شدهاست. سایت سیانان در گزارشی به قلم جف گیرین برای توجیه حمله امریکا به سوریه نوشت: مردم دنیا از امریکا به عنوان ثروتمندترین و قدرتمندترین کشور دنیا انتظار دارند در مسائلی مانند تحولات داخلی سوریه عکسالعمل نشاندهد و مانع از قتل و عام انسانهای بیگناه در این کشور شود. جف گیرین در ادامه به نتیجه تلخ سکوت بعضی از روسای جمهور قبلی امریکا مانند روزولت ،فورد ،کارتر و بیل کیلینتون به حوادثی مانند هولوکاست در جنگ جهانی توسط حزب نازی ، نسلکشی وحشیانه خمرهای سرخ در کامبوج و قبیله هوتوهای تندرو در روآندا اشاره کرده و آن را مایه تاسف مردم امریکا دانسته است. وی با اشاره به خستگی و ناراحتی مردم امریکا از جنگهای عراق و افغانستان مینویسد ما بعنوان یک انسان نمیتوانیم دربرابر قتل و عام مردم بیگناه سوری بیتفاوت باشیم.سکوت ما باعث ناامیدی مردمی میشود که از امریکا به عنوان یک پلیس اخلاقگرا انتظار دارند در برابر وحشیگری دیکتاتورها بایستد. این تحلیلگر یهودی در انتها با اشاره به شرمندگی خود در مقابل تصاویر کودکان و زنان کشته شده در سوریه از مردم امریکا میخواهد که ضرورت دخالت نظامی امریکا در سوریه را درک کنند. گویا این نویسنده یهودی اطلاعاتی درمورد تاریخ معاصر جهان مانند نسلکشی مسلمانان در میانمار ،سرکوب شدید و وحشیانه شیعیان بحرینی ،سرکوب مردم مصر توسط ژنرال السیسی و جنایتهای رژیم صهیونیستی ندارد و شاید هم این مسائل در حیطه وظایف دولت امریکا ،همان پلیس وظیفهشناس و اخلاقگرا ، قرار نمیگیرد و ماموریتی دیگر برعهده وی قرار دارد. با این وجود کمتر کسی است که از اهداف امریکا در منطقه با خبر نباشد. راشاتودی هفتهی گذشته در مطلبی هدف اصلی امریکا از اصرار درمورد مداخله نظامی در منطقه خاورمیانه را قدرت نمایی و از همه مهمتر سرکوب هلال شیعه و در راس آن ایران دانست. قطع رابطه ایران با حزبالله و احتمال گسترش درگیریها به مرزهای ایران و به حقیقت پیوستن رویایی رژیم صهیونیستی برای تضعیف محور مقاومت جهت تامین منفعت و امنیت صهیونیست ها در منطقه، خواستهی اصلی AIPAC است. مقامات رژیم صهیونیستی از جمله ایهود باراک از نخستین افرادی بودند که به انفعال و سکوت اوباما در مورد سوریه انتقاد کردند و این مساله را تضعیف کننده اعتبار کاخ سفید دانستند. اما اعتبار در کجا؟ اعتبار در نزد مردم امریکا یا سران رژیم صهیونیستی؟ به هر حال مقامات امریکایی به ویژه شخص رئیس جمهور، قطعاً با حواشی و تبعات جنگی که تصمیم به انجام آن را به زبان جاری ساختهاند، آگاه هستند و می دانند که دود بر خواسته از این جنگ یقینا به چشمان امریکا و بالاخص صهیونیست ها می رود و شاید هزینهای بس گرانبارتر از جنگ های عراق و افغانستان که ضربه مهلکی بر اقتصاد امریکا وارد نمود، داشته باشد.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس جمهور سوریه تاکید کرد که حمله به سوریه با واکنش متحدانش همراه خواهد شد.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از فارس، بشار اسد در گفتوگو با شبکه سی بی اس آمریکا در دمشق اعلام کرد که مسئولیت استفاده از سلاحهای شیمیایی در غوطه شرقی را نمیپذیرد. رئیسجمهور سوریه امروز تاکید کرد که ادله مربوط به استفاده از سلاحهای شیمیایی در الغوطه شرقی، ادله محکمی نیست. بشار اسد تاکید کرد: در صورت وقوع حمله به سوریه متحدان سوریه واکنش نشان خواهند داد. وی ادامه داد: حمله به سوریه هدف قرار دادن نیروهای سوریه برای ایجاد تغییر و توازن قواست. رئیس جمهور سوریه در عین حال گفت که نمی داند حمله نظامی علیه سوریه صورت خواهد گرفت یا خیر اما تاکید کرد که سوری ها با همه توان خود برای این قضیه آماده هستند. شبکه سی بی اس آمریکا قرار است فردا صبح بخشهایی از گفتوگو با رئیس جمهور سوریه را نشان دهد و فردا شب نیز شبکه سی بی اس مصاحبه کامل وی را پخش خواهد کرد.
تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 92/6/18 | نویسنده : alamdarbasir
|
|
تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون |