سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان


روزنامه انگلیسی "دیلی تلگراف" با نگارش مقاله ای، تردیدهایی درباره مدرک تحصیلی آقای حسن روحانی وارد کرده است. خبرنگار صدای آمریکا از لندن نیز با پخش گزارشی گفت: «زمان و مکان دریافت درجه دکترای ایشان به صورت یک معما در آمده است.»

به گزارش خاورستان: صدای آمریکا (VOA) روزنامه دیلی تلگراف در مقاله ای تحت عنوان "ایران و معمای بزرگ درجه دکترا از گلاسکو" ادعای آقای حسن روحانی مبنی بر داشتن درجه دکترا از دانشگاه گلاسکو اسکاتلند را به پرسش گرفته است.

خبرنگار صدای آمریکا از لندن درباره ابهام های موجود در مدرک تحصیلی آقای حسن روحانی گفت: «زمان و مکان دریافت درجه دکترای ایشان به صورت یک معما در آمده است.»

وی در تبیین معمایش افزود: «در بیو گرافی آقای روحانی که از او رسما با عنوان دکتر روحانی یاد می شود، نوشته شده بود که از دانشگاه گلاسکو درجه دکترای حقوق دارد؛ اما به نوشته خبرنگار دیلی تلگراف یک وب سایت به نام Iran election watch به نقل از سخنگوی دانشگاه گلاسکو خبر می دهد که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان بدهد شخصی به نام روحانی در این دانشگاه تحصیل کرده باشد. پس از آن در مستندی که از سوی کمپین روحانی تهیه و پخش شد نام دانشگاه را از گلاسکو به "گلاسکو کالدنیان" تغییر دادند.»

گوینده صدای آمریکا از گزارشگرش پرسید: «آیا اصلاح نام دانشگاه این ابهام را برطرف نکرده است؟»

بیژن فرهودی این طور پاسخ داد: «مطمئنا کمپین آقای روحانی امیدوار بود که این طور شود؛ اما در فیلم مستند آقای روحانی با این که به زمان تحصیل او در اسکاتلند اشاره ای نمی شود ولی از صحبت های راوی فیلم چنین برداشت می شود که آقای روحانی در دهه 70 میلادی که از مخالفین فعال شاه بوده، در اسکاتلند تحصیل می کرده است. مشکل این است که دانشگاه گلاسکو کالدنیان در سال 1993؛ یعنی چهارده سال پس از سقوط رژیم شاه تأسیس شده است.»

خبرنگار صدای آمریکا در ادامه تلاشش برای حل این معمای بزرگ افزود: «به نوشته دیلی تلگراف وقتی یک خبرنگار این تناقض را به یکی از هواداران روحانی یادآور شد، وی لینک سایت یک روزنامه را نشان می دهد که در آن ادعا شده است روحانی درجه دکترایش را در سال 1999 با نام خانوادگی فریدون دریافت کرده است.»

بیژن فرهودی این پاسخ را قانع کننده ندانست و معما را همچنان پابرجا دانست. وی ادامه داد: «مشکل این توضیح این است که در این تاریخ آقای روحانی دبیر شورای عالی امنیت، رئیس هیأت نمایندگی در مذاکرات هسته ای و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است و دوره ای بسیار پر مشغله داشته است.»

وی سخنانش را با این عبارت به پایان رساند: «به قول یک تحلیلگر، آقای روحانی باید یک انسان با قدرت های فوق العاده غیر طبیعی باشد که بتواند ضمن دبیری شورای عالی امنیت ملی، تز دکترای حقوق خودش را هم بنویسد.»





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در جمع مردم تهران در میدان فلسطین به ایراد سخنرانی پرداخت.








تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
در اجتماع مردم کرج در ورزشگاه شهید کیان‌پور:
قالیباف: ثابت خواهم کرد در کشور حاکمیت دوگانه وجود ندارد

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: وقتی در کشور قانون داریم و این قانون اختیارات و امکانات لازم برای اداره کشور را فراهم کرده است،‌ دیگر هیچ بهانه‌ای برای کار نکردن نداریم.

خبرگزاری فارس: قالیباف: ثابت خواهم کرد در کشور حاکمیت دوگانه وجود ندارد

به گزارش علمدار بصیر: محمد باقر قالیباف در ساعات پایانی تبلیغات انتخاباتی عصر امروز به کرج آمد و در ورزشگاه شهید کیان‌پور این شهرستان و در جمع هواداران خود اظهار داشت: ما انتخابات حساس و سرنوشت‌سازی را در پیش داریم و در روز 24 خرداد باید با حضور گسترده در انتخابات حماسه سیاسی بزرگی را خلق کنیم.

وی تصریح کرد: صبح روز جمعه باید تبدیل به روز پایان دادن به اختلافات بوده و همه باید با حضور در پای صندوق‌های رای به وظیفه خود در قبال اسلام و انقلاب عمل کنیم.

شهردار سابق تهران متذکر شد: البته امیدوارم با انتخاب رئیس‌جمهور اصلح روز جمعه روز پایان دادن به ظلم و دروغ و ریا هم باشد.

قالیباف تاکید کرد: امیدوارم با پایان روز جمعه و اعلام نتایج انتخابات، شرایط مطلوبی بر کشور حاکم شود و باید با رای حداکثری کاری کنیم که جریان ظلم و دروغ و ریای حاکم تداوم نیابد.

وی افزود: باید در روز جمعه همه با هم اعلام کنیم که ما در کشور نه ارباب می‌خواهیم و نه نوکر، بلکه یک مدیر جهادگر و خادم و حامی فرهنگ جهاد و شهادت می‌خواهیم و من آمده‌ام تا با فرهنگ جهاد و شهادت مشکلات برای حل مشکلات مردم تلاش کنم.

قالیباف تاکید کرد: ما آمده‌ایم تا دولتی را تشکیل دهیم که آرمان‌های اسلام و انقلاب و امام و شهدا و بالاخره ولایت را تحقق بخشیم. ما آمده‌ایم تا ثابت کنیم در ایران حاکمیت دوگانه‌ای  وجود ندارد و تنها حاکمیت است و آنهم خواسته مردم و مقام معظم رهبری است.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: وقتی در کشور قانون داریم و این قانون اختیارات و امکانات لازم برای اداره کشور را فراهم کرده است،‌ دیگر هیچ بهانه‌ای برای کار نکردن نداریم.

قالیباف افزود: من در صورت موفقیت در انتخابات با رای ملت ایران دولت را با فرهنگ جهاد پیش برده و با اتکا به غیرت جوانان مسلمان ظرف دو سال اقتصاد کشور را به فضل الهی سامان خواهیم داد.

وی تاکید کرد: به طور قطع دولت جهادگر و انقلابی، دولتی است که در بستر عقلانیت، معنویت و عدالت حرکت کرده و دولتی باید تشکیل شود که وقتی همه اقشار جامعه به آن نگاه می‌کنند، خود را در آن دولت دیده و احساس امید کنند.

 

* یک روستازاده بیشتر نیستم

 

شهردار سابق تهران و فرمانده اسبق نیروی انتظامی بیان داشت: من امروز با همه ملت ایران به ویژه مردم البرز و کرج عهد و پیمان می‌بندم که برای حل مشکلات کشور و با اتکا به قدرت مردم و رهنمودهای رهبری معظم انقلاب تلاش شبانه‌روزی خواهیم داشت.

قالیباف افزود: من یک روستازاده بیشتر نیستیم و کسی که در یک خانواده مستضعف زندگی کرده و در روستاها بزرگ شده به برکت خون شهدا و انقلاب اسلامی این شجاعت را یافته است تا خود را برای ریاست جمهوری کاندیدا کند.

وی ادامه داد: من با مردم عهد می‌بندم که برای رفع مشکلات قشر مستضعف جامعه به صورت شبانه‌روزی تلاش کنم.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
دکتر سعید جلیلی با صلابت و نشاط برای پاسخ به خیل عظیم مشتاقان و دوست‌داران این گفتمان تا پایان در صحنه‌ی رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند.

به گزارش علمدار بصیر: دکتر سعید جلیلی با صلابت و نشاط برای پاسخ به خیل عظیم مشتاقان و دوست‌داران این گفتمان تا پایان در صحنه‌ی رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند.
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف و گرانقدر ایران
امت وفادار، ولایی و انقلابی
با تبریک ایام پر نور و سرور ماه پر فضیلت شعبان المعظم، ماه رسول الله صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلم اسوه‌ی تمامت اخلاق و پاکدامنی و سلسله جنبان صداقت و درستکاری و درود بر شما امت همیشه سرافراز، عزتمند و مقاوم، نکات مهمی را به اطلاع می‌رساند:
 
در حالی که طلیعه‌ای درخشان بر حضور حماسی و پرشور امت امام راحل و رهبری معظم در انتخابات حساس 24 خرداد، با برپایی رقابت‌های انتخاباتی به شکلی اخلاق‌مدار و اسلامی تحقق یافته است، ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با سرلوحه قرار دادن کلام ایشان در خصوص موضوعیت انتخابات و نه طریقیت صرف آن، با قوت و صلابت، این مهم را تا انتهای فرآیند برگزاری انتخابات، شمارش آراء و تأیید نهایی آن، تعقیب می‌نماید. در این مسیر، احترام به کلیه‌ی نامزدهای معزز حاضر در انتخابات و انجام رقابتی بر مدار اخلاق کریمه و حسنه‌ی اسلامی و محمدی (ص) مورد تأکید وافر است.
 
جریان اقبال عمومی به گفتمان ناب انقلاب اسلامی، گفتمان عزت و مقاومت، با توجه به عقبه‌ی تاریخی و آرمانی ملت ایران، انتظاری به حق و شایسته بود که در روزهای اخیر با شدتی چشمگیر و جهشی تصاعدی، موجب خشنودی دوستداران نظام و انقلاب گشته است. بدین سبب و بر این موهبت خداوند منان را شاکریم.
 
در مسیر این اقبال گسترده، متأسفانه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم که عده‌ای از قبیله‌ی نااهلان و نامحرمان جریان انقلاب و نظام، با احساس خطر نسبت به منافع متوقع و نامشروع خود، حربه‌ی تخریب، توهین و تهمت به شخص و شخصیت آقای دکتر سعید جلیلی را به عنوان تنها راه ارتزاق نامشروع خود در انتخابات پیش رو قلمداد کرده و تلاش گسترده‌ای را برای ایجاد خلل در اذهان عامه‌ی مشتاقان و دوستداران این گفتمان سامان داده‌اند. از افتراء کاندیدای دولت و در حلقه‌ی انحرافی بودن گرفته تا هزینه‌ کرد جعلی و موهوم از بزرگان نظام و شخصیت‌های معظم و همیشه محترم، ابزار جریان نفاق و تردید برای این هدف شیطانی و ناصواب بوده است. در این میان برخی سایت‌های خبری با دست آویز قرار دادن این ضد اخبار ناموثق و مخدوش، پشت به حداقل‌های تعهد حرفه‌ای و رسانه‌ای کرده و بر محور ماکیاولیسم رسانه‌ای مأموریت خود را بازتعریف کرده‌اند. ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی با توصیه‌ی تقوای سیاسی، اولاً به خود (تمام گروه‌های حامی و دوست‌دار گفتمان انقلاب) و در ثانی به همه‌ی جریان‌های حاضر در رقابت‌های انتخاباتی پیش ‌رو و ثالثاً به معدود افرادی که سعی در غیر اخلاقی و مشوّه نمودن جریان تبلیغات انتخاباتی می‌نمایند، همگان را به پرهیز از ورود  به بازی‌های سخیف و بی‌مقدار دعوت می‌کند. البته پربدیهی و واضح است که وسوسه‌ی خنّاسان و کید تفرقه افکنان، جز تباهی و ذلت و رسوایی، سرنوشتی نخواهد یافت.
 
با وجود همه‌ی این دسیسه‌ها تأکید می‌شود، ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی خود را به رعایت تمام شؤون اخلاق انتخاباتی که زیبنده‌ی رشد و ارتقاء بینش سیاسی اسلام ناب است، متعهد می‌داند و استوار و راسخ بر مسیر اطاعت و تبعیت حقیقی از رهنمودها و دل‌خواسته‌های مقام معظم رهبری –که همانا سلامت اخلاقی برگزاری انتخابات و مقدمات آن است- به حرکت متین و ایجابی خود ادامه می‌دهد.
 
حضور حماسی امت حزب الله در انتخابات 24 خرداد، پیروزی شگرف و عظیمی برای نظام جمهوری اسلامی به حساب می آید، لذا آرمان والای ستاد انتخاباتی آقای دکتر سعید جلیلی، کمک هرچه بیشتر به این حضور با بصیرت و هوشمندانه است. در کنار و متفرع بر این هدف والا، حضور هرچه بیشتر امت همیشه سرافراز بر گرد و محور گفتمان انقلاب اسلامی، گفتمان عزت و مقاومت، امیدهای دشمنان دینی و میهنی این مرز و بوم را کور و مسدود نموده و افسردگی و زوال آنان را تعجیل می‌نماید. بدین منظور جناب آقای دکتر سعید جلیلی با صلابت و نشاط برای پاسخ به خیل عظیم مشتاقان و دوست‌داران این گفتمان تا پایان در صحنه‌ی رقابت‌های انتخاباتی باقی خواهد ماند. در نهایت اعتقاد راسخ داریم مقاومت تنها راه پیشرفت ماست و بر آن، تا رسیدن به آرمان‌های متعالی نظام‌ محکم ایستاده‌ایم.
منبع:جام انتخابات





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: ائتلاف و به وحدت رساندن کاندیدای اصولگرا یک تکلیف و واجب سیاسی است و غفلت در این عرصه خسارات جبران ناپذیری دارد.

 

به گزارش علمدار بصیر: آیت‌الله سیداحمد خاتمی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم در مورد لزوم وحدت در جریان اصولگرایی در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: در شرایط کنونی جبهه‌ها مشخص شده و روشن است که مسئله، مسئله بقای اصولگرایی و ارزشمداری است.
وی خطاب به کسانی که دغدغه ارزش‌ها را دارند، ادامه داد: ائتلاف و به وحدت رساندن کاندیدای اصولگرا یک تکلیف و واجب سیاسی است و غفلت در این عرصه خسارات جبران ناپذیری دارد بنابراین امیدواریم کاندیداهای اصولگرا با حساسیت موقف، به وظیفه اسلامی و انقلابی خود عمل کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه آنان که وعده داده بودند که هر کاندیدایی از اقبال مردمی برخوردار بود به‌نفع او کنار می‌روند، جا دارد به وعده خود وفا کنند و سربلند در این امتحان باشند، تصریح کرد: بنده از اقدام انقلابی، به‌موقع و مؤمنانه جناب آقای حدادعادل صمیمانه تشکر می‌کنم و امیدوارم همین روحیه را در دیگر کاندیداهای اصولگرا ببینیم.
منبع:عرش نیوز





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
طی جلسات متعددی تصمیم گرفته شد که من در صحنه انتخابات بمانم و آقای عارف ما را حمایت کند

 

 

حسن روحانی پس از انصراف عارف از کاندیداتوری در زاهدان گفته است که "در طول دو سه روز اخیر تلاش بسیار زیادی صورت گرفت و جلسات متعددی برگزار شد و مشورت‌های زیادی با آیت‌الله هاشمی انجام دادیم که سرانجام تصمیم نهایی در جلسه دوشنبه شب جبهه اصلاحات و اعتدال اتخاذ شد. نظر آیت‌الله هاشمی و حجت‌الاسلام خاتمی بر نگاه اتحاد و حضور یک کاندیدا از اصلاحات بود که در مجموع تصمیم گرفته شد که من در صحنه انتخابات بمانم و آقای عارف ما را حمایت کند.

 
به گزارش علمدار بصیر:محمدرضا عارف که در همان روز دوشنبه در کرمان حتی سوگند خورده بود که حضورش در انتخابات قطعی است و "تا آخرین لحظه" از صحنه انتخابات کنار نخواهد رفت بالاخره تسلیم فشارهایی شد که باید آن را ناشی از محذوریت ها و محدودیت های خودساخته جریان اصلاحات به حساب بیاوریم که با عملکرد خود باعث آن شده اند و به طور طبیعی "خود کرده را تدبیر نیست".
محمدرضا عارف که گویا از این نحوه حذف خود دلخور شده،‌ در بیانیه انصرافش هیچ نامی از روحانی نبرده و تنها گفته است که به احترام سید محمد خاتمی کنار می رود.
بیانیه کنایه‌وار عارف را ساعاتی بعد، رئیس ستاد انتخاباتی اش معنی کرد. سید حسن رسولی به یکی از خبرگزاری ها گفت که عارف "به نفع کسی کنار نرفته است." رسولی همچنین تکلیف ستادهای عارف را هم مشخص و تأکید کرد: وقتی کاندیدایی انصراف می‌دهد، ستادهایش منحل خواهد شد.

در آخرین ساعات دوشنبه بیست خردادماه محمدرضا عارف از صحنه انتخابات کنار کشید.
عارف در بیانیه خود آورده است که "غروب دوشنبه بیستم خرداد ماه، مرقومه ای از جناب آقای سید محمد خاتمی دریافت نمودم. ایشان طی این نامه در مقام رهبری اصلاحات، ادامه حضورم را در صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری به مصلحت ندانسته اند" و ادامه داده است که "اینجانب گذشتن از حق خویش به نفع ملت بزرگ و ایران سربلند را مصداق روشن اصلاح طلبی واقعی می دانم."
اینکه آقای عارف چگونه نظر آقای خاتمی را برای خود حجت دیده که از حق خویش بگذرد مسئله ای است که بر اساس حق شخصی آقای عارف چندان قابل چند و چون نیست، اما قطعا وی حق ندارد این اقدام را به نفع ملت بزرگ و سربلند ایران هزینه کند.
موضوع و مسئله مهم تر اما تحلیل پروسه ای است که به اجبار عارف به انصراف از عرصه رقابت های انتخابات ریاست جمهوری منتج شد.
سید محمد خاتمی در اطلاعیه ای که پس از انتشار بیانیه عارف منتشر شده است، در حالی به قول خود "در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، دست نیاز به درگاه آفریننده بی نیاز بلند" می کند و از خدا می خواهد که "ملت شریف ایران را در این موقعیت خطیر و حساس به انتخابی رهنمون شود که خیر جامعه و کشور در آن است" که در ادامه به مصداق ضرب المثل "با پا پس می زند و با دست پیش می کشد" لوازم توکل کردن به خدا و از پروردگار استمداد طلبیدن را نقض می کند. آنجا که می گوید: "جناب آقای دکتر محمدرضا عارف، دانشمندی با باور استوار و بینش روشن که خلوص و شایستگی و توانمندی خود را در همه دوران خدمت و حضور پربرکتش در عرصه های علمی، سیاسی و مدیریتی نشان داده است، بی هیچ چشم داشت، به عنوان و مقام، در اثر احساس مسئولیت در برابر خداوند و مردمی که خود را وامدار آنان می داند در ساحت انتخابات حضور مبارک یافت و ... به ترسیم موقعیت حساس کشور و بیان دردها و نیازهای مردم پرداخت و راه حل های عالمانه و مسئولانه برای گشودن گره ها و خدمت به انقلاب و میهن ارائه داده تا بیش از پیش شایستگی خود را نشان دهد و اصلاح طلبی را در دوران فشارها و تنگناها به خوبی نمایندگی کند.
معلوم نیست که جناب خاتمی با برشمردن این همه خصایل نیکو که عموم فعالان سیاسی و مردم عادی به برخورداری دکتر عارف از آنها معترف هستند، به چه دلیل و بنابر کدام مصلحت و شاید دقیقتر بگوییم منفعت، عارف را در برابری محذوریت اخلاقی که نسبت به وی داشت، قرار داد.
البته سید محمد خاتمی در ادامه به طور ضمنی دلیل این ترجیح خود را بیان می کند، اما دوباره ادعای استمداد طلبیدن و توکل کردن بر خدا را می کند، که این دیگر سخن خام و باطلی بیش نیست.
خاتمی می گوید: "اینک در حالی که دیگر فرزند توانمند!!؟ ملت جناب آقای دکتر حسن روحانی که اهل خیر و خدمت و اندیشه و تدبیر در صحنه است و مواضع استوار خود را که در مسیر خیر و نیاز و مطالبه مردم شریف است به خوبی؟! اعلام کرده است، علاقمندان به کشور و سرنوشت آن و خواستاران تحول مثبت در عرصه حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بین المللی می توانند به انتخابی دست بزنند که به یاری خداوند جامعه را به سوی آینده بهتر رهنمون شود.
نگارنده نیز بر سخنان و ادعاهای سید محمد خاتمی درباره تقید دکتر عارف به اخلاق، اعتدال و خیرخواهی تصریح و اعتراف دارد، اما اینکه چه عاملی باعث شد تا خاتمی، روحانی را به وی ترجیح دهد، به دو بخش از دلایل باز می گردد که در ادامه شرح داده خواهد شد.
دسته اول دلایل درون خانوادگی اصلاح طلبان و هم پالگی های ایشان در کارگزاران و آن دسته از راستی های سنتی است که از تکرار احمدی نژاد هراس دارند و دسته دوم دلایل برآمده از تجربه، قدرت بازی خوانی، تحلیل و پیش بینی اکبر هاشمی رفسنجانی است که به نظر می رسد بسیار جلوتر از خیلی های دیگر، رقیب اصلی تفکر و اندیشه ای را که خود او راهبری اش می کند، شناخته و حالا دنبال بهترین همآورد موجود برای او می گردد.
این سخن البته به معنای تشبیه جلیلی به احمدی نژاد نیست که تفاوت بین این دو بسیار زیاد است، بلکه به معنای آن است که هاشمی رفسنجانی نه از قالیباف، ولایتی یا رضایی، بلکه از گفتمان انقلاب اسلامی سعید جلیلی که بر پایبندی تام و تمام بر مبانی و اصول تشریحی امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تاکید دارد، در هراس است.
به نظر می رسد خاتمی به نیکی دریافته که حتی اگر توفیقی در عرصه انتخابات نصیب عارف و به اصطلاح اصلاح طلبان می شد، دولت برآمده از آن را نه وی می توانست اداره کند، نه محمدرضا عارف، چرا که اصلاح طلبانی که امروز عقده های فروخورده بسیاری نیز از حداقل هشت سال گذشته به دل دارند، قطعا مجال اعتدال و تمرکز بر اداره کشور را از هر رئیس دولتی خواهند ستاند.
از سوی دیگر روحیه ملایم و تقید قابل تحسین دکتر عارف به اخلاق گرایی و رعایت اعتدال، خود اولین و اصلی ترین مانع در برابر به اصطلاح اصلاح طلبانی بود که از تصرف دولت خیالاتی بزرگ تر از اصلاح اداره امور در سر دارند.
خاتمی، البته چنانکه از قرائن و شواهد پیداست با القائات هاشمی رفسنجانی به این نتیجه رسیده است که روحانی برای بازگرداندن روال به پیش از سال 84 و حتی 76 فرد مناسب تری نسبت به عارف است.
اگر نگاهی به اسامی وزرا و همکاران کابینه دو دولت سید محمد خاتمی بیاندازیم و مواضع امروز آنان را در حمایت و حضور در کنار اکبر هاشمی رفسنجانی ببینیم، شاید بهتر به میزان تاثیرپذیری سید محمد خاتمی از اکبر هاشمی رفسنجانی پی ببریم.
از سوی دیگر به گواهی مواضع و سخنان کاندیداهای باقیمانده در اردوگاه منسوب به اصولگرایان، یعنی قالیباف، ولایتی و همچنین محسن رضایی و نزدیکی و حتی انطباق مواضع ایشان در عرصه های مختلف، از جمله اقتصاد و بخصوص عرصه سیاست خارجی و موضوع هسته ای کشورمان، بر مواضع اکبر هاشمی رفسنجانی که حسن روحانی آن را در عرصه انتخابات نمایندگی می کند، به این نتیجه می رسیم که هاشمی رفسنجانی به نیکی دریافته که رقیب اصلی اندیشه وی، سعید جلیلی است و از همین رو همه اعوان و انصار خود و یار حرف گوش کن خود را مجاب کرده تا عزم خود را برای همآوردی دشوار با این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری جزم کنند.
با تمام احترامی که برای آقایان رضایی، ولایتی و قالیباف قائل هستم، اما باید بگویم که مبانی فکری ایشان التقاطی از مبانی اندیشه ای ناب انقلاب اسلامی و حاشیه های وارد شده به آن از جانب تفکری هستند که هاشمی رفسنجانی بنیانگذار آن است و بر اساس آن ایران مطلوب، کشوری مثل سوئیس یا ژاپن است که مردم در آن نماز بگذارند، روزه بگیرند، زنان حجاب حداقلی داشته باشند ولی کسی دینداری خود را در اداره جامعه و کشور دخالت ندهد.
شچندی قبل وقتی برای نوشتن یادداشتی سخنرانی ها و مواضع اکبر هاشمی رفسنجانی در فاصله دو ماه آخر سال 83 تا انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری در خرداد 84 مرور می کردم، انگار که وی از ابتدا دریافته بود که باید با محمود احمدی نژاد رقابت کند و همه مواضع و سخنانش در اجرای تاکتیک های طراحی شده برای همآوردی با او در عرصه انتخابات تعریف و اجرا شده بودند.
امروز نیز به نظر می رسد عارف قربانی احساس خطر دوباره ای شده که اکبر هاشمی رفسنجانی این بار از جانب وحید جلیلی بر پیکر نیمه جان نظام فکری و اندیشه ای خود برای اداره حکومت دریافته است
منبع:بولتن





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir

به نظر می رسد باید منتظر بداخلاقی های اصلاح طلبان در صورت پیروز نشدن آنها در انتخابات پیش رو باشیم.

 

هرچند خاتمی در سال 88 و اتفاقات پس از آن دوشادوش سران فتنه جلو رفت و رهبر درسایه فتنه 88 بود اما اینکه وی بار دیگر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و تنها چند روز مانده به 24 خرداد، احتمال تقلب در انتخابات را مطرح می کند، نشان می دهد نه تنها او از اتفاقات 88 اعلام برائت نکرده است و پشیمان نیست، بلکه به نظر می رسد باید منتظر بداخلاقی های اصلاح طلبان در صورت پیروز نشدن آنها در انتخابات پیش رو باشیم.

 

سید محمد خاتمی که گزینه اول ضدانقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری بود، با ارسال مرقومه ای به محمدرضا عارف مبنی بر درخواست کناره گیری وی به سود اصلاح طلبان، حمایت خود را از حسن روحانی علنی کرد تا نشان دهد، حسن فریدون در حال حاضر تنها گزینه اصلاحات در انتخابات یازدهم است.

به گزارش علمدار بصیر: سایت خبری کلمه در گزارشی به تشریح آخرین مواضع سید محمد خاتمی پرداخته است که بازخوانی و تحلیل آخرین حرفهای خاتمی در آستانه انتخابات خالی از لطف نیست.
سید محمد خاتمی که در بین جمعی از فعالان اصلاح طلب سخن می گفت، ضمن تشکر از محمدرضا عارف و اعلام حمایت از حسن روحانی، اظهار داشت اصلاحات برای رسیدن به آرمان های خود هیچ راهی جز شرکت در انتخابات ندارد. خاتمی این بار نیز نظام جمهوری اسلامی را از شر زبان تیز و پرکنایه خود محروم نکرد و پس از آنکه عدم شرکت در انتخابات را برابر با مرگ اصلاحات خواند، با سخنانی کنایه آمیز گفت: « البته مطلوب این است که ما به یک انتخابات خوب و خواستنی آزاد و سالم برسیم که البته برای این هم باید تلاش کرد. ما معتقدیم که یکی از محوری ترین مسائل که دستاورد مهم انقلاب است و باید برای آن تلاش کنیم، انتخابات آزاد و سالم و واگذاری قضاوت به رای مردم هست. »
"انتخابات آزاد" همان واژه ایست که در اواخر سال گذشته بارها و بارها از سوی برخی سیاسیون مطرح شد که البته با واکنش مقام معظم رهبری نیز روبرو گشت تا جایی که ایشان فرمودند: «معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد، مگر بیش از سی انتخابات سه دهه اخیر آزاد نبوده است؟ در کدام کشور انتخابات از ایران آزادتر است؟ مراقب باشید این حرفهای شما مردم را از انتخابات مأیوس نکند.»
رییس دولت اصلاحات در ادامه با تاکید بر بهتر بودن حضور در انتخابات تا حریم آن می گوید:« البته اگر ایده‌آل فکر کنیم، خیلی بعید است که این انتخابات مطابق خواست ما باشد؛ ولی در یک نگاه واقع‌بینانه، اگر شرکت در انتخابات تنها یک گام به جلو باشد باید در آن شرکت کنیم.»
خاتمی پس از تشریح چگونگی اجماع اصلاح طلبان بر سر حسن روحانی گفت: « این یک دستاورد بزرگ بود که بعد از حدّاقل چهار سال که اصلاحات و هر جریانی که وضع موجود را نمی‌پذیرفت یک طرفه تحت بمباران شدید تخریب و ممنوعیت از حتی حضور در یک عرصه محدود قرار گرفته بود چه برسد به رسانه‌ها و به طریق اولی رسانه ملّی با حضور این دو عزیز فضایی ایجاد شد که گفتمان اصلاح‌طلبی در جامعه ما مطرح شد؛ نه‌تنها از سوی این دو بزرگوار و به ‌خصوص جناب آقای دکتر عارف که انصافاً سنگ‌تمام گذاشت. »
اما بنظر می رسد اوج صحبت های سید محمد خاتمی زمانی بود که در ادامه حرف های میرحسین موسوی در سال 88، بار دیگر احتمال تقلب را قوی می خواند و در آستانه انتخابات یازدهم برای دور زدن تقلب پیشنهاد می کند: «خطاب من به مردم عزیز، اصلاح طلبان و کلیه جریاناتی که می خواهند تحول ایجاد شود این است که باید به صحنه آمد و رای داد، و ان شاء الله یک انتخابات خوب و یک موجی داشته باشیم که امکان تغییر نتیجه کار وجود نداشته باشد.»
هرچند خاتمی در سال 88 و اتفاقات پس از آن دوشادوش سران فتنه جلو رفت و رهبر درسایه فتنه 88 بود اما اینکه وی بار دیگر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و تنها چند روز مانده به 24 خرداد، احتمال تقلب در انتخابات را مطرح می کند، نشان می دهد نه تنها او از اتفاقات 88 اعلام برائت نکرده است و پشیمان نیست، بلکه به نظر می رسد باید منتظر بداخلاقی های اصلاح طلبان در صورت پیروز نشدن آنها در انتخابات پیش رو باشیم.
بداخلاقی هایی که شاید در ابتدا تنها به چند راهپیمایی اعتراض آمیز محدود می شد اما به یکباره تبدیل به اغتشاش شد و هزینه های زیادی را برای نظام به همراه داشت.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
112 نفر از اساتید و پژوهشگران علوم اقتصادی دانشگاه‌های سراسر کشور در حمایت از گفتمان اقتصادی سعید جلیلی با صدور بیانیه‌ای از وی حمایت کردند.

به گزارش علمدار بصیر: متن این بیانیه به این شرح است:
 
ملت بزرگ، مومن و شریف ایران؛
با سلام و تحیات؛
بدین وسیله جمعی از استادان و پژوهشگران حوزه علوم اقتصادی از دانشگاه‌های سراسر کشور (امضاکنندگان این بیانیه) ضمن تاکید بر ضرورت اتخاذ گفتمان اقتصادی مقاومت و راه گشایی آن در تضمین پیشرفت، آبادانی و رفاه پایدار و حل معضلات اقتصادی کشور و در نهایت تعالی و کمال معنوی جامعه ایران اسلامی، با حمایت از رهیافت اقتصادی جناب آقای دکتر سعید جلیلی (نامزد دور یازدهم انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران)، آمادگی خود را جهت همکاری با دولت یازدهم در این عرصه اعلام می‌نماییم؛
 
و السلام علی عبادالله الصالحین
 
امضا‌‌کنندگان:  یکصد و دوازده نفر از استادان و پژوهشگران ارشد حوزه علوم اقتصادی از 31 دانشگاه کشور (شامل دانشگاه‌های علم و صنعت، تهران، تربیت مدرس، امام صادق علیه السلام، صنعتی شریف، شهید بهشتی (ره)، علوم اقتصادی، علامه طباطبایی (ره)، امام حسین علیه‌السلام، فردوسی مشهد، دانشگاه قم، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، بوعلی سینای همدان، دانشگاه شاهرود، دانشگاه ارومیه، دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، شهید باهنر کرمان، دانشگاه رشت، باقرالعلوم، علامه بروجردی (ره)،  رجاء قزوین، جامع علمی کاربردی همدان، دانشگاه پیام‌نور (واحدهای اصفهان و همدان، زرقان)، دانشگاه آزاد اسلامی (واحدهای شیراز، خوراسگان اصفهان و تاکستان)
منبع:تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir

این کشتی تفریحی پر هزینه که نام آن را پرنسس کمریج نهاده اند قرار است اولین سفر دریایی خود را با حضور کیت میدلتون عروس خانواده سلطنتی انگلیس آغاز کند و به خاطر همین است که نام پرنسس کمریج را بر آن نهاده اند. این کشتی تفریحی توسط نیروی دریایی سلطنتی ساخته شده است و قرار است فردا به طور رسمی از آن رونمایی بشود.

 

امکانات منحصر به فرد این کشتی زیبا به حدی زیاد است که می توان به 10 نوع رستوان متفاوت و اتاق های رو به دریایی لوکس و زیبای آن و همچنین وجود بیش از 1780 اتاق با تجهیزات کامل آن  و اتاق های آب گرم و زمین بازی اشاره کرد. چندین میلیون پوند هزینه ساخت این کشتی لوکس شده است که می توان گفت به نوعی متعلق به خانواده سلطنتی می باشد.

501

 

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
منابع خبری مدعی اند که فرزند حسن روحانی در سال 1370 به دلیل شکست عاشقانه خودکشی کرده است.

به گزارش علمدار بصیر: منابع خبری مدعی اند که فرزند حسن روحانی در سال 1370 به دلیل شکست عاشقانه خودکشی کرده است این خبر در آن ایام در حالی به عنوان سوژه خبری رسانه های مختلف قرار گرفت که پرونده مذکور زوایایی قابل توجه دیگری از جمله ادعای استفاده از کلت کمری حسن روحانی توسط متوفی داشت.
جالب ترین بخش از این پرونده جنجالی دفن پسر حسن روحانی در حیاط غربی صحن حضرت امام راحل بود وی که مدعی مقابله با جریان سو استفاده گر از امکانات بیت المال و جلوگیری از روابط نا مشروع اداری است در سال 1370 فرزندش که مرتکب گناه بزرگ کبیره شده است را با استفاده از ضوابط و روابط خاص در صحن غربی حرم امام خمینی (ره) دفن کرده است.
کاندیدای جدید جریان اصلاحات که تا روز گذشته خود را عضو جریان معتدل سیاسی می نامید و اکنون با ادعای مقابله با جریان ”سواستفاده گر از ضوابط خاص و روابط ویژه در نظام” در عرصه انتخاباتیمشغول فعالیت شده است در سال های گذشته از امکانات خود و روابط نا مشروع برای رسیدن به اهداف شخصی استفاده کرده است.
منبع : شمانیوز





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون