سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
حماسه 24 خرداد نشان داد تراز مشارکت مردم سالاری اسلامی در مقایسه با دمکراسی غربی بسیار بالاتر و جذاب‌تر است.

 این حرکت تفاوت مردم سالاری واقعی و توده‌ای را با مردم سالاری حزبی و نخبگی را به نحو بسیار شفافی برجسته ساخت، چنین روندی الگوی مناسبی برای ملت‌های مسلمان و مستضعف در منطقه و جهان خواهد بود.

به گزارش علمدار بصیر: حماسه سیاسی نخستین گام از شعار سال به واقعیت پیوست، امت یکپارچه به ندای امام و پیشوای خویش به صحنه آمد و با خلق حماسه‌ای ماندگار برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات سیاسی خویش افزود، حرکت انقلابی مردم همچون عصای موسی سحر ساحران غربی را بلعید و بار دیگر مشروعیت و مقبولیت واقعی نظام اسلامی را به رخ جهانیان کشید. امام خامنه‌ای قبل از برگزاری انتخابات فرمودند رأی مردم صرف‌نظر از کاندیدای منتخب رأی به نظام اسلامی است. و مشت محکمی بر دهان دشمنان نظام و بدخواهان مردم می‌باشد.
راهبرد و سناریوی انتخاباتی نظام اسلامی در حماسه 24 خرداد تحقق یافت اولاً شور و نشاط وصف‌ناپذیر آحاد مردم و قشرهای گوناگون ملت دهان یاوه‌گویان بین‌المللی را گل گرفت ثانیاً مشارکت عمومی و گسترده مردم بیانگر اجماع ملی در پشتیبانی از ولایت فقیه و ثالثاً انتخاباتی سالم و رقابتی ارزیابی می‌شود که نمایندگانی از گفتمان‌ها و خرده گفتمان‌های سیاسی موجود در آن به رقابت پرداخت. رابعاً امنیت و آرامش و ثبات سیاسی در سراسر کشور حکم فرما بوده است. خامساً نظام جمهوری اسلامی ضمن تقدیر از حضور حماسی مردم نتیجه انتخابات را در راستای اهداف و آرمان‌های انقلاب و نیاز‌ها و خواسته‌های مردم ارزیابی می‌کند.
با این توصیف سناریوی ضد انتخاباتی دشمن مانند دیگر ترفندها و شیطنت‌ها زمینه‌ای برای ظهور و بروز پیدا نکرد زیرا آنان فقدان شور و نشاط، کاهش مشارکت، بی‌ثباتی سیاسی و رقابتی نبودن انتخابات را تعقیب می‌کردند و تمام توان خویش را در این راه بکار بستند. رقابت سیاسی با آداب و الزامات خاص خویش همواره نتایج طبیعی به ارمغان می‌آورد ائتلاف و اجماع و وحدت رویه رمز پیروزی و اختلاف و توهم زدگی و خود محوری عامل ناکامی خواهد بود، در این انتخابات یک جریان سیاسی با کاندیدای واحد جلو افتاده و جریان سیاسی دیگر در لابه لای تکثر و تفریق گیر کرده است و برای خارج شدن از بن بست خود خواهی و غفلت برخی‌ها باید دست به دعا برداشت.
حماسه 24 خرداد نشان داد تراز مشارکت مردم سالاری اسلامی در مقایسه با دمکراسی غربی بسیار بالاتر و جذاب‌تر است، این حرکت تفاوت مردم سالاری واقعی و توده‌ای را با مردم سالاری حزبی و نخبگی را به نحو بسیار شفافی برجسته ساخت، چنین روندی الگوی مناسبی برای ملت‌های مسلمان و مستضعف در منطقه و جهان خواهد بود. مردم در آزمون خویش سربلند شدند اینک نوبت جریان‌های سیاسی، فعالان سیاسی و رسانه‌هاست تا وزن خویش را در آزمون پیش‌روی به سنجش بگذارند و بر امید مردم بیفزایند، آنان باید از تحلیل‌های دشمن شاد کن و تفرقه‌انگیز پرهیز نمایند و همواره مصالح اسلامی و منافع ملی را بر تمایلات نفسانی و حزبی خویش ترجیح دهند، مطالبات واقعی مردم و نیازهای اساسی کشور را تحت الشعاع وسوسه‌های باندی قرار ندهند و پیروزی حماسه مشارکت عمومی را در کام مردم تلخ نسازند و جاده صاف کن فتنه‌ای دیگر نگردند.

منبع: بصیرت





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir

«آنچه می‌توان از نحوه مشارکت مردم، رفتار نامزدها و روش حکومت آموخت این است که مردم تغییر می‌خواهند. البته ماهیت این تغییر صددرصد روشن نیست ولی می‌توان گفت که طبیعتی تدریجی، مسالمت آمیز و قانونی دارد.»

 

 
به گزارش علمدار بصیر: وب سایت بی بی سی فارسی (BBCPersian) پس از اعلام نتایج اولیه انتخابات و پیشتازی آقای دکتر روحانی از سایر رقبا، در تحلیلی جهت دار، ابتدا جایگاه مردم را در برابر نظام جمهوری اسلامی نمایش داد و آنگاه "تغییر و تحول و چیرگی عقلگرایی بر آرمان‌گرایی در سیاست ایران" را اولین پیام انتخابات ایران دانست.
  
تحلیلگر بی بی سی نوشت: «آنچه می‌توان از نحوه مشارکت مردم، رفتار نامزدها و روش حکومت آموخت این است که مردم تغییر می‌خواهند. البته ماهیت این تغییر صددرصد روشن نیست ولی می‌توان گفت که طبیعتی تدریجی، مسالمت آمیز و قانونی دارد.»
 
 در بخش دیگری از تحلیل بی بی سی آمده است: «مردم می‌توانستند رأی ندهند، ولی دادند. مردم صندوق رأی را به عنوان روش مبارزه سیاسی برگزیدند... رأی مردم به صندوق رأی به عنوان روش برتر -به خصوص با توجه به ناآرامی‌ها و تلخی‌های بعد از انتخابات 88- اهمیت پیدا می‌کند. نمی‌توان فکر و اندیشه تک‌‌تک رأی دهندگان را تشخیص داد، ولی می‌توان دید که حداقل در شرایط فعلی، آن ها این نوع مبارزه سیاسی را به نافرمانی مدنی، لشکر‌کشی خیابانی و یا مبارزه قهرآمیز ترجیح داده‌اند.»
 
 




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
مقامات ایتالیا ضمن تبریک به رئیس جمهور منتخب ایران از مقامات ایرانی خواستند تا روابط خود با رم را افزایش دهند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه خبری اسپانیایی زبان «ال پائیس»؛ اما بونینو، وزیر خارجه ایتالیا  طی بیانیه‌ای ضمن تبریک به حسن روحانی، خواستار افزایش روابط رم و تهران شد.
وزیر خارجه ایتالیا همچنین به ملت ایران برای شرکت میلیونی در انتخابات تبریک گفت.
وی در ادامه افزود: مقامات ایتالیا آماده هستند تا روابط خود با تهران را در سطح گسترده‌ای گسترش دهند.
وی همچنین برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد را یکی از بزرگترین حماسه‌های ایرانی خواند.
شب گذشته نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام شد و روحانی با بدست آوردن 50.71 درصد از آرا توانست منصب ریاست جمهوری را از آن خود کند و جانشین محمود احمدی‌نژاد شود.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
دبیرکل سازمان ملل متحد و دیپلمات ارشد و رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار پیامی جداگانه انتخاب حسن روحانی را بعنوان رئیس جمهور منتخب ایران تبریک گفتند.

به گزارش علمدار بصیر: “بان کی مون” دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی ضمن تبریک به حجت الاسلام والمسلمین “حسن روحانی” به مناسب پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در ادامه افزوده است “جا دارد تا به دولت ایران و رییس جمهور منتخب این رویداد را تبریک بگویم و تاکید کنم که این رویداد واقعه ای مهم برای جامعه بین المللی و سعادت و نیک بختی ملت ایران بوده است.”
گفتنی است،‌بان کی مون همچنین از مشارکت گسترده ملت ایران در انتخابات اخیر ابراز خرسندی نمود.
همچنین در پیامی دیگر “کاترین اشتون” دیپلمات ارشد و رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه ای پیروزی “حسن روحانی” رییس جمهور منتخب ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری را تبریک گفت. کاترین اشتون در این پیام افزوده است “من به همکاری با رییس جمهور جدید ایران برای ادامه هر چه سریعتر روند دیپلماتیک در مورد مسئله هسته ای متعهد خواهم بود.”
کاترین اشتون مذاکره کننده ارشد هسته ای اتحادیه اروپا همراه با شش قدرت جهانی با نمایندگان هسته ای کشورمان در مورد برنامه هسته ای به مذاکره پرداخته است.کشورهای غربی ادعاهای کذبی را علیه برنامه هسته ای کشورمان مطرح کرده اند. این در حالیست که جمهوری اسلامی ایران همواره بر “صلح آمیز” بودن برنامه هسته ای اش تاکید کرده است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
سی ان ان حسن روحانی را به نوعی رئیس جمهور ایران معرفی کرد و به پیش فرض های رابطه آمریکا با ایران پرداخت.
منبع: جام نیوز




تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
مهمترین محورهای برنامه های حسن روحانی در حوزه های مختلف برگرفته از سایت شخصی ایشان به شرح زیر است.

 

 

به گزارش علمدار بصیر: ا توجه به پایان یافتن یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب حسن روحانی با کسب 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای در مرحله اول انتخابات به بررسی مهمترین محورهای برنامه های ایشان می پردازیم.

مهمترین محورهای برنامه های حسن روحانی در حوزه های مختلف برگرفته از سایت شخصی ایشان به شرح زیر است.

اشتغال

برای اشتغال‌زایی پایدار و مولد، راهی جز توسعه تولید نداریم

بیکاری تنها مشکل اقتصادی نیست بلکه باعث مشکلات روانی و فساد اخلاقی نیز می شود. در کلاس درس نشستن و مدرک گرفتن به معنای سرمایه انسانی نیست. اگر دانشجو و دانش‌آموز به یک نیروی مولّد تبدیل شود، آن وقت می‌توان از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد کرد.

ایجاد شرایط برای کار و تولید ملی

• بهبود شرایط سرمایه گذاری برای بخش خصوصی و رفع موانع کسب و کار با اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، مصوب اسفند 1390 مجلس شورای اسلامی
• ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید، کارآفرینی و استفاده از تولیدات داخلی
• آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار
• ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار با تأکید بر استفاده از توسعه فن‌آوری و اقتصاد دانش‌بنیان و آینده‌نگری نسبت به تحولات آنها در سطح ملی و جهانی
• ایجاد نظام جامع اطلاعات بازار کار
• بهبود محیط کسب و کار و ارتقای شاخص‌های آن و حمایت از بخش‌های خصوصی و تعاونی و رقابت از راه اصلاح قوانین و مقررات
• رفع موانع تولید در کشور همچون دولتی بودن اقتصاد و نابرابری رقابت در اقتصاد کشور
• ارائه تسهیلات بانکی به کارآفرینان و حذف بروکراسی‌های گسترده برای دریافت تسهیلات بانکی
• تشویق افراد به سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذاران خارجی در کشور برای راه‌اندازی بنگاه‌های جدید اقتصادی و تولیدی

آموزش دادن مهارت‌های مورد نیاز جهت کار با استاندارد روز دنیا

• ارائه سیستم آموزشی مناسب برای نوجوانان از سنین پایین جهت قرارگیری در مسیر صحیح موفقیت
• ایجاد شرایطی مناسب تا جوانان ما مهارت‌های روز دنیا را بیاموزند
• کاهش هزینه آموزش به منظور تسهیل بهره‌مندی همگانی از آن‌

سخت‌کوشی می‌بایستی به زندگی با رفاه مطلوب منجر شود

• توان بخشیدن به خانواده‌ها با ایجاد شرایطی که کار بیشتر، منجر به درآمد بیشتر شود
• توزیع عادلانه ثروت برای بهبود وضعیت معیشت مردم و بالا بردن درآمد واقعی خانوارها

• هدفمندی یارانه‌ها

• ادامه یافتن هدفمندی یارانه‌ها در چهارچوب قانون

• در کنار پرداخت یارانه به مردم، می‌بایستی یارانه بخش تولید هم پرداخت شود تا قدرت خریدِ واقعی مردم کاهش نیابد

• طرح هد‌مندی یارانه‌ها که از برنامه‌های دوم، سوم و چهارم توسعه اقتصادی کشور و از سیاست‌های مصوب بود، به‌دلیل عدم فراهم بودن زمینه مناسب تا سال 1389 اجرایی نشد.
با تصویب قانون هدفمند کردن یارانه‌ها که انتظار می‌رفت این ضرورت اقتصادی و اجتماعی جامعه پس از آماده شدن افکار عمومی و پشتیبانی همه‌جانبه نظام به درستی اجرا شود، متأسفانه با نادیده گرفتن احکام قانونی و اهداف اقتصادی مواجه شد. به‌طوری‌که در عمل نه تنها پرداخت یارانه‌ها، هدفمند نشد بلکه مقدار یارانه‌های پرداختی نیز به دو برابر افزایش یافت.
• آمارهای رسمی نشان می‌دهند که در طی پانزده ماه اول اجرای این قانون، کل درآمد دولت ناشی از افزایش قیمت سوخت، عامل‌های انرژی، آب‌ و برق و نان، 24/5 هزار میلیارد تومان بوده اما پرداخت به خانوارها بیش از 50 هزار میلیارد تومان بوده است و این در حالی است که برخلاف تأکید ماده 8 این قانون، یارانه به بخش تولید پرداخت نشد. هر چند به‌ظاهر، سهم یارانه نقدی هر فرد 45.500 تومان بود اما با افزایش چشمگیر نرخ تورم و گرانی‌های تحمیلی، قدرت خریدِ واقعی مردم کاهش یافت.
• بنابراین در «دولت تدبیر و امید» قانون هدفمندی یارانه‌ها، به‌درستی اجرا خواهد شد و ضمن هدفمندیِ واقعی، هم‌چنان یارانه‌های نقدی پرداخت می‌شود و حتی محاسبه شده است که به تعدادی از دهک‌ها، بیشتر هم پرداخت شود بدون این‌که دولت مجبور شود از منابع دیگری مانند منابع بانکی و صندوق ارزی، برداشت غیرقانونی داشته باشد.

حقوق مردم

تمام افراد ملت ایران باید از حقوق مساوی برخوردار باشند

تمام مشکلات از نقض قانون شروع می‌شود و وای به روزی که افرادی که مسئولیت سنگینی در کشور دارند، به قانون بی‌اعتنا باشند. انتظار مردم از رئیس‌جمهور آتی نیز اجرای درست قانون است و جلب اعتماد مردم تنها در سایه اجرای دقیق قانون امکان‌پذیر است.

حقوق اساسی مردم

• حق طبیعی مردم است که مشکلات خود را به صراحت بیان و بدون دغدغه بیان کنند.
• اگر دیدید حقی اختصاصی برای کسی یا گروهی در نظر گرفته شده است و برای دیگری نیست، مشخص است که به قانون اساسی عمل نمی‌شود و اساساً یکی از مسئولیت‌های رئیس‌جمهور اجرای قانون اساسی و مخصوصاً تحقق حقوق ملت است.
• معتقدم بقا و قدرت ملی و حاکمیت ملی در سایه اجرای دقیق همه اصول قانون اساسی به‌ویژه فصل سوم که حقوق ملت را مشخص می‌کند، خواهد بود. اگر یکی از این اصول زیر پا گذاشته شود بدانید نمی‌توانیم به اهداف مدنظرمان در چارچوب انقلاب اسلامی دست یابیم.
• امنیت مردم فقط جلوگیری از ورود دشمن به کشور نیست. یکی از موارد امنیت، امنیت جان، مال، حیثیت و آزادی بیان مردم است

تحریم

هم برای ما و هم برای دشمنان و غرب تنها راه، مذاکره است

ممکن است طرح لغو تحریم یک تاکتیک مذاکراتی باشد اما هدف ما باید در نهایت این باشد که تحریم‌ها برداشته شود؛ چرا که به نفع مردم ما نیست. اینکه در کدام مذاکره و چگونه بحث لغو تحریم‌ها را مطرح کنیم، یک تاکتیک مذاکراتی است.

باید مقداری شیوه‌ها و لحن و ادبیات‌مان عوض شود

• ضمن اینکه به نظم بین‌الملل انتقاداتی داریم اما به معنی تقابل با دنیا هم نیست. باید به نوعی با دنیا تعامل کنیم که هزینه‌هایمان را کم کنیم و خود را به اهدافی که در سند چشم‌انداز است نزدیک سازیم.
• اگر غرب واقعا به دنبال اعتماد نسبت به فعالیت‌های هسته‌یی ایران است راهی جز مذاکره ندارد و ما هم برای رسیدن به حقوق‌مان و شکستن تحریم‌ها و عبور از مسیری که الان دشمن برای ما به وجود آورده است مذاکره بهترین راه است.
• در دنیای سیاست خارجی باید دنبال یارگیری باشیم. در شورای حکام 35 کشور وجود دارد که باید از بین آنها یارگیری کرد تا به اهداف‌مان برسیم.

معتقدم باید مسیری را انتخاب کنیم که ما را به هدف‌مان برساند نه مسیری که تکبیرآفرین باشد

یکی از فرصت‌هایی که برای آمریکایی‌ها وجود دارد در صحنه 1+5 است. اگر آنها می‌خواهند درباره مساله هسته‌یی صحبت کنند مذاکرات فضای خوبی است، اما اینکه آمریکا به مذاکرات می‌آید و سختگیری و مقاومت نابجا می‌کند فرصتی است که از دست می‌رود.

تورم
تورم مالیات ظالمانه‌ای است که از کارمندان، کارگران و افراد بادرآمدِ ثابت، به اجبار دریافت می‌شود

مالیاتی که طی سال‌های گذشته، بی‌رحمانه بر مردم تحمیل شده است و بر اثر آن، اغنیا، غنی‌تر و فقرا، فقیرتر شدند.

متأسفانه طی دوره 1391-1384، نرخ تورم در کشور از 10/3 درصد به 30/5 درصد افزایش یافته است یعنی 3 برابر.
در حالی قیمت کالاها و خدمات در این مدت، 300 درصد افزایش یافته که بنا بر گزارش رسمی دولت، درآمد واقعی مردم، کاهش یافته است. در حالی‌که اکثر کشورهای جهان در همین مدت مشابه توانسته‌اند در سایه سیاست‌های سنجیده اقتصادی، نرخ تورم خود را به‌طور چشمگیری کاهش دهند. طبق گزارش صندوق بین‌المللی پول، در دوره 2012-2005 نرخ تورم عربستان 2/9 درصد، ترکیه 8/2 درصد و در کشور انقلاب شده مصر، نرخ تورم 9/8 درصد بوده است. نرخ تورم منطقه 8/5 درصد و نرخ تورم جهان نیز 3/9 درصد می‌باشد.
با توجه به آثار مخرب تورم در اقتصاد خانوار و در سطح ملی، مهار تورم با جدیت و با چهار روش در «دولت تدبیر و امید» دنبال خواهد شد.

مسکن
وجود و تأمین مسکن نقش مهمی در آرامش روحی خانوارها دارد

هسته‌ای
تلاش برای خروج پرونده ایران از شورای امنیت در کنار تکمیل فناوری هسته‌ای در کشور

بهداشت و سلامت
گسترش انواع بیمه‌های دولتی و غیردولتی

عدم ترخیص بیمار تا پرداخت کامل هزینه‌ها در شرایط اقتصادی موجود برای بسیاری از خانوارهای ایرانی یک ظلم آشکار است

هزینه‌های درمانی
با وجود صراحت اصل بیست‌ونهم قانون اساسی در خصوص ارائه خدمات بهداشتی و درمانی برای یکایک افراد کشور از طریق پوشش بیمه‌ای و تکلیف دولت در این رابطه، هنوز بیش از 5 میلیون نفر از هموطنان، تحت هیچ پوشش بیمه‌ای قرار ندارند و متأسفانه آن گروه از افراد که ظاهراً از خدمات بیمه‌ای استفاده می‌‌کنند نه تنها برای درمان خود با هزینه سنگینی مواجه هستند بلکه علاوه بر رنج بیماری، از عدم پوشش خدمات کافی نیز در فشار می‌باشند. مجاز بودن بیمارستان‌ها به بهانه طرح خودکفایی و تحمیل هزینه‌های فزاینده درمان به بیماران و در پاره‌ای از موارد، عدم ترخیص بیمار تا پرداخت کامل هزینه‌ها در شرایط اقتصادی موجود برای بسیاری از خانوارهای ایرانی یک ظلم آشکار خواهد بود.

از این‌رو در «دولت تدبیر و امید» برای قطع کامل هزینه‌های درمان با بیمار، از طریق گسترش انواع بیمه‌های دولتی و غیردولتی و حمایت‌های مالی دولتی، برنامه‌ریزی شده است.

اقشار کم درآمد
تضمین اشتغال حداقل یک نفر از هر خانوار اولین قدم برای کمک به این قشر

جوانان
نسل جوان سرمایه‌ای بزرگ برای آبادانی کشور است

نگرش به مسئله جوانان در عرصه‌‏های اجتماعی و مبنا قرار دادن توجه به این سرمایه اصلی ملی به عنوان فرصت در سیاست‏گذاری‌ها و برنامه‏‌ریزی‌ها، باید تغییر اصولی پیدا کند

نگرش به جوانان باید تغییر اصولی پیدا کند
• تغییر اصولی نگرش به مسئله جوانان در عرصه‌‏های اجتماعی و مبنا قرار دادن توجه به این سرمایه اصلی ملی به عنوان فرصت در سیاست‏گذاری‌ها و برنامه‏‌ریزی‌ها
• بکارگیری و مشارکت همه افراد جامعه بخصوص جوانان در مسائل کشوری و ایجاد زمینه برای حضور فعال آنان در صحنه اجتماع
• ایجاد زیرساخت‏‌های مناسب برای انجام فعالیت‏‌های فرهنگی، به منظور مشارکت بیشتر جوانان در بخش فرهنگ
• ایجاد الگوهای رفتاری صحیح منطبق با اخلاق و مقتضیات زمانی، مکانی و فرهنگی
• شناسایی دقیق و صحیح نیازهای جوانان و ایجاد پل ارتباطی میان نسل‏‌ها با توجه به مقتضیات زمان
• تدوین و برنامه‏‌ریزی آموزش‏‌های گوناگون در صداوسیما، کتب درسی و دیگر رسانه‏‌ها، در خصوص شیوه‏‌ها و روش‏های سالم پر کردن اوقات فراغت و شناسایی آسیب‏‌های بالقوه و بالفعل خلأهای فراغتی
• تنظیم ساز و کارهای کارشناسانه فرهنگی-اجتماعی در جهت ترمیم و بازسازی اعتماد جوانان به نظام سیاسی
• پی‏گیری و استمرار شیوه‏‌های ارتباط مستقیم مسئولان با جوانان، به منظور بازسازی اعتماد جامعه نسبت به حاکمیت و مدیریت کلان کشور
• محوریت و اصل شمردن تقویت روحیه امید به آینده به عنوان مهم‏ترین انگیز? تلاش سازنده و زندگی بانشاط، در هرگونه برنامه‏‌ریزی و تصمیم و اقدام مربوط به جوانان
• ایجاد بسترهای مناسب برای آشنا شدن اقشار مختلف جامعه بخصوص نوجوانان و جوانان نسبت به انواع انحرافات هنجاری، رفتاری و عواقب خانمان‏‌برانداز این انحرافات
• ایجاد اوقات فراغت مناسب برای جوانان و هدایت آنها به مجراهای صحیح زندگی، از طریق آموزش و ایجاد پایگاه‌های فرهنگی و مراکز مشاوره
• ایجاد و گسترش فرهنگ‌سراها و خانه‌های فرهنگ (با امکانات تفریحی، علمی، ورزشی، فرهنگی) در کشور برای جوانان
• برگزاری مسابقات فرهنگی-هنری دانش‌آموزان و دانشجویان در سطوح مختلف در سراسر کشور، به‌منظور گسترش و استقرار و استمرار رقابت‌های سالم و ارتقای سطح علمی، ادبی، هنری و فنی آنان

بانوان
باید منزلت و جایگاه زنان را ابتدا در افکار و سپس در جامعه و در تمام صحنه‌ها تصحیح کنیم

اقتصاد
«بهبود معیشت مردم» مهم‌ترین هدف اقتصادی کوتاه مدت

رشد تولید ملی، افزایش درآمد واقعی خانوارها و در نهایت بهبود معیشت مردم، بدون افزایش کافی سرمایه‌گذاری و رشد آن امکان‌پذیر نخواهد بود.

بهبود معیشت مردم
هرچند هدف بلندمدت اقتصادی، توسعه اقتصادی است ولی با توجه به شرایط موجود، مهم‌ترین هدف اقتصادی طی دور? 96-1392 باید «بهبود معیشت مردم» باشد.
این بهبود معیشت باید با افزایش قدرت خرید خانوارها و کاهش شکاف درآمدی دهک‌های بالا و پایین در زندگی مردم و اقتصاد ملی خود را نشان دهد.
برای این‌که چنین بهبودی در اقتصاد خانوار به‌وجود آید، باید دو راهبرد توسط دولت دنبال شود:
نخست: راهبرد «تولید ثروت ملی»
و سپس راهبرد «توزیع عادلانه ثروت ملی»
چرا که اگر در کشور ثروت ملی تولید نشود، باید فقر توزیع شود.
در راهبرد اول، هدف افزایش درآمد واقعی سرانه است؛ در راهبرد دوم، هدف افزایش کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم به اقشار کم‌درآمد است.
بنابراین، در دور? 96-1392:
یا درآمد واقعی خانوارهای ایرانی افزایش پیدا می‌کند؛
و یا کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم به اقشار کم‌درآمد افزایش می‌یابد.
و این هدفی است که برای «دولت تدبیر و امید» برنامه‌ریزی شده است.

رشد تولید ملی
برای این‌که اقتصاد رشد کند و درآمد واقعی مردم افزوده شود، باید تولید ملی به مقدار کافی رشد پیدا کند تا معیشت مردم بهبود یابد. متأسفانه در سال‌های گذشته، کاهش درآمد واقعی مردم به‌دلیل ناکافی بودن رشد تولید ملی بوده است.

بانک مرکزی در جدیدترین گزارش اقتصادی خود (مربوط به سال 1390)، رسماً اعلام کرد که در این سال، حداقل مزد واقعی منفی 10/3 درصد کاهش یافته است. یعنی قدرت خرید مردم عملاً کم شده است. مهم‌ترین دلیل کاهش درآمد واقعی مردم، کاهش یافتن رشد تولید ملی است؛ به‌طوری‌که رشد تولید ناخالص داخلی از سال 1384 از رقم 6/9 درصد به منفی 1/9 درصد در سال 1391 تقلیل یافت.

بنابراین تولید ملی باید افزایش پیدا کند. افزایش تولید ملی با رشد سرمایه‌گذاری، رشد بهره‌وری و رشد اشتغال به‌وجود می‌آید.

«دولت تدبیر و امید» برای رشد تولید ملی در دور? 96-1392 برنامه‌ریزی عملیاتی دارد.

سرمایه‌گذاری
رشد تولید ملی، افزایش درآمد واقعی خانوارها و در نهایت بهبود معیشت مردم، بدون افزایش کافی سرمایه‌گذاری و رشد آن امکان‌پذیر نخواهد بود. متأسفانه رشد سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر مرتباً کاهش داشته است به‌طوری‌که طی سال‌های 1390-13984 که آمارهای آن موجود است، رشد سرمایه‌گذاری از 8/7 درصد به 1/2 درصد تنزیل یافته است.

و این در حالی است گه قیمت نفت در این دوره، از 50/6 دلار برای هر بشکه به 107/4 دلار به ازای هر بشکه افزیش یافته است. لذا دلارهای نفتی در این مدت هر چند مصرف شد اما صرف سرمایه‌گذاری در کشور نگردید.

برای رشد سرمایه‌گذاری‌های لازم در جهت بهبود معیشت مردم باید علاوه بر منابع دولتی، از منابع غیردولتی به‌نحو مطلوب برخوردار بود. اجرای درست سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی فرصت مناسب را برای رشد سرمایه‌گذاری فراهم می‌آورد.

سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی
ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی از سوی مقام معظم رهبری نه تنها به اختلاف دیدگاه دو گروه از مدیران کشور پایان داد و عملاً نشان داد که مدیران اجرایی موافق با فعال شدن بخش‌های خصوصی و تعاونی نسبت به بخش دولتی، ایده درست‌تری داشتند بلکه فرصت خوبی برای کاهش حضور دولت در عرصه اقتصاد، رشد سرمایه‌گذاری و تولید فراهم آورد.

اما متأسفانه در عمل، سرمایه‌گذاری و واگذاری شرکت‌های دولتی به‌جای بخش خصوصی به بخش‌های شبه‌دولتی صورت گرفت به‌طوری‌که بررسی‌ها نشان می‌دهد در خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی، سهم واقعی بخش خصوصی واقعی، فقط 13 درصد بوده است.

به‌منظور فراهم شدن زمینه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی و انجام سرمایه‌گذاری‌های کافی در کشور، باید:
اولاً، بازارهای رقابتی در کشور شکل بگیرد،
ثانیاً، مبارزه جدی با فساد از هر نوع آن با قاطعیت دنبال شود،
ثالثاً، فضای کسب‌وکار در کشور به‌نحو مطلوبی بهبود یابد.

فضای کسب‌وکار
یکی از مهم‌ترین عوامل عدم سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی (اعم از داخلی و خارجی) در ایران، نامناسب بودن فضای کسب‌وکار در کشور است که متأسفانه طی چند سال گذشته به‌مراتب نامطلوب‌تر شده است. در آخرین گزارش از فضای کسب‌وکار ایران که بانک جهانی منتشر کرده است،
ایران در میان 15 کشور منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در رتبه 13 قرار گرفته
و در جهان در میان 183 کشور در رتبه 144 قرار دارد.
ما می‌توانیم مانند بسیاری از کشورهای جهان با مدیریت مناسب و قاطع، فضای کسب‌وکار کشورمان را بهبود بخشیم و شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی داخلی و خارجی باشیم. واقعیتی که بهبود معیشت مردم در گرو آن می‌باشد.
«دولت تدبیر و امید»، 10 راهکار برای سامان بخشیدن و بهتر شدن فضای کسب‌وکار کشور، تهیه و آماد? اجرا کرده است.

نرخ بیکاری
اشتغال نیروی انسانی نه تنها یک هدف اساسی در اقتصاد بلکه یک ضرورت پر اهمیت در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است. متأسفانه نرخ بیکاری در کشور طی سال‌های گذشته با وجود مبالغ قابل توجهی (بیش از 21 هزار میلیارد تومان) که برای طرح‌های زودبازده پرداخت شده، افزایش یافته است. به‌طوری‌که طی سال‌های 1391-1384 نرخ بیکاری از 11/5 درصد به 12/2 درصد رسیده است و براساس گزارش رسمی مرکز آمار ایران، در سال گذشته بیش از 3 میلیون و 560 هزار نفر از هموطنان بیکار هستند.

از این تعداد، 768 هزار نفر دارای تحصیلات عالی می‌باشند. بنابراین، با اشتغال این جمعیت بزرگ و سرمایه انسانی، نه تنها نرخ بیکاری کاهش خواهد یافت بلکه ظرفیت بزرگی برای «رشد تولید ملی» فراهم می‌شود.

با توجه به اهمیت فراوان این موضوع، افزایش سطح اشتغال با سه راهبرد «انبساط در تقاضا»، «انقباض در عرضه» و «انعطاف در محیط و پرداخت بیمه بیکاری» در دستور کار «دولت تدبیر و امید» با اولویت ویژه قرار خواهد داشت.

منبع: افکار





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر ارشاد طی پیام تبریکی به منتخب ملت بیان داشت: انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری با شکوهی وصف ناپذیر در سراسر ایران اسلامی برگزار شد و حضور پر شور و هوشمندانه آحاد ملت، ولایتمداری، بصیرت و بلوغ سیاسی‌‌ایشان را دیگر بار در برابر دیدگان جهانیان به اثبات رساند.

 

 

به گزارش علمدار بصیر به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمد حسینی وزیر ارشاد طی صدور پیامی انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور را به وی تبریک گفت.

متن کامل پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرح ذیل است:

این جانب ضمن تبریک به منتخب ملت، حضرت حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی امید دارم نظام جمهوری اسلامی با قدرت و توان تازه‌ای که از رهگذر خلق این حماسه عظیم به دست آورده، نفوذ معنوی خویش را همچنان در میان ملت‌های جهان بگسترد. در این حماسه سیاسی، رسانه‌های کشور اعم از رسانه ملی، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری اینترنتی سهم و تاثیری بسزا داشتند.

رفتار رسانه‌ها در این دوره از انتخابات، حاکی از سلامت، قانونمندی، انضباط و اخلاق بود که این جانب ضمن تشکر از اهالی رسانه کشور، این رویکرد شایسته را به خانواده بزرگ اطلاع رسانی و ملت شریف ایران تبریک می‌گویم.

همچنین رجای واثق دارم که حضور شکوهمند و رای حماسی مردم، زمینه تداوم وحدت و همبستگی ملت مسلمان ایران و دفع تهدیدها و فشارهای بیگانه را فراهم آورد و آفتاب درخشان  آرمان‌های امام راحل و مقام معظم رهبری را در افق تاریخی این حماسه، هر روز  تابناک تر و پر فروغ تر گرداند.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
در پی برگزاری همایش ضد وحدت درباره سوریه در قاهره و اعلام فتوای جهاد سلفی‌ها علیه سوریه و حزب الله، الازهر و علمای سنی نگرانی و خشم خود از برگزاری این همایش را اعلام کردند.

به گزارش علمدار بصیر: پایان هفته گذشته در قاهره جمعی از علمای وهابی و فتنه‌انگیز در همایشی با عنوان «موضع علمای اسلامی درباره مسئله سوریه» شرکت کردند.
از جمله مشهورترین افرادی که در این همایش شرکت کردند، شیخ یوسف القرضاوی رئیس اتحادیه علمای مسلمان در قطر، محمد العریفی مفتی هتاک ریاض و حسن الشافعی مشاور شیخ الازهر بودند.
 
* توهین به حزب‌الله و ایران و دعوت به پاکسازی شیعیان در مجامع سنی‌مذهب
 
در این همایش قرضاوی با ادعای اینکه سربازان ارتش سوریه با فتوای او از این ارتش جدا شدند، خواستار ایجاد کاروانی از علمای جهان اسلام برای کسانی شد که او آنها را انقلابیون سوری می‌خواند و حتی از حرکت عده‌ای از این علما در طول هفته جاری به سمت سوریه خبر داد.
العریفی هم به حزب الله لبنان حمله کرد و مدعی شد این حزب و رهبر آن طائفه‌گر و تفرقه‌افکن هستند و این مطلب را زمانی که سال‌ها پیش علیه این حزب در جنگ 33 روزه سخن گفته می‌دانسته است.
یکی دیگر از سخنرانان این همایش «صلاح سلطان» دبیرکل شورای عالی اموراسلامی مصر بود که خواستار پاکسازی شیعیان از «اتحادیه جهانی علمای مسلمان» شد.
وی که نماینده وزیر اوقاف مصر در این همایش بود و آن را افتتاح کرد از قرضاوی خواست این اتحادیه را که اکثریب قریب به اتفاق آن را اهل‌تسنن تشکیل می‌دهند از شیعیان پاکسازی کند.
حسن الشافعی نیز که به نمایندگی از شیخ الازهر سخن می‌گفت نسبت به ورود حزب الله به مسئله سوریه انتقاد کرد و مدعی شکست ایران و حزب الله شد.
 
* تشکیل کمیته‌ای از علمای فتنه‌گر برای حمایت از شورشیان سوریه
 
اما پایان بخش این همایش بیانیه‌ای یازده بندی را تشکیل می‌داد که شامل بندهایی ضدوحدت بود از جمله آن که ایران و حزب الله را به جنگ با مسلمانان متهم کرده و خواستار تحریم ایران شد و خواستار تشکیل کمیته‌ای از علمای بلاد اسلامی برای دیدار با رهبران جهان و ترغیب‌شان به حمایت از آنچه این بیانیه انقلاب سوریه خوانده شد.
نکته مهم در این بیانیه علاوه بر تحریم چین و روسیه و تاکید بر ضرورت وحدت مسلمانان علیه دولت سوریه، دعوت از همه مسلمانان به جهاد در سوریه با مال و جان و سلاح است.
اما خبر دعوت به جهاد در سوریه توسط حاضران در این همایش و به‌ویژه در بیانیه پایانی آن بسیاری از اهل سنت را به خشم آورد و اعلام کردند که چنین چیزی را قبول ندارند.
 
* تسلط سلفی‌ها بر همایش و عصبانیت الازهر
 
در راس همه آنها الازهر بود که علیرغم حضور نماینده‌ای از این دانشگاه در همایش پس از انتشار اخباری درباره امضای الازهر بر پای بیانیه دعوت به جهاد در سوریه، به نوشته پایگاه خبری «العهد»، شیخ «علی شمس» از علمای الازهر طی اظهاراتی در قاهره گفت که الازهر در بیانیه علمای دین موسوم به دعوت به جهاد در سوریه، شرکت نداشته و آن را امضا نکرده است.
همچنین یک منبع در مشیخه الازهر به پایگاه خبری «الدولة» از عصبانیت علمای الازهر از برگزاری این همایش با پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: حسن الشافعی هم هنگام حضور در این همایش تلویحا اشاره کرده که این علمای اخوانی و سلفی هستند که بر این همایش تسلط دارند.
وی با بیان اینکه اجماعی بر بیانیه پایانی نبوده است و حاضران از برخی سخنرانی‌ها عصبانی هستند، افزود: الازهر نگران سوء استفاده از جایگاه آن است.
همچنین «جنبش استقلال الازهر» نیز در بیانیه‌ای در پی ورود العریفی از عربستان به مصر نوشت: ما به شما به عنوان یک عالم دینی خوشامد می‌گوییم نه به عنوان یک رهبر سیاسی.
 
* رهبر شیعیان مصر: همایشی بگیرید و به جهاد در فلسطین دعوت کنید
 
حتی در این بین معاذ الخطیب رهبر مخالفان سوری در خارج از سوریه با انتقاد از فتوای جهاد در سوریه این فتواها را موجب افزایش حرکت کورکورانه خوانده و برخی دولت‌ها را که نام نبرده به تجارت با خون سوری‌ها متهم کرد.
وی که به دولت‌های خلیج فارس اشاره می‌کرد، گفت: این دولت‌ها ایران را «لولو» کرده‌اند تا هم از دست گروه‌های جهادی سلفی نزدیک به خودشان خلاص شوند هم از حزب الله لبنان.
در همین حال الطاهر الهاشمی رهبر شیعیان مصر نیز در سخنانی قرضاوی را پدر روحانی تکفیری‌ها و مفتی ناتو خواند و با بیان اینکه همگان تلاش موساد برای ایجاد فتنه مذهبی گفت: ما از شیخ قرضاوی و شیوخ وهابی می‌خواهیم که همایشی بگیرند و به جهاد در فلسطین دعوت کنند و مردم قطر را به قیام برای طرد پایگاه‌های آمریکایی دعوت ککند.
وی خون مردم سوریه را بر دوش یوسف القرضاوی و مشایخ وهابی دانست و از اینکه آنان در هتل‌های مجلل جمع می‌شوند و جوانان را به جای مبارزه با صهیونیست‌ها به سوریه می‌فرستند، انتقاد کرد.
منبع: فارس





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
یک کارشناس سیاست خارجی گفت: به هم ریختگی نیروهای معارض در سوریه نشان از نداشتن برگ برنده در مذاکرات دارد و با توجه به حمایت آمریکا از این نیروهای مخالف، منطقی است که آنها مایل به تعو‌یق مذاکرات ژنو2 باشند.

 
به گزارش علمدار بصیر: "احمد بخشایشی" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به حمایت آمریکایی‌ها از ائتلاف مخالفان سوری و اظهارات اخیر لاوروف مبنی براینکه مسئول تاخیر مذاکرات ژنو 2 همین مخالفان هستند گفت: شهر القصیر شهر استرات‍ژیک مرزی بین لبنان و سوریه است بنابراین هنگامی که حزب‌الله به کمک سوریه شهر القصیر را آزاد کرد، معارضین تروریست دچار آشفتگی و از هم گسیختگی شدند.

وی افزود: این مسئله حاکی از این است که معارضین تروریست در مذاکرات برگ برنده‌ای ندارند چراکه در مذاکرات باید دست برتر را در میدان نشان داد تا در گفتگوها با توجه به موفقیت‌های عملی به نتایج دلخواه رسید.

این کارشناس سیاست خارجی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به برهم خوردن اتحاد معارضین تروریست، آمریکا سعی دارد به سرعت ناآرامی‌ها را جمع کرده بنابراین بشار اسد باید آرام آرام پیروزیش را در مقابل این نیروهای مخالف جشن بگیرد.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir
روحانی: بی‌تردید پیروز این انتخابات شمایید و آگاه و آرام و امیدوار و با اعتقاد به حق و اعتما به نظام مردم‌سالار دینی، گامی بلند و استوار در راه عزت و منافع ملی برداشتید.

به گزارش علمدار بصیر: حجت‌الاسلام حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور منتخب مردم در پیام تقدیر خود از ملت ایران که از خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد، از رهبر معظم انقلاب و آحاد مردم ایران برای کمک به خلق حماسه سیاسی قدردانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

ان تنصروالله ینصرکم و یثبت اقدامکم

خدا را شکر می‌کنم که بار دیگر خورشید عقلانیت و اعتدال را بر ایران تاباند و ندای وحدت و انسجام این ملت را در جهان طنین‌انداز کرد.

ملت سرافراز ایران

حماسه حضور و مشارکت موثر و معنادارتان در انتخابات در راه انجام وظایف دینی و ملی و در پاسخ به ندای رهبری معظم انقلاب بر شما مبارک باد.

بی‌تردید پیروز این انتخابات شمایید و آگاه و آرام و امیدوار و با اعتقاد به حق و اعتما به نظام مردم‌سالار دینی، گامی بلند و استوار در راه عزت و منافع ملی و مدیریت بر پایه اعتدال و اصلاح و تدبیر برداشتید.

شما نشان دادید که خداوند تغییر و تحول در هیچ ملتی را جز با خواست خود آنان محقق نمی‌کند. این پیروزی، پیروزی خرد، پیروزی اعتدال، پیروزی رشد و آگاهی و پیروزی تعهد و تدین بر افراط و بداخلاقی است که از هر گوشه‌ی ایران سربلند در همه روستاها و شهرها سر برآورد و ایران و ایرانیان را یک بار دیگر در همه جای جهان سرفراز کرد.

این پیروزی افتخارآفرین را به یکایک شما ملت بزرگوار و شریف از مرد و زن، پیر و جوان در داخل و خارج کشور و همه اقوام و پیروان ادیان و مذاهب تبریک و سپاس می‌گویم.

یاد امام راحل (ره) و شهیدان والامقام انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را گرامی می‌دارم.

سپاس ویژه این فرزند کوچک حوزه و دانشگاه ارزانی رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، روحانیت معزز و استادان فرهیخته کشور باد که با درایت و شجاعت روح امید را در مردم دمیدند و بی‌شک نقش امیدآفرین آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی که از چهره‌های درخشان نظام در این خیزش خروش بودند شایسته قدرشناسی است.

همچنین تلاش همه دست‌اندرکاران انتخابات در شورای محترم نگهبان، قوای سه‌گانه نظام، وزارت کشور، ستادهای اجرایی و نظارت و نیروهای نظامی و انتظامی را ارج می‌نهم و سپاس می‌گویم.

ملت ایران من به عهدی که با شما مردم بسته‌ام وفادار خواهم بود و با اتکا به دعای خیر و استمرار حضور و حمایت شما تا پایان این راه پرافتخار از پای نخواهم نشست.

بی‌گمان این حضور عزتمند در صحنه سیاسی، پیام‌آور آرامش و ثبات و امید در عرصه اقتصاد نیز خواهد بود و چشمه خروشان همت کارگران، کشاورزان و کارآفرینان، موج حرکت و برکت را در تولید و اشتغال به راه خواهد انداخت.

اینک در آستانه این مرحله جدید، فرصت تازه پدید آمده است که در صحنه بین‌المللی نیز آنان که مردم‌سالاری و آیین تعامل و گفت‌وگوی آزاد و حق جویانه را به راستی پاس می‌دارند با دیدن این حماسه عظیم مردمی با زبان احترام و انصاف و پذیرش حقوق جمهوری اسلامی ایران با این ملت بزرگ سخن بگویند تا پاسخ مناسب نیز بشنوند و با تلاش برای گسترش مناسبات بر پایه منافع متقابل صلح، امنیت و توسعه را در منطقه و جهان اعتلا بخشند.

باور کنیم که با همت مردم فصل جدید همدلی آغاز شده است.

بار دیگر به توان این ملت شگفتی آفرین ایمان بیاوریم و به مدد همه فرزانگان و شایستگان خدمت به این مردم وفادار را سامانی نو بخشیم.

من در این راه دست همه اعتدال‌گرایان، اصلاح‌طلبان و اصول‌گرایان را به گرمی می‌فشارم و از همه کسانی که این بنده کوچک را شایسته اعتماد خود دانستند درخواست کمک و همکاری در ادامه راه دارم و از دیگر نامزدهای محترم که با حضور و رقابت خویش به خلق حماسه سیاسی و شفافیت دیدگاه‌ها کمک کردند تشکر می‌کنم و مساعدت آن‌ها را در راه خدمت به ملت انتظار دارم.

امیدوارم همه آنان که به دیگر نامزدهای محترم رای داده‌اند نیز این بنده را خدمتگزار مخلص خود بدانند زیرا که من خود را پاسدار حقوق همه ملت ایران می‌دانم و از خدای بزرگ برای دولت تدبیر و امید توفیق خدمت برای ایران عزیز، آرزوی سربلندی و برای ملت ایران بهروزی را خواستارم.

موفق و پیروز باشید





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/3/26 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون