سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
خادم امام خمینی با بیان خاطراتی از امام راحل گفت: رهبری آیت‌الله خامنه‌ای نظر امام بود.

به گزارش علمداربصیر: حاج عیسی جعفری خادم امام خمینی (ره) در گفتکو با فارس از زوایای زندگی امام سخن گفت. مشروح این گفت‌و‌گو را با هم می‌خوانیم.

از اظهار نظر امام راحل در مورد رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای چیزی به خاطر دارید؟

زمانی که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رئیس جمهور ایران برای سخنرانی به سازمان ملل رفته بودند، حاج احمد آقا به بنده گفت که امام تمام سخنان آیت‌الله خامنه‌ای را در سازمان ملل گوش داده و فرموده‌اند که آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری مناسب است.

حاج احمد آقا که همواره گوش به فرمان امام راحل بود و از فرمان ایشان سرپیچی نمی‌کرد این موضوع را زمانی که امام راحل در بستر بیماری به سر می‌بردند به آیت‌الله خامنه‌ای انتقال داد که آیت‌الله خامنه‌ای نپذیرفتند، اما بعد از ارتحال ملکوتی امام راحل پس از اصرار فراوان حاج احمد آقا و با رأی مجلس خبرگان آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبری انقلاب انتخاب شدند یعنی تنها مخالف رهبری آیت‌الله خامنه‌ای خود معظم‌له بودند.

در مورد پیش‌بینی‌های امام راحل که تحقق یافته بگویید. خاطره‌ای از زمانی که ایشان فرمودند «ما انقلابمان را به تمام دنیا صادر می‌کنیم» به خاطر دارید؟

به خاطر دارم روزی حاج احمد آقا با امام راحل قدم می‌زد و در مورد ابرقدرت‌های جهان با ایشان صحبت می‌کرد که امام در پاسخ به صحبت‌های حاج احمد آقا فرمودند ما هم ابرقدرت هستیم.

منظور امام (ره) از این حرف، امروز ایران بود و ایشان با این سخن خود ابرقدرت شدن ایران در سطح جهان را پیش‌بینی کردند.

همچنین ایشان در یکی دیگر از سخنان خود فرمودند که ما انقلاب جهانی کردیم و همه مردم باید این چنین انقلاب کرده و دین اسلام را حفظ کنند که این سخن امام راحل نیز پیش‌بینی ایشان از فراگیر شدن بیداری اسلامی در سطح جهان که امروز شاهد آن هستیم، بود.

خداوند متعال امام خمینی (ره) را مأمور کرد تا قدرت چند صد ساله طاغوت را در ایران برهم بپیچد و امروز ما باید قدر این انقلاب را بدانیم، زیرا اگر امام قیام نکرده بود و جمهوری اسلامی ایران شکل نمی‌گرفت، الان ملت ایران در وضعیت بسیار نامناسبی به سر می‌بردند و از اسلام نیز نام و نشانی باقی نمانده بود.

زیرا در دوران قبل از انقلاب فساد و بی‌عفتی به حدی در کشور رواج پیدا کرده بود که نشانه‌های دین مبین اسلام در این کشور کم رنگ شده و رو به نابودی می‌رفت.

امروز وظیفه همه ماست که در راهی که امام راحل به همه ما نشان داده گام برداریم و از این راه منحرف نشویم، زیرا دنیا در گذر است و آنچه باقی می‌ماند آخرت و اعمال ما انسان‌هاست.

در آخرت است که همه اعضا و جوارح انسان به سخن می‌آیند و به آنچه مرتکب شده‌اند گواهی می‌دهند بنابراین حواسمان باید جمع باشد تا در چنین روزی شرمنده نباشیم.

امام راحل فرمودند «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی وارد نشود» اما می‌بینیم که پس از امام (ره) افرادی بودند که به مخالفت با رهبری و برخی از اصول انقلاب پرداختند، امام راحل در این زمینه چه توصیه‌هایی کردند؟

امام خمینی (ره) در همه موارد روی مردم بسیار تأکید می‌کردند و می‌فرمودند که مردم انقلاب کردند و این انقلاب مال مردم است.

وظیفه همه ما و مسئولان این است که از انقلاب محافظت کرده و انقلاب را نگهداریم، زیرا اگر از اصول انقلاب تخطی کنیم هم خودمان از بین می‌رویم و هم به انقلاب لطمه می‌زنیم.

از ملاقات‌های امام راحل در دوران اوج گرفتن بیماری ایشان و بستری شدنشان خاطره‌ای به یاد دارید؟

در شرایطی که ایشان بیمار شده و در بیمارستان بستری بودند برخی از علمای قم به دیدار ایشان آمدند که ایشان وقتی آنها را دیدند از آنها خواستند بیش از پیش برای تحصیل علم و عبادت تلاش کنند.

برای امام دلتنگ نمی‌شوید؟

مگر ممکن است برای کسی که این همه محبت نسبت به من داشت و بیشتر ساعت‌های روز را با وی بودم دلتنگ نشود.

وابستگی و علاقه‌ام به امام راحل به حدی بود که وقتی امام خمینی (ره) رحلت کردند، حاج احمد آقا گفتند حاج عیسی چهل روز بیشتر از امام (ره) زنده نیست.

در خواب امام راحل را می‌بینید؟

من برادرزاده‌ای داشتم که به دست نیروهای شاه به شهادت رسید و در یکی از روستاهای قم دفنش کردیم تا جنازه‌اش به دست گاردی‌های شاه نیفتد.

بعد از رحلت امام (ره) یک شب خواب دیدم که امام (ره) سر قبر این شهید هستند و من به محض اینکه ایشان را دیدم نزدیک شدم و دستشان را بوسیدم؛ این نخستین باری بود که بعد از رحلت امام راحل در خواب ایشان را دیدم.

آخرین باری هم که خواب امام راحل را دیدم چند وقت پیش قبل از اوضاع کنونی سوریه بود که در خواب دیدم با حضرت امام (ره) به سوریه رفته‌ام.

شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطره‌ای که با امام خمینی (ره) داشتید چه بود؟

تمام لحظاتی که با امام راحل سپری کردم و در خدمت ایشان بودم شیرین‌ترین خاطره زندگیم است و دوران بیماری و رحلت ایشان هم تلخ‌ترین خاطره‌ای است که به خاطر دارم.

یک توصیه به جوانان بفرمایید.

جوانان بدانند که اگر امام انقلاب نکرده بود، الان کشور در شرایط بسیار بدی قرار داشت.

کسانی هم که از رفتار ناشایست خود اجتناب نمی‌کنند باید به قرآن ارجاع داده شوند و در آیات قرآن کریم تأمل کنند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
با انتخاب حسن روحانی، رسانه‌های ضد انقلاب به دنبال ایجاد شکاف و پیش‌بینی آینده‌ای پرتنش بین رئیس‌جمهور منتخب و دیگر مسؤولان کشور برآمده‌اند اما موضع‌گیری‌های قاطع روحانی در حمایت از نظام و ولایت فقیه، این پیش‌بینی‌ها را نقش برآب کرده است.
به گزارش علمدار بصیر: علی افشاری در وبگاه ضدانقلاب روزآنلاین با بررسی نوع رابطه حسن روحانی و رهبر معظم انقلاب به پیچیدگی‌های این رابطه اشاره می کند و می‌نویسد که روحانی در در دوران 24 ساله رهبری آیت الله خامنه ای از نیروهای نزدیک و معتمد وی بوده است و حتی در دوران بعد از ریاست روحانی بر شورای عالی امنیت، وی کماکان به بیت رهبری راه داشت و نمایندگی روحانی در شورای عالی امنیت را حفظ کرد.

از طرف دیگر وی مورد حمایت هاشمی رفسنجانی و خاتمی قرار داشت و از جانب رسانه های اصولگرا در طول انتخابات مورد حمله قرار می گرفت.

افشاری در ادامه این یادداشت ادعا می کند که دو فرضیه در رابطه با مواضع و عملکرد مقام معظم رهبری نسبت به روی کارآمدن روحانی مطرح است؛ یکی اینکه بنا بر ادعای وی مقام معظم رهبری مایل به روی کار آمدن روحانی نبوده است اما نتوانسته است با این جریان مقابله کند و دیگری اینکه مقام معظم رهبری مخالفتی با روی کار آمدن روحانی نداشته است و نخواسته است که در این زمینه اقدامی انجام دهد.

وی سناریویی که روی کارآمدن روحانی را ناشی از نتوانستن مقام معظم رهبری در جلوگیری از این رخداد معرفی می کند مورد خدشه وارد می‌سازد و رد می کند. در رابطه با سناریوی دیگر وی به حد افراطی این سناریو اشاره می کند که روحانی از ابتدا گزینه رهبری بوده است و مورد ‌دیگر این که هدف مقام معظم رهبری در این انتخابات بازسازی مشروعیتِ سازو کار انتخاباتی بوده و برای همین از روی کار آمدن روحانی جلوگیری نشده است.


ضدانقلاب با طرح سناریوهای مختلف تلاش های فراوانی برای القای مهندسی در انتخابات انجام می دهد
رابطه روحانی با مقام معظم رهبری

 

 

اما حرف و حدیث و تحلیل های ضد انقلاب در مورد رابطه مقام معظم رهبری و حسن روحانی فقط مربوط به قبل از انتخابات و نحوه روی کارآمدن روحانی نیست بلکه تحلیل های متفاوتی در رابطه با آینده این رابطه نوشته شده است.

مجید محمدی در یادداشت خود در سایت رادیو زمانه به رابطه مقام معظم رهبری و رئیس جمهور منتخب اشاره می کند و سعی می‌کند تا با القای ادعاهای خود به مخاطب، آینده این رابطه را پرتنش و اختلاف توصیف کند.

وی مدعی است که این اختلافات و شکاف ها در سه حوزه باورهای بنیادی ، اختلاف در تیم همکاران و اختلاف در اولویت‌ها در آینده نمایان خواهد شد.

محمدی در ادامه یادداشت خود تفاوت در مبناهای فکری مقام معظم رهبری و حسن روحانی را بدون استناد به صحبت‌های مقام معظم رهبری و با نسبت دروغ دادن به ایشان بیان می کند و این در حالی است که بسیاری از این موارد بیان شده مانند توجه نداشتن به حقوق مردم ، سیاست ارعاب عمومی، مخالفت با آزادی جریان اطلاعات، عدم اعتقاد به استقلال دانشگاه‌ها و ... با مشی و عملکرد مقام معظم رهبری در تناقض است و دروغ بودن این اتهامات امری است که در صحنه عمل سیاسی در جمهوری اسلامی به اثبات رسیده است.

 


اپوزیسیون سعی در القای اختلاف و پیش‌بینی آینده‌ای پرتنش بین حسن روحانی و مقام معظم رهبری دارد

 

در رابطه با تیم همکاران هم محمدی با تکیه بر یک طیف از منصوبین رهبری و اختلاف نظر این طیف با نظر تیم روحانی در برخی موارد به دنبال نشان دادن اختلاف و شکاف در تیم همکاران روحانی و مقام معظم رهبری می باشد. این در حالی است که برخی از اعضای تیم حسن روحانی که محمدی به آنها اشاره دارد خود از منصوبین رهبری در نهاد های گونانگون نظام جمهوری اسلامی هستند.

محمدی در رابطه با اولویت ها نیز بدون هیچ دلیل و مستندی به وجود تفاوت در دیدگاه‌های رئیس جمهور منتخب و مقام معظم رهبری اشاره دارد.

چگونگی ارتباط روحانی با اصولگرایان

اما آینده رابطه اصولگرایان و حسن روحانی هم موضوعی است که در تحلیل های ضد انقلاب به آن پرداخته شده است. مصطفی ایزدی در سایت جرس می‌نویسد که اصولگرایانی که در حال حاضر به فکر مصادره حسن روحانی به نفع جریان خود هستند در آینده‌ای نزدیک، با بروز اختلافات دست از ادعای خود در وابستگی روحانی به خود برخواهند داشت و وی را بریده و واداده و مخالف ارزش‌ها معرفی می‌کنند.

ایزدی در ادامه می نویسد که "هنر اصولگرایانه به ویژه تندروهای آنان این است که افراد متعلق به جناح خود را یکی یکی و به بهانه‌های گوناگون، حتی با کوچکترین بهانه، از خود برانند و آنان را ناخواسته به سمت و سوی اصلاحات، رهنمون سازند"

وی سپس کارنامه هشت ساله اصولگرایان را مرور می کند و به چهره های شناخته شده ای که از حوزه ی اندیشه و عمل اصولگرایی بیرون شده اند و به سمت جناح رقیب روانه شده اند اشاره می کند. ایزدی اصولگرایانی را که در جریان انتخابات سال 88 و 92 در ستادهای میرحسین موسوی و حسن روحانی فعال بودند را از این زمره افراد به حساب می آورد.

اما وی جناح مقابل را بر خلاف اصولگرایان، دارای قدرت جذب بالا می داند و می نویسد "خاصیت اصلاح طلبی این است که علاقه مندان به آن، حق انتقادات درون جناحی را برای خود محفوظ می دارند، اما هرگز به جناح رقیب- که متاسفانه حداقل ظرفیت جذب را نداشته و ندارد ، گرایش پیدا نمی کنند"

طبق ادعای ایزدی نویسنده سایت جرس، روحانی سال‌هاست که از اصولگرایان و جریان راست فاصله گرفته و این فاصله در آینده نیز بیشتر خواهد شد

 

ایزدی از همین جا نتیجه می گیرد که با وجود اینکه دکتر روحانی روزگاری را در جناح مقابل اصلاح طلبی گذرانده است اما سال هایی چند است که از آن فاصله گرفته است و به دلیل اینکه اصولگرایان به ویژه تندروهای آن دیگر توان جذب ندارند و شعار های روحانی نیز آنها را نارحت می کند در آینده هرچه بیشتر از روحانی دور می شوند و علیه او به فعالیت می پردازند.

وی سپس ادعا می کند که به دلیل اینکه روحانی خواهان استفاده از دولتی فراجناحی است و از تمام نیروهای کارآمد و شایسته بدون در نظر گرفتن گرایشات جناحی و سیاسی آنان استفاده خواهد کرد با هجمه هایی از جناح مقابل مواجه خواهد شد چرا که بنا بر ادعای ایزدی اصولگرایانی که حتی چشم دیدن منتقدان خود در کوچکترین پست های اداری و غیر اداری را ندارند اجازه نخواهند داد تعدادی از منتقدان در دولت فراجناحی به فعالیت بپردازند.

فشار به روحانی در معرفی وزیران

تقی رحمانی نیز در همین سایت تلاش فراوانی را برای القای تحت فشار بودن روحانی در انتخاب کابینه می کند. وی در یادداشت خود در این سایت ادعا می کند که راست افراطی در داخل مانع عملکرد روحانی به نفع مردم خواهند شد و با دید امنیتی خود روحانی را مجاب خواهند کرد تا به مصلحت نظام اندیشیده و برخی برنامه های خود را منتفی کند.

رحمانی در ادامه مسئولیت روحانی را سنگین قلمداد می کند و این فرصت به دست آمده برای تعامل هرچه بیشتر با جهان را غنیمت می شمرد و می نویسد که عده ای تندرو در داخل و خارج از کشور نمی خواهند رابطه ایران با جهان به سمت بهبودی و تعامل برود و برای همین روحانی می بایست با انجام دیدار با سفیران کشورهای خارجی در تهران، پیام تعامل با جهان را اعلام کند.

با پایان پذیرفتن انتخابات بدون چالش و با مشارکت گسترده مردم، اپوزیسیون برنامه ریزی گسترده ای برای ایجاد چالش و اختلاف در آینده ی روابط حسن روحانی و نهادها و مقامات داخل کشور و بهره برداری از این موضوع به نفع خود دارد به طوری که با بزرگنمایی هر تفاوت کوچک، این را به منزله ی شکافی معرفی می کند که در آینده باعث بروز اختلافات وسیع و گسترده خواهد شد.

 

منبع:مشرق





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
روز گذشته نوری زاد به دیدار یک خانواده کوچک بهایی رفت و طبق معمول به اظهار نظرهایی در خور شخصیت خود پرداخته است.

به گزارش علمدار بصیر: این فتنه گر شکست خورده که بعد از شکست انقلاب پلید مخملی که به نوعی جنون دچار شده است به تقدیر از دینی پرداخته که به منظور نابود کردن تشیع توسط یهودیان ایجاد شده و در حال حاضر نیز مرکزیت آن در حیفا قرار دارد.

 

 

 

کارگردان ورشکسته ای که تمام دارایی و اعتبار خود را از این نظام کسب کرده است روز گذشته در وب سایت رسمی خود دست به اقدامی زد که با توجه به صحبت های اخیر او چندان هم غیر منتظره نبود و اقداماتی که اگر از یک انسان سالم سر بزند باعث تعجب می شود وقتی از ایشان سر می زند نه تنها باعث تعجب نمی شود بلکه کاملا انتظار نیز می رود.

روز گذشته نوری زاد به دیدار یک خانواده کوچک بهایی رفت و طبق معمول به اظهار نظرهایی در خور شخصیت خود پرداخته است. این فتنه گر شکست خورده که بعد از شکست انقلاب پلید مخملی که به نوعی جنون دچار شده است به تقدیر از دینی پرداخته که به منظور نابود کردن تشیع توسط یهودیان ایجاد شده و در حال حاضر نیز مرکزیت آن در حیفا قرار دارد.

این فرد که مدت ها است از روان پریشی مزمن رنج می برد به مظلوم نمایی از فرقه ای روی آورده است که تنها هدف ایجادش از بین بردن مذهب تشیع بود و از این کار با افتخار یاد می کند و همینطور در وبلاگ خود مطلبی سخیف با عنوان " بوسه بر پای یک بهایی کوچک " می نویسد و به مظلوم نمایی افراد این فرقه می پردازد.

نوری زاد وقتی دیگر نتوانست از این نظام بهره کافی را ببرد و دیگر نتوانست با ساخت فیلم های مزخرفی چون چهل سرباز بودجه این کشور را چپاول کند و دستش از بیت المال کوتاه شد شروع به اقدامات ضد حکومتی کرد شاید برای او درآمدی داشته باشد و همچنان ادامه داد تا به این مرداب متعفن کشیده شد که هر روز در حال بلعیدن او است و نوری زاد نیز در حال دست و پا زدن و کمک کردن به این مرداب متعفنی است که در آن گیر افتاده است تا شاید به جایی برسد ولی غافل از اینکه در این مرداب جز افرادی مانند خود کس دیگری نیست!

باید به این آقای به اصطلاح روشن فکر گفت چرا زمانی که مسلمانان میانمار در آتش می سوختند شما حرفی از مظلومیت نزدید چرا پای یک مسلمان میانماری که از نعمت نفس کشیدن محروم شده بود را بوسه نزدید؟ مگر نه اینکه بیشترین ظلم در کشور میانمار به مسلمانان شد و شما دم بر نیاوردید و حرفی از مظلومیت آنها نزدید حال از افرادی دفاع می کنید که حق تحصیل و شغل دولتی در این کشور را ندارند زیرا ما علاقه ای به عربستان شدن نداریم. به این فرقه های صد ساله اگر اجازه رشد می دادیم اکنون عربستانی بودیم که وهابیتی که قدمت بیش از صد سال ندارد قدرت را بر دست گرفته و به شیعیان و اهل سنت ظلم می کند.

شما از چه کسی مواجب می گیرید که سنگ بهائیان اسرائیل را به سینه می زنید زیرا تنها افرادی که از قدرت نگرفتن بهائیت در ایران ناراحت و سرخورده شده اند یهودیان صهیونیست هستند که تمام تلاش ها و برنامه ریزی های صد ساله خود را در ایران نقش بر آب دیدند.

شما خود را با رهبر کاتولیک های جهان مقایسه می کنید که پای دختر مسلمان را بوسیده است اگر چه کار شما هیچ شباهتی به اقدام پاپ ندارد زیرا او به دیگر ادیان الهی احترام گذاشته است و شما هم اگر به شخصی که از یک دین الهی پیروی می کند احترام می گذاشتید مانند او بودید ولی شما با احترام به یک فرقه ای که قصد نابودی یکی از ادیان الهی را دارد در رتبه ای پست تر از شان خود قرار گرفته اید و این نشانه ضعف شما در فهم این گونه مسائل ساده است.

شما چطور پدر و مادر این کودک را بی گناه می خوانید وقتی در حال آموزش به جوانان بهائی بوده اند و دستگیر شده اند؟ انتظار دارید با افرادی که کمر به نابودی مذهب تشیع بین جوانان کرده اند سکوت کنیم؟ بهائیانی که به اقدامات ضد حکومتی و ضد دینی دست نزنند می توانند آزادانه در کشور زندگی کنند اگر به فکر مظلومیت هستید به دنبال مسلمانانی باشید که در فرانسه به جرم داشتن حجاب از تدریس منع می شوند با اینکه مسلمانان جزو ادیان الهی هستند و بهائیان فرقه ای ضد تشیع.

واقعا برای ادامه زندگی آزادانه شما در میان مردم سالم باید احساس خطر کرد و حتما باید با این افکار های متشنج به روان پزشکی مراجعه کنید و یا حتی قبل از این گونه اقدامات یک مشورتی از روان کاو خود بگیرید و بعد به همچین کارهای بی فایده ای اقدام کنید.

 

منبع:عصر امروز





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
خط قرمز نظام و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی قطعا مرزبندی های جدی است که با سران فتنه دارند
به گزارش علمدار بصیر: لذا اگر منظور غریبانی رفع حصر و فراهم آوردن شرایطی برای حضور برخی افراد مساله دار در عرصه سیاسی کشور است فعالیتی بی ثمر خواهد بود. شعارهایی که پیش از این در خلال فعالیت های انتخاباتی از زبان برخی طرفداران موسوم به جنبش سبز شنیده شد.
 
 

 با نزدیک شدن به تحلیف حسن روحانی و گمانه زنی ها از چیدمان وزرای آینده، خیر خواهی برخی نمایندگان مجلس که به گفته حسن روحانی باید اقتدار گذشته شان را به آنها برگرداند! به تعبیر رئیس سابق شورای اصلاحات سهم خواهی تعبیر شده است!

وی که از دولت حسن روحانی خواسته است با بی توجهی به نظرات کارشناسی و دلسوزانه به تحقق وعده هایی که به مردم داده است پایبند باشد کف خواسته هایشان را به صورت واضح بیان نکرده است. 

بنا بر گزارش عصر امروز با توجه به برخی گمانه زنی ها شورای اصلاح طلبان و طرفدارانشان با جدیت بدنبال رفع حصر از سران فتنه اند و از دولت انتظار دارند فردی مانند سید محمد خاتمی که به عنوان یکی از سران بروز فتنه 88 بوده است را در بدنه دولت به کار بگمارد. 

خط قرمز نظام و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی قطعا مرزبندی های جدی است که با سران فتنه دارند لذا اگر منظور غریبانی رفع حصر و فراهم آوردن شرایطی برای حضور برخی افراد مساله دار در عرصه سیاسی کشور است فعالیتی بی ثمر خواهد بود. شعارهایی که پیش از این در خلال فعالیت های انتخاباتی از زبان برخی طرفداران موسوم به جنبش سبز شنیده شد. 

البته توجه به این نکته که غریبانی انتخاب حسن روحانی را به مثابه تغییر ساختار و وضعیت موجود دانسته است قابل تامل است، زیرا حسن روحانی در همین ساختار و با همین وضعیت منتخب مردم شده است و اصرار برخی اصلاح طلبان بر تغییر ساختار سوال بر انگیز است.

هرچند تلاش ها نشان از این دارد تا عدم موفقیت دولت یازدهم از هم اینک با علت هایی نامعلوم! پیوند بخورد تا راه فرار رو به جلوی طرفداران اصلاح طلب روحانی هموار شود و پروژه عبور از حسن روحانی از هم اینک به عنوان پروژه ای جدی در دستور کار اصلاح طلبان گنجانده شود.

 

منبع:عصرامروز





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
آوارگان سوری هم اکنون خواست? یا ناخواست? وارد بازی‌های سیاسی انتخاباتی شد? و برخی از احزاب کُرد منطق? کردستان با صدور شناسنام?‌های موقت، می‌خواهند از این پناهجویان در انتخابات آیند? این منطق? استفاد? کنند.
به گزارش علمدار بصیر: س? سال پیش با وقوع اعتراض‌های مردمی در خاورمیان? و شمال آفریقا، روند تغییر موازن? قدرت در خاورمیان? ب? نفع جریانهای مردمی آغاز شد و از همین رو تظاهرات و اعتراضات وسیعی در سرتاسر جهان عرب از تونس، مصر، لیبی تا بحرین، اردن و سوری? شکل گرفت.

بهار عربی ک? گویی سردمداران عرب را غافلگیر کرد بود، خیلی زود در بسیاری از کشورهای جهان عرب فراگیر شد، اما سرنوشت هم? این کشورها یکسان نبود. در تونس ، مصر و لیبی منجر ب? سقوط، زین العابدین بن علی، حسنی مبارک و معمر قذافی شد ، در بحرین نیروهای امنیتی این کشور با حمایت گسترد? آل سعود، تظاهرات را سرکوب و در اردن پادشا? این کشور را وادار ب? انجام برخی اصلاحات کردند.

اما حکایت سوری? همچنان باقی است و تاکنون و پس از گذر بیش از 2 سال هنوز برند? و بازند? هیچکدام از طرفهای جنگ مشخص نشد? و بازند? واقعی مردم عادی این کشور هستند ک? هیچ نقشی در این جنگ ندارند.

تحولات سوریه در دو سال گذشت? کم کم به سمت ایجاد یک جنگ داخلی تمام عیار و خروج اعتراضها از وضعیت تظاهرات و راهپیمایی ب? جنگ های سنگین خیابانی و فرق?ای سوق داد? شد و هم اکنون وارد مرحل?ای شد? است ک? حتی خبر? ترین کارشناسان سیاسی و امنیتی از پیش بینی آیند? این وضعیت درمانده ماند?اند و نمی‌توانند نتیج? نهایی این زور آزمایی را ب? درستی پیش بینی کنند.

این وضعیت موجب شد تا شمار زیادی از شهروندان سوری به علل گوناگون ک? مهمترین آن حفظ جان خود و خانواده‌شان بود از دیار چند هزار سال? خود ب? امید یافتن سر پناهی امن ، دل کند? و به کشورهای همسایه پناهنده شوند.

منطق? کردستان عراق یکی از مناطقی است ک? از دو سال گذشت? تاکنون پذیرایی بیش از 200 هزار آوار? سوری بود? ک? بیشتر آنها در اردوگا? «دومیز» استان دهوک اسکان داد? شد?اند ، پناهندگان در این اردوگا? با وجود کمک های حکومت این منطق? و سازمانهای بشر دوستان? ، در سخت ترین شرایط اقتصادی و روانی زندگی می‌کنند.

دختران و زنهای این آوارگان هم اکنون در بسیاری از مناطق جهان از جمل? منطق? کردستان عراق خواست? یا ناخواست? مورد تعرض برخی از افراد سود جو شد? و در مقابل مقدار پولی اندک دچار سوء استفاد? جنسی قرار می‌گیرند.

مقامات امنیتی استان دهوک تا حدود زیادی با محدود کردن ورود و خروج افراد از اردوگا? پناهندگان و ممانعت از ورود افراد غیر بومی، تا حدود زیادی توانست?اند از انتشار این پدید? جدید جلوگیری کنند.

اما این پایان مشکلات آنها نیست، آوارگان سوری هم اکنون خواست? یا ناخواست? وارد بازی های سیاسی انتخاباتی شد? و برخی از احزاب کُرد منطق? کردستان با صدور شناسنام? های موقت، می‌خواهند از این پناهجویان در انتخابات آیند? این منطق? استفاد? کنند.

بر اساس اسنادی رسان?های اپوزسیون کردستان عراق منتشر کرد?اند، دفتر سیاسی حزب دمکرات کردستان عراق ب? رهبری مسعود بارزانی، در نام?های رسمی از وزارت کشور این منطق? خواست? است نسبت ب? صدور شناسنام? ب? آوارگان سوری اقدام کند.

دفتر سیاسی حزب دمکرات در این نام? مدعی شد? این افراد «عراقی‌‌هایی هستند ک? سالهاست در سوری? ساکن شد? و هم اکنون ب? وطن خود بازگشت?اند.»

ادعای ک? ب? شدت از سوی احزاب اپوزسیون منطق? کردستان رد شد? و مقامات این احزاب معتقدند صدور شناسنام? برای این افراد ن? تنها در جهت کمک ب? سوری های پناهند? کردستان نیست، بلک? وارد کردن ناخواست? این پناهجویان ب? بازی سیاسی است ک? حزب بارزانی برای انتخابات آیند? این منطق? تدارک دید? است.

آمار رسان?های منطق? کردستان، از صدور بیش از 40 هزار شناسنام? ب? سوری‌های مقیم کردستان حکایت دارد؛ آماری ک? امکان تائید نهایی آن ب? صورت مستقل وجود ندارد، اما تصویر چندین شناسنام? ک? برای سوری? های مقیم کردستان صادر شد?، در رسان?ها منتشر شد? است.

هر چ? باشد، مردها و زن‌های سوری هم اکنون به اجبار وارد بازی سیاسی کثیفی شد?اند و این بهایی است ک? مردان و زنان سوری برای «جنگ علیه تروریست‌ها» می‌پردازند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir

 

 
































تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
یافتن گزینه جانشینی حسن روحانی، دست‌کم در دو پست فعلی او یعنی ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک و عضویت در شورای عالی امنیت ملی، موضوعی است که فعلا زیر سایه گمانه‌زنی‌ها برای کابینه جدید پنهان مانده است.

به گزارش علمدار بصیر: ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک به عنوان بازوی پژوهشی مجمع تشخیص مصلحت نظام سال‌هاست که بر عهده حسن روحانی است. در واقع این مرکز تا کنون صرفا دو رئیس به خود دیده است؛ اولین رئیس این مرکز پیش از روحانی، موسوی خوئینی‌ها بود.

مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در سال 1368 با هدف تدوین و تنظیم استراتژی برای جمهوری اسلامی ایران زیر نظر نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد و در سال 76 از نهاد ریاست جمهوری جدا شد و فعالیت خود را به عنوان بخش تحقیقاتی مجمع تشخیص مصلحت نظام زیر نظر این مجمع ادامه داد.

با آغاز دوره ریاست جمهوری حسن روحانی، احتمالا جمع زیادی از مشاوران او در این مرکز نیز به همکاران جدیدش در دولت اضافه خواهند شد. تا کنون در خصوص گزینه‌های محتمل برای جایگزینی روحانی در این سمت از سوی کار‌شناسان و رسانه‌ها گمانه‌زنی خاصی انجام نشده است.

با ‌وجود این، گاهی از علی یونسی، سید مصطفی محقق داماد، محمدرضا تاجیک و یکی دو نفر دیگر به عنوان گزینه‌های احتمالی نام برده می‌شود اما این گزینه‌ها چندان جدی نیستند، چراکه ممکن است هر یک از آن‌ها به نوعی در دولت جدید مشغول به کار شوند. در این میان، گزینه‌ای که ممکن است احتمال بیشتری برای ریاست این مرکز را داشته باشد، سید محمد خاتمی است. نزدیکی او به هاشمی به عنوان رئیس مجمع تشخیص، ممکن است به سپردن مسئولیت مرکزی که از آن به عنوان بازوی تحقیقاتی مجمع یاد می‌شود، بینجامد.

هاشمی پیشتر کار مشابهی ‌انجام داده است. هشت سال پیش بعد از پایان دوره ریاست جمهوری خاتمی، هاشمی رفسنجانی او را به عضویت در شورای عالی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب کرد و بعید نیست این بار ریاست این مرکز به او سپرده شود.

ریاست جمهوری حسن روحانی علاوه بر ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک، یک پست دیگر را نیز خالی می‌کند. روحانی هم‌اکنون در کنار سعید جلیلی به عنوان دو نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی حضور دارند اما حسن روحانی از این پس به عنوان رئیس‌جمهور، ریاست این شورا را نیز بر عهده خواهد گرفت و این بدان معناست که مقام معظم رهبری احتمالا شخص دیگری را جایگزین او در این شورا خواهند کرد.

این موضوع بی‌تردید با گزینه روحانی برای به دست گرفتن عنان مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5 در آینده مرتبط است. در سال 86 اتفاق مشابهی رخ داد و در حالی که لاریجانی به دلیل اختلاف نظر با رئیس‌جمهور، از دبیری شورای عالی امنیت ملی منصرف شده بود، گزینه احمدی‌نژاد یعنی سعید جلیلی جایگزین او شد.

با این وصف بعید نیست جانشین روحانی در شورای عالی امنیت ملی علی‌اکبر ولایتی باشد؛ گزینه‌ای که خواسته یا ناخواسته با عدم کناره‌گیری خود از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، عملا راه پیروزی روحانی را هموار‌تر کرد. برخی ناظران عدم کناره‌گیری او را به توصیه هاشمی رفسنجانی نسبت می‌دهند.

با این وجود، بحث حضور ولایتی در شورای عالی امنیت ملی از سوی بسیاری از اصلاح‌طلبان نیز پذیرفته شده است. صادق زیباکلام در این خصوص گفته است «ایشان (ولایتی) اعتماد کامل رهبری را نیز دارند، بنابراین شخص خوبی است که اگر بتواند بیاید خصوصا در شورای امنیت ملی و مذاکره با 1+5 از ایشان استفاده شود‌».
 
منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
نگاهی به تحولات اخیر مصر و موضع آمریکا در قبال آن نشان می دهد که واشنگتن درصدد حمایت از اخوان المسلمین و ایستادن در برابر اراده مصری‌ها است.

به گزارش علمدار بصیر: به نظر می رسد سیاست آمریکا و ترکیه همواره در یک مسیر قرار داشته و به عبارت بهتر این دو منافع خود را در مقابله با خواست و اراده مردم می بینند، زیرا پس از تلاش آمریکا برای دخالت در مصر و درخواست آزادی محمد مرسی، ترکیه نیز همان نقش را در پیش گرفت.

آنکارا که پیش از این حمایت از تروریست‌های مسلح سوریه را در پرونده خود به ثبت رسانده، اکنون در برابر اراده و خواست مردم مصر قرار گرفته است و از اخوان المسلمین که به خواست مردم و به کمک نیروهای مسلح برکنار شده اند، حمایت می کند.

به هر حال این اقدامات کاخ سفید و ترکیه موجب نارضایتی مصری ها از دولت آنکارا و واشنگتن شد، به این معنی که در پی تظاهرات مصری ها در برابر سفارت آمریکا در مسائل کشورشان، آمریکا در تلاش برآمد اینگونه القا کند که خواست مردم مصر برای آن محترم است، اما این تلاشی دیرهنگام است، زیرا مصری‌ها اکنون یکصدا خودداری از هرگونه تعامل با دولت آمریکا را خواستارند.

در این میان ترکیه نیز با اقدامات اخیر خود در قبال تحولات در مصر آینده، روابط خود با این کشور را در برابر سوال جدی قرار داده است، به ویژه اینکه اخباری در خصوص اینکه قاهره در اعتراض به دخالت ترکیه در مسائل داخلی مصر سفیر خود را از ترکیه فراخواند، منتشر شد. 

دخالت آمریکا در مصر، اوباما را به مبارک و مرسی ملحق خواهد کرد

در این میان،"عماد جاد"، کارشناس مرکز مطالعات الاهرام تاکید کرد: دخالت آمریکا در مصر اوباما را مجبور خواهد کرد که  به مبارک و مرسی ملحق شود.

وی افزود: این احتمال نیز وجود دارد که اوباما به زودی استغفا دهد، به ویژه اینکه نظام اخوانی‌ها با وجود حمایت گسترده آمریکا ناکام ماند، اما زیان بزرگتر آمریکا از دست دادن همیشگی مصر است، زیرا هرگز و به هیچ قیمتی به دخالت واشنگتن در کشورشان رضایت نخواهند  داد.

"جاد" اظهار داشت: با توجه به روابط مستحکم دولت اردوغان با اخوانی‌ها، دخالت ترکیه در مصر و به عبارت بهتر کمک به آنان طبیعی است، به ویژه اینکه این روابط همچنان به قوت خود باقی است، زیرا حزب اردوغان در واقع امتداد اخوان المسلمین در ترکیه است. بنابر این حمایت ترکیه از اخوانی‌ها جای تعجب دارد.

این کارشناس مصری افزود: در نهایت اخوان المسلمین بازنده خواهد بود، زیرا آنچه در مصر رخ داد، تجلی خواست و اراده مردم است. بنابر این روشن است که هیچ کس نمی تواند سلطه خود را به مصری ها تحمیل کند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد ایران در حال نزدیک شدن به آنچه وی "خط قرمز" در برنامه اتمی نامید، است. نتانیاهو تهدید کرد که امکان دارد اسرائیل پیش از آمریکا در مقابله با ایران وارد عمل شود.

به گزارش علمدار بصیر: در آستانه مذاکرات گروه 1+5 با ایران، آمریکا و غرب سعی دارند با دامن زدن به شایعه حمله نظامی به ایران توسط رژیم صهیونیستی، ایران را وادار به کوتاه آمده از مواضع خود کنند. ظاهرا  غرب بار دیگر در آستانه مذاکرات، به راهبرد فشار و جنگ روانی علیه ایران روی آورده است و این درحالیست که در آستانه تشکیل دولت جدید در ایران و امیدهای آمریکا برای تغییر دیدگاه های ایران، کاخ سفید اعلام کرده است که تمایل دارد با دولت جدید ایران وارد مذاکره شود و به طور مستقیم در مورد برنامه هسته ای با این کشور گفتگو نماید.

 
در این گزارش به نمونه هایی از اظهارات مقامات آمریکایی و صهیونیستی اشاره می کنیم: 

کراتامر: حمله احتمالی به ایران از حریم هوایی ترکیه انجام خواهد شد

چارلز کراتامر، مقاله نویس روزنامه آمریکایی واشنگتن پست و تحلیلگر سیاسی شبکه تلویزیونی WJLA در واشنگتن دی سی طی مقاله ای در روزنامه "حریت" ترکیه مدعی شد: "اسرائیل نمی خواهد از طریق عراق به ایران حمله کند. چنین حمله ای در صورت وقوع از طریق ترکیه انجام خواهد شد.
 
 
وی افزود: حمله سال گذشته جت های جنگنده بمب افکن اسرائیل به راکتور هسته ای  سوریه در 6 سپتامبر  از طریق دریای مدیترانه با استفاده از حریم هوایی ترکیه انجام شد.
 
جان بولتون: هر روز تهدید ایران برای اسرائیل گسترش می‌یابد
 
این مقام پیشین جنگ طلب آمریکایی که به موضع‌گیری‌های خصمانه علیه کشورمان و همکاری با گروهک تروریستی منافقین شهرت دارد در ادامه مصاحبه خود مدعی شده که هر روز که جلوتر می‌رویم تهدیدی که از سوی ایران متوجه رژیم صهیونیستی است گسترش می‌یابد و ابعاد پیچیده‌تری به خود می‌گیرد. 
 
سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل همچنین به پیشرفت‌های هسته‌ای کشورمان اذعان کرده و افزوده است "هر چه که بیشتر جلو می‌رویم با ادامه پیشرفت‌های هسته‌ای ایران مواجه می‌شویم." 
 
وی همچنین در ادامه با انتقاد از رویکرد دولت "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا افزود "دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل نمی‌توانند انتظار داشته باشند که اطلاعات دقیقی را از برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت آن در این عرصه بدست می‌آورند با این حل در صورتیکه اسرائیل پس از دسترسی به این اطلاعات تجاوزی نظامی را علیه تاسیسات هسته‌ای ایران ترتیب دهد می‌توان انتظار یک اقدام تلافی جویانه هسته‌ای را داشت." 
 
 
جان بولتون در ادامه این مصاحبه افزود که "باراک اوباما" رییس جمهور آمریکا در دور اول ریاست جمهوری خود معتقد بود که نبایستی رژیم صهیونیستی برای تجاوز نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران تجهیز کرد با این حال اکنون اوباما با جمعی از نمایندگان کنگره آمریکا مواجه است که موافق اجرای این طرح و کمک آمریکایی‌ها به صهیونیست‌ها هستند و مجبور است تا در این باره تصمیم لازم را اتخاذ نماید. 
 
بولتون همچنین در مورد احتمال وقوع حمله آمریکایی‌ها علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان پیش از انجام این اقدام توسط صهیونیست‌ها ابراز تردید کرد و اظهار داشت "با شخصیتی که از اوباما سراغ دارم این کار را بعید می دانم." 
 
بولتون همچنین به استقبال کشورهای عضو اتحادیه اروپا از ادامه مذاکرات هسته‌ای با کشورمان پس از برگزاری انتخابات نیز واکنش منفی نشان داد و مدعی شد "این ایده که مذاکرات با نمایندگان دولت رئیس جمهور منتخب مردم ایران ادامه یابد و طرح آن از سوی کشورهای اروپایی نشان می‌دهد که آنان در سیاره دیگری زندگی می‌کنند." 
 
وی همچنین در ادامه ادعاهای خود افزود: "رئیس جمهور منتخب ایران دامی است که دولت ایران در مقابل کشورهای غربی قرار داده است. من فرقی میان وی و "محمود احمدی نژاد" رییس جمهور کنونی جمهوری اسلامی ایران می بینم." 
 
"جان بولتون" همچنین در ادامه این مصاحبه از دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی خواست همکاری‌های دوجانبه‌شان در مورد مسائل خاورمیانه بخصوص موضوع برنامه هسته‌ای ایران را افزایش دهند. بولتون همچنین در این در مورد جریانات اسلامی در خاورمیانه نیز به گزافه گویی پرداخت و با اشاره به تحولات مصر اظهار داشت که دولت اوباما متوجه ماهیت جریانات اسلامگرا در منطقه نشده است. بولتون همچنین اجازه دادن به "محمد البرادعی" رییس پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی به انتخاب بعنوان معاون رییس جمهور موقت مصر را اشتباهی بزرگ از جانب ارتش مصر دانست. 
 
جان بولتون در ادامه با اشاره به انتخاب "دکتر حسن روحانی" بعنوان رییس جمهور منتخب کشورمان مدعی شد: رئیس جمهور منتخب ایران دامی است که دولت ایران در مقابل کشورهای غربی قرار داده است. من فرقی میان وی و محمود احمدی نژاد رییس جمهور کنونی جمهوری اسلامی ایران می بینم." 
 
تلاش شورای امنیت سازمان ملل برای تصویب قطعنامه علیه ایران
 
 به گزارش خبرگزاری رویترز، نماینده استرالیا در سازمان ملل گفت: شورای امنیت درباره محکوم کردن آزمایش‌های موشکی سال گذشته میلادی ایران و اینکه آیا این آزمایش‌ها نقض تحریم‌های اعمالی علیه تهران است یا نه اختلاف نظر دارند.
 
دیپلمات‌ها می‌گویند، این اختلاف نظر‌ها به طور موثری مانع هر گونه گسترش تحریم‌ها علیه تهران  می‌شود.‌
 
بنا بر گفته دیپلمات‌ها، روسیه با حمایت چین مانع محکوم کردن آزمایش‌های موشکی ایران به عنوان نقض تحریم‌های بین المللی شده است.
 
شکاف بین اعضای کمیته تحریم‌های ایران که شامل هر 15 عضو شورای امنیت است، نشان دهنده مشکلات کشورهای غربی برای متقاعد کردن روسیه و چین برای ملحق شدن به آنان جهت اعمال فشارهای بیشر بر ایران به منظور جلوگیری از برنامه‌های هسته‌ای و موشکی این کشور است.
 
ایران همواره اتهامات آمریکا، کشورهای اروپایی و متحدان آنان را که می‌گویند، تهران به دنبال توسعه توانایی‌های ساخت بمب اتمی خود است، رد و تاکید کرده که تحریم‌های سازمان ملل غیرقانونی هستند.
 
دیپلمات‌ها همچنین می‌گویند که با توجه به اختلاف نظر در میان کمیته تحریم‌ها، برای شورای امنیت خیلی مشکل خواهد بود که شخصیت‌های حقوقی و حقیقی جدیدی از مقامات ایرانی را به لیست تحریم‌ها اضافه کند.
 
بر اساس این گزارش، منظور شورای امنیت سازمان ملل از آزمایش‌های موشکی ایران، اشاره به پرتاب موشک‌های شهاب در  جریان رزمایش نظامی "پیامبر اعظم 7"، شامل پرتاب موشک‌های شهاب 1 و 3، زلزال، فاتح-110، موشک‌های تندر و همچنین موشک‌های بالستیک ضدکشتی است.
 
بر اساس این گزارش، این رزمایش توسط نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شده است.
 
دیپلمات‌ها گفته‌اند، روسیه این دیدگاه را که آزمایش‌های موشکی ایران نقض آشکار تحریم‌های سازمان ملل است، رد کرده است. در همین خصوص نماینده روسیه گفته است که از نتیجه گیری شتابزده که بر اساس واقعیت نیست باید اجتناب شود.
 
نمایند چین هم تاکید کرده است که پکن مخالف افزایش تحریم‌ها و یا فشارها علیه ایران است.
 
نماینده آمریکا در واکنش به این امر از اینکه کمیته‌ تحریم‌های ایران بر سر این موضوع اختلاف نظر دارند و نمی‌توانند به  توافقی دست یابند اظهار تاسف کرده است.
 
نتانیاهو: شاید زودتر از امریکا به ایران حمله کنیم! / استراتژی روحانی این است که لبخند بزند و بمب بسازد!
 
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیروز مدعی شد ایران در حال نزدیک شدن به آنچه وی "خط قرمز" در برنامه اتمی نامید، است. او تهدید کرد که امکان دارد اسرائیل پیش از امریکا در مقابله با ایران وارد عمل شود.
 
به گزارش دویچه وله ، "بنیامین نتانیاهو" به جامعه جهانی هشدار داد اجازه ندهند مسائل سوریه و مصر توجه آن‌ها را از ایران منحرف کند.
 
این رسانه آلمانی به نقل از خبرگزاری رویترز  افزود: «نتانیاهو به تلویزیون امریکایی سی.بی.اس گفت که ایران به غنی‌سازی اورانیوم و ساخت موشک‌های بالستیک بین قاره‌ای ادامه می‌دهد و این موضوع برای این کشور توان تسلیحاتی اتمی ایجاد می‌کند.»
 
دویچه وله ادامه داد: «در سپتامبر سال گذشته (2012) نتانیاهو در سازمان ملل متحد با ارائه تصویری از یک بمب، خط قرمزی برای ایران ترسیم و اعلام کرد این کشور تا اواسط سال 2013 به بمب هسته‌ای دست می‌یابد؛ اما وی اکنون در مصاحبه با سی.بی.اس می‌گوید که ایران هنوز به بمب اتمی دست نیافته، ولی به آن نزدیک است و باید متوقف شود.»
 
بر پایه این گزارش، نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس با این ادعا که "ایران در حال ساخت سانتریفوژهای سریع‌تری‌ است که به غنی‌سازی اورانیوم سرعت بیشتری می‌دهد" خواستار تشدید تحریم‌ها علیه ایران و همچنین پشتیبانی از تحریم‌ها با "تهدید به حمله نظامی" شد.
 
سایت دویچه وله در این باره می نویسد: «اسرائیل اصرار دارد که در طول مذاکرات هسته ای، گزینه حمله نظامی به صورتی "باورپذیر" مطرح باشد و خط قرمزها درباره برنامه اتمی ایران مشخصا اعلام شود.»
 
بر این اساس، نتانیاهو ضمن مقایسه میزان نگرانی اسرائیل و امریکا نسبت به پرونده اتمی ایران، با لحنی تهدیدآمیز گفته است: «ساعت‌های ما (اسرائیل و امریکا) از سرعت‌های متفاوتی برخوردار است. اسرائیل نزدیک‌تر و آسیب‌پذیرتر از امریکاست و بنابراین مجبور است به این سؤال پاسخ گوید که آیا نباید زودتر از آن‌که امریکا ممکن است بخواهد ایران را متوقف کند، ایران را متوقف سازد؟»
 
خبرگزاری فرانسه نیز درباره مصاحبه  نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با شبکه امریکایی CBS، آورده است: «نتانیاهو در سخنان خود با اشاره به ریاست‌جمهوری "حسن روحانی" سیاستمدار میانه‌رو در ایران، اعلام کرد که احتمال آن را ‌که سیاست‌های اتمی ایران با ریاست‌جمهوری وی تغییر کند، اندک می‌داند.»
 
 نتانیاهو اضافه کرد: «روحانی این انتقاد را به احمدی‌نژاد وارد می‌کند که چرا درباره برنامه اتمی کشور، "گرگی در لباس گرگ" بوده است. استراتژی خود روحانی این است که "گرگ در لباس میش" باشد؛ لبخند بزند و بمب بسازد. واشنگتن باید برای روحانی مشخص کند که ایران اجازه ساخت تسلیحات اتمی را ندارد و گزینه حمله نظامی واقعا روی میز است.»
 
 گفتنی است پیش تر نیز "یووال اشتاینیتز" وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی، در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی "فرانکفورتر آلگماینه"  در عبارتی توهین آمیز گفته بود: «هرچند ادبیات محمود احمدی‌نژاد و حسن روحانی با یکدیگر فرق دارد، اما اسرائیل در عمل تفاوتی میان این دو قائل نیست. احمدی‌نژاد گرگی در لباس گرگ بود اما روحانی به عنوان یک "حقوقدان و دیپلمات" می‌تواند نقش گرگی در لباس میش را ایفا کند.»
 
وزیر اطلاعات اسرائیل نیز مثل نتانیاهو از دولت آمریکا خواسته بود تا به ایران بقبولاند توسل به "حمله نظامی" یک گزینه بسیار معتبر است.
 
 
نامه دیپلمات های برجسته آمریکایی به اوباما در مورد دکتر روحانی
 
به گزارش سایت دویچه وله، چند دیپلمات برجسته آمریکایی در نامه‌ای به باراک اوباما، رئیس جمهوری، یادآور شده‌اند که انتخاب حسن روحانی که روز سوم اوت (برابر 12 مرداد) در تهران کار خود را شروع می‌کند، "فرصتی بزرگ" برای ایالات متحده است.
 
آنها در نامه خود نوشته‌اند: «ما قویا به دولت شما توصیه می‌کنیم که از این فرصت برای ادامه مذاکرات دوطرفه و چندطرفه استفاده کند و از اقدامات تحریک‌آمیزی که می‌تواند راه تعامل با دولت آینده ایران را ببندد، خودداری ورزد.»
 
در نامه همچنین از کاخ سفید خواسته شده است که در توافق با حکومت ایران، آمریکا خود را برای سبک کردن تحریم ها علیه ایران، آماده سازد.
 
دیپلمات‌های پیشین آمریکا در نامه خود گفته‌اند که حسن روحانی نسبت به رقیبان خود، از سیاستی متعادل پیروی می‌کند که از هم‌اکنون با کارشکنی و خصومت مخالفان روبرو شده است. آنها هشدار داده‌اند: «باید مواظب باشیم به اقداماتی دست نزنیم که موضع رئیس جمهور تازه را در برابر مخالفان تندرو و افراطی در حکومت ایران تضعیف کند.»
 
دیپلمات‌های آمریکایی گفته‌اند که از این حقیقت آگاه هستند که آقای روحانی در نظام جمهوری اسلامی قدرت محدودی دارد، اما در هرحال باید از این فرصت بهره گرفت و امکانات او را آزمود.
 
در میان امضاکنندگان این نامه، دیپلمات‌های سرشناسی هستند که پیش از این مقامات مهمی بر عهده داشتند، مانند: تامس پیکرینگ، نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل، آن ماری سلاتر، از مشاوران برجسته‌ی هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین و لاری ویلکرسن، سرپرست تیم همکاران کالین پاول، وزیر خارجه اسبق ایالات متحده.
 




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: به برنامه‌ریزی لیگ برتر در نیم‌فصل اول اعتراض داریم.

 

 

به گزارش علمدار بصیر: محمد رویانیان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: متأسفانه همچون سال‌های گذشته در برنامه‌ریزی‌های بازی‌های لیگ اتفاقاتی رخ می‌دهد که به ضرر پرسپولیس است و این از نظر ما اشکال دارد. سازمان لیگ به نظر من یک تشکیلات با احترام برای همه تیم‌هاست و باید این سازمان همه را با یک چشم نگاه کند.
وی افزود: ما با حضور آقای تاج این انتظار را داریم که بسیاری از مشکلات تیم‌ها حل شود. متأسفانه با برنامه‌ای که برای نیم‌فصل اول اعلام شده مشکلات و موانعی وجود دارد که به ضرر پرسپولیس است و به نفع برخی تیم‌های خاص است.
رویانیان ادامه داد: ما نسبت به برخی از این موارد اعتراضاتی در سال گذشته داشتیم ولی متأسفانه باز هم اعتراض‌هایی را که قبلاً داشتیم مشابه آن در 15 هفته نیم‌فصل اول پس از برنامه‌ریزی‌ها تکرار شده است. متأسفانه جای تأسف دارد که باز هم این اتفاقات می‌افتد.
وی افزود: من از آقای تاج می‌خواهم همه موارد را بررسی کند و تعصبات و تعلقات برخی دست‌اندرکاران را در برنامه‌ریزی از بین ببرد و اجازه ندهد برخی‌ها به برخی از رنگ‌ها تعصبی داشته باشند. به نظر ما باید جلوی این مسائل گرفته شود. البته هیچ اشکالی ندارد که یک نفر رنگ خاصی را دوست داشته باشد اما نباید آن را به بقیه موضوعات ربط دهد.
مدیرعامل قرمزها تأکید کرد: به نظر من تاج نباید اجازه دهد که برخی موضوعات در تصمیم‌گیری‌ها نقش داشته باشد ولی متأسفانه می‌بینیم که این مسائل وجود دارد. ما نامه مکتوب خود و مشاهداتی که آنها را دیده‌ایم که به ضرر پرسپولیس است و در سال قبل هم این مشکلات به پرسپولیس ضربه زد، شناسایی کرده و این نامه را فردا به سازمان لیگ ارائه می‌کنیم. ما اجازه نمی‌دهیم برخی تصمیمات به نفع رنگ‌ها و تیم‌های دیگر رقم بخورد. متأسفانه در گذشته برنامه جام حذفی طوری اتفاق افتاد که ما با کوله‌باری از محروم و مصدوم به یک‌باره به مصاف رقیب رفتیم حالا دیگر نباید اجازه دهیم این اتفاقات بیفتد. البته متأسفانه در فصل گذشته هم مشکلاتی بود که ما اعتراض کردیم، الان هم دوباره همان اتفاق پارسال افتاده است و این ناراحت‌ کننده است.
وی گفت: من نمی‌توانم نسبت به احساسات 30 میلیون هوادار چشمانم را ببندم، به همین دلیل موارد اعتراض‌مان را کتباً به سازمان لیگ فردا ارائه می‌کنیم. البته معتقدیم آقای تاج هم زحمات زیادی برای سازمان لیگ کشیده مانند برگزاری مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر و مراسم‌ دیگر که ما در خصوص این موارد از او قدردانی می‌کنیم.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/26 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون