سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
در تصاویر اسلوموشن مشاهده شد که خانمی با لباس آستین کوتاه در میان جمعیت وجود دارد که این تصویر پس از نمایش عادی با دور عادی اصلا مشاهده نمی‌شد من به آقای مطهری گفتم که شما واقعا چگونه این خانم را دیدید.
به گزارش علمدار بصیر: رئیس رسانه ملی دیروز درباره مسایل حاشیه‌ای پیش آمده درباره پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا توضیح داد و گفت: با توجه به گرمای هوا مشکل پخش بازی با کوبا بیشتر خواهد بود.
 
به گزارش مهر، عزت‌الله ضرغامی رئیس رسانه ملیدیروز سه‌شنبه 11 تیر ماه با حضور در همایش "ارتقای کیفیت، آثار، محصولات و فعالیت‌های فرهنگی" بخش مهمی از صحبت‌هایش را به مسایل پیش آمده در زمان پخش بازی والیبال ایران و ایتالیا اختصاص داد.
 
وی با اشاره به اینکه والیبال ایران پیش از این سابقه چنین حضوری را نداشته است، گفت: همین عدم حضور در بازی‌های اروپایی باعث شد ما هم با نحوه پخش این مسابقات کمتر آشنایی داشتبه باشیم. به هر حال تماشاچیان با فرهنگ ها و پوشش‌های مختلف در سالن حضور داشتند که این وضعیت در سالن مسابقات در کوبا وخیم‌تر هم می‌شود.
 
رئیس رسانه ملی افزود: نحوه حضور تماشاچیان والیبال با فوتبال تفاوت دارد. در بازی والیبال فاصله تماشاچیان با زمین بازی کم است و به همین دلیل دوربین‌ها تصاویر بیشتری از تماشاچیان را نشان می‌دهند. 
 
پاسخی به انتقادهای علی مطهری
ضرغامی درباره اعتراض تند علی مطهری نماینده مجلس به این اتفاق هم توضیح داد:‌ علی مطهری با اینکه از طرفداران فوتبال است و از ما گله دارد که چرا بازی‌ها را بیشتر از این پخش نمی‌کنیم، گویا همانقدر هم بازی‌های والیبال را دنبال می‌کند. اعتراض وی به طور تلفنی هم از سوی ایشان به من منتقل شد که به همین از او دعوت کردم که در دفتر من فیلم مسابقات را با دور بسیار کند بررسی کنیم. در تصاویر اسلوموشن مشاهده شد که خانمی با لباس آستین کوتاه در میان جمعیت وجود دارد که این تصویر پس از نمایش عادی با دور عادی اصلا مشاهده نمی‌شد من به آقای مطهری گفتم که شما واقعا چگونه این خانم را دیدید.
 
این مدیر رسانه‌ای اضافه کرد: البته حجت‌الاسلام اژه‌ای هم در این‌باره با من صحبت کردند و جالب اینجا بود که ایشان زمان پخش بازی اصلا متوجه این صحنه‌ها نشده بود.
 
ضرغامی درباره روند کنترل بازی‌های ورزشی توضیح داد:‌ اتاق پخش با هفت ثانیه تاخیر تصاویر را پخش می‌کند و حداقل 3 نفر صحنه‌ها را نظارت می‌کنند. من برای نحوه پخش بازی دوم ایتالیا و ایران از اتاق پخش تشکر کردم و گفتم کار شما از پخش مناظره‌های انتخاباتی سخت‌تر بود.
 
رئیس سازمان صدا و سیما تصریح کرد: درباره پخش تصویر جنجال‌برانگیز یک خانم در جریان مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا از تلویزیون که حاشیه هایی به همراه داشت مساله این بود که تصویر این خانم که همسر یکی از بازیکنان بود چندین بار نمایش داده شده بود که ما این صحنه ها را حذف کردیم ولی در یک صحنه تصویربردار خارجی با سرعت این خانم را نشان داد که نتوانستیم برای حذف آن کاری انجام دهیم.
 
نباید با پخش نکردن بازی ها مردم را به سمت ماهواره سوق داد
وی ادامه داد: در این جور مواقع دیگر نمی‌توان کاری انجام داد و تنها راهش این است که ما بازی را اصلا نشان ندهیم. البته از لحاظ شرعی ما نباید این صحنه‌ها را نشان دهیم و از این بابت بسیار ناراحت هستیم که نمی‌توانیم نشان دهیم که حتی این افراد با این نوع پوشش هم طرفدار ما هستند.
 
ضرغامی در پایان این بخش از صحبت‌هایش عنوان کرد: من روز گذشته‌ با علما و روحانیون درباره موضوعی صحبت داشتم و این مسئله را نیز مطرح کردم که ما اگر بخواهیم مرّ قانون شرع را رعایت کنیم باید مسابقه روز شنبه ایران و کوبا را نشان ندهیم چون به دلیل گرم بودن هوا در کوبا وضعیت تصویرها بدتر هم خواهد شد. حالا اگر ما بازی را نشان ندهیم این تماشاگران به سراغ ماهواره‌ها خواهند رفت که این بزرگان گفتند بهترین کار این است که حتما بازی با کنترل تلویزیون پخش شود.
 
مدیر رسانه ملی همچنین درباره بحث مناظره‌های انتخاباتی و به ویژه نقدهایی که به نحوه مناظره اول وارد شد، گفت: ما پس از مناظره اول نظرسنجی‌ای انجام دادیم که بر خلاف نظر برخی منتقدان بیش از 50 درصد مردم معتقد بودند که شیوه پرسش‌های چهار جوابی حرمت نامزدهای را زیر سوال نبرده است. درباره نشان دادن عکس هم ما رویکردی هدفمند داشتیم و می‌خواستیم دیدگاه هر کاندیدا را نسبت به آن عکس‌ها نشان دهیم.
 
اطلاع ضرغامی از طنزهای پیش آمده درباره مناظره‌های انتخاباتی
ضرغامی که از مطالب طنزی که پس از مناظره‌ها بین مردم رد و بدل شده است، مطلع بود در این‌باره گفت: پس از مناظره‌ها فضای طنزی در کشور شکل گرفت و حتی گفته شد این مناظره مانند مسابقه هفته با اجرای زنده یاد نوذری است. البته مردم ایران روحیه ظنز دارند و این طنزپردازی ها مختص مناظره های مبود و در موضوعات دیگر هم شاهد پیامک‌هایی درباره روند مذارکات هسته ای بین آقای جلیلی و خانم اشتون هستیم.
 
پاسخ درباره پخش بانو و قانون
رئیس رسانه ملی که امروز سخنان جنجالی و مهمی ایراد کرد به مساله اختلاف نظرش با غلامعلی حداد عادل درباره فیلم "بانو" و "قانون" هم اشاره کرد: این فیبم در دولت آقای خاتمی نیز ممنوع شده بود اما من با اصرار آقای مهرجویی فیلم را دیدم و تشخیص دادم که این فیلم در مقابل انقلاب نکاتی را مطرح کرده که با چارچوب‌های نظارتی قابلیت پخش نداشت اما به نظر آقای حداد فیلم ارزشمندی بود. همین جریان برای فیلم کتاب قانون آقای مازیار میری رخ داد با این تفاوت که من موافق این فیلم بودم و آقای حداد مخالف و درباره آن در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث کردیم. اینها را گفتم تا نشان دهم که دیدگاه‌ها و قضاوت‌های مدیران فرهنگی ممکن است تا چه اندازه متفاوت باشد. 
 
رئیس سازمان صدا و سیما گفت: تولیدات محصولات فرهنگی امروز یک تفاوت اساسی با گذشته دارد. در گذشته محصولات فرهنگی به صورت مجزا قابل بررسی و ارزشگذاری بود. امروز با پدیده‌ای به نام رسانه روبرو هستیم که تمامی معادلات فرهنگی را به نوعی تحت تاثیر خود قرار داده است. امروز دیپلماسی عمومی جز دیپلماسی رسانه‌ای نیست. تحولاتی که در منطقه رخ داد نیز نشان دهنده نقش سرنوشت‌ساز چند رسانه بود. بنابراین باید گفت امروز تولید فرهنگی در درون رسانه شکل می‌گیرد و هویت می‌یابد.
 
ضرغامی با بیان این مطلب که نگاه جامع در حوزه رسانه بسیار مهم است، گفت: در فعالیت‌های فرهنگی و هنری کیفیت با خلاقیت و همچنین خلاقیت با آزادی نسبت‌ مستقیم دارد. آزادی یعنی همان آزاداندیشی که مد نظر رهبری است. کیفیتی که با خلاقیت و آزادی هماهنگ است نقش مهمی در ارتقای آثار فرهنگی ایفا می‌کند. ناظران بر تولیدات فرهنگی نیز نقش کلیدی دارند. متاسفانه گاهی دیده می‌‌شود که این نقش کلیدی تبدیل به کلیدی برای قفل کردن کسانی است که می‌خواهند در عرصه فرهنگ فعالیت کنند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش ارتقای کیفی تولیدات فرهنگی گفت: در فهم این سخن که تولید یک اثر خوب و تأثیرگذار از تولید چند اثر سطحی و بی‌مایه بهتر است باید توجه داشت که این مطلب یک تبصره دارد. تبصره‌اش این است که ما نباید به سمتی برویم که از حجم تولیدات فرهنگی کاسته و تنها چند اثر فرهنگی سطح بالا تولید کنیم.
 
رئیس رسانه ملی به مقایسه حوزه صنعت و فرهنگ پرداخت و گفت: در حوزه صنعت کنترل کیفیت و شاخص‌های تولید مشخص و شفاف است. اما در حوزه فرهنگ ما معیارها را در اختیار نداریم و افراد بر حسب سلیقه عمل می‌کنند. ما باید مدل‌های تولید فرهنگی را تدوین کنیم تا دستگاه‌های زیر نظر مقام معظم رهبری و وزارت ارشاد با هم به تفاهم برسند. اینگونه همایش‌ها نیز مدل‌هایی را برای نزدیک کردن دستگاه‌های فرهنگی به یکدیگر ایجاد می‌کنند.
 
ضرغامی در پایان گفت: من توقع دارم با نگاه جامع‌ و سیستماتیک به مجموعه فعالیت‌های فرهنگی نگاه کنیم ولی نکته اول این است که تلاش‌هایی که انجام شده باید برای مدیران فرهنگی تفهیم شود و نکته دوم هماهنگ کردن مدیران و دست‌اندرکاران در امر تولید است. چگونگی ارتباط با مردم خودش هنر و کیفیت است و زمانیکه اشکالاتی در یک حوزه مدیریتی ایجاد می‌شود نباید موج انتقاد‌ها را به سوی آن مدیر ببریم زیرا باعث دلزدگی مدیر می‌شود و این آسیب بزرگی در حوزه کیفیت است.
 
منیع:خبرداغ




تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
بعد از آنکه حسن روحانی تشکیل وزارت زنان در دولت خود را به عنوان یکی از شعارهای خود مطرح کرد حالا همه چشم دوخته اند تا ببیند شیخ اعتدال در کابینه خود به چه میزان از حضور زنان استفاده می کند.
به گزارش علمدار بصیر: زمزمه های تشکیل وزارت وزارت زنان در دولت اصلاحات شنیده شد. طرحی که هیچ وقت به نتیجه نرسید. البته در سال 89 هم فاطمه آلیا نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از پیشنهاد نمایندگان برای تشکیل وزارت زنان در طرح بزنگری و بررسی ساختار اداری دولت خبر داده و گفته بود این طرح در حال بررسی در چند کمیسیون است و بزودی در صحن علنی مطرح می شود.

اولین نشانه‌های تشکیل این وزارتخانه در دولت یازدهم، در شعارهای انتخاباتی حسن روحانی نمودار شد. آنجا که او گفت که تشکیل وزارت امور بانوان را در دولت تدبیر و امید پیش‌بینی کردیم تا حقوق ضایع شده زنان را به آنها برگردانیم.

معصومه ابتکار عضو کنونی شورای شهر و رییس سابق سازمان محیط زیست از زنانی است که نام او برای پست های مختلف در دولت جدید مطرح شده است. از همان ریاست سازمان حافظت از محیط زیست گرفته تا همان وزارت زنان اگر وزارتخانه ای تشکیل شود. ابتکار که از حضور در شورای شهر چهارم بازمانده است قطعا پستی در دولت روحانی خواهد داشت.

از ابتکار به عنوان یکی از گزینه های ریاست سازمان محیط زیست یاد می شود

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از آن وزارتخانه هایی بود که محمود احمدی نژاد هم در ابتدای دولت دهمش تصمیم داشت، مسئولیتش را به یک زن واگذار کند. او فاطمه آجرلو را برای وزارت رفاه معرفی کرد اما مجلس به وی رای اعتماد نداد. این وزارتخانه در دولت یازدهم هم از آن وزارتخانه هایی است که احتمال سپردنش به یک زن زیاد است. از سهیلا جلودارزاده نماینده دوره‌های پنجم، ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی و از اعضای خانه کارگر به عنوان یکی از گزینه های این وزارتخانه یاد می شود.

سهیلا جلودار زاده شاید برای وزارت در وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شود

مرضیه وحید دستجردی راه حضور زنان در وزارتخانه ها را باز کرده است. او در وزارت بهداشت و درمان سابقه مدیریتی خوبی از خود نشان داد و حالا در کنار علیرضا مرندی و مسعود پزشکیان وزیران بهداشت دولت سازندگی و اصلاحات، از مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت دولت احمدی نژاد هم به عنوان یکی از گزینه های تصدی وزارت بهداشت یاد می شود.
منبع: روزنو

زهرا مصطفوی و زهرا پیشگاهی فر گزینه های ریاست مرکز امور زنان ریاست جمهوری هستند

در کنار این ها از زهرا مصطفوی و زهرا پیشگاهی فر به عنوان گزینه های ریاست مرکز امور زنان ریاست جمهوری یاد می شود. البته این روزها زمزمه حضور پیشگاهی فر در این پست قوت بیشتری گرفته است. او نماینده دوره پنجم مجلس شورای اسلامی و رئیس مطالعات زنان است. پیشگاهی فرد به عنوان نخستین بانوی ایرانی است که توانسته‌است در رشته? جغرافیای سیاسی، بالاترین مدرک دانشگاهی (دکترا) را دریافت کند. نایب رئیسی و عضویت شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان در شورای عالی انقلاب فرهنگی از پست های اوست.

فاطمه هاشمی را به عنوان یکی از گزینه های ریاست هلال احمر می دانند

فاطمه هاشمی که عضو حزب اعتدال و توسعه است و حضورش در همایش انتخاباتی حسن روحانی از لنز دوربین ها ثبت شده بود هم احتمالا از زنانی است که می تواند در کابینه روحانی جایی داشته باشد. طبق شنیده ها ریاست هلال احمر احتمالا برای وی در نظر گرفته شده است.

با همه این ها پیشنهاد جالب را توران ولی‌مراد دبیر ائتلاف اسلامی زنان در نشست ائتلاف اسلامی زنان مطرح کرده و گفته که اصرار داریم که سخنگوی دولت هم از میان زنان انتخاب شود، چرا که این امر باعث می‌شود که خیلی از مرزها شکسته شود و وجهه‌ جمهوری اسلامی ایران در صحنه‌ بین‌المللی ارتقاء پیدا کند.

 

منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
رایج ترین جمله های عامیانه و گاه کارشناسی در باره بانک ها این است که اعطای وام ها خرد که معمولا به سختی مورد موافقت بانک ها قرار می گیرد و عموما به کسانی هم که قبل از دریافت وام سودی به بانک ها رسانده اند مثل داشتن سپرده در گردش، یا داشتن حساب بانکی بدون سود و ... تعلق می گیرد.

به گزارش علمدار بصیر: در واقع کمتر پیش می آید که بانک ها با هدف خیر اقدام به این کار کرده باشند، صرف نظر از این مساله، در زمان اعطای این وام ها مشکلاتی پیش می آید که باور کردنی نیست. مثلا بارها شنیده ایم که برای یک وام دوسه میلیونی باید دو سه ماه دوید و سر آخر هم با منت برخی از متصدیان به این وام رسید. در حالی که افواه عمومی معتقد است دریافت وام های کلان با موانع و دشواری کمتری همراه است و التبه دلایلی دارد که خارج از حوصله این یادداشت است.

اخیرا درباره این وام های خرد به مساله ای برخورد کرده ام که هنوز از علت و دلایل آن شوکه ام. ماجرا از این قرار است که طبق روال وام های خرد پس از اخذ موافقت بانک ملت (شعبه ای در خیابان طالقانی) برای یک وام سه میلیونی و رفت و آمد حدود سه ماهه به این شعبه، آنها کارت خرید اعتباری سه میلیونی را پس از دریافت وثیقه ها و اخذ ضمانت نامه هایی( از گیرنده و ضامن وام) در اختیارم گذاشتند و به طبع برای دریافت این وام چندین برگه قرارداد را نیز امضا کردم. با توجه به اینکه با این کارت صرفا باید خرید می کردم و نمی توانستم به طور مستقیم وجه آنرا دریافت کنم برای تبدیل آن به وجه نقد به چند دارنده پوزبانکی مراجعه کردم که به دو دلیل موفق به نقد ساختن آن نشدم اول اینکه برخی از این دارندگان در قبال تبدیل این مبلغ وجهی را در خواست می کردند که برای من پرداخت آن مقدور نبود و برخی نیز اعتماد نمی کردند و احتمال می دادند که مساله مشکوک است. زیرا در خواستم این بود که من به صورت صوری خرید کنم و پول به حساب آنها واریز  شود و آنها آنرا به من برگردانند. 

اما نکته جالب این است که پس از حدود دوهفته که طبق معمول برا ی نقد کردن کارت به مغازه ای مراجعه کرده بودم ایشان گفت که کارتت اعتبار ندارد. به شعبه مراجعه کردم گفت این مشکل برای عده ای دیگر نیز پیش آمده است و با وجود رایزنی هنوز نتوانسته ایم موافقت تمدید دوباره این کارت ها را بگیریم. به آنها گفتم پس تکلیف این همه رفت وآمد و هزینه هایی مثل خرید سفته و ...  برای چه بوده است، در کدام بند چندین کاغذی که امضاء کرده ام نوشته شده بود که باید ظرف دو هفته این کارت را مصرف کنم؟ پاسخ این بود که تازه باید هزینه های دیگری مثل آبونمان و ... را هم بپردازی و الا از حساب خودت یا ضامن ات کم می شود. ماندم که چه کنم. بانک در واقع وامی را به من داده در برابرش کلی وثیقه گرفته و هزینه هایی را بر من تحمیل کرده و در آخر هم دست در جیب من کرده و وام داده را بدون اجازه از من پس گرفته و کلی هزینه دیگر هم مجددا به نام آبونمان و ... بر من تحمیل کرده است. واقعا نباید به این رسم بانکداری آفرین گفت که از هیچ برای خودش درآمدی می سازد. اگر کسی بتواند به این سوال پاسخ دهد من ممنون خواهم شد.

سوال این است که بانک وام را با چه مجوزی پس گرفته؟‌اینکه به لحاظ سیستمی می توانسته کارت من و امثال من را بی اعتبار کند، دلیلی بر این نیست که اگر دستش برسد به منابع دیگر هم دست می برد؟‌ آیا تعیین وقت برای نقد کردن کارت، درست است اگر درست است چرا در قرار دادی که دهها امضاء از اشخاص می گیرند ذکر نشده و حتی اگر ذکر می شد با توجه به سودی که من متعهد شدم به بانک بدهم و وثیقه هایی که گذاشته ام آیا این سه میلیون جزو داریی من محسوب نمی شود، چگونه بانک به خودش اجازه می دهد دست در جیب من بکند و سه میلیون را بردارد  و تازه  مدعی هزینه های این دست در جیب شدن هم بشود و تهدیدم کند که باید هزینه این اقدام بانک را بپردازم؟
 
منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
بلافاصله پس از پیروزی جناب آقای روحانی در انتخابات، انتظارات و توقعات انباشته و بجا از ایشان شروع به بروز و ظهور کرد. از پایین آمدن قیمت سکه و ارز گرفته تا بالا رفتن شاخص بورس همگی حکایت از انتظاراتی دارد که تمامی اقشار جامعه به نوعی درگیر آن هستند.

به گزارش علمدار بصیر: یکی از مهمترین توقعات از ایشان ایجاد اشتغال و بهبود فضای کسب و کار می باشد که تقریبا جزء شعارها و برنامه های تمامی نامزدها بود و به نوعی نیاز همیشگی تمام جوامع نیز می باشد. در ابتدای تمام دولت ها در چند سال اخیر اقداماتی تحت عناوین مختلف اجرا گردید که در تمامی آنها نگاه به اشتغال نگاهی سطحی و آمار پرکن و گذرا بوده است.

نگاه پرداخت وام های خرد به بنگاههای کوچک برای ایجاد شغل و یا کارآفرینی توسط خود افراد، این نوع نگاه در نظر اول می تواند دیدگاه منطقی و ایده آلی به نظر آید ولی در عمل نه تنها کمکی به ایجاد اشتغال پایدار نکرد بلکه بیکاران را به قول یکی از مسئولین وقت به بیکاران بدهکار تبدل کرد. شعار اقتصاد آزاد و یا اقتصاد غیر دولتی شعار بسیار خوبی بوده و می تواند جزو اهداف بلند مدت تمام اقتصادهای پویای دنیا باشد اما واقعیت این است که بخش خصوصی در کشور ما، بخشی نحیف، کم سابقه و بی ثبات است و نیاز به حمایت، پشتیبانی و پرورش دارد. مثل کودکی که با وزن کم به دنیا می آید و برای ادامه حیات نیاز به مراقبت های ویژه دارد تا بتواند زنده بماند و آرام آرام به زندگی طبیعی خود ادامه دهد.

بخش خصوصی در کشور ما نیز وضعیتی مشابه آن نوزاد کم وزن دارد که تاره متولد شده است. در دولت آقای خاتمی طرحی اجرا شد به نام طرح ضربتی اشتغال که طبق آن در ازای به کارگماردن هر نفر در هر بنگاه اقتصادی اعم از یک مغازه، کار خدماتی و غیره، مبلغ 3 میلیون تومان به صاحب کار پرداخت می شد. سوال این است که چند نفر از کسانی که به آنها 3 میلیون پرداخت شد در حال حاضر در آن شغل مورد نظر مشغول به کار هستند؟ در دولت آقای احمدی نژاد نیز تحت عنوان بنگاههای زودبازده، هرکس با داشتن یا نداشتن کمترین تخصص با ارائه یک طرح، میلیون ها تومان وام دریافت می کرد. این وام ها در خوشبینانه ترین حالت تبدیل به یک بنگاه تولیدی یا خدماتی کوچک می شد که چون مجریان این طرحها دانش و تجربه کافی نداشتند، پس از مدتی کوتاه، طرح به ورشکستگی و یا تعطیلی می انجامید. 

بگذریم از اینکه اکثر این طرحها سوری بودند و با زد و بند تبدیل به پول نقد شده و باعث بالا رفتن نقدینگی و مشکلاتی که به تبع آن پیش خواهد آمد، گردید. نقدینگی سرگردانی که وارد سفته بازی در بخش مسکن، خودرو، سکه و ارز و... شد و نتیجه آن تورم کمرشکنی است که در حال حاضر وجود دارد و مشکل اشتغال نیز اگر نگوییم بدتر شده، بهتر نیز نشده و همچنان پابرجاست. اما باید این واقعیت تلخ را قبول کرد که بخش خصوصی ما در کوتاه مدت توان ایجاد اشتغال پایدار را ندارد و باید حمایت و پرورانده شود تا این طفل نوپا بتواند روی پای خود بایستد.

راهکارها برای ایجاد اشتغال پایدار و همزمان حمایت از طرحهای بخش خصوصی چیست:

1 – واگذاری بنگاههای اقتصادی اعم از تولیدی، خدماتی کشاورزی و ... دولتی طبق اصل 44 به بخش خصوصی. البته نه بنگاههای زیان ده و ورشکسته و انتظار معجزه از بخش خصوصی ( که شاید در برخی موارد این معجزه نیز اتفاق بیافتد)، بلکه بنگاههای روپا و دارای بازار مناسب و فعال که بتواند ضامن اشتغالی پایدار باشند.

2 – تشکیل کارگروهی ویژه از کارآفرینان موفق و امتحان پس داده و کارنامه دار در حوزه های مختلف، کسانی که توانسته اند در این کشور صادقانه فعالیت اقتصادی سالم داشته باشند و در حال حاضر چندین نفر به واسطه دانش، تلاش و تجربه ایشان صاحب شغل و مهتر امنیت شغلی می باشند.

کسانی که گل سرسبد تمام جوامع هستند و در تمام دنیا با آنها به نحوی شایسته و در خور برخورد می شود و در کشور ما نیز نگاه به آنها باید از مرفهین بی درد، به زحمت کشان با شرافت تغییر یابد. کسانی که می توانستند بجای دردسر تولید، سرمایه شان را در راههای دیگر یک شبه چندین برابر کنند. کسانی که در حال حاضر بنگاه اقتصادی بزرگ و یا نسبتا بزرگی را اداره می کنند و امتحان خود را در زمینه تولید، بازاریابی، فروش و مدیریت پس داده اند که هم تولید مناسبی دارند و هم مدیریت و بازار مناسب برای محصولاتشان یافته و آن را ارتقاء داده اند.

در این  کارگروه باید با تشکیل کمیته های تخصصی در بخشهای مختلف که دارای پتانسیل بالای ایجاد اشتغال می باشند اعم از صنعت؛ کشاورزی، فن آوری اطلاعات،گردشگری و... ، طرح ها ارائه و بررسی شوند و طرحهایی که صاحب نظران کارنامه دار بر کارایی و قابل اجرا بودن آنها صحه می گذارند، به مرحله عملیاتی و اجرا در آیند تا در این مرحله با کمترین ریسک همراه باشند.

حال از منظر اینجانب دو دیدگاه برای مرحله عملیاتی این طرحها وجود دارد که هر دو قابل تامل و قابل اجرا بوده و همزمان نیز می توان از هر دو راهکار استفاده کرد. اول اینکه طرحها توسط خود همین افراد باسابقه و امتحان پس داده و کارنامه دار به مرحله اجرا درآیند و از این افراد حمایت های مادی و معنوی مناسب صورت گیرد و یا اینکه  راه دوم، خود دولت متولی و مجری طرح باشد و پس از سپری شدن مدت زمان خواب سرمایه و رسیدن طرح به ثبات لازم و بالا رفتن تجربه و تخصص افراد شاغل در طرح، با فراخوان و ایجاد شرکت های تعاونی و راهکارهای دیگر، طرحی که به یک ثبات لازم رسیده و بازار مناسبی نیز دارد و با کوچکترین نسیم ناملایم شکسته و خورد نمی شود، به بخش خصوصی واگذار شود که برای این واگذاری نیز طرح مفصلی وجود دارد که در اینجا مجال پرداختن به آن وجود ندارد.

به نظر نگارنده هر دو حالت قابل اجرا بوده و از دادن وام های خرد و انتظار ایجاد شغلی پایدار از کسانی که شناخت آنچنانی از سازوکارهای بازار کار ندارند، مناسبتر است.

3 – کاهش و یا از بین بردن جاذبه سرمایه گذاری در بخشهای واسطه ای و سفته بازی و هدایت سرمایه ها به سمت بانک ها و بورس.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که نگارنده خود یک کارآفرین کوچک بوده و به هیچ وجه منکر تواناییهای جوانان ایران زمین نبوده و نیستم و معتقد هستم که نباید جوانان با استعداد را از ورود به بخشهای خصوصی و کارآفرینی ترساند و قدرت ریسک و جسارت را ازآنها گرفت ولی نه هر طرحی و نه به هر قیمتی. به امید سرفرازی و سربلندی ایران عزیز
 
منبع:الف





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
آخرین سفر خارجی محمود احمدی‌نژاد در کسوت رییس‌جمهوری، حاشیه‌ساز شد. «بیش از صدنفر تحت عنوان هیات همراه، در سفر رییس دولت دهم به روسیه، او را همراهی کردند. سفر محمود احمدی‌نژاد به مسکو، پایتخت روسیه، به‌منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای صادرکننده گاز، صورت گرفت و هواپیمای اختصاصی او سه‌شنبه شب در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.

به گزارش علمدار بصیر: پیش از این، شبکه‌های اطلاع‌رسانی دولت از مردم خواسته بودند برای پیشواز احمدی‌نژاد به فرودگاه بیایند. شنیده‌ها حاکی از آن است که پرواز هیات همراه احمدی‌نژاد متشکل از همسران و فرزندان اعضای هیات دولت، ساعت 23:15 در فرودگاه امام‌خمینی(ره) به زمین نشسته است.» سفر احمدی‌نژاد به روسیه با حضور اقوامش در ترکیب هیات همراه، پس از آن بود که انتشار خبر حاشیه‌ساز رییس دولت و هیات همراهش به نیویورک، سبب افزایش نقدها به احمدی‌نژاد شد.

هشتمین و آخرین سفر احمدی‌نژاد در قامت رییس قوه‌مجریه به نیویورک حاشیه‌های فراوانی داشت که همچنان ادامه دارد. یکی از این حاشیه‌ها تعداد همراهان او در این سفر بود که با انتقاد بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی روبه‌رو شد و جمعی از نمایندگان، برای این اقدام از احمدی‌نژاد شکایت کردند حالا او باز هم به همراه هیاتی صدنفره عازم مسکو شده است. آنطور که خبرگزاری «تسنیم» گزارش کرده است، همسر احمدی‌نژاد و همسران برخی معاونان، دستیاران و وزرای دولت از جمله افرادی بودند که به‌همراه همسرانشان در این هیات اعزامی حضور داشتند. همچنین محمد شریف ملک‌زاده، معاون رییس‌جمهور نیز به‌همراه همسر خود پس از اعزام هیات دیپلماتیک صدنفره، در سفری «پنج‌روزه» به مسکو سفر کرده است.

در سفر پیشین هیات ایرانی به ریاست محمود احمدی‌نژاد به نیویورک، درخواست 160 ویزا کرده بود که در این درخواست‌ها جمع زیادی از خانواده‌های وزیران، مشاوران و معاونان رییس‌جمهور حضور داشتند. 84 نفر همراه رییس‌جمهور بودند: از دختر احمدی‌نژاد تا پسر بقایی و همسر ثمره در فهرست مسافران نیویورک قرار داشتند در حالی‌که هزینه هر شب اقامت هر اتاق دوتخته از این هتل چهارستاره در ماه سپتامبر 2012، از 400 تا 700 دلار اعلام شده بود.

آن زمان احمدی‌نژاد در پاسخ به انتقادات، سکوت پیشه کرد اما یک هفته قبل از سفر به مسکو خبری منتشر شد که حکایت می‌کرد دولت از دو نماینده شکایت کرده است. غلامرضا اسداللهی، دبیرهیات نظارت بر رفتار نمایندگان با اشاره به شکایت دولت از چند نماینده مجلس شورای اسلامی، گفت: «شکایت دولت از نمایندگان مجلس، مربوط به حمید بقایی معاون اجرایی رییس‌جمهور است.» او دراین‌باره به «تسنیم» گفت: «بقایی با توجه به نطق نمایندگان درباره سفر خانواده و اطرافیانش به نیویورک همراه با هیات ریاست‌جمهوری شکایتی را از مصطفی افضلی‌فرد، محمدعلی پورمختار و نادر قاضی‌پور مطرح کرد که قوه‌قضاییه از هیات نظارت بر نمایندگان سوال کرد که آیا سخنان نمایندگان در چارچوب ایفای وظایف نمایندگی بوده یا نبوده است و «کمیسیون اصل 90» می‌تواند قبل از رای مراجع قضایی، نظر خود را اعلام کند یا خیر؟»

پیش‌تر عزیز اکبریان عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان به «تسنیم»، گفته بود: «دولت اخیرا دو شکایت درخصوص نطق نمایندگان مجلس به قوه‌قضاییه ارسال کرده که هیات نظارت هم در حال بررسی این شکایات است و نتیجه بررسی‌های هیات در آینده اعلام خواهد شد. اکبریان با بیان اینکه بین نمایندگانی که دولت از آنها شکایت کرده، نام نمایندگان شاخص مجلس نیز وجود دارد، تاکید کرد: «شکایت‌های دولت، بیشتر راجع به نطق‌های نمایندگان درباره سفر رییس‌جمهور به نیویورک بوده است.»

دیپلماسی خانوادگی دولت دهم مسبوق به سابقه است، پیش از این در جریان حج تمتع سال 1387 هم نام فرزندان مشایی و احمدی‌نژاد که بدون نوبت در کاروان ویژه وزارت خارجه به حج مشرف شدند، منتشر شد و مورد اعتراض قرار گرفت اما دفتر رییس‌جمهور و احمدی‌نژاد درباره این موضوع سکوت اختیار کردند. چندی پیش محمدعلی پورمختار «رییس کمیسیون اصل 90» مجلس شورای اسلامی از نهایی‌شدن شکایت یکی از نمایندگان علیه رییس‌جمهور در این ارتباط خبر داد. نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی که این شکایت را در «کمیسیون اصل 90» مجلس مطرح و پیگیری کرده بود گفت: «باید مشخص شود مبنی برکدام قانون آقای رییس‌جمهور سال گذشته خانواده خود را با هزینه بیت‌المال به نیویورک برده بود.»

محمود احمدی‌نژاد به خصوص در دوره ریاستش بر دولت دهم عملکرد چالش‌برانگیز بسیاری داشته است. اما او همواره پرسش‌های مطرح‌شده را با پرسشی دیگر پاسخ داده است و آنجا که امکان طرح سوال جدید نداشته سکوت کرده است. اما حالا باید دید این سوال را که «چرا سفرهای خارجی را که ماموریت اداری تلقی می‌شود با هیات همراهی پرشمار از نزدیکان و خانواده‌اش انجام داده است؟» با چه سوالی پاسخ خواهد داد.

منبع: شرق





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir






























 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس جمهور مصر درحالی ضرب‌الاجل 48 ساعته ارتش را رد کرد که 6 وزیر کابینه هشام قندیل از سمت خود استعفا دادند و میادین عمومی مصر همچنان مملو از معترضان است.

 

 

 

 به گزارش علمدار بصیر: تحولات سیاسی 24 ساعت گذشته مصر با اعلام مخالفت «محمد مرسی»، رئیس جمهوری این کشور با رد درخواست «عبد الفتاح السیسی»، وزیر دفاع این کشور مبنی بر دادن مهلت 48 ساعته جهت دستیابی به توافق با معارضان آغاز شد تا ساعتی پس از آن مقر اخوان‌ المسلمین در زادگاه مرسی به آتش کشیده شود.

ارتش مصر با صدور بیانیه‌ای که از تلویزیون مصر پخش شد دیروز به گروههای سیاسی این کشور مهلتی 48 ساعته داده تا به درخواست های مردم پاسخ دهند در غیر این صورت ارتش طرح خود را برای آینده مصر ارائه خواهد داد. البته ارتش مصر پس از بیانیه سعی کرد که با تلطیف لحن بیانیه خود اعلام کند که تعیین مهلت به معنی قصد ارتش برای کودتای نظامی نیست.

در واکنش به اولتیماتوم ارتش، ریاست جمهوری مصر با صدور بیانیه‌ای بر مخالفت «محمد مرسی» رئیس جمهور این کشور با بیانیه ارتش مبنی بر اعطای مهلت 48 ساعته به منظور تحقق خواسته‌های ملت، تاکید کرد.

درخواست‌ها برای کناره گیری مرسی از قدرت

این درحالی است که در عرصه دیپلماتیک شاهد آن بودیم که 91 دیپلمات مصری با صدور بیانیه‌ای از محمد مرسی خواستار کناره گیری از قدرت شدند. اما رئیس جمهوری مصر بار دیگر تاکید کرد که در مسیر انتقال دموکراتیک و مسالمت‌آمیز قدم برمی‌دارد.

ادامه استعفای مقامات دولتی مصر

در روز سه شنبه همچنین مصر شاهد استعفای6 وزیر مصری بود که با مخالفت نخست وزیر این کشور مواجه شد. وزرای محیط زیست، گردشگری، ارتباطات ، امور حقوقی(پارلمانی ، وزیر خارجه و وزیر ورزش و جوانان از جمله وزرایی بودند که استعفای خود را تقدیم نخست وزیر کردند.

شماری از منابع خبری نیز اعلام کردند که «هشام قندیل»، نخست ‌وزیر مصر استعفای خود را به محمد مرسی داده است که البته دفتر نخست وزیری با صدور بیانیه ای این خبر را تکذیب کرد.

همچنین 30 نماینده جریان مدنی مجلس شورای مصر نیز استعفای خود را از سمت خود اعلام کردند. 2 سخنگوی محمد مرسی و سخنگوی نخست‌ وزیر مصر هم از سمت‌های خود استعفا کنند.

ادامه حضور معترضان مصری در میادین عمومی

جریان‌ها و گروه‌های معارض مصری که از روز 30 ژوئن در میدان‌ها و خیابان‌های مصر از جمله میدان التحریر قاهره حضور داشتند، روز سه‌شنبه نیز به حضور خود در میدان ادامه دادند.

این درحالی است که جریان‌ها و گروه‌های معارض مصری روز سه‌شنبه بعد از ظهر تظاهرات «پافشاری و اصرار» را با هدف ادامه اعتراض‌های خود و پافشاری بر برکناری محمد مرسی و جماعت اخوان المسلمین برگزار کردند. در مقابل مخالفان نیز سعی کردن طرفداران خود را به خیابان‌های بکشانند و در حمایت از مرسی و مشروعیت ریاست جمهوری وی تجمع کنند.

آخرین خبرهای به دست آمده از برگزاری تظاهرات‌های ضد مرسی و جماعت اخوان المسلمین در مصر از بروز درگیری در برخی نقاط مصر خبر می‌دهد، از جمله اینکه گزارش شده که در «جیزه» قاهره طرفداران مرسی و مخالفان وی با هم درگیر شده‌اند که در جریان آن دو نفر کشته و 16 نفر دیگر زخمی شدند.

مشابه چنین خبرهایی از مناطق فیصل، الهرم، طنطا و شهر بنها نیز گزارش و تاکید شده که این درگیری‌ها مسلحانه بوده‌اند و در جریان آن چند نفر زخمی شدند. همچنین صدای تیراندازی در اسکندریه، دومین شهر بزرگ مصر نیز شنیده و اعلام شده که درگیری‌های اسکندریه مصر 17 زخمی بر جای گذاشته است.

خروج سفرا و دیپلمات‌های کشورهای دیگر از مصر

در حالی‌که گزارش شده، رژیم صهیونیستی مانع بازگشت سفیر خود به قاهره شده است، خبر می‌رسد که برخی سفارتخانه‌های کشورهای خارجی در قاهره مانند ترکیه و کانادا سفارتخانه‌های خود را تعطیل کردند. همچنین آخرین اخبار به دست آمده از بازگشت سفیر قطر در قاهره به دوحه حکایت دارد.

واکنش‌ آمریکا

اما کاخ سفید با تاکید بر اینکه بحران کنونی در مصر تنها باید از طریق روند سیاسی حل شود، از رئیس جمهوری مصر خواست در راه پاسخ دادن به خواسته‌ها و مطالبات معترضان مصری گام بردارد.

رویترز: ارتش قانون اساسی را تعلیق و پارلمان را منحل می‌کند

رویترز به نقل از منابع نظامی اعلام کرد اگر رئیس جمهور مصر موفق نشود ظرف 48 ساعت آینده به بحران این کشور پایان دهد، ارتش با اجرای نقشه راه، قانون اساسی را تعلیق و مجلس را منحل می‌کند.

منابع نظامی به خبرگزاری رویترز اعلام کردند در صورتی که ضرب‌العجل 48 ساعته ارتش مصر برای «محمد مرسی» بدون حل بحران سیاسی این کشور به پایان برسد، ارتش نقشه راه خود برای آینده مصر را اجرا می‌کند. بنا بر این گزارش، نقشه راه ارتش مصر شامل تعلیق اجرای قانون اساسی و انحلال پارلمان این کشور می‌شود.

منابع نظامی افزودند که شورای عالی نیرو‌های مسلح مصر همچنان در حال بررسی و توافق درباره جزئیات نقشه راه است.

هشدار اوباما به ارتش مصر درباره کودتا علیه دولت مرسی

مقامات آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهور آمریکا به ارتش مصر درباره هر گونه کودتا علیه دولت محمد مرسی هشدار داده است.

مقامات بلندپایه در دولت رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کردند که «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا به سران ارتش مصر درباره هر گونه کودتا علیه دولت «محمد مرسی» رئیس جمهور مصر هشدار داد.

مقامات آمریکایی در گفت‌وگو با سی ان ان اعلام کردند که اندکی پس از تماس تلفنی میان اوباما و مرسی که اواخر روز دوشنبه برقرار شد، رئیس جمهور آمریکا هشدار داد که در صورتی که ارتش مصر اقدام به کودتا علیه دولت مصر کند، کمک های نظامی واشنگتن را از دست خواهد داد.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir

جدول قیمت انواع سکه و ارز در بازار در روز سه شنبه

به گزارش علمدار بصیر: نرخ فروش هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید امروز سه شنبه یک میلیون و 150 هزار تومان، طرح قدیم یک میلیون و 115 هزار تومان، نیم سکه 595 هزار تومان، ربع سکه 395 هزار تومان و گرمی 270 هزار تومان اعلام شد.

همچنین نرخ هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 106 هزار و 880 تومان و نرخ هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1267 دلار رسید.

در همین حال، صرافان بازار ارز نرخ هر دلار آزاد را برای فروش 3 هزار و 364 تومان، هر یورو را 4 هزار و 370 تومان، هر پوند را 5 هزار و 100 تومان و هر درهم را نیز 920 تومان اعلام کردند.

جدول قیمت سکه و ارز
نوع سکه سه شنبه - قیمت (تومان)
سکه‌تمام‌طرح‌جدید 1150000
سکه‌تمام‌طرح‌قدیم 1115000
نیم سکه 595000
ربع سکه 395000
1 گرمی 270000
هرگرم‌طلای18عیار 106880
نوع ارز  
دلار آمریکا 3364
یورو 4370
پوند انگلیس 5100
درهم 920

 





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/4/11 | نویسنده : alamdarbasir

سُنت روسای جمهور پیشین نشان می دهد که آنها با دستاویز هماهنگی دولت، تمایل چندانی به استفاده از رقیبان انتخاباتی خود در کابینه ندارند ولی برخی تحلیل‌ها حکایت از آن دارد که شاید روحانی این‌بار سنت‌شکنی کند.

 

به گزارش علمدار بصیر: پس از انتخاب حجت‌الاسلام حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور، بسیاری از رسانه ها گمانه زنی‌هایی را درباره کابینه دولت یازدهم مطرح کردند، تا جایی که رئیس جمهور منتخب در همایش افق رسانه با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها در بعضی از رسانه‌ها در مورد افراد کابینه گفت: به‌صراحت می‌گویم بحث‌های مطرح شده صرفاً گمانه‌زنی است و نسبت به هیچ فردی در کابینه آینده تصمیم گیری نشده است.

حسن روحانی همچنین در اولین نشست خبری خود در پاسخ به سوال مبنی بر حضور عارف در کابینه خود گفت: بنده از همه عزیزانی که نامزد انتخاباتی بودند و به اصطلاح مردم، رقیب بودند و در دوران تبلیغات انتخابات و بعد از آن ،همه لطف و محبت کردند استفاده و بهره‌برداری خواهم کرد.

روحانی اظهار داشت: انشاءالله از همه نیروهای لایق و شایسته دعوت می‌کنیم که همکاری کنند حال دیگر به میل خودشان است. ممکن است بعضی‌ها بپذیرند یا نپذیرند و شرایط به گونه‌ای باشد که قبول کنند یا خیر. به هر حال از همه آنها دعوت می‌کنیم و از آقای عارف هم دعوت خواهیم کرد و وابسته به میل آنهاست که در کابینه باشد.

عارف: روحانی باید با اختیار خودش کابینه را بچیند

گمانه زنی‌ها برای حضور رقبای حسن روحانی در انتخابات در همان روزهای اول انتخاب وی شروع شد. اسم محمد رضا عارف یکی کاندیداهای انتخابات که در روزهای پایانی رقابت از کاندیداتوری انصراف داده بود برای معاون اولی و حتی وزارت علوم مطرح شد، تا اینکه عارف در حاشیه دیدار با اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و جامعه اسلامی دانشگاهیان کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که اگر بحث معاون اولی شما در دولت آقای روحانی مطرح شود، چه می‌کنید؟ گفت: بگذارید این موضوع اول مطرح شود، سپس آن را بررسی خواهیم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌های شما در دولت آینده اجرا خواهد شد یا خیر، گفت: آقای روحانی هنوز برنامه‌های خود را اعلام نکرده است. بنده در جلسه‌ای که با وی داشتم، نقطه‌نظراتم را مطرح کرده‌ام.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای روحانی باید در تشکیل کابینه احساس اختیار کرده و این طور فکر نکند که می‌خواهند شخص یا اشخاصی را به وی تحمیل کنند چراکه تشکیل کابینه در حوزه اختیارات رئیس‌جمهور است لذا همه باید با این اختیار احترام گذاشته تا وی کابینه‌ای منسجم و قوی داشته باشد.

گمانه‌زنی‌ها برای حضور قالیباف در کابینه

قالیباف کاندیدای دیگری است که نام وی را برای حضور در کابینه روحانی مطرح کردند، حسین مظفر رئیس ستاد قالیباف در انتخابات در گفت و گویی در خصوص انتشار اخباری مبنی بر  اینکه محمدباقر قالیباف به عنوان یکی از وزرای دولت روحانی معرفی خواهد شد، گفت: بنده اطلاع دقیقی در این زمینه ندارم و فکر می‌کنم این حرف‌ها گمانه‌زنی باشد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد استفاده از آقای قالیباف و امثال وی که توانمندی بسیار خوبی در عرصه مسائل اجرایی دارند می‌تواند یکی از نقاط قوت دولت آقای روحانی باشد و من اطمینان دارم که اگر آقای قالیباف در کابینه جناب آقای روحانی باشد یکی از بهترین یاران و یکی از نیروهایی خواهد بود که می‌تواند روی او حساب کند و به کمک هم می توانند بخشی از مشکلات کشور را حل و فصل کنند.

رایزنی با رضایی برای حضور در کابینه روحانی

نام محسن رضایی نیز در رسانه ها برای احراز پست وزارت اقتصاد مطرح شد که ابوالقاسم رئوفیان،سخنگوی جبهه ایستادگی در گفتگویی در این باره اظهار داشت: برای حضور در کابینه دکتر روحانی با آقای محسن رضایی رایزنی هایی شده است .

وی افزود: آقای محسن رضایی پتانسیل خوبی برای احراز پست وزارت اقتصاد را دارد در واقع عزم  واراده ایشان در حل مشکلات اقتصادی بر هیچ کس پوشیده نیست بنابراین بنده معتقدم اگر آقای رضایی برای حوزه اقتصاد در نظر گرفته شود در مجلس از رای بسیاری بالایی برخودار خواهد شد که یکی از شاخصه های وزیر کابینه از منظر دکتر روحانی همین نکته خواهد بود.

این فعال سیاسی ادامه داد:در صورتی آقای رضایی چنین پستی را می پذیرد که دیگر وزارتخانه های اقتصادی و حتی بانک مرکزی در هماهنگی با این حوزه حرکت کند که البته این توقع به جایی است زیرا حل مشکلات اقتصادی کشور ، افزایش ارزش پول ملی و مبارزه با افزایش نرخ تورم می طلبد که بانک مرکزی هماهنگ با حوزه اقتصادی کشور باشد.

توصیه غرضی به روحانی در مورد حضورش در کابینه

سیدمحمد غرضی دیگر کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در حاشیه نشست خود با جمعی از حامیانش در دفتر کار خود، در پاسخ به این پرسش که "آیا تاکنون از سوی رییس‌جمهور منتخب پیشنهادی مبنی بر همکاری در هیات دولت داشته‌اید؟" با بیان اینکه "من نه انتظار چنین کاری را دارم و نه توصیه می‌کنم که این اتفاق بیفتد"، افزود: وظیفه‌ای بر عهده من قرار داشت و آن وظیفه این بود که به برنده انتخابات تبریک بگویم که طی یک یادداشتی این وظیفه را به انجام رساندم.

وی اضافه کرد: به نظر من باید به رییس‌جمهور منتخب فرصت بدهیم و برای او تعیین تکلیف نکنیم. من به همه توصیه می‌کنم که به رییس‌جمهور منتخب اجازه بدهند خود تصمیم‌گیری کند و مسئولیت کارهایش را بر عهده بگیرد. رییس‌جمهور نباید از سوی گروهی مورد فشار قرار بگیرد.

غیبت نام جلیلی در گمانه‌زنی‌ها/ جبهه پایداری: انتظاری از روحانی نداریم

سعید جلیلی دیگر کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم می باشد که در این گمانه زنی ها اسمی از وی برده نشده است.

قاضی‌زاده سخنگوی جبهه پایداری (جبهه حامی جلیلی در انتخابات) در گفتگویی در پاسخ به این سوال که آیا آقای روحانی لیستی از جبهه پایداری برای معرفی کابینه خود خواسته است، اظهار داشت: من از این موضوع اطلاعی ندارم و در جریان نیستم، نمی‌دانم صحبتی شده است یا نه، به همین دلیل نمی‌توانم اظهار‌نظری کنم.

قاضی‌زاده در ادامه با بیان اینکه جریانی که نامزد در انتخابات معرفی می‌کند حتما دارای تیم است، خاطرنشان کرد: جریانی که به عرصه ورود می‌کند هم کاندیدا و تیم و هم برنامه مدون دارد اما ما انتظاری از آقای روحانی نداریم، حتی اگر آقای جلیلی که کاندیدای ما بود رای می‌آورد نیز چنین انتظاری نداشتیم که حتما از افراد و تیم ما استفاده شود.

از علی اکبر ولایتی نیز در رسانه ها برای احراز پست دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه نام برده می شود.

حال باید با توجه به سخنان حسن روحانی در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود مبنی بر اینکه "بنده از همه عزیزانی که نامزد انتخاباتی بودند و به اصطلاح مردم، رقیب بودند استفاده و بهره‌برداری خواهم کرد" منتظر ماند و دید که کدام یک از رقبای انتخاباتی روحانی در کابینه فراجناحی رئیس جمهور منتخب جای خواهند گرفت؟

 

منبع:مشرق





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/4/11 | نویسنده : alamdarbasir
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بهتر است کامبوزیا در همان فدراسیون شطرنج به فعالیتش ادامه دهد.

به گزارش علمدار بصیر: علی دایی در گفت‌وگو با فارس، ابتدا در خصوص بازی دوستانه مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: من خیلی دوست دارم هواداران پرسپولیس این بازی را ببینند اما همه چیز بستگی به نظر شورای تامین استان تهران دارد که ما ببینیم چه طور می‌توانیم این بازی را برگزار کنیم.
وی افزود: ما در این بازی به دنبال رفع نقاط ضعف خودمان هستیم تا به هماهنگی صد در صد برسیم. من راجع به بازی هیچ حرفی نمی‌زنم چون این بازی فقط جنبه تدارکاتی دارد. این بازی برای دو تیم جنبه آماده‌سازی دارد و ما هم به عنوان یک بازی تدارکاتی به بازی فردا نگاه می‌کنیم.
دایی در خصوص وضعیت مهرداد پولادی گفت: من دکتر نیستم که بخواهم در خصوص پولادی نظر بدهم اما قرار شد پزشک تیم با دکتر متخصصش صحبتی داشته باشد تا قبل از معاینات انجام شده ببینیم چه طور می‌تواند به ما کمک کند.
سرمربی قرمزها در مورد حضور مجتبی جباری در پرسپولیس گفت: من اصلا راجع به این چیزها حرفی نمی‌زنم، چون نمی‌دانم این مسائل از کجا در می‌آید و در باره‌اش صحبت می‌شود پس بهتر است ما هم در مورد این مسائل حرفی نزنیم.
دایی در خصوص صحبت‌های محمدجعفر کامبوزیا عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس که گفته بازیکنان و کادر فنی حق ندارند راجع به تغییرات صحبت کنند، گفت: اول از همه من ایشان را نه می‌شناسم و نه علاقه‌ای دارم این آقا را بشناسم و اصلا دوست ندارم بیشتر از این با ایشان آشنا شوم.
وی افزود: من اگر حرفی زدم به خاطر موفقیت و سربلندی پرسپولیس بود. در این شرایط حساس متاسفانه آمدند و این مسئله را مطرح کردند که این موضوع باعث شد تیم دچار حاشیه شوند.
دایی تاکید کرد: خودتان دیدید بچه‌ها چه طور دچار مشکل شدند، من هم به خاطر این صحبت کردم چون اجازه نمی‌دهم تیمم به جز تمرین و هدفی که دارد به چیز دیگری فکر کند. ایشان باید بداند با صحبت‌هایی که انجام می‌دهد باید حرمت خودش را نگه دارد و راجع به مسائلی که به ایشان ربط ندارد زیاد صحبت نکند و فقط در مورد مسائل مربوط به خودش حرف بزند.
دایی یادآور شد: من نمی‌دانم ایشان از کی پرسپولیسی بوده و یا پرسپولیس را دوست داشته که می‌آید یه سری مسائل را مطرح می‌کند و من همین جا می‌گویم اگر من درباره اینگونه مسائل حرفی زدم فقط به خاطر شرایط حساس پرسپولیس بود چون هیچ عقل سالمی این را نمی‌تواند باور کند که در یک ماه چنین تغییراتی تا دولت جدید به وجود آید.
وی تاکید کرد: شرایط الان طوری است که ما هم قبول داریم پرسپولیس متعلق به دولت است اما دولت آینده یک ماه دیگر می‌آید و اگر صحبتی کردم فقط گفتم اجازه دهید دولتی که مردم آن را انتخاب کرده تصمیم نهایی را بگیرد. دولت جدید اختیار تام دارد تا مدیرعامل جدید را انتخاب کند.
سرمربی قرمزپوشان یادآور شد: اینکه ما بیاییم و به عنوان دولت حاضر که فکر کنم یک ماه به کارش مانده مدیرعامل جدید بگذارید شما بگویید این مدیرعامل می‌خواهد چه کاری انجام دهد و یا چه تغییراتی را می‌خواهد عملی کند؟ حرف من این بود الان هم روی حرفم هستم. صحبت‌های این آقا نه برایم جذابیت دارد نه چیز دیگر فقط دوست دارم این را بدانید من به خاطر پرسپولیس و مردمی که عاشق این تیم هستند به این تیم آمدم و من هم به خاطر عاشق بودن این مردم این پست را قبول کردم. حالا آقایان صحبت‌های دیگر می‌کنند و می‌خواهند برخی جریان‌ها را تحریک کنند، این مسئله دیگری است.
سرمربی پرسپولیس افزود: من همیشه گفته‌ام در مسائل ورزشی نباید سیاسی عمل کنیم در حالی که مسائلی که در حال اتفاق افتادن بود خیلی سیاسی بود. اگر این آقایی که گفته می‌شود عضو جدید هیئت مدیره است، هنوز نیامده گارد بگیرد نسبت به همه مطمئن باشید ما هم خیلی از صحبت‌ها را راحت‌تر و آشکارتر انجام خواهیم داد. گارد گرفتن ایشان نسبت به مدیرعامل، بازیکنان و کادر فنی باعث ایجاد حاشیه و مشکلات برای پرسپولیس می‌شود. مطمئن باشید هیچ شخص ورزشی که مدیریت خوانده باشد در این شرایط حساس وارد این گونه مسائل نمی‌شود. ایشان می‌گوید 20 سال سابقه مدیریت در ورزش دارم، اگر درست بود قطعا این صحبت‌ها در این شرایط حساس که همه باید به فکر پرسپولیس باشیم بیان نمی‌کرد. ما بایدبدانیم صحبت‌های ما فقط باید در جهت  کمک به پرسپولیس باشد و باز هم می‌گویم صحبت‌هایی که من انجام دادم فقط گفتم دولت منتخب مردم یک ماه دیگر می‌آید و اجازه دهید وزیر ورزش و سپس تکلیف پرسپولیس مشخص شود آن موقع وزیر هر تصمیمی بگیرد کادر فنی،‌بازیکنان مجری آن هستند اما در این شرایط حساس که ما در حال بازیکن گرفتن و ساختن تیم هستیم به هیچ عنوان این صحبت‌ها نه قابل دفاع است و نه مطرح کردن.
دایی یادآور شد: من نمی‌دانم ایشان دنبال چه هدفی است که این مسائل را دنبال می‌کند و دست بردار نیست. ایشان به نظر من همان در فدراسیون شطرنج خود بنشیند و فوتبال را با شطرنج مقایسه نکند. ما اگر بخواهیم فدراسیون فوتبال را با شطرنج مقایسه کنیم مثل این است که ایران را با یکی از کوچک‌ترین شهرهای ایران مقایسه کنند. این کار درست نیست. ایشان با این حرف‌ها نمی‌تواند ره صد ساله را یک شبه طی کند.
سرمربی پرسپولیسی‌ها در پایان در پاسخ به سؤالی که با توجه به حضور شما در بایرین مونیخ و فوتبال حرفه‌ای دنیا آیا اعضای هیئت مدیره در طول یک مدت اینقدر مصاحبه می‌کردند یا خیر، گفت: اصلا من مانده‌ام از این همه حرف باور کنید من اصلا هیئت مدیره بایرن مونیخ و هرتابرلین را ندیده و نمی‌شناختم.ولی آقایان هنوز نیامده فقط با مصاحبه به دنبال مطرح کردن خودشان هستند. آقای عزیز شما که این همه در عرصه ورزش و فدراسیون شطرنج بوده‌اید و می‌گویید 20 سال سابقه ورزشی دارید آیا به اندازه این چند روز صحبت کرده بودی و یا از شما مطلب و خبر زده بودند؟ خودتان می‌توانید این مقایسه را انجام دهید که در این مدت کوتاه ماشاءالله و هزار ماشاءالله این همه صحبت کردید.





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/4/11 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون