سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان


























تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
عدلی محمود منصور رئیس جمهور موقت مصر در دوره انتقالی سمت های زیادی را در شورای کشور و دادگاه قانون اساسی مصر و وزارتخانه های مختف این کشور بر عهده داشته است.

 

 

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه خبری الفجر، بر اساس بیانیه صادر شده از سوی ارتش مصر، عدلی محمود منصور رئیس دادگاه قانون اساسی مصر در دوره انتقالی به صورت موقت ریاست جمهوری این کشور را در اختیار خواهد گرفت تا انتخابات زودهنگام برگزار شود.
وی متولد 23/12/1945 در قاهره است، لیسانس حقوق را از دانشگاه قاهره در سال 1967 دریافت کرده و نشان دیپلم مطالعات عالی در حقوق را در سال 1969 از دانشکده حقوق دانشگاه قاهره دریافت کرد.
وی همچنین دیپلم مطالعات عالی مدیریت را نیز در سال 1970 از همان دانشگاه با نمره خوب دریافت کرد.
منصور فعالیت‌های سیاسی خود را از عضویت در شورای کشور آغاز کرده و به عنوان نماینده گروه ب و بعد نماینده گروه الف این شورا فعالیت کرد، وی بعدها در سمت های مشاورت در گروه های الف و ب و مشاورت ارشد این شورا نیز انتخاب شد تا اینکه در سال 1992 به مقام نایب ریاست این شورا رسید.
اواخر همان سال بود که وی نایب رئیس دادگاه عالی قانون اساسی مصر شد.
فعالیت در اداره فتوا و قانونگذاری ریاست جمهوری و استان‌های مصر، کار در اداره فتوا و قانونگذاری در وزارتخانه های تعلیم و تربیت و آموزش عالی از دیگر سوابق کاری رئیس جمهور موقت مصر است.
وی در اداره قانونگذاری وزارتخانه های خارجه و دادگستری و اوقاف و بهداشت و امور اجتماعی و امور الازهر و همچنین دفتر فنی رئیس شورای کشور نیز فعالیت کرده است.
عدلی محمود منصور رئیس دادگاه قانون اساسی مصر فردا به عنوان رئیس جمهور موقت دوره انتقالی جدید مصر سوگند یاد می کند.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
بشار اسد تقریبا در هر 5840 ساعت، یکی از نیروهای عالی‌رتبه وفادار به خود را از دست داده است در حالی که مرسی عملا در هر 6 ساعت بحران، یک نیروی عالی‌رتبه را از دست داده است!

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: با ناآرام شدن مصر مرسی که یکی از مهم‌ترین متحدین سیاسی شورشیان سوریه و بالاخص شورشیان سلفی در این کشور محسوب می‌شد، خواه‌ناخواه ذهن جستجوگر ناظران منطقه‌ای به مقایسه بحران در سوریه و بحران در مصر می‌پردازد، هرچند که این دو بحران از جوانب مختلف دارای اختلافات گسترده هستند و شاید در برخی موارد، قیاس بین این دو قیاس مع‌الفارق باشد.

با این حال یک واقعیت وجود دارد و آن اینکه دولت مصر و دولت سوریه دو موجودیت سیاسی هستند که بنابر باور نوواقع‌گرایان، در عرصه بین‌المللی دارای کارکردهای مشابهی هستند. مقایسه بین عملکرد این دو دولت از یک بابت هم جالب است و آن اینکه بین حزب بعث سوریه و جنبش اخوان‌المسلمین یک اختلاف تاریخی وجود دارد و مرسی نیز کمابیش نماینده جنبش اخوان‌المسلمین محسوب می‌شود.

در این گزارش قصد آن را نداریم که به مقایسه همه ابعاد اختلافات بین این دو موجودیت سیاسی مبادرت ورزیم اما یک نکته شایان توجه است: ظرف بیش از 2 سال بحران بسیار سخت در سوریه، تنها 3 نفر از اعضای ارشد کابینه سوریه به دولت این کشور پشت کردند که عبارتند از: «ریاض حجاب»، نخست‌وزیر، «جهاد مقدسی»، سخنگوی وزارت امور خارجه و «مناف طلال»، معاون وزیر دفاع و از فرماندهان گارد ریاست‌جمهوری.

اما ظرف 48 ساعت بحران در مصر، اخبار ضد و نقیض فراوانی از استعفای وزاری کابینه منتشر شد که حتی تا 11 استعفا نیز می‌رسید اما دست‌کم استعفای 6 وزیر یعنی وزاری امور خارجه، اقتصاد، محیط زیست، گردشگری، ورزش و امور حقوقی و پارلمانی قطعی شده است. از سوی دیگر سخنگوهای نخست‌وزیر مصر و رئیس‌جمهور مصر هر دو استعفا کرده‌اند.

اگر مدت بحران سوریه 2 سال فرض شود – که بیشتر است -  مجموعه ساعات این بحران، 17520 ساعت می‌شود که با احتساب 3 مقام ارشد استعفا داده، بشار اسد تقریبا در هر 5840 ساعت، یکی از نیروهای عالی‌رتبه وفادار به خود را از دست داده است. در حالی که وقتی مرسی ظرف 48 ساعت، 8 نفر را از دست داده است، عملا در هر 6 ساعت بحران، یک نیروی عالی‌رتبه را از دست داده است! به این ترتیب، میزان وفاداری به اسد در سطح کابینه، تقریبا 973 برابر محمد مرسی است و این رقم همچنین نشان می‌دهد که توان مدیریت اسد بر نیروهای وفادار به‌خود، به‌مراتب بیشتر از مرسی است.

از سوی دیگر، علی‌رغم پیوستن برخی نیروهای ارتش به معارضان سوری، تقریبا واضح است که طی دو سال و اندی بحران، ارتش سوریه کاملا به بشار اسد، رئیس‌جمهور این کشور وفادار بوده است و این در حالی است که ارتش مصر، برای رئیس‌جمهور این کشور اولتیماتوم صادر می‌کند و نقشی فراتر از قانون برای خود قائل است. بحران اخیر ثابت کرد که مرسی عملا در عرصه نظامی مصر هیچ‌کاره است و اگر روزی این کشور مورد تجاوز خارجی قرار گیرد، مرسی در حالی مسئول تمامیت ارضی مصر است که بر ابزار این حفاظت کنترل جدی ندارد. جالب‌تر اینکه با این توان و اتوریته، بر جایگاه کسی چون «جمال عبدالناصر» که یک فرمانده تمام‌عیار نظامی بود هم تکیه زده است.

کنترل بر نیروهای مسلح یک جنبه دیگر هم دارد. ارتش نماد حاکمیت ملی است چرا که بدون قوای مسلح، مرزها و امنیت حفظ نمی‌شوند و اگر این دو حفظ نشوند، اصولا حاکمیت بی‌معناست. پس از 2 سال بحران سخت، اسد همچنان بر نماد حاکمیت ملی سوریه تسلط دارد اما مرسی ظرف تنها 48 ساعت با نماد حاکمیت ملی در تعارض قرار گرفته است!

از سوی دیگر، روند تحولات فوق‌الذکر بیانگر آن است که اسد در حفظ مقبولیت خود دست‌کم در بخش قابل قبولی از جامعه سوریه موفق بوده است اما مرسی دست‌کم تا اکنون نمی‌تواند چنین ادعایی داشته باشد.

به روند این مقایسه، شدت فوق‌العاده بیشتر بحران سوریه را نیز باید اضافه کرد. دولت سوریه از جانب قدرت‌های خارجی سخت تحت فشار بوده است و این در حالی است که مرسی با چنین مشکلی مواجه نیست. سوریه با قدرت تروریست‌های آدم‌خوار سلفی مواجه است حال آنکه سلفی‌ها اگر در کنار مرسی قرار نگیرند، احتمالا در مقابل او نیز قرار نخواهند گرفت. بشار اسد با سیل ارسال سلاح برای تروریست‌ها از خارج مواجه است حال آنکه محمد مرسی اصولا با چنین معضلی مواجه نیست.

شاید بتوان این تفاوت در مدیریت را در همان تفاوت انگاره مرکزی در نگاه اسد و مرسی جستجو کرد: «تفاوت اندیشه مقاومت با اندیشه سازش‌کارانه مرسی» که علی‌رغم آنکه منتسب به اخوان‌المسلمین بود، حتی حاضر نشد در کمپ‌دیوید تجدید نظر کند.

این گزارش مدعی آن نیست که اعداد و ارقام فوق به‌طور واضح بیانگر تفاوت دو دولت هستند چرا که بررسی تفاوت دو موجودیت سیاسی نیازمند بررسی شاخص‌های متعددی است اما به‌هر حال می‌تواند برای اذهان ناظران منطقه‌ای، روزنه‌ای جدید برای نگاه کردن و اندیشیدن بگشاید.

 

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
"خبرگزاری مصر" اعلام کرد که نقشه راه شامل یک دوره انتقالی کوتاه خواهد بود و پس از آن انتخابات برگزار خواهد شد.

به گزارش علمدار بصیر "عبدالفتاح السیسی" وزیر دفاع مصر روز گذشته از محمد مرسی رئیس جمهور این کشور خواست تا از سمت خود کناره گیری کند. وی از مرسی درخواست کرده بود که برای حفظ جان مردم مصر و جلوگیری از ریختن خون‌های بیشتر سمت ریاست جمهوری را واگذار کند.

به گزارش شبکه تلویزیونی "المیادین"، بعد از پایان ضرب الاجل 48 ساعته ارتش به سیاستمداران کشور برای تحقق مطالبات مردم، "عبدالفتاح السیسی"  فرمانده نیروهای مسلح با انتشار بیانیه‌ای نقشه راه آینده این کشور را ترسیم کرد.

السیسی لحظاتی پیش با حاضر شدن بر صفحه تلویزیون مصر بیانیه خود را خطاب به ملت این کشور قرائت کرد.

در این بیانیه آمده است:  رئیس دادگاه عالی قانون اساسی مصر عهده‌دار اداره کشور شد.

بر اساس این بیانیه، رئیس دادگاه عالی قانون اساسی تا انتخاب رئیس جمهور جدید قدرت را در دست خواهد داشت. نقشه راه شامل تعلیق قانون اساسی به صورت موقت خواهد بود.

کمیته‌ای عالی برای آشتی ملی شامل تمامی رویکردها تشکیل می شود و منشور شرف رسانه‌ای در راستای تضمین آزادی مطبوعات تدوین خواهد شد.?

منبع: دانا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
خبر فرار و متواری شدن این دو تروریست تنها چند ساعت پس از کناره گیری "حمد بن جاسم آل ثانی" امیر سابق قطر از قدرت و روی کار آمدن "تمیم بن حمد آل ثانی" منتشر شد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از شیعه آنلاین،‌ "أحمد الأسیر"‌ معروف به "شیخ فتنه گر" چند روزی است که از مقر خود در جنوب لبنان گریخته و متواری شده است.

اخبار و اطلاعات بدست آمده حاکی از آن است که وی با لباس و پوششی زنانه پا به فرار گذاشته و هنگام ناپدید شدن "فضل شاکر" خواننده معروف لبنانی فلسطینی تبار که از چند ماه پیش خوانندگی را کنار گذاشت و به الأسیر پیوست نیز همراه وی بوده و او نیز با پوشش زنانه گریخته است.

گفتنی است در همین حال روزنامه الأنباء کویت دو روز پیش با انتشار مطلبی به نقل از برخی منابع لبنانی مدعی شد که "أحمد الأسیر" و "فضل شاکر" هنگام فرار کشته شده اند.

نکته قابل توجه این است که خبر فرار و متواری شدن این دو تروریست تنها چند ساعت پس از کناره گیری "حمد بن جاسم آل ثانی" امیر سابق قطر از قدرت و روی کار آمدن "تمیم بن حمد آل ثانی" منتشر شد.

این مسأله نشان می دهد که فرار این دو نفر با کناره گیری امیر سابق قطر بی ارتباط نبوده و حتی می توان گفت، یکی از حامیان اصلی مالی و تسلیحاتی گروهک الأسیر، رژیم قطر بوده که چند سالی است از بیشتر گروه های مسلح و تروریستی در منطقه حمایت می کند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
مثل سپاهان نیستیم که در کنار قرارداد آهن هم بدهیم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آقای کامبوزیا تو چه کاره‌ای که درباره پرسپولیس صحبت می‌کنی.

به گزارش علمدار بصیر: محمد رویانیان در مراسم افتتاح آکادمی فوتبال پرسپولیس عنوان کرد: خدا را سپاس می‌گوییم که ما را آفرید و به ما این افتخار را داد تا بتوانیم به بنده‌های او خدمت کنیم. خدا را شاکریم که در نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور داریم و می‌توانیم به مردم خدمت کنیم.
وی ادامه داد: ما ساختارهای بنیادی‌ای در نظر گرفته بودیم و آکادمی را افتتاح کردیم. پرسپولیس آکادمی رسمی نداشت اما با تلاش‌های حمید استیلی و پورحسن و کمک هیئت‌مدیره توانستیم این آکادمی را افتتاح کنیم. مالکی در اولین جلسه هیئت مدیره اعلام کرد که باید کاری کنیم که اساسی باشد. مطالعات علمی انجام دادیم و با علم و دانش دکتر فرامرزی هم‌اکنون به یک نقطه اجرایی رسیدیم،‌ مجوز رسمی آکادمی را گرفتیم و برای اولین بار این موضوع را افتتاح کردیم.
رویانیان با اشاره به اینکه پنج مصوبه برای افتتاح این آکادمی در نظر گرفتیم خاطرنشان کرد: اولین موضوع بررسی اهداف و برنامه‌های اجرایی آکادمی فوتبال پرسپولیس در سال 92 بود که با مطالعات قبلی این امر صورت گرفت. حدود 17 برنامه در این زمینه داریم بحث دوم بررسی ساختار تشکیلات آکادمی بود که بر مبنای آکادمی‌های پیشرفته دنیا صورت گرفته است. بحث سوم به بررسی تقویم زمان‌بندی فعالیت‌های آکادمیک ما هشت کارگاه در نظر گرفته‌ایم که در دستورالعمل ابلاغی فدراسیون چهارگارگاه در نظر گرفته شده است.بحث چهارم راه‌اندازی کارگاه آموزشی است که 8کارگاه راه‌ انداخته‌ایم.بحث پنجم مربوط به تصویب بودجه امسال آکادمی پرسپولیس است که متأسفانه من هم زیر آن را امضاء کرده‌ام.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که از قبل از افتتاح انجام دادیم برنامه بلندمدت است که در نظر داریم به خوبی با مسئولان آکادمی این کار را انجام دهیم.این آکادمی در تمام کشور راه‌اندازی می‌شود و مدارس فوتبال نیز تشکیل خواهد شد. ما روز گذشته با باشگاه پیام قرارداد سه ساله امضاء کردیم چندین زمین و مدرسه افتتاح می‌کنیم و برای اولین بار مجوز رسمی مجتمع آموزشی فوتبال پرسپولیس را گرفته‌ایم و در تمام شهرها این مسائل را دنبال خواهیم کرد. بچه هشت ساله‌ای را پیدا کرده‌ایم و با او قرارداد 15 ساله می‌بندیم. ما این کارها را کرده‌ایم اما هم‌اکنون به صفر رسیده‌ایم باید تلاش کنیم تا از این به بعد بیشتر اقدامات انجام دهیم. ما در بخش اقتصادی و ورزشی اقداماتی انجام می‌دهیم.
رویانیان در مورد اینکه استیلی از چند باشگاه پیشنهاد دارد و همچنین با این وجود می‌تواند به عنوان رئیس آکادمی باشگاه پرسپولیس اقدام کند، خاطرنشان کرد: استیلی ممکن است به عنوان سرمربی به توافق برسد. اولاً که هنوز جایی نرفته و به نظرم اگر سرمربی هم شود منافاتی ندارد و به نظرم استیلی در پرسپولیس می‌ماند.
وی در مورد اینکه مبلغ یک میلیارد برای این آکادمی هزینه شده تصریح کرد: این مبلغ به اندازه یک بازیکن ملی‌پوش ماست و ارزش دارد که چنین کاری انجام دهیم.
رویانیان در مورد اینکه یکی از پیشکسوتان اعلام کرده انصاری‌فرد دو میلیارد برای پرسپولیس هزینه داشته و فقط هفت گل زده و این موضوع باعث شده که با وزیر ورزش مسائلی به وجود آید خاطرنشان کرد: ما مخلص پیشکسوتان هم هستیم اما باید بگویم به آن بازیکن نصف آن پول را هم ندادم.
وی درباره اینکه آیا به او ماشین داده گفت: والله چنین کاری را نکرده‌ام سپاهان نیستیم که بخواهیم برگه‌ای را امضاء کنیم و در کنار آن آهن بدهیم تو را به خدا بنویسید که چنین نبوده است.
رویانیان در مورد اینکه آیا در باشگاه پرسپولیس خواهد ماند، خاطرنشان کرد: من با مالکی آمدم و اگر می‌خواهند بردارند ما را با هم بردارند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه چرا مسئولان فدراسیون در افتتاحیه این آکادمی حضور نداشتند تصریح کرد: من کفاشیان را دعوت کردم اما نیامد. تاج هم از من عذرخواهی کرد. زمانی که به علیزاده رئیس آکادمی فدراسیون فوتبال اعلام کردم که بیاید گفت جلسه‌ای داریم. من به او گفتم این امر را در اینجا عملی ببیند.
رویانیان در مورد اینکه در آکادمی‌ها پارتی زیادی صورت می‌گیرد و می‌تواند این قول را بدهد که در این باشگاه چنین اتفاقی نیافتد، گفت: این موضوع به خاطر این است که ما سیستم نداریم وقتی سیستم نداریم بی‌عدالتی هم می‌شود. در کل باشگاه‌های ما خطر وجود دارد تنها راه مبارزه با آن ایجاد سیستم است ما نگاه عدالت‌محور داریم و می‌خواهیم در کنار بزرگان استعدادیابی هم صورت بگیرد.
رویانیان درباره اینکه چه زمانی می‌خواهد حواشی در باشگاه پرسپولیس به پایان برسد، گفت: خدا عاقبت ما را به خیر کند فقط باید به این مسائل بخندیم و از آن عبور کنیم. من به پستی وابسته نیستم اگر بروم در جای دیگری فعالیت خواهم کرد و به دنبال کار خود می‌روم. حقوق هم دارم از همانجا به پرسپولیس کمک می‌کنم. رویانیان در مورد اینکه آیا از این مسائل خسته نشده یادآور شد: ما که داغون شدیم من نه هواداران و نه رسانه‌ها متوجه نشدند که چه اتفاقاتی افتاد.
وی در مورد اینکه آیا می‌تواند در مورد مسائل صحبت کند تصریح کرد: نمی‌توانم راحت مسائل را بگویم. من به وزیر ارادت دارم و شاید او را هم تحت فشار گذاشته باشند. تا ساعتی که مرا برنداشته باشند به کار خود ادامه خواهم داد نمی‌دانم چرا پرسپولیسی که در آرامش است این انفجارها رخ می‌دهد شاید کار تیم‌های رقیب باشد اما تا جایی که بتوانم به صورت به کار خود ادامه می‌دهم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره انتقادهایی که کامبوزیا از مدیریت پرسپولیس انجام داده، یادآور شد: او هنوز پرسپولیس را ندیده آن وقت این چه حرف‌هایی است که می‌زند. من نمی‌خواهم به او توهین کنم اما هیچ آدم عاقلی چنین حرف‌هایی را نمی‌زند. من برای آدمها احترام قائل هستم اما او که هنوز نیامده چگونه این حرف‌ها را می‌زند. هیچ مدیریت عقلانی چنین حرف‌هایی را مطرح نمی‌کند او هنوز نیامده و معلوم هم نیست که بیاید.
وی در مورد اینکه کامبوزیا صحبت امروز هم در واکنش به مصاحبه علی دایی مسائلی را مطرح کرده بود و انتقادهایی کرد، خاطرنشان کرد: شاید آقایان کامبوزیا را روی کاغذ آوردند که پرسپولیس را نابود کند به هر کسی که او را آورده می‌گویم آخر تو چه کاره هستی که درباره پرسپولیس حرف می‌زنی، نه مدیرعاملی و نه در هیئت‌مدیره هیچ چیز نیستی چرا سرمربی مرا می‌کوبی. من فعلاً سکوت می‌کنم اما اگر حرف بزنم صحبت‌هایی را علیه بزرگان خواهم کرد و همه چیز را می‌گویم. آخر این چه حرفهایی است که می زنی.
وی افزود:‌ من اهل ریا و دروغ نیستم و از آن بیزارم نمی‌خواهم دنبال فریبکاری باشم اگر من را نمی‌خواهند مردانه بگویند. من به همه هواداران می‌گویم بنده هیچ کاری نکرده‌ام بیایند و من را بردارند چرا نقشه می‌کشند. علیه این و آن حرف می‌زنند. راحت بیایند بگویند که ما تو را نمی‌خواهیم.
وی با اشاره به صحبت‌های کامبوزیا گفت: پشه‌ای روی درخت نشست و بعد به درخت گفت که می‌خواهم بلند شوم، مراقب خودت باش، درخت به او گفت آمدنت را نفهمیدیم که رفتنت را بفهمیم.
 
      منبع فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
اصولگرایان شورا باید بدانند که اکنون وقت تسویه حساب و زنده نگه داشتن اختلاف سلیقه های گذشته نیست و لازم است یکپارچه یک نفر را در نظر گرفته و بر آرای وی اجماع کنند. اصلاح طلبان اکنون همین کار را ادامه می دهند و یکصدا محسن هاشمی را دنبال می کنند.

به گزارش علمدار بصیر: این روزها تلاش برای کسب رای بیشتر از اعضای شورای شهر تهران به دغدغه برخی از کاندیداهای شهرداری تهران تبدیل شده است.

عده ای می کوشند تا قالیباف شهردار باقی بماند اما اصلاح طلبان با قاطعیت محسن هاشمی را برای شهرداری تهران در نظر گرفته و همه همت خود را برای کسب رای بیشتر به کار بسته اند. اصلاح طلبان در این دوره از شوراها توانسته اند 13 رای را به خود اختصاص دهند اما شهردار تهرانبرای کسب کرسی اول شهرداری نیازمند حداقل 16 رای اعضای شواری شهر است.
گفته می شود اصلاح طلبان توانسته اند نظر یکی دو نفر از اعضای شورا را هم به خود جلب کرده و ارای خود را به 15 رای برسانند و برای تمام کردن کار نیازمند یک رای دیگر هستند که گویا به شدت در حال تلاش برای جذب این رای به سمت خود هستند.
اصولگرایان شورا اما باالقوه 18 رای را در اختیار داشتند که اگر خبر 15 رای اصلاح طلبان درست بوده و یک جریان سازی خبری نباشد آنها هم اکنون باید 17 رای را در اختیار داشته باشند .
اما سوال اصلی این است که آیا این تعداد رای تا روز انتخاب شهردار هم پابرجا خواهد ماند یا این که برخی اختلافات به جا مانده از گذشته کار را دشوار کرده و سرونوشت شهرداری تهران هم بهتر از انتخابات ریاست جمهوری نخواهد شد.
این مساله وقتی حساستر می شود که بدانیم جریان اصلاح طلب هم اکنون می تواند از ظرفیت دولت نیز برای جذب آرای اعضای شورا استفاده کند و لذا بعید نیست که مهرماه آینده محسن هاشمی بر کرسی شهردای تهران نشسته باشد و اصولگرایان دوباره حسرت روزهایی را بخورند که با اتحاد و یکدلی کار را دنبال نکرده اند.
اصولگرایان شورا باید بدانند که اکنون وقت تسویه حساب و زنده نگه داشتن اختلاف سلیقه های گذشته نیست و لازم است یکپارچه یک نفر را در نظر گرفته و بر آرای وی اجماع کنند. اصلاح طلبان اکنون همین کار را ادامه می دهند و یکصدا محسن هاشمی را دنبال می کنند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
سایت روزنامه الیوم السابع از مرگ همسر محمدرضا پهلوی شاه مخلوع ایران خبر داد.
به گزارش علمدار بصیر: سایت روزنامع الیوم السایع مصر در خبری اعلام کرد:"فوزیه" همسر مصری محمد رضا پهلوی شاه مخلوع ایران به دلیل کهولت سن در یکی از شهرهای اسکندریه این کشور مُرد.

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir

 

با توجه به انتخاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی و شادی زایدالوصف مردم، با تلاش همکاران همیشه در صحنه برخی مکالمات مردمی به صورت اتفاقی ضبط و به سمع و نظر شما می?رسد.

طنز / با توجه به انتخاب حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی و شادی زایدالوصف مردم، با تلاش همکاران همیشه در صحنه برخی مکالمات مردمی به صورت اتفاقی ضبط و به سمع و نظر شما می?رسد.

 


 کنار سبزی فروشی سیروس خان


- سلام کبری خانوم جون، چطوری؟

- سلام صغری خانوم جون. فدات شم خودت چطوری؟

- فهمیدی چی شده؟

- نه چی شده؟

- روحانی رییس جمهور شد.

- خب؟

- هیچی دیگه دیشب سارا و حمید دست همو گرفتن رفتن تو خیابون و تا صبح بوق بوق بازی.

- ئه! پس بابای سارا راضی شد؟

- نه دیگه. باباش نصفه شب بی خوابی می‌زنه سرش با موبایل می‌ره تو فیس بوق...

- با موبایل؟

- آره بابا از شنبه عصر که کلید رو دادن دست کلید دار، اینترنت شده هلو. نزدی می‌ره تو فیس بوق. بزنی که هیچی.

- خب؟


(صدای سیروس خان: سیب زمینی سه کیلو هزار...بدو حراجش کردم)


- آخ آخ آخ...کاش زودتر رییس جمهور می‌شد این روحانی. دیروز صبح سیب زمینی کیلویی 2500 بودا.

- ولش کن صغری خانوم جون. باقیشو بگو.

- آخه سکه هم داره می شه 900 تومن. معلوم نیست چیکار کرده که هنوز نرفته رو صندلی، اینطوری قیمتا رو شیکسته. خلاصه با موبایل می‌ره تو پیج دخترش که عکس دوتایی شونو می‌بینه.

- خب بعدش.

- هیچی دیگه. پروین جون صبح یه پست گذاشته بود تو پیج سارا که پدرت دیشب وقتی این عکس ها رو دید، اشک تو چشاش حلقه زد و گفت: زن این دو تا چقدر بهم می‌آن.

- آخی...

- این که چیزی نیست؛ شهلا و امیر بود با هم قهر بودن، بعد سه سال آشتی کردن.

- الهی...خوش خبر باشی کبری خانوم جون.

- اینکه چیزی نیس. ملیحه دختر ایران خانوم یادته؟

- خب خب! همون که چند ساله بچه دار نمی?شد؟

- آره. امروز جواب آزمایشش اومده...حامله?اس...

- واااااااااااای چقدر خوب. ایشالا همیشه خوش خبر باشی.

- اینا که چیزی نیس. فریبا عروس خانم ستاری یادته؟

- همون که شوهرش معتاد شد و فرار کرده بود.

- آره. همون که با دو تا بچه پیش خانوم ستاری زندگی می?کرد.

- خب؟

- شوهرش برگشته.

- چی می?گی؟ کجا بوده حمال؟

- هیچی دیگه اینارو نگفت...


- منم یه خبر دارم برات صغری خانوم جون. سهیلا دختر اکبر قصاب بود، هیچکی ازش خواستگاری نمی?کرد. داشت می?ترشید.

- خب. همون که 5 بار دماغشو عمل کرده بود؟

- آره همون. پری شب رفته میدون ونک شادی بعد از انتخابات، دو تا خواستگار سمج پیدا کرده.

- شوخی می?کنی.

- نه بابا، امشب بله برونه... تازه سعید پسر خانم شیروانی هم دیروز کار پیدا کرد.

- وای چقدر خوشحال شدم واسه این بچه. داشت حیف می‌شد.

و این مکالمه ادامه دارد...

(صدای سیروس خان: گیلاس بدون مستاجر کیلویی 3هزار تومن...)

 

***


شنیده‌های غیر رسمی


- دیدی روحانی اومد، خونه ارزون شد! 

- اسمش که از صندوق بیرون اومد، دلار کشید پایین؛ تازه خبر دارم که به زودی می‌شه 700 تومن؟

- می‌گن روحانی با کره‌ای ها لابی کرده و تیم ملی رفته جام جهانی.

-  شنیدی روحانی با یه اس ام اس همه تحریم‌ها رو وتو کرده؟

- فهمیدی روحانی دستور داده قیمت ماشین برگرده به قیمت‌های سال 90؟

- دیدی روحانی اومد، هوا چقدر خوب شد؟ گرد و غبار هم از کشور رفت؟

- شاید باورت نشه ولی روحانی دستور داده «هر روز، هر ایرانی، یک گیگ اینترنت رایگان».

 

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس جمهور منتخب ملت در نشست امروز خود با جمعی از روحانیون کشور گفت: مردم در این انتخابات خواستند بگویند که ما روحانیت را ورای مسائل سیاسی می‌بینیم و انها را اُمنا الرُسل می‌دانیم.

به گزارش علمدار بصیر: دیدار حسن روحانی با جمعی از روحانیون کشور صبح امروز در تالار وزارت کشور آغاز شد. 
وی سخنرانی خود را در این دیدار با درود به روح شهدا به خصوص شهدای ایرابس سرنگون شده در 12 تیر سال 67 آغاز کرد و گفت : حضورم در این نشست از همه علما، اندیشمندان روحانی  به خاطر تشکر و سپاپ است؛ همه اقشار و همه مردم در این انتخابات شکوهمند تلاش و ایثار کردند و روحانیت نیز در این زمینه نقش بسیار ارزشمندی داشت. از مراجع، علما و بزرگان روحانیت گرفته تا خطبا و همه آنهایی که از تریبون‌های مختلف و منابر مردم را برای تحقق حماسه مورد تاکید رهبر انقلاب دعوت کردند.

 وی با بیان اینکه من خود یک طلبه هستم و به یافته‌ها و داشته‌های طلبگی خود افتخار می‌کنم، گفت : اعتماد اکثریت مردم ایران به این طلبه آن هم در سایه و پرتو حماسه سیاسی سرنوشت سازی که مدنظر مقام معظم رهبری بود، برایم مایه مباهات و افتخار از یک سو و موجب سنگینی بار مسئولیت از سوی دیگر است.

 

رئیس جمهور منتخب خاطرنشان کرد: از بزرگان و مراجع و علما و از یکایک روحانیون محترم برای توانایی جهت تحمل این بار سنگین امانت استمداد می طلبم و به نصیحت، حمایت و حتی نقد دلسوزانه خود را محتاج می دانم. 

 

روحانی گفت : مردم در این انتخابات پاسخ دادند و خواستند بگویند که ما روحانیت را ورای مسائل سیاسی می‌بینیم و انها را اُمنا الرُسل می‌بینیم، علیرغم همه تخریب هایی که در طول های گذشته نسبت به روحانیت شد؛ نه تخریب از سوی کسانی که از روحانیت فاصله داشتند بلکه از سوی کسانی که در قرابت به اهل بیت دو آتشه بودند و سنگ دین را بر سینه می کوبیدند.

 

وی در ادامه افزود: اصل روحانیت و بزرگان روحانیت و بسیاری از کسانی که در انقلاب  نقش اساسی داشتند مورد حملات ناجوانمردانه و تخریب قرار گرفتند. 

رئیس جمهور منتخب اظهار داشت: از امتیازهای ویژه نهاد روحانیت در تاریخ مردمی بودن آنها است، این نهاد از دل ایمان وخواست مردم برآمده و همواره مردم را تکیه گاه خود قرار داده است، در به ثمر رسیدن انقلاب تکیه امام و روحانیت به مردم بود، در دفاع مقدس و فراز و نشیب های بعد از انقلاب نیز  تکیه ما به مردم بود. 

 

رئیس جمهور منتخب با بیان اینکه هویت روحانیت در مردمی بودن آن است، گفت: روحانیت باید مستحضر به اعتبار و حمایت مردم باشد، ادامه جایگاه روحانیت و پایداری آن به قرابت و نزدیکی به مردم است، امروز حساسیت این مساله بیشتر شده است و باید اعتماد متقابل بین مردم و روحانیت برقرار باشد. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: روحانیت نهاد واسط بین حکومت و مردم است و باید پاسخگوی حرمت، عزت و حقوق اساسی مردم باشد، حکومت برای حفظ عظمت مردم و زندگی و حقوق آنها است.

روحانی اظهار داشت: چه بخواهیم و نخواهیم کارهای ما به عنوان مسئولان نظام به پای روحانیت نوشته می شود، نباید شکاف و گسستی بین روحانیت و مردم باشد آن هم در شرایطی که مردم به تغییر و تحول امید بسته اند . 

 

وی گفت: البته  همه ما انسان هستیم و احتمال خطا و اشتباه در اعمال و رفتار ما هست، اشکالی ندارد و بلکه لازم و مفید است که حکومت اسلامی به مردم بگوید چه موفقیت ها و  چه ناکامی هایی داشته است، به مردم بگوید که کجا در اجرای برنامه موفق بوده و در کجا اشتباه کرده است. 

رئیس جمهور منتخب افزود: جلب اعتماد مرد و تکیه به همبستگی آنها کلید اصلی همه مشکلات است و در این مسیر باید توان تحمل نظرات صاحب نظران را داشته باشیم.

وی با بیان این که دولت به تنهایی قادر به حل مشکلات نیست گفت: این مردم هستند که باید برای حل مشکلات در صحنه حضور داشته باشند بلکه دولت تنها تسهیل کننده و سامان دهنده است. 

روحانی افزود: ما احتیاج به جامعه قوی داریم و دولت قوی از یک جامعه قوی بر می خیزد، امروز زمینه مشارکت مردم فراهم شده است، مردم با امید به آینده در انتخابات حضور گسترده ای داشتند و این حضور ابتدای راه است. 

 

روحانی گفت: باید زمینه مشارکت مردم را هر روز بیشتر و زمینه تصدی گری دولت در امور جامعه و مردم را هر روز کمتر و کمتر کنیم، دولت قوی و توانمند به معنای دولت مداخله گر و متصدی در همه امور و محدود کننده زندگی مردم و مداخله کننده در زندگی خصوصی مردم نیست.

وی افزود: قدرت دولت در بالا بردن اعتماد عمومی و تقویت سرمایه اجتماعی است. ارایه خدمات،  کم کردن رنج ها و مشکلات مردم اعم از مادی و معنوی، زمینه سازی برای رشد و شکوفایی همه شهروندان در جهت درست، خواست تحول خواهانه جامعه و مردم باید باشد، مردم را باید محرم و صاحب کشور بدانیم، باید با مردم حرف بزنیم و با روی گشاده حرف آنها را بشنویم.

رئیس جمهور منتخب خاطرنشان کرد: مردم ما مردم فهیم، موقع شناس و بزرگواری هستند، اگر مطمئن شوند راهی که دولت آغاز کرده است راه درستی است همه مشکلات را تحمل می کنند، مردم می دانند مشکلات چندین ساله در چند روز یا چند ماه حل نمی شود، مردم صداقت می خواهند، مردم از دولت قول سدید می خواهند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/4/12 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون