سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
ناطق نوری: بنای من این بود که همیشه در قبال وظایفی که شهید بهشتی محول می کردند، غیر از اطاعت و کمک به ایشان پاسخی نگویم و فکر می کنم یکی از دلایل رشد ما همین توجهی بود که شهید بهشتی به ما طلبه ها نشان می داد.

به گزارش علمدار بصیر: حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری، رییس پیشین مجلس شورای اسلامی و عضو ارشد روحانیت مبارز تهران که در چند سال اخیر  در اعتراض به همراهی این تشکل با محمود احمدی نژاد در جلسات روحانیت مبارز تهران شرکت نمی کند، از سال 1388 کمتر سخنرانی می کند و پس از حمله لباس شخصی های تندرو اصولگرا به جلسه سخنرانی وی در شب قدر در مشهد مقدس سکوت پیشه کرده است.
 
به گزارش سرویس سیاسی انتخاب به نقل از آینده آنلاین، دیشب در مراسم رونمایی از موزه شهید بهشتی که در منزل این شهید واقع در خیابان ظفر تهران با حضور محمدباقر قالیباف، شهردار تهران، خانواده شهید بهشتی و برخی دیگر از چهره ها نظیر حجج اسلام دعاگو و دعایی، محسن هاشمی، چمران و تعدادی از همرزمان شهید بهشتی برگزار شد، به دعوت برگزارکنندگان مراسم پشت تریبون قرار گرفت. ناطق نوری سخنان خود را با ذکر این نکته آغاز کرد که بنا به دلایل و عواملی مدتهاست که صحبت نمی کند و به همین دلیل سخنرانی را فراموش کرده است.ناطق نوری به کنایه به تخریبهایی که علیه وی و دیگر چهره های منتقد افراطیون در سالهای اخیر انجام شد و وی را ساکت فتنه نامیده بودند، گفت: به دلیل همین سکوت من را می توان جزو ساکتین به شمار آورد.

ناطق نوری با ذکر خاطره ای منقلب کننده از شهید بهشتی ادامه داد: اما اینجا می گویم که من همین سکوت و ساکت بودن را از شهید بهشتی آموختم.

وی افزود: در عاشورای سال 1359 پس از آن  وقایع تاسف بار در میدان آزادی و توهین فراوان به شهید بهشتی از سوی هواداران بنی صدر و سردادن شعار مرگ بر بهشتی توسط آنان، متدینین بسیار منقلب و ناراحت بودند، روز بعد یعنی یازدهم محرم من در مسجد بزازها منبر می رفتم و شهید بهشتی در مسجد امام سخنرانی داشت، من بعد از سخنرانی خودم به مسجد امام آمدم، و چون مسجد مملو از جمعیت بود در حیاط و زیر باران به سخنان شهید مظلوم دکتر بهشتی گوش می دادم.

در ابتدای سخنرانی، یکی از علاقمندان شهید بهشتی برخاست و پرسید: آقای دکتر نظر شما نسبت به حوادث روزگذشته و توهین هایی که شد، چیست؟ ناطق نوری ادامه داد: شهید بهشتی با نوایی که هنوز در گوش من طنین انداز است، گفت: از زبان من و دوستان  و همرزمانم: سکوت ، سکوت و سکوت....

ناطق نوری در حالی که بغض اجازه سخن گفتن به وی نمی داد و اشک از چشمانش جاری شده بود، افزود: پس از این جمله شهید مظلوم، جمعیت حاضر در مسجد سراسر به گریه افتادند، و من همانجا سکوت را از شهید بهشتی آموختم.

ناطق در ادامه با ذکر خاطراتی از شهید بهشتی برای اعزام وی به ماموریتهایی در لبنان و طبس در قبل از انقلاب ادامه داد: یک بار شهید بهشتی با من تماس گرفتند و گفتند که خدمتشان برسم. در همین خانه و در همین اطاق به بنده گفتند که هیاتی از جانب امام برای مذاکره با دست اندرکاران صنعت نفت قرار است برود و امام به آقای بازرگان و آقای هاشمی رفسنجانی  ماموریت دادند چند نفری هم از کارشناسان همراهی می کنند و من دوست دارم شما هم با این هیات بروید و به آقای هاشمی کمک کنید.

ناطق افزود: بنای من این بود که همیشه در قبال وظایفی که شهید بهشتی محول می کردند، غیر از اطاعت و کمک به ایشان پاسخی نگویم و فکر می کنم یکی از دلایل رشد ما همین توجهی بود که شهید بهشتی به ما طلبه ها نشان می داد.

ناطق نوری در ادامه با اشاره به خاطره ای دیگر از شهید بهشتی در مورد نظم گفت: یک بار در جلسه یکی از اعضا دیر آمد. شهید بهشتی تا پایان جلسه را اداره کرد و سپس به آن فرد گفت: شما وعده داده بودید، چرا دیر رسیدید، آن فرد گفت: ترافیک بود.

شهید بهشتی با همان لحن خاص خود افزود: انسان اگر وعده ای می دهد باید محاسبه ترافیک و پنچری خودرو را هم بکند. ناطق ادامه داد: من از شهید بهشتی درس نظم را هم گرفتم وکمتر اتفاق افتاده اگر وعده ای دادم، دیر برسم و در همین جلسه هم مقداری زودتر رسیدم.

در ابتدای جلسه مجری برنامه با ذکر خاطراتی از شهید بهشتی افزود: پس از آنکه هواداران بنی صدر پشت دادگستری فریاد می زدند، مرگ بر بهشتی، و شهید بهشتی این را می شنید، از وی پرسیدند چه پاسخی به این توهین ها دارید، گفت: ان الله یدافع عن الذین آمنوا، ما وطیفه ای داشتیم که ایمان آوردیم و خدا هم وظیفه ای را پذیرفته است که از مومنین دفاع کند و این کار را انجام خواهد داد.

روزی دیگر شایعه کردند بهشتی سنی است و در اذان واقامه اشهد ان علیا ولی الله را نمی گوید، به فردی که این شایعه را باور کرده بود، گفتند در نماز جماعت شرکت کن تا خودت بشنوی که اشهد ان علیا ولی الله می گوید، به شهید بهشتی هم گفتند امشب اشهد ان علیا ولی الله را بلندتر بگو تا این فرد بشنود، اما آن شب که آن فرد در نماز جماعت حضور داشت، شهید بهشتی اشهد ان علیا ولی الله را که مستحب بود، نگفت.

بعد از نماز از او پرسیدند چرا؟ گفت: من تمام وجودم به ولایت علی شهادت می دهد، اما دیدم اگر امشب بگویم، بخاطر علی نیست. بلکه بخاطر این است که یک مخالف خودم را راضی کنم پس نگفتم .

 

منبع:صراط





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
ساخته شدن این فیلم را به عموم سینماییان جهان تسلیت عرض می‌نماییم.

به گزارش علمدار بصیر: یک رجل سیاسی به نام “صدرا پیرزاد”(آتیلا پسیانی) با هزار و یک نقشه، جوانی به نام “کیانوش” (امیررضا دلاوری) که جزو اعوان و انصار خودش بوده و اکنون به زندان افتاده را به طور عمدی تبدیل به دشمنی سرسخت برای خودش می کند.

“پیرزاد” می خواهد به مجلس شورا برود و برای رأی آوردن احتیاج به مظلوم نمایی دارد و روی همین حساب است که “کیانوش” را تحریک می کند تا به او و اطرافیانش صدماتی وارد کند«به این کار در اصطلاح جنگ روانی می گویند:خودزنی».

“پیرزاد” خودش “کیانوش” را از زندان آزاد می کند و این جوان که تقریبا چیزی برای از دست دادن ندارد…

فیلم

(گوی گریبان) یعنی چه؟ در لغت نامه های فارسی به عنوان معنای واژه (دکمه) نوشته شده (گوی گریبان)، در حالی که گوی گریبان بیشتر به معنی کردن احتیاج دارد تا خود واژه دکمه! البته نویسنده لغت نامه چاره ای جز این طریق ندارد اما سازنده یک اثر هنری چطور؟ قضیه فیلم “خودزنی” هم دقیقا همین است. این فیلم خواسته یک حرف ساده کلیشه ای که هر رهگذری می داند را برای ما معنی کند اما حالا لازم است خود این فیلم را با کلی دردسر معنا کنیم تا برسیم به همان حرف ساده و کلیشه ای که هر رهگذری می داند. تازه این حرف را هم با این دوز بالا نمی توان قبول کرد.

“خودزنی” می خواهد بگوید رجال سیاسی همه دروغگو،‌ متقلب، متظاهر، متشرع نما،‌ مظلوم نما، منفعت طلب،‌ عوام فریب و حتی در صورت لزوم مردم کش هستند و هر چیز که بگویند حتما دروغ است حتی اگر گفتند ماست سفید است!

اما چقدر از این تلقی نسبت به سیاست حقیقی است و چه میزان آن پارانویا و توهم توطئه؟ سیاست پدر و مادر ندارد اما اگر راستش را بخواهید خیلی چیزهای دیگر هم همین طورند حتی همین سینما که خودمان شیفته گونه و جنون آمیز به آن دل بسته ایم و خیلی چیزهای دوست داشتنی دیگر… و تا این حد بدبین بودن به چیزی را فقط همان پارانویا می توان نامید که حسی بیشتر از حد عوامانه و به دور از قوه تحلیلگری است حالا این حرف بیش از حد عوامانه که هر رهگذری آن را می داند و البته خیلی از رهگذرها به این شوری هم قبولش ندارند، همین حرف بیش از حد عوامانه را در صد لایه پیچ واپیچ تاب می دهند تا ما که آن را نمی دانستیم آن را بدانیم!

“خودزنی” ادای اکسپرسیونیسم را هم در می آورد ولی سازنده آن حتی یک ذره- دریغ از یک ذره- اکسپرسیونیسم را بلد نیست. آدم بده فیلم (صدرا پیرزاد) بیشتر به ارباب های خبیث در فیلم های هندی 20،30 سال پیش شبیه است و وردست های او هم آگاهانه یا ناخودآگاه، به شدت شبیه وردست های همان اربابان خبیث در سینمای بالیوود در آمده اند،‌ فقط تنها فرق قضیه این است که روایت خطی این فیلم را طوری غلط غلوط انجام داده اند که همان خاصیت قصه گویی عوام پسندانه در سینمای هند را هم از دست بدهند و لابد قرار است این فیلم توسط غلط غلوط بودن بتواند ژست روشنفکری بگیرد. مدتهاست که سینما ما (مثل سینمای خیلی از کشورهای دیگر دنیا) درگیر افرادی شده که می خواهند آثار کم مایه خود را به توجیهات روشنفکری وصله کنند تا اعتباری کسب شود اما این یکی(منظورم “خودزنی” است) به قدری ابلهانه بود که حتی صبورترین آدمها را می توانست عصبانی کند و به اعتراض وا دارد.

ابلهانه ترین حرف و عوامانه ترین سخن که هر رهگذری آن را می داند و احتمالا قبول هم ندارد (وگرنه رأی نمی داد و اجازه می داد بالادستی ها هر که را خواستند بگمارند)، همان ابلهانه ترین حرف قرار است که ناشی گری در روایت فیلمنامه را توجیه روشنفکرانه ای برای خودش قرار دهد و واقعا عجیب است که چه چیزی می خواهد توجیه چه چیزی باشد!

 فیلم.jpg2

داستان همراه “کیانوش” و از بوده او در زندان شروع می شود اما برای توضیح کامل وضعیت و فضا-که هیچ وقت هم کامل نشد- مرتب فلاش بک و فلاش فوروارد زده می شد طوری که از اواسط فیلم دیگر سخت بود بفهمیم صحنه یا سکانسی که در حال تماشایش هستیم مربوط به زمان گذشته است یا زمان حال و یا آینده؟

سکانس ها قوام نیافته تمام می شدند طوری که انگار دچار سوتی پخش شده ایم و پرشی ایجاد شده، همه چیز به طور مصنوعی و به شدت چیده شده ای به هم مربوط می شد و چرخش های فیلمنامه به قدری زننده بود که مغز آدم سوت می کشید(مثلا آن مشتری ساده و ابله، کتاب های قدیمی که ناگهان تبدیل به انسانی سفاک و وحشتناک می شود)،

در ضمن اصلا معلوم نیست چه معنا دارد زنی که عاشقانه به مردی علاقمند است حاضر باشد برای او به خواستگاری زن دیگری برود؟ یا حتی در همین حد که یک زن امروزی هوو را بپذیرد هم هیچ کس با منطق فیلم موافق نیست و نمی توان مقابل چشم مخاطب ایرانی به این راحتی ها سر هیولای خیانت کلاه شرعی گذاشت. این فراز از داستان به هیچ وجه جنبه استعاری و تمثیلی هم ندارد- مگر اینکه بخواهند با سفسطه برایش جور کنند- و صرفا می توان چنین چیزی را برآمده از فرهنگ دیگری دانست که در قلب و ذهن نویسنده و کارگردان فیلم نفوذ کرده و نگاه او را به زن و جهان و سیاست و… تحت تأثیر قرار داده است.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
شنیده شد که رئیس پلیس شهرستان دامغان از دستگیری سفیر قلابی امام زمان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش علمدار بصیر: سرهنگ پاسدار غلامرضا کاظم زاده اظهار داشت: مأموران کلانتری 11 آزادی دامغان در ساعت 2 و 30دقیقه بامداد و حین گشت در سطح شهر به فردی برخوردند که سر و صورت خود را با پارچه ای سبز رنگ پوشانده بود و پرچمی نیز به دوشش داشت، مظنون شدند و موضوع را دریافتند که وی در مواجهه با مردم خود را سفیر امام زمان معرفی می کند.
وی اضافه کرد: داشتن رابطه با امام زمان(عج) ادعای دیگر این مرد بود که مأموران برای انجام تحقیقات تکمیلی وی را بازداشت و به کلانتری منتقل کردند. رئیس پلیس شهرستان دامغان یادآور شد: در تحقیقات بعدی مشخص شد متهم به هویت ح.ح فردی 44 ساله بیکار و معتاد است که سابقه سه فقره سرقت نیز در پرونده اش به چشم می خورد. سرهنگ کاظم زاده افزود: با انجام تحقیقات و بررسی های انجام شده از منزل این فرد تجهیزات دریافت ماهواره نیز کشف و ضبط شد.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
دولت آینده نیازمند تلفیقی از "اصولگرایی" و "اصلاح طلبی" جهت تدوین راهبرد سیاست خارجی است .

به گزارش علمدار بصیر: طرح مشترک سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا جهت مسدود سازی حساب‌های ذخیره ارزی ایران و آغاز تحریم گسترده فلزات ، کشتیرانی و ... اولین واکنش‌های مخالفان خارجی جمهوری اسلامی به انتخابات بود . موضوعاتی که هر یک به تنهایی برای بیدار کردن دیپلمات‌های مشغول جشن‌های پیروزی انتخاباتی در چینش کابینه آینده کافی است . بی شک جناب آقای روحانی رئیس جمهور منتخب فراتر از این شرایط در اندیشه مواجه‌ای واقعی و در عین حال معتدل و منصفانه با 1+5 است . به هر حال عمل به وظایف و مسئولیت‌های خطیر کنونی ، بدون پیشبرد واقعگرایانه سیاست خارجی دشوار خواهدبود.
دولت آینده نیازمند تلفیقی از "اصولگرایی" و "اصلاح طلبی" جهت تدوین راهبرد سیاست خارجی است . موارد ذیل شاخص‌های اصلی اصولگرایی در مباحث خارجی به شمار می روند:
1-حفظ منافع ملی و مقتضیات امنیت ملی کشور .
2- حرکت در قالب سه اصل عزت ، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی .
3- وحدت مواضع کلان سیاست خارجی در عین کثرت نظریات داخلی .
4- تامین همزمان مولفه‌های دو اصل عمده چشم انداز بیست ساله در دفاع و سیاست خارجی یعنی  قدرت اول دفاعی منطقه در عین تعامل سازنده با دیگر کشورهای دنیا.
5- حفظ دستاوردهای گذشته جوانان ایرانی در عضویت جمهوری اسلامی در باشگاه کشورهای دارای فناوری کامل هسته‌ای.
مهمترین شاخص‌های اصلاح طلبی در سیاست خارجی نیز عبارتنداز:
1- پرهیز از موضعگیری‌های افراطی و هزینه ساز در مسائل سیاست خارجی.
2- تعیین حدود و ثغورتنش و تعامل با کشورهای مختلف دنیا با سیاست افزایش تعامل و کاهش تنش .
3- تقویت تخصص در سیاست خارجی و پرهیز از عزل و نصب‌های مبتنی بر نظام جزاو پاداش در مناصب دیپلماتیک کشور.
4- استفاده از ظرفیت‌ها و روابط روسای جمهور گذشته در رایزنی های
بین المللی و مشورت نخبگان سیاست خارجی در حوزه‌های تخصصی .
5- ورود توام با ارائه طرح های ابتکاری جهت رفع بحران‌های
بین المللی همچون بحران سوریه.
6- ارائه طرح عملیاتی برای شکستن بن بست مذاکرات با 1+5 براساس سه اصل عمده:
الف) حفظ حقوق هسته‌ای ملت ایران
ب) ارائه تضمین های عملی قانع کننده تر در رابطه با پاک بودن برنامه هسته‌ای کشور.
پ) آغاز سیر قهقرایی در تحریم های اعمالی در قالب سه قطعنامه 1737،1837و1803 و تحریم های اضافی آمریکا و اتحادیه اروپایی.
بنابراین همانگونه که کشورهای غربی به گونه‌ای غیر منصفانه ،محافظه کارانه  و به قول خودآنها ، اصولگرایانه با انتخابات ایران برخورد کردند ، دولت جدید باید حفاظت از اصولگرایی در سیاست خارجی را بخشی از قدرت خود بداند . تجربه لبخندهای انتهای دو دهه1960 و1970 هجری نشان داد که حتی چراغ سبز نیز باید از موضع قدرت روشن شود. غرب تا زمانی‌که جمهوری اسلامی را به عنوان یک واقعیت نپذیرد ، از اعطای هرگونه امتیازی به آن خودداری خواهد کرد. انتخابات آرام 24 خردادماه در دل خاورمیانه ناآرام ، همه شاخص‌های قدرت ایرانیان را به رخ کشید.
"نیویورک تایمز" ارگان حزب دموکرات ایالات متحده آمریکا در تحلیل شرایط منطقه می نویسد : کسانی که اوباما  تحت عنوان  رهبران جهان اسلام بر رویشان حساب باز کرده بود ، دچار تزلزل جدی شده‌اند و در عین حال ایران با انتخابات خود ظرفیت تازه ای از دموکراسی و قدرت را به نمایش گذاشت.
"مرسی" در مصر توسط قاطبه مردم متهم به مطلق گرایی شد ، اردوغان که در سوریه شعار دموکراسی سر می‌داد ، در میدان تقسیم استانبول و دیگر شهرهای ترکیه به سرکوب ناراضیان مشغول است و سران عرب نیز با بحران جانشینی در راس  قدرت کشورهای خود مواجه اند.( نقل به مضمون)روزنامه‌ ها آرتص ارگان چپگرایان مخالف "بنیامین نتانیاهو" نیز نوشت : دیگر نتانیاهو ازبهانه های لازم برای ایران هراسی برخوردار نیست و وزیر جهانگردی رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد ادامه فشار بر ایران  و تحریم این کشور
مشکل است .
در طول سه هفته گذشته کشورهای همسایه آمادگی عملی خود را برای رفع اختلاف و همکاری با جمهوری اسلامی اعلام کرده اند و برخی از کشورهای دخیل در تحریم نفتی و بیمه ای جمهوری اسلامی گشایش‌های تازه ای را در پیش گرفته اند و سرجمع همه این رصدهای تحلیلی ، مواضع برخی لابی های ارتجاعی و صهیونیستی در غرب قابل توجه است ، آنها اعتراف می‌کنند که در زمانه آشفتگی ، ضعف و تفرقه غرب و متحدان  منطقه ای آن ایران با این آرامش ، قدرت و وحدت ، بهتر از گذشته منافع ملی خود را دنبال می‌کند.امیدواریم با تجربه ای که در تیم سیاست خارجی دولت جدید وجود دارد، راهبردی تنظیم شود که در قالب آن از تبدیل شدن " اصولگرایی" به افراط و تابوسازی و " اصلاح طلبی " به تفریط و عقب نشینی جلوگیری شود.

منبع: رسالت





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
سخنگوی گروه اخوان المسلمین مصر از حبس خانگی محمد مرسی در ساختمان وزارت دفاع این کشور و دستگیری دیگر اعضای تیم ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش علمدار بصیر: محمد مرسی امروز صبح تحت حبس خانگی قرار گرفته است.

سخنگوی اخوان المسلمین مصر افزود: محمد مرسی از صبح امروز پنجشنبه از بقیه تیم ریاست جمهوری جدا شده و به ساختمان وزارت دفاع منتقل شده است.

الحداد بیان کرد: تیم ریاست جمهوری دستگیر شده اند و آنها هم شامل فهرست 300 نفری بازداشت شدگان هستند.

منبع: تسنیم





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من همیشه عاشق پرسپولیس بودم، هستم و خواهم بود و خودم را مدیون هواداران این تیم می‌دانم.

به گزارش علمدار بصیر: کریم انصاری‌فرد اظهار داشت: من همیشه گفته‌ام عزت و ذلت دست خدا است و او است که قسمت یک نفر را مشخص می‌کند. نمی‌دانم قسمت من در آینده چیست ولی سعی می‌کنم انشاءالله بهترین تصمیم‌ها را بگیرم.
وی افزود: پرسپولیس و هوادارانش بدانند من همیشه عاشق این تیم بوده‌ام، هستم و خواهم بود و خودم را مدیون هوداران پرسپولیس می‌دانم چون سال گذشته واقعاً در حق من بزرگی کردند. من آن را تا آخر عمر فوتبالی‌ام فراموش نمی‌کنم. به همین دلیل است می‌گویم آرزویم پوشیدن پیراهن پرسپولیس است.
وی در پایان در خصوص برخی نقل‌ قول‌ها از وی که در بعضی سایت‌ها مطرح شد گفت: من از همه عزیزان و زحمت‌کشان مطبوعات خواهش می‌کنم از من مصاحبه خیالی نزنند تا دچار مشکل شوم. لطفاً من را مقابل تیم یا کسی قرار ندهید. من همیشه به تیم‌هایی که در آنها بازی کردم احترام می‌گذارم و مخصوصاً‌ پرسپولیس را از صمیم قلب دوست دارم. اجازه بدهید ان‌شاءالله تا چند روز دیگر تکلیف نهایی‌ام مشخص خواهد شد.
 
فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
ساخت این ماکت ریل آهن بیش از 16 سال طول کشیده است

این مرد کهنسال که برای ساخت ماکت ریل آهن قطار 16 سال عمر خود را وقف این کار کرده است بعد از کار و تلاش زیاد توانست به ساخت این ماکت پایان دهد.

این ماکت در طول 8 مایل ساخته شده است و در این ماکت 16 ساله بیش از 400 پل بکار رفته است.

علاوه بر آن این مرد هنرمند در ساخت این ماکت از 3 هزار ساختمان و همچنین 50 هزار درخت استفاده کرده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روزگار نو





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir
مردی که همسرش را در نیمه‌های شب طعمه قرار می‌داد تا از شهروندان زورگیری کند، توسط پلیس تهران شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش علمدار بصیر: در پی اعلام چند تن از شهروندان و اهالی امامزاده عبدالله در خصوص اینکه یک دختر و پسر جوان با یک دستگاه موتورسیکلت تندرو اقدام به زورگیری از آنان کرده‌اند، پرونده‌ای تشکیل و ماموران کلانتری 119 مهرآباد جنوبی موظف شدند تا این دختر و پسر جوان را دستگیر کند.
مأموران تجسسی این کلانتری با تجمیع اطلاعات خود و همچنین شناسایی مالباختگان دیگر توانستند چهره متهمان را طراحی و در اختیار تمامی واحدهای گشتی این منطقه قرار دهند.
به دنبال این موضوع شامگاه 6 تیر ماه، عوامل تجسس نامحسوس کلانتری 119 مهرآباد جنوبی در حین انجام وظیفه در خیابان امامزاده عبدالله توانستند یک دستگاه موتورسیکلت تندرو (فاقد پلاک) را که دارای یک راکب آقا و یک ترک نشین خانم بود شناسایی کنند.
مأموران در بررسی دریافتند که این افراد همان متهمان تحت تعقیب هستند. لذا مأموران کلانتری جهت دستگیری متهمان اقدام کردند.
متهمان که به هشدارهای پلیس توجه نمی کردند مأموران را مجبور به شلیک چند تیر هوایی نمودند.
در ادامه ماموران به ناچار مجبور شدند جهت دستگیری متهمان به طور مستقیم به سمت موتورسیکلتشان شلیک کنند که این اقدام سبب شد تا راکب تعادل وسیله نقیله را از دست بدهد و ترک نشین (خانم) به زمین بیافتد.
ماموران بلافاصله خانم جوان را که مصدوم شده بود دستگیر و به کلانتری انتقال دادند.
در تحقیقات اولیه خانم جوان به ماموران گفت: به همراه نامزدش( فرد متواری شده) شب‌ها به خیابان‌های اطراف امام زاده عبد‌الله می‌آمدند و دختر جوان در کنار خیابان طعمه قرار می‌گرفت و اگر کسی جهت کمک کردن به دختر جوان اقدام می‌کرد با فرضیه اینکه مزاحم است با کمک نامزدش که در کوچه پنهان شده بود به ضرب و شتم فرد مذکور می‌پرداختند و با تهدید چاقو اموالش را به سرقت می‌بردند و سریعا با یک دستگاه موتورسیکلت تندرو از محل متواری می‌شدند.
رئیس کلانتری 119 مهرآباد جنوبی "سرهنگ قاسم باقری شاد" با تأیید این خبرگفت: دختر جوان به نام شهلا 24 ساله طی تماسی با نامزدش، وی را وادرا کرد که خود را تسلیم پلیس کند، لذا در نهایت با دستگیری این زوج جوان سارق پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی ارجاء شد.
خبرنگاران





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir

رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که چرا نسبت به عدم حضور نامزد مورد حمایت خودتان اعتراضی نکردید؟ اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران، قانون بر همه روابط ارجحیت داشته و ما تنها از قانون تبعیت کردیم.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد در دومین روز از سفر به مسکو در گفتگوی زنده تلویزیونی با شبکه راشاتودی روسیه، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بسیاری معتقدند ایران بعد از دولت های نهم و دهم دچار مشکلات متعدد اقتصادی شده و از لحاظ ژئوپلتیک در انزوا به سر می برد، ارزیابی شما از این 8 سال چیست؟ گفت: مشکلات و مسایل اقتصادی موضوعی است که امروز در جامعه بین المللی و در همه کشورها وجود دارد، چرا که یک رُکود جهانی در اقتصاد دنیا به وجود آمده و بحران فعلی یک بحران عمومی است.
 
وی افزود: علاوه بر این، مشکلات ایران متاثر از تحریم های یک سویه زیاده‌خواهان است که این وضعیت را برای کشورمان دشوارتر خواهد کرد.
 
رییس‌جمهور با بیان اینکه علیرغم فشارها و تحریم های دشمنان و نظریه وضعیت اقتصادی حال حاضر جهان، پیشرفت های اقتصادی ایران بسیار خوب و مطلوب بوده و شاخص های درآمدی و توزیع ثروت بهبود یافته و پیشرفت های صنعتی در کشور از رشد خوبی برخوردار است، تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران تبدیل به صادر کننده سیمان، فولاد و نفت شده و صادرات غیر نفتی کشورمان 7 برابر افزایش یافته که این نشانه نشاط و توسعه اقتصادی است.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از لحاظ علمی ارتقا یافته و سرعت رشد علمی در ایران 11 برابر متوسط رشد جهانی است ، اظهار داشت: ایران در طول این 8 سال، تبدیل به کشوری فضایی و هسته ای شده و پیشرفت های گوناگونی در زمینه نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی و بسیاری از رشته های علمی دیگر داشته است، به گونه‌ای که امروز در زمره 10 کشور پیشرفته جهان قرار دارد و سطح رفاه اجتماعی در آنبسیار بالا است.
 
رییس‌جمهور خاطر نشان کرد: در طول 8 سال گذشته، تعداد خودروها در ایران 3 برابر شده و برای اولین بار در تاریخ کشور تعداد مسکن از تعداد خانوار پیشی گرفته است؛البته باید اذعان داشت هنوز مشکلاتی وجود دارد، اما مطمئنا از این برهه نیز عبور خواهیم کرد.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این گفته مجری شبکه راشاتودی مبنی بر منزوی بودن ایران در جامعه جهانی، تصریح کرد: چگونه ایران منزوی شده است در حالیکه امروز ما بیشترین ارتباط را با کشورهای دنیا داریم ؟
 


رییس‌جمهور با بیان اینکه دولت های غربی از ابتدای پیروزی ملت ایران با این مردم مخالف بوده و هیچ گاه به سمت همکاری نرفته اند، تصریح کرد: امروز هم آنها به خاطر از دست دادن منافع خود در ایران دائماً به مخالفت با کشورمان می پردازند.
 
احمدی‌نژاد گفت: امروز اقتصاد ایران در رتبه هفدهم جهان قرار دارد و با برنامه ریزی انجام شده تا سه سال آینده به رتبه پانزدهم خواهد رسید.
 
رییس‌جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز با بسیاری از کشورها رابطه و تبادلات اقتصادی و تجاری داشته و حجم مبادلات تجاری غیررسمی کشورمان بیش از 7 برابر شده است،ادامه داد: اگر کشوری ضعیف و منزوی باشد، هیچ دلیلی ندارد که نظام سرمایه داری علیه آن برنامه ها و توطئه های گوناگون طراحی و اعمال کند.
 
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه ایران یک فرهنگ متعالی است که هیچ کس نمی تواند آن را منزوی کند، اظهار داشت: فرهنگ ایران اسلامی، فرهنگ عدالت، رفاه برای همه و عزت همگانی بوده و امروز نام ایران در جای جای جهان می درخشد ، البته عده ای هستند که نمی خواهند فرهنگ ایران در جهان عزیز باشد.
 
رییس‌جمهور با اشاره به اینکه سالانه 12 میلیون ایرانی به خارج از کشور سفر می کنند و با بیش از 100 کشور جهان ارتباطات علمی پایدار داریم، تصریح کرد: متاسفانه چند کشور اقلیت خود را جامعه جهانی می دانند و اگر کسی با آنها مخالف باشد در این جامعه جهانی جایگاهی نخواهد داشت که البته این ادبیات آنها هیچ تاثیری در مناسبات ما با کشورهای جهان نخواهد گذاشت.
 
احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: ایران با روش مدیریت جهانی که نظام بین الملل در پیش گرفته است به طور اصولی مشکل دارد.
 
رییس‌جمهور افزود: شانزدهمین اجلاس جنبش عدم تعهد سال گذشته در ایران برگزار شد که با همه توطئه های صورت گرفته از سوی سلطه‌گران بیشترین استقبال از آن صورت گرفت؛ جمهوری اسلامی ایران هرگز به دوستی و رابطه ای که برخی کشورها به آن معتقدند و می خواهند با زور اسلحه و تهدید منافع خود را کسب کنند، اعتقادی ندارد.
 
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نظر وی درباره رییس جمهور منتخب ایران، تصریح کرد: رییس جمهور منتخب برای همه ملت محترم بوده و همگان به وی در اداره کشور کمک خواهند کرد تا کشور به اعتلاء و پیشرفت برسد.
 
رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال که اگر نامزد مورد حمایت شما در انتخابات حضور پیدا می‌کرد، آیا این حضور در نتیجه انتخابات تاثیر داشت؟ گفت: حتما این گونه بود.
 
وی در ادامه این سوال که چرا نسبت به عدم حضور نامزد مورد حمایت خودتان اعتراضی نکردید؟ اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران، قانون بر همه روابط ارجحیت داشته و ما تنها از قانون تبعیت کردیم.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که وقتی به قدرت رسیدید، کاندیدای مستقل بودید و خود را جدا از طیف های سیاسی حال حاضر ایران و روحانیت می دانستید، جنابعالی وضعیت روحانیت در ایران را چگونه ارزیابی می کنید؟ اظهار داشت:این موضوعات به یک سری مسائل پیچیده و گسترده باز می گردد؛ ملت ایران یک ملت فرهنگی است و همه مسوولان و گروه ها در خدمت مردم و کشور هستند و ما نیز تا آخرین لحظه در خدمت مردم هستیم.
 
رییس‌جمهور افزود: روحانیت در ایران یک قشر و طبقه جدا از مردم نیست که بخواهند یک طبقه و حزب باشند؛ بلکه آنها همانند اقشار مردم در جامعه حضور داشته و محترمند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا طی 8 سال گذشته، هر اقدامی را که خواسته‌اید ، توانسته‌اید در کشور انجام دهید؟ گفت: در مسوولیتی که داریم نمی توان هر اقدامی را انجام داد چرا که بالاخره ما در چارچوب قانون، نظام اجتماعی و فرهنگ عمومی کار می کنیم؛البته نمی توان همه آرزوهای خوب و متعالی را در مدت 8 سال محقق کرد؛ اما در دولت نهم و دهم به نسبت آنچه که آرزو داشتیم موفقیت قابل توجهی کسب کردیم.
 
رییس‌جمهور در ادامه مصاحبه در پاسخ به این سوال که چرا ایران هرگز با آمریکا گفتگوی مستقیم و رو در رو نداشته؟ تصریح کرد:معتقدیم گفتگو بهترین راه برای حل اختلافات است، اما این کار نیازمند شرایطی می باشد و اگر کسی بخواهد با زور وارد گفتگو شده و طرف مقابل را به میز مذاکره بکشاند، قابل قبول نیست؛ چرا که گفتگو در حقیقت برای تفاهم و تقویت دوستی ها بوده و ابزاری برای تحمیل نیست، بلکه باید در شرایط عادلانه باشد.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که فردی اخیراً اقدام به انتشار مدارک سری آمریکا می کند و ایران تحت کنترل شدیدترین فناوری های جاسوسی و الکترونیکی آمریکا قرار دارد، آیا مسوولان ایران از این موضوع با خبر بوده اند، گفت: این یک موضوع طبیعی است و بالاخره وقتی که کشوری در مسیر پیشرفت حرکت کرده و پا به دنیای ارتباطات و الکترونیک می گذارد، مسلماً از سوی دشمنان مورد هجمه و کنترل قرار خواهد گرفت؛ اما در مورد ایران وسعت این اقدامات به حدی نیست که اعلام شده است.
 
رییس‌جمهور در پاسخ به این سوال که آیا با این اقدامات مقابله ای نیز از سوی ایران صورت می گیرد، تصریح کرد: مطمئناً این یک جنگ نرم افزاری است و همانگونه که در گذشته حملاتی به شبکه های بانکی، اقتصادی، آب و برق کشور شده بود و متخصصان کشور با آن مقابله کردند، در آینده نیز اینچنین خواهد بود.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که تحولات صورت گرفته در کشورهای عربی غیرقابل پیش‌بینی بود و هیچ کارشناس مسایل سیاسی فکر نمی کرد که نظام های موجود در این کشورها به این سرعت تغییر کند، آیا به نظر شما نظام ایران در این راستا از امنیت برخوردار است؟ گفت: این موضوع باید در دو فصل مورد بررسی قرار گیرد یکی از جنبه اتفاقاتی است که در کشورهای منطقه رخ داده و مردم این کشورها به سرعت به دنبال عدالت، آزادی، رفاه و تغییر شرایط هستند و جنبه دوم اینکه همه این اتفاقات پشت سر هم و در فاصله زمانی کوتاه رخ داده، این نمی تواند به طور کامل مردمی باشد، بلکه مطمئناً مدیریتی پشت این وقایع وجود دارد.
 
رییس‌جمهور تصریح کرد: نه تنها در ایران، بلکه در سراسر کشورهای جهان، هیچ حاکمی نباید نسبت به جایگاه خود احساس امنیت و آرامش داشته باشد، چرا که امروز جامعه بشری به سمت پیشرفت، تعالی و رسیدن به سطحی برتر قرار دارد و هنوز به جایگاه شایسته و واقعی خود نرسیده است.
 
احمدی‌نژاد با طرح این سوال که آیا کسی می تواند ادعا کند که عدالت را به طور کامل حاکم کرده و همه حقوق مردم را استیفا نموده است؟ گفت: امروز با وجود 7 میلیارد انسان در جهان، حکومت ها در اختیار عده قلیلی قرار دارد؛ هیچ حاکمی نباید احساس امنیت کند، مگر اینکه به سرعت در جهت تامین رفاه مردم کار و فعالیت کند.


 
رییس‌جمهور خاطر نشان کرد: حاکمیت عدالت باید اتفاق بیفتد تا انسانها به سعادت برسند و این موضوعی است که نیاز به تلاش همگانی دارد.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا اخوان المسلمین در مصر در قدرت باقی خواهند ماند؟ گفت: اخوان المسلمین یک جریان تاریخی و اندیشه ای است و تا زمانی که اندیشه ای برتر نسبت به آن ارائه نشود، باقی خواهد ماند؛ اما اینکه رییس جمهور مصر بخواهد همواره از این طیف سیاسی باشد، محتمل نیست؛ چرا که جامعه بشری امروز از اینکه بخواهد با یک حزب اداره شود، عبور کرده است؛ باید وجه مشترک و فرآیند اندیشه های ملت ها در صحنه ها باشد و مطمئنا در آینده ای نزدیک همه کشورهایی که با این اندیشه محدود اداره می شوند از جمله آمریکا دچار تغییر خواهند شد.
 
رییس‌جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص تحولات سوریه و اینکه غرب با فشار به سوریه به دنبال منزوی کردن ایران است، گفت: هنگامی که بحث سوریه مطرح است، از سوی دیگر پای رژیم صهیونیستی نیز به میان می آید.
 
احمدی‌نژاد افزود: معتقدیم این حق همه ملت هاست که از آزادی و رفاه برخوردار بوده و حاکم خود را خودشان تعیین کنند که در این راستا امروز دو راه و روش در سوریه مطرح است؛ اول اینکه عده ای بخواهند با جنگ به قدرت برسند که کار از پایه اشتباه است و این به معنای ادامه جنگ خواهد بود.
 
رییس‌جمهور اظهار داشت: روش دیگری که در سوریه برای حل مشکلات مطرح است، تفاهم ملی با برگزاری انتخاباتی آزاد است؛ چون معتقدیم این روش نه تنها برای سوریه، بلکه در سایر کشورها نیز درست و مناسب است.
 
وی گفت: غربی ها نمی خواهند ناآرامی‌های سوریه تمام شود؛ چرا که ادامه این وضعیت یک فرصت تاریخی برای صهیونیست ها فراهم کرده تا بتوانند اقدامات خود را به راحتی در منطقه انجام دهند و از سوی دیگر خود غربی ها به بهانه سوریه مشکلات خود را به سایر کشورها منتقل کنند.
 
رییس‌جمهور اظهار داشت: آنها به دنبال ایجاد خاورمیانه ای جدید بوده و می خواهند از دل بحران در منطقه سودی به دست بیاورند.
 
احمدی‌نژاد در پاسخ به سوالی در خصوص تهدیدات رژیم صهیونیستی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران اظهار داشت: ما معتقدیم، سلاح هسته ای به هیچ وجه قابل استفاده نیست؛ چرا که امروز بسیاری از کشورها از جمله آمریکا که بیشترین سلاح هسته ای را در اختیار دارند، نمی توانند از آن استفاده کنند. جامعه جهانی از دورانی که می شد از سلاح هسته ای در آن استفاده کرد عبور کرده است، ضمن اینکه این سلاح وحشیانه‌ترین نوع سلاح در جهان است.
 
رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایران در طول تاریخ بدون استفاده از این قبیل سلاح ها از موجودیت خود دفاع کرده است ، گفت: دفاع ملت ایران یک دفاع سیاسی و فرهنگی است ، ضمن اینکه ایران چندین هزار سال در تاریخ و نقشه جغرافیایی حضور داشته و ریشه در خاک دارد، اما کسانی که جعلی بوده و سرزمینی را به زور ایجاد کرده اند، نیاز به استفاده از سلاح دارند.
 
احمدی‌نژاد خاطر نشان کرد: در دفاع از خود، در برابر صهیونیست ها نیاز به سلاح هسته ای نداریم؛ ضمن اینکه معتقدم آنقدر انسان عاقل در امریکا وجود دارد که اجازه این اقدام را به صهیونیست ها ندهند، اما به هر حال جمهوری اسلامی ایران در هر شرایطی آمادگی دفاع از خود را دارد.
 
پس از اتمام گفتگوی زنده احمدی نژاد با شبکه راشا تودی روسیه، مجری این شبکه در گفتگویی صمیمی با رییس جمهور نسبت به وی و ملت ایران ابراز علاقه کرد و اظهار داشت: بهترین دوستان و خاطرات من از ایران است و علاقه بسیار زیادی به سنت ها ، آداب و رسوم ، فرهنگ و ادبیات ایران دارم.

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/13 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون