" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
کسانی که در فتنه 88 دست داشته اند، نسبت به واژه "فتنه" حساسیت ویژه ای دارند. استفاده عضو ارشد سابق ستاد آقای کروبی و وزیر پیشنهادی کنونی از این واژه حساسیت آن ها و عصبانیتشان را برانگیخت و بی بی سی فارسی را ناگزیر به واکنش کرد.

به گزارش علمدار بصیر:   استفاده از لفظ "فتنه" از سوی محمد علی نجفی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، واکنش بی بی سی فارسی و عصبانیت خارج نشینان را به همراه داشته است.

 

 

اردشیر امیر ارجمند و جمشید برزگردر گفت و گویشان با بی بی سی فارسی تلاش داشتند ضمن اظهار تأسف از اقدام نجفی، این موضوع را به گونه ای توجیه نمایند و وی را تحت فشار بخوانند.

 

 

"اردشیر امیرارجمند" که عنوان مشاور عالی میرحسین موسوی را یدک می کشد، در استفاده نجفی از لفظ فتنه، گفت: «پذیرش مسؤولیت در شرایط فعلی از سوی شخص فرهیخته ای مثل آقای نجفی یک فداکاری است.... بنده شخصا متأسف هستم که آقای نجفی برای حماسه سال 88 از لفظ فتنه استفاده کردند.»

 

 

 

 

وی در ادامه سخنانش، آتش زدن سطل های زباله، شکستن شیشه ها، آتش زدن مسجد و تیراندازی در فتنه 88 را "اعتراض مسالمت آمیز و حماسه" خواند و آن را با راهپیمایی های مردم در سی و چهار سال انقلاب مقایسه کرد و گفت: «اگر آن حوادث[فتنه 88] اردوکشی خیابانی بوده است پس مردم ایران در سی سال نظام جمهوری اسلامی اردوکشی خیابانی کرده اند؛ مانند تظاهرات مردم در 9 دی!»

 

 

 

گوینده بی بی سی با قطع سخنان امیرارجمند از او خواست به این سؤال پاسخ دهد که «اصلاح طلبان می گفتند اگر تریبونی در اختیارشان قرار گیرد حتما به این مسائل اشاره می کنند. الان در مجلس تریبونی در اختیار یکی از اعضای ارشد ستاد آقای کروبی قرار گرفته؛ ولی ایشان برداشت دیگری را عنوان کردند.

 

 

امیرارجمند که می داند مدعیان تقلب در صورت در اختیار داشتن تریبون حرفی برای اثبات مدعای خود ندارند، ضمن انتقاد، استفاده از لفظ فتنه از سوی آقای نجفی را توجیه کرد: «شرایطی که ایشان در آن قرار دارد سخت است. من گفتم که متأسفم از این که ایشان از لفظ فتنه استفاده کرده؛ اما این مسأله را نباید به کل رویکرد آقای نجفی و امثال ایشان تعمیم داد.»

 

 

مشاور عالی آقای میرحسین موسوی در بخش دیگری از گفته هایش اصلاح طلبان را نصیحت کرد و گفت: «امیدواریم که آن ها در بحث های آینده شان با صداقت بیشتری برخورد کنند و توجه داشته باشند بحث مصلحت اندیشی زمانی خوب است که موجب برآمدن حقیقت شود؛ ولی اگر قرار باشد حقیقت پای مصلحت ذبح شود دیگر قابل قبول نیست.»

 

 

گوینده بی بی سی فارسی خطاب به دیگر کارشناسش هم گفت: «آقای برزگر خیلی ها انتظار نداشتند آقای نجفی درباره انتخابات 88 و وقایع بعد از آن، این طور صحبت کند.»

 

 

جمشید برزگر که کارمند بی بی سی فارسی است، با عنوان کارشناس این شبکه، تعداد دفعات استفاده از واژه فتنه در دو روز اول را 150 بار شمرد و آن را به تفتیش عقاید مرتبط کرد و افزود: «طبیعی است که از نظر هواداران جنبش سبز خوشحال کننده نخواهد بود که عضو ستاد انتخاباتی یکی از نامزدهایی که الان در حصر خانگی به سر می برد، از آن حوادث به عنوان فتنه یاد بکند.»

 

 

 

برزگر اقدام آقای نجفی را در راستای رأی آوردن دانست و اظهار داشت: «ممکن است عده ای فکر کنند صحبت های آقای نجفی و صحبت های فردای برخی دیگر مثل ربیعی و میلی منفرد، برای آن باشد که رأی اعتماد بگیرند و بتوانند برنامه های خودشان را پیش ببرند. این نگاه موافقان است.»

 

 

وی در پایان هم گفت: «با ادبیاتی که وزراء پیشنهادی مورد خطاب و انتقاد قرار گرفتند آن ها در موقعیت دشواری بودند که بخواهند طور دیگری حرف بزنند و در نهایت به سمتی حرکت کردند که به ادبیات اصولگرایان نزدیک شدند و البته این در سطح اجتماعی پیامد خوبی برای آقای روحانی نخواهد داشت.»

منبع:جام





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون