سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
جرامایا می گوید: "با این که دادگاه در نهایت آن افسر نیروی دریایی را مقصر شناخت و از نیروی دریایی با خفت و خواری اخراج شد اما هنوز اسمش در نقشه جرم و جنایت به عنوان یک "متجاوز جنسی" ثبت نشده است."
به گزارش علمدار بصیر به نقل از بی بی سی فارسی، "جرامایا آربوگست"، کهنه سرباز تفنگداران دریایی آمریکا در رابطه با دوران خدمت خود در نیروی دریایی آمریکا می گوید:

"از کودکی آرزو داشتم روزی یونیفورم نظامی بر تن کنم. همیشه می‌خواستم مثل یک سرباز، به وطنم خدمت کنم. به محض اینکه وارد هفده سالگی شدم، از مادرم رضایت‌نامه گرفتم و برای پیوستن به نیروی دریایی ثبت نام کردم."

وی افزود: "دو سال از پیوستنم به سپاه تفنگداران دریایی گذشته بود که یکی از مسئولان مافوقم به من تجاوز کرد. از آن لحظه، رویای من مثل تُنگ بلوری شکست. هزار تکه شد. آن قدر افسرده و مضطرب شدم که زندگی برایم تیره و تار شد. آن افسر مافوق رویای من را دزدید. آن قدر شکسته و مایوس شدم که بالاخره در سال 2006 از نیروی دریایی بازنشسته شدم."

جرامایا، روی ویلچر می‌نشیند. یک دوچرخه ویژه معلولان هم دارد که با آن حتی در مسابقات مقدماتی پارالمپیک شرکت کرده است. شناگر ماهری هم هست. مدال‌های ملی در رشته شنای معلولان دارد. با این همه، جرامایا یک معلول جنگی نیست.

وی در این زمینه گفت: "سال 2009 بود. تنها چند ماه از ازدواج دومم گذشته بود. دور و برم همه چیز خوب بود اما یک دفعه احساس کردم دیگر تاب و تحمل‌ام تمام شده. خاطرات آن تجاوز لعنتی. شکستن‌های پی در پی در درون خودم. احساس عجز و ناتوانی در پیدا کردن مفهوم دوباره "مرد بودن"، و هزار علت دیگر برای افسرده بودن و مضطرب شدن. طاقتم تمام شده بود. یک روز در ماه اکتبر، کلت 9 میلیمتری که داشتم را برداشتم. گذاشتم وسط قفسه سینه و ماشه را کشیدم... بعد که به هوش آمدم فهمیدم چون مست بودم، دستم لرزیده و گلوله به جای قلب ستون فقراتم را شکافته. از آن روز فلج شدم."

جرامایا افزود: "با این که دادگاه در نهایت آن افسر نیروی دریایی را مقصر شناخت و از نیروی دریایی با خفت و خواری اخراج شد اما هنوز اسمش در نقشه جرم و جنایت به عنوان یک "متجاوز جنسی" ثبت نشده. دادگاه گفت که این کار را برای حفاظت از حریم خصوصی او انجام می‌دهد اما من می‌خواستم که نام و مشخصات او بروی نقشه جرم و بزهکاری که در دسترس همه مردم آمریکاست، درج شود تا همسایگان و هم محلی‌های او بدانند که یک متجاوز جنسی ممکن است در کمین دائمی آنها باشد."

فضای نظامی آمریکا، زمینه‌ساز تجاوز جنسی در ارتش

جرامایا به تازگی در مستندی به نام "عدالت موجود نیست" حضور یافته و در کنار چندین قربانی دیگر داستان خود را با مردم آمریکا در میان گذاشته است. این مستند جدید بعد از موفقیت فیلم "جنگ نامرئی" ساخته شد.

مستند جنگ نامرئی که محور اصلی آن تجاوز به زنان در ارتش آمریکاست امسال حتی به فهرست پنج فیلم برتر نامزد جایزه اسکار راه یافت. این مستند موضوع بحث و تبادل نظر گسترده‌ای در ماههای اخیر شده است. به طوری که پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا در چند ماه گذشته ناچار شده بارها با انتشار بیانیه به موضوع افزایش آمار تجاوز جنسی در اماکن نظامی واکنش نشان دهد.

جرامایا به تازگی در مستندی به نام "عدالت موجود نیست" شرکت کرده و به همراه چند قربانی دیگر داستان مورد تجاوز جنسی قرار گرفتن‌اش را بازگو می‌کند.

در گزارش جدیدی که پنتاگون منتشر کرده، تعداد شکایات مرتبط با آزار جنسی و تجاوز در سال 2012 بیش از 26 هزار پرونده اعلام شده که حدود 14 هزار از موارد آن مربوط به مردان است؛ یعنی 53 درصد.
به عبارت دیگر، بنابر این گزارش و برخلاف "باور عمومی"، تعداد مردانی چون جرامایا که در اماکن نظامی مورد آزار جنسی و تجاوز قرار گرفته اند از زنان بیشتر است.

"لورا لینچ"، روان درمانگر، در مستند "عدالت موجود نیست" ریشه شکل گیری این پدیده در محیط های نظامی را چنین تشریح می‌کند: "از نظر من، عواملی چون سلسله مراتبی بودن و قدرت مافوق بر زیردست، زمینه ساز آزار جنسی در ارتش است و آنچه عامل آشکارساز این پدیده محسوب می‌شود، تمایل به زورگویی و تحقیر زیردست در چنین محیط‌هایی است. این تمایل در همه سطوح حتی رده‌های بالای ارتش هم مشاهده می‌شود."

با این حال، نکته جالب توجه شاید این باشد که از میان این 26 هزار شکایت که پنتاگون در گزارش امسال خود نامبرده، تنها حدود 300 پرونده برای بررسی نهایی به مراجع قضایی ارجاع داده شده است.





تاریخ ارسال مطلب : یکشنبه 92/4/16 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون