سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
همکار خارج‌نشین نشریات اصلاح‌طلب از آن‌ها خواست تجربه افراطی‌گری دوره اصلاحات را تکرار و باز تولید نکنند.

به گزارش علمدار بصیر: نیک‌آهنگ‌کوثر کاریکاتوریست نشریات زنجیره‌ای در این زمینه نوشت: پس از دوم خرداد 76 یک مشکل وجود داشت، آن هم نوشتن افراطی به نفع یک طرف و حمله افراطی به طرف دیگر بود. لذا این همکار خارج‌نشین نشریات اصلاح‌طلب از آن‌ها خواست تجربه افراطی‌گری دوره اصلاحات را تکرار و باز تولید نکنند.

به عبارتی، روزنامه‌ها، خط‌مقدم حمله و دفاع یک جناح سیاسی شدند. روزنامه‌های «دوم‌خردادی» عملا حجابی بر عیوب دولت خاتمی شدند و نقابی بر چشم دولت برای حمله به رقیب سیاسی. بولتن‌های سیاسی بودند که مردم برایشان پول خرج می‌کردند تا شاهد دعوایی میان تیم‌های سیاسی باشند... حضور بسیاری از مدیران دولتی در روزنامه‌ها، آن‌ها را تبدیل به ابزار دولت هم می‌کرد.

وی می‌افزاید: امروز نگاهی به برگ‌های روزنامه‌های بهار و ایران و اعتماد و... بیاندازید؛ نگاه یک طرفه دوران بعد از دوم‌خرداد را به نوعی جدید در میان برخی خطوط این روزنامه‌ها می‌شود دید. عدم نقد دولت و حمایت از برنامه‌های سیاسی یک جریان به زودی تبدیل به یک عادت می‌شود.

برخی از نویسندگان این روزنامه‌ها، اطلاع‌رسانی را با تبلیغ و عدم نظارت بر قدرت و دولت و جناح خود یکی گرفته‌اند. وی ضمن انتشار کاریکاتور «روزنامه‌نگار کوکی» در خودنویس نوشت: همین ماجرای شکست محسن هاشمی در رقابت برای کرسی شهرداری تهران را دقیقا بررسی کنید. به نظرم مواضع لیلاز بسیار متعادل‌تر و متین‌تر از ناراحتی برخی همکاران روزنامه‌نگار است. او تاکتیک اصلاح‌طلبان را اشتباه خواند. کاری که از بسیاری از نویسندگان روزنامه‌های تازه بنفش شده برنمی‌آید.

کوثر ادامه می‌دهد: آنچه در سال‌های 76 تا 79 رخ داد را می‌توان تکرار نکرد. بچه‌های روزنامه‌نگار می‌توانند بولتن‌نویس نباشند. می‌توانند با زیر ذره‌بین بردن دولت، یار مردم باشند و به جای لاپوشانی خطا‌ها، نشان دهند که ناظرانی مستقل هستند که حقوق شهروندان برایشان مهم‌تر است. عدم نظارت رسانه‌های دوم خردادی بر حوزه‌های مختلفی همچون «نیرو»، «نفت»، «صنعت» و خیلی‌های دیگر را فراموش نکنیم.

تطمیع روزنامه‌ها با استفاده از آگهی‌های میلیونی از خاطرمان نرود... آیا این بار برخی حوزه‌ها به فراموشی سپرده خواهد شد؟ شاید بستگی به میزان سهمی دارد که دولت به دوستان بدهد، یا ندهد.

منبع:دانا





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
«من از این حرصم می‌گیرد که یک عده‌ای گفتند خاتمی در خرداد 76 رای آورد چون ما توانستیم جامعه مدنی را گفتمان غالب مردم کنیم؛ این حرف مفتی بود.»

به گزارش علمدار بصیر: صادق زیبا کلام از تئوریسین های منتسب به جریان اصلاح طلب درباره رای آوردن روحانی گفت:  «من از این حرصم می‌گیرد که یک عده‌ای گفتند خاتمی در خرداد 76 رای آورد چون ما توانستیم جامعه مدنی را گفتمان غالب مردم کنیم؛ این حرف مفتی بود.» صادق زیباکلام این تحلیل را در مصاحبه با وب‌سایت روزنامه ایران (شبکه ایران) مطرح کرد. وی که در فیلم تبلیغاتی دکتر روحانی حضور داشت، با رد اینکه «رای مردم گفتمانی بوده و یک عده‌ای از ماه‌ها قبل نشسته و گفتمان اعتدال را نظریه‌پردازی کرده و به قدرت رسیده‌اند» می‌گوید: اساسا خود آقای روحانی هنگامی که رئیس‌جمهور شدند، بیش از هر کس دیگری و بیشتر از همه بهت‌زده شدند. چون تا 4 روز قبل، تا سه روز قبل، حتی تا دو روز قبل کسی فکر نمی‌کرد آقای روحانی رئیس‌جمهور شود.

اصلا کمی عقب‌تر برویم کسی فکر می‌کرد آقای هاشمی رد صلاحیت شوند؟ آیا اساسا فکر می‌کردیم آقای هاشمی رفسنجانی وارد انتخابات شوند؟ خیلی‌ها می‌گفتند وارد نمی‌شوند. پسرش آقای محسن هاشمی گفت آقام وارد نمی‌شود. خانم فائزه هاشمی گفت آقام وارد رقابت‌های انتخابات نمی‌شود. وی ادامه می‌دهد: اتفاقا آنچه که باعث پیروزی آقای روحانی شد 50 درصدش تصادف بود و 50 درصد دیگر آن بد عمل کردن اصولگرایان در هشت سال گذشته. حوادثی که گفتم همه تصادف است، برنامه‌ریزی نیست. وی در مقابل اصرار مصاحبه کننده به بحث گفتمانی و نظریه داشتن اصلاح‌طلبان تاکید کرد: شما می‌خواهید پای نظریه‌پردازی را وسط بکشید اما بدانید که نمی‌توانید حریف من شوید! اینکه می‌گویید انتخابات باعث تغییر می‌شود مثل این می‌ماند که بگویید درخت در بهار شکوفه می‌دهد! بعد می‌خواهید درباره آن نظریه‌پردازی سیاسی کنید.

این بدیهی است آقاجان!... همه حرف من این است که در سال 84، 18 میلیون نفر از عملکرد آقای خاتمی و هاشمی رفسنجانی راضی نبودند و به آقای احمدی‌نژاد رای دادند. در سال 76 بیست میلیون نفر از وضعیت موجود راضی نبودند و به آقای خاتمی رای دادند. در 24 خرداد هم 19 میلیون نفر از عملکرد اصولگرایان راضی نبودند و به آقای روحانی رای دادند. زیباکلام گفت: مهم آن است که در کنج یک اداره‌ای ننشینیم و فکر کنیم نظریه اعتدال را طراحی کردیم و توانستیم پیروز انتخابات باشیم! من از این حرصم می‌گیرد که یک عده‌ای گفتند آقای خاتمی رای آورد چون ما توانستیم جامعه مدنی را گفتمان غالب مردم کنیم که حرف مفتی بود!

خبرنگار «ایران» در واکنش می‌گوید «شما نمی‌توانید این واقعیت را نادیده بگیرید که آقای حجاریان و دوستانش در مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری توسعه سیاسی را تئوریزه کردند... اما زیباکلام پاسخ می‌دهد: چه چیزی را تئوریزه کردند؟ سال 76 آقای حجاریان و دوستانش در مرکز مطالعات استراتژیک‌‌ همان قدر توسعه سیاسی را تئوریزه کردند و‌‌ همان قدر تئوری‌پردازی‌هایشان در پیروزی آقای خاتمی نقش داشت که در سال 92 آقایانی که در مرکز استراتژیک مجمع بودند در پیروزی‌ آقای روحانی نقش داشتند. زیباکلام در پاسخ این سوال که «پس شما اساسا قائل به گفتمان اعتدال نیستید؟» گفت: من قائل به گفتمان نیستم. من به این معتقد هستم که یک واقعه‌ای اتفاق می‌افتد و بعد اساتید علوم سیاسی شروع به نظریه‌پردازی می‌کنند و این درست نیست. حالا آقای روحانی رای آورده و ما شروع به نظریه‌پردازی می‌کنیم.

کیهان





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
آیا سراج الدین میردامادی مدحی شماره 2 است؛
آیا اگر ما هم برویم اونور آب و کمی گرد و خاک کنیم قول می دهند بعد از برگشتن پیروزمندانه پستی مقامی مسندی سکه ای چیزی بهمان بدهند تا روزنامه ای راه بیا ندازیم یا اگر باز خاطر ملوکانه مان مکدر شد فرنگی آنتالیایی سواحل کارائیبی جایی برویم و چند وقتی خوش بگذرانیم تا خستگی عبادت از تنمان خارج شود؟

سراج الدین میردامادی خبرنگار رادیو زمانه رادیو فرانسه و کسی که یک تنه تلوزیرون رسا را اداره می کرد و مصاحبه های متعددی با فعالان برجسته سیاسی جنبش سبز از جمله مزروعی،امیرارجمند و ... انجام داده بود و در فرانسه نیز موسسه را تحت عنوان انجمن حقوق بشر ایران ایجاد نموده بود در حال حاضر به ایران بازگشته و حتی در مراسم تحلیف شرکت نمود.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از   بولتن نیوز، اما پرسش اینجا است که چرا کسی به بازگشت میردامادی به ایران توجه نکرد و اگر هم توجهی شد در جهت بزرگداشت مقام ایشان بود و روی سر گذاشتندش و حلوا حلوایش کردند. یعنی ما روزنامه نگارهای دیگر هم اگر برویم جزو اپوزسیون بشویم و چند صباحی پشت صندلیهای بی بی سی و صدای آمریکا و رادیو فردا و تلویزیون رسا و رادیوزمانه و ... بنشینیم و مطلب بنویسیم و حرف بزنیم از اینکه اینچنین شد و آنچنان شد، بعد از بازگشت به ایران برایمان فرش قرمز پهن خواهند کرد و در گوشه و کنار مسئولیتی میدهند یا اینکه دست کم از فعالیتهای برونمرزیمان به شکل خشکه هم که شده تقدیر می کنند. پس به نظر می رسد که ما هم باید زودتر بشتابیم تا از قافله انقلاب فروشان و اپوزسیون عقب نمانیم وگر نه در این بل بشو گرانی و دستمزد صدا تا مطلب یه قاز و برو حال ببینیم تا بعدا چی میشه ها، کلاهمان پس معرکه است و باید فردا پس فردا که کم کم قلممان را زمین گذاشتند! و مهر و موم کردند برویم پشت شهرداری پنل ضبط ماشین! بفروشیم تا شاید کاسب شویم.

البته در آن صورت هم فکر نمی کنیم که خیلی موفق باشیم چون احتمالا در اولین روزهای فعالیت در رشته شریف پنل دزدی از خودرو ها و به جرم گشنگی دستگیرمان می کنند و با یک حرکت انقلابی به جرم خبرنگار دزد نما می اندازندمان آنجا که میردامادی ها نی مان را چاق کنند. در واقع زمانه انگاری جوری شده که قرار است جای نیروهای ارزشی که وطن را برای یک لقمه نان بوقلمون نمی فروشند و نیروهای خیلی خیلی عرزشی! عوض شود. تلویزیون رسا جای صدا و سیمای جمهوری اسلامی را می گیرد و رادیو زمانه و صدای آمریکا و بی بی سی و رادیو پس فردا! هم به جای اخبار شبکه بیست و سی، خبرهایمان را برای مردم می خوانند و تفسیر خواهند کرد.

حرکت محیر العقول بازگشت مقتدرانه میردامادی به وطن و بازگشت پر افتخار و شکوهمند ایشان بعد از سالها هجرت، چنان ایرانیان را شگفت زده کرده است که حتی فعالان سیاسی جنبش سبز در پاریس نیز از این اقدام حیرت زده شده اند و تا به حال هیچکدام جرات نکرده اند عکس العملی در مقابل بازگشت میردامادی به ایران از خود نشان دهند چرا که میردامادی خود ترتیب دهنده بسیاری از نشست های سیاسی و حتی خانه روزنامه نگاران در پاریس بوده و در رسانه های مختلف از جمله بی بی سی و صدای آمریکا به عنوان تحلیلگر سیاسی حضور داشته است؛وی همچنین عضو شورای موسوم به شورای هماهنگی راه سبز بوده و حتی در مستند جنجالی بی بی سی در ارتباط با رهبری حضور داشته است.

حال باید از مسئولین محترم باید پرسید که آیا میردامادی مدحی دوم است؟ و آیا اگر ما هم برویم اونور آب و کمی گرد و خاک کنیم قول می دهند بعد از برگشتن پیروزمندانه پستی مقامی مسندی سکه ای چیزی بهمان بدهند تا روزنامه ای راه بیا ندازیم یا اگر باز خاطر ملوکانه مان مکدر شد فرنگی آنتالیایی سواحل کارائیبی جایی برویم و چند وقتی خوش بگذرانیم تا خستگی عبادت از تنمان خارج شود؟

به هر حال برای آشنایی بیشتر با فعالیت ها و فتوحات سراجدین جان میردامادی سری به رادیو زمانه و رادیو فرانسه بزنید و یا این زیر را نظاره کنید:

روزنامه زیر زمینی راه دیگر شنبه 5 اسفند 91

دولت ایران، خواهان تسلیم روزنامه‌نگاران در برابر قدرت است

‹‹پاریس روز پنجشنبه، سوم اسفندماه، شاهد نشستی مطبوعاتی با موضوع روزنامه نگاران ایرانیِ در بند بود. این نشست با حضور برخی روزنامه‌نگاران ایرانی مقیم فرانسه و به همراهی گروهی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای این کشور، در مرکز پذیرش رسانه‌های خارجی فرانسه (CAPE) واقع در گراند پاله در خیابان شانزه لیزه پاریس برگزار شد.

این نشست مطبوعاتی در اعتراض به موج جدید بازداشت و سرکوب روزنامه نگاران و وضعیت فشار بر رسانه ها در ایران با مدیریت سراج الدین میردامادی، از فعالان سابق دانشجویی و روزنامه نگار مقیم پاریس آغاز و با حضور و نظر الیویه دالاژ، نایب رییس فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (آی.اف.جی)؛ لوسی موریون، مدیر پژوهش سازمان گزارشگران بدون مرز؛ سارا دانیل، مسئول سرویس بین‌الملل هفته نامه فرانسوی نوول ابزرواتور؛ و عبدالرضا تاجیک روزنامه‌نگار مقیم فرانسه ادامه یافت. این برنامه با استقبال و پوشش رسانه های بین المللی از جمله رادیو بین المللی فرانسه، خبرگزاری فرانسه، تلویزیون الجزیره و تلویزیون فرانسوی آلمانی آرته و بخشی دیگر از رسانه های اروپایی روبرو شد.

در آغاز این نشست پس از مقدمه سراج الدین میردامادی؛ الیویه دالاژ،‌ نایب رئیس فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (اف‌آی‌جی)، با معرفی این فدراسیون، ضمن انتقاد و ابراز ناخرسندی از سرکوب روزنامه‌نگاران در ایران، نحوه برخورد نظام جمهوری اسلامی با انجمن صنفی روزنامه‌نگاران در کشور و بازداشت مسئولان انجمن را یادآورى کرد؛ وى همچنین به موج خروج روزنامه‌نگارانی که به کشورهای دیگر به‌ویژه ترکیه پناه برده‌اند، اشاره کرد و درباره فشار روزافزون حکومت بر خانواده های روزنامه نگاران فعال خارج از کشور گفت: "موج تازه اتهامات علیه روزنامه نگاران در ایران در همکاری با رسانه های فارسی زبان خارج از کشور غیر قابل قبول بوده و این در حالیست که اتهام جاسوسی به روزنامه نگاران همواره از سوی جمهوری اسلامی مطرح شده است.”

وی همچنین از تلاش فدراسیون مذکور برای بهبود وضعیت روزنامه نگاران ایرانی پناهجو در ترکیه خبر داد.

در این نشست، همچنین علی مزروعی (رییس انجمن صنفى روزنامه نگاران ایران) علی‌اکبر موسوی خوئینی (پژوهشگر و نماینده مجلس ششم) تقی رحمانی (روزنامه نگار و فعال ملى مذهبى)، نوشابه امیرى و هوشنگ اسدی (از اعضاى شوراى سردبیرى روزآنلاین)، رضا معینی (مسئول بخش ایران در سازمان گزارشگران بدون مرز)، مرتضی کاظمیان (روزنامه نگار و فعال ملى مذهبى) محمد جواد اکبرین (دین پژوه و روزنامه نگار) و پروین بختیارنژاد (پژوهشگر و روزنامه نگار) نیز حضور داشتند.››

 





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
همت به مسئولان سوریه گفته بود: «ما بچه‌های‌مان را می‌فرستیم روی کوه‌های شما تا سنگ بردارند و از آن بالا توی سر اسرائیلی‌ها بکوبند! بچه‌های ما این شهامت را دارند حتی ما به نجارهای دمشق سفارش تهیه هزار عدد تابوت را دادیم».

به گزارش علمدار بصیر: پس از فتح خرمشهر در خرداد 1361 و در پی آن حمله اسرائیل به جنوب لبنان، کادرهای ارشد تیپ 27 محمد رسول‌الله(ص) همراه رزمندگان تیپ 58 عملیاتی تکاور ذوالفقار جمهوری اسلامی ایران، برای یاری رساندن به مردم مظلوم لبنان در قالب «قوای محمد رسول‌الله(ص)» به جمهوری عربی سوریه اعزام شدند. اما به دلایل نامناسب بودن شرایط نتوانستند کار قابل توجهی انجام دهند.

شهید حاج محمدابراهیم همت اعزام به سوریه را اینگونه روایت می‌کند:

وقتی وارد سوریه شدیم، مردم از ما انتظار داشتند کاری انجام بدهیم؛ ما هم یک گردان نیرو آماده کردیم تا با آنها علیه اسرائیل وارد عملیات بشویم؛ وقتی این گردان را برای وارد شدن به عملیات آماده کردیم، حتی یک دستگاه آمبولانس نداشتیم؛ نیروهای ما در آنجا به استعداد سه گردان بودند و تنها خودرویی که به ما داده شد، یک دستگاه پژو سواری بود که آن هم تحویل من و حاج احمد متوسلیان بود، همین!

آمبولانس نداشتیم، خودرو نداشتیم، حتی مهمات هم نداشتیم؛ حاج‌احمد و من به دولت سوریه گفتیم: ما بچه‌های‌مان را می‌فرستیم روی کوه‌های شما تا سنگ بردارند و از آن بالا توی سر اسرائیلی‌ها بکوبند! بچه‌های ما این شهامت را دارند، اگر از این می‌ترسید که بچه‌های ما روحیه عملیات ندارند، بروید از صنف نجارهای بازارتان سؤال کنید! ما به نجارهای دمشق سفارش تهیه هزار عدد تابوت را داده بودیم؛ دستور داده بودیم هزار تا تابوت آماده کنند و آنها هم آماده کرده بودند.

به مسئولان سوریه گفتیم که ما را از جنگ نترسانید؛ به ما نگویید که شما هم مثل ارتش عراق که در جنگ سال 1973 به سوریه آمد و کاری نکرد، فقط آمده‌اید شعار بدهید، نه! ما آمده‌ایم بجنگیم؛ منتها مهمات ما از ایران نرسیده، آمبولانس نداریم که زخمی‌های خودمان را به عقب تخلیه کنیم.

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
«ایران هیچ‌گاه هولوکاست را انکار نکرده و آن مردی که در ایران هولوکاست را انکار می‌کرد رفته است»

-اظهارات اخیر آیت الله خامنه ای در خصوص نوع تعامل نظام با آمریکا و غرب را می توان نخستین کارت زرد و تذکر نرم ایشان به رویکرد دولت آقای روحانی در حوزه سیاست خارجی محسوب کرد.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  بولتن نیوز، داریوش سجادی در مطلبی تحت عنوان "اسیران قالب!" به بررسی رویکرد سیاست خارجی دولت روحانی در موضوع رابطه با آمریکا پرداخت.
داریوش سجادی نوشت: به گفته آیت الله خامنه ای:«دولت، مسئولان، سیاسیون، دیپلماتها و مردم باید تحرکات و رفتارهای پیچیده و ظاهرسازی های حقوق بشری غرب و امریکا را با نگاه واقع بینانه و در چارچوب رویارویی عمیق و مبنایی غرب با اسلام تحلیل کنند زیرا در غیر اینصورت در تمایز میان تاکتیک‌ها و راهبردهای طرف مقابل و حتی شناخت دشمن دچار اشتباه خواهیم شد ... در غیر این صورت، واقعیات را نخواهیم دید و علاوه بر آنکه سرمان کلاه خواهد رفت، ضربه هم خواهیم خورد ... باید در مقابل دنیای غرب، مقتدر بود زیرا آنها نشان داده اند که به هیچکس رحم نمی کنند و برخلاف ادعاهای حقوق بشری و ظاهر سازی هایشان، کشته شدن میلیونها انسان نیز، وجدان آنها را متأثر نخواهد کرد ... باطن قضیه آن است که غربی ها از کشتار هیروشیما، از کشتار میلیونها انسان در جنگ های جهانی اول و دوم، و از کشتار مردم بیگناه پاکستان، افغانستان و عراق، احساس ناراحتی نمی کنند و در آینده هم هر جا منافع شان اقتضا کند از کشتار انسانها ابایی نخواهند داشت، بنابراین باید اقتدار درونی خود را در عرصه های گوناگون سیاسی، حکومتی، معیشتی و مردمی افزایش دهیم»
هر چند تذکر رهبری در اولویت متوجه مسئولین کشور بود اما ظاهراً قبل از همه این ارگان وزارت خارجه انگلستان بود (BBC) که از ناحیه این سخنان دچار دل چرکینی شد و بلافاصله BBC در وب سایت خود واکنش نشان داد و بنقل از «منتقدانی ناشناس» نوشت:
تحریم های بی سابقه و بحران اقتصادی عمیق ایران تا حدود زیادی ناشی از سیاست خارجی تهاجمی ایران در سال های اخیر بوده است و اکثر نامزدهای انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران در جریان تبلیغات انتخاباتی از سیاست خارجی دولت محمود احمدی نژاد و نحوه اداره مذاکرات اتمی ایران انتقاد می کردند و «حسن روحانی» نیز که در این انتخابات پیروز شد صریح ترین منتقد در میان نامزدها بود و وعده داد که روابط ایران و جهان را بهبود بخشد.

صرف نظر از تکدر خاطر ارگان وزارت خارجه انگلستان از ناحیه اظهارات اخیر آیت الله خامنه ای لاکن می توان مخاطب خاص ایشان را متوجه دکتر محمد جواد ظریف وزیر خارجه دولت روحانی دانست که علی رغم توقع و برخورداری از تبحر و فراست در حوزه دیپلماسی، اخیراً در مراوده توییتری خود با دختر رئیس سابق کنگره آمریکا بی مبالاتی کرد و ضمن تبریک سال نوی عبری در گلایه دختر نانسی پلوسی بابت نفی هولوکاست توسط رئیس جمهور سابق ایران اظهار داشت:
«ایران هیچ‌گاه هولوکاست را انکار نکرده و آن مردی که در ایران هولوکاست را انکار می‌کرد رفته است»
ماهیت اظهارات آقای ظریف فاقد سنجیدگی متوقع از جانب فردی کارآزموده در عرصه سیاست خارجی بود و ایشان در پاسخگوئی به دختر نانسی پلوسی عنایت به این ملاحظه نداشته اند که:
اولاً هر اندازه هم که معترض و منتقد رویکردها و مواضع رئیس دولت سابق بوده و هستند در مجموع «محمود احمدی نژاد» رئیس جمهور قانونی کشور بوده و به اعتبار احترام به ملت ایران موظف اند به نماینده جمهور مردم ایران آن هم در برابر یک فرد اجنبی احترام «ولو تصنعی» بگذارند.
ثانیاً و متاسفانه جنس اظهارات آقای ظریف در مراوده مزبور ضمن آنکه به تاسی از سرایش لسان الغیب (آشنایان ره عشق گرم خون بخورند ـ ناکسم گر به شکایت سوی بیگانه روم) نافی سنت و فرهنگ شناخته شده ایرانیان در «مذمت شکوه به اجنبی» بوده و ناخواسته ادبیات خاکساری و چاکر پیشگی مستوفیان قجری در مقابل نمایندگان دول راقیه را تداعی به ذهن می کند!
هر چند به اعتبار حسن سلوک و سلیم النفسی شناخته شده دکتر ظریف این مورد را باید به حساب سهو لسان ایشان گذاشت. اما یک واقعیت را نیز باید گوشزد کرد که ژنرال های آقای روحانی و حتی شخص آقای روحانی نباید از این نکته غفلت کنند که در تعقیب «سیاست تعامل با دنیا» نباید و نمی توانند بدون توجه به ماهیت نظام بین الملل خود را اسیر فرم نگاه دارند.
مبادی آدابی و خوش بیانی و رعایت آداب کنسولی قالب های نظام بین الملل اند و در عرصه عمل آنچه که ملاک تامین و بسط و تعمیق منافع ملی یک کشور در حوزه سیاست خارجی می شود تعامل متکی بر محتوای حاکم بر نظام بین الملل است و شوربختانه مصادیق این محتوا همان هائی است که رهبری نظام در اظهارات خود انگشت تاکید بر آن گذاشته است.
نفی «نافی هولوکاست» شاید بتواند اسباب تشفی خاطر غرب را فراهم کند اما واقعیت آن است که:
«باطن قضیه آن است که غربی ها از کشتار هیروشیما، از کشتار میلیونها انسان در جنگ های جهانی اول و دوم، و از کشتار مردم بیگناه پاکستان، افغانستان و عراق، احساس ناراحتی نمی کنند و در آینده هم هر جا منافع شان اقتضا کند از کشتار انسانها ابایی نخواهند داشت»





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
در سخنانی خطاب به ملت آمریکا
در صورت شکست طرح روسیه به زور متوسل می‌شویم
رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود در کاخ سفید برای توجیه افکار عمومی ملت آمریکا که با جنگ علیه سوریه مخالفند ادعا کرد که برای پایان دادن به جنگ تلاش کرده و به دنبال مستقر کردن نیرو در سوریه نیست و از کنگره خواسته تا رأی گیری درباره حمله به سوریه را به تعویق اندازد.

به گزارش خاورستان به نقل از فارس، «باراک اوباما» در سخنرانی خود به منظور توجیه ملت آمریکا برای حمله نظامی به سوریه گفت: اوضاع سوریه، 21 آگوست، زمانی تغییر کرد که دولت «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه علیه هزاران نفر از زنان و کودکان کشورش از گاز شیمیایی استفاده کرد.
وی تصریح کرد: سلاح های شیمیایی یک جنایت علیه بشریت و نقض حقوق جنگ است.
او ادامه داد: هیچ کس درباره این موضوع که سلاح شیمیایی در سوریه استفاده شده است اختلاف نظر ندارد. جهان هزاران نوار ویدئویی، تصاویر تلفن های همراه را مشاهده کرد و سازمانهای حقوق بشری داستانهایی از بیمارستانهایی گفتند که پر از افرادی بود که علائم گاز سمی در آنها مشاهده می شد.
اوباما در ادامه سخنان خود، دولت «بشار اسد» را عامل این حمله شیمیایی دانست و مدعی شد: بعلاوه ما می دانیم که رژیم اسد مسوول بوده است. در روزهایی قبل از 21 آگوست، ما می دانیم که پرسنل اسد برای حمله در نزدیکی منطقه ای که گاز سارین را ترکیب کردند، آماده می شدند، آنها ماسک ضدگاز را بین ارتش خود توزیع کردند و سپس راکت هایی را از منطقه تحت کنترل رژیم به 11 همسایگی که رژیم سوریه تلاش می کرد تا نیروهای مخالفان را پاکسازی کند، شلیک کردند. درست مدتی بعد از فرود موشک ها، گاز پخش شد و بیمارستان ها پر از افراد در حال مرگ و زخمی شد.
اوباما ادامه داد: ما چهره های ارشد از دستگاه نظامی اسد را می شناسیم که نتایج حمله را بازبینی کردند و رژیم اسد در روزهای بعد از حمله، بمباران همان همسایگی ها را افزایش داد. ما همچنین نمونه خون و مو افراد را در مکان حادثه آزمایش کردیم و نتیجه گاز سارین در آنها مثبت بود.
رئیس جمهور آمریکا با این زمینه چینی ادامه داد: وقتی دیکتاتورها مرتکب جنایت می شوند، منتظرند تا جهان به نوع دیگری به این جنایت نگاه کند تا اینکه تصاویر هولناک از خاطرات پاک شود اما این اتفاقات رخ داده است. حقایق غیرقابل انکار می باشد.
 
اوباما تأکید کرد: آنچه که برای این افراد در سوریه رخ داده است و برای کودکان این کشور در حمله 21 آگوست پیش آمده است، نه تنها نقض قوانین بین الملل بلکه خطری برای امنیت ملی آمریکا است و اگر اقدامی صورت نگیرد، رژیم اسد دلیلی برای توقف استفاده از سلاح های شیمیایی نمی بیند و دیگر حاکمان مستبد دلیلی نمی بینند که درباره دستیابی به گاز سمی و استفاده از آن تجدید نظر کنند.
او اینگونه ادامه داد: اگر مبارزه (سلاح های شیمیایی) به خارج از مرزهای سوریه برسد، این سلاح ها می تواند همپیمانان ما چون ترکیه، اردن و اسرائیل را تهدید کند. عدم اقدام عمل علیه سلاح های شیمیایی، ممنوعیت ها علیه دیگر سلاح های کشتار جمعی را تضعیف می کند و همچنین همپیمان اسد، ایران، را جسورتر می کند. این جهانی نیست که ما باید پذیرای آن باشیم.
وی برای آنکه نشان دهد علاقه ای به جنگ ندارد، گفت: من 4 سال و نیم تلاش کردم تا به جنگ پایان دهم نه آنکه آغازگر آن باشم. من مصمم هستم که در راستای منافع امنیت ملی آمریکا است که به استفاده رژیم اسد از سلاح های شیمیایی از طریق یک حمله نظامی هدفمند پاسخ دهد. هدف این حمله باز داشتن اسد از استفاده از سلاح های شیمیایی، کاهش توانمندی رژیم وی برای استفاده از این سلاح ها می باشد و به جهان نشان می دهد که ما استفاده از این سلاح ها را تاب نمی آوریم.
با این حال رئیس جمهور آمریکا به منظور آنکه نشان دهد حامی دموکراسی است، ادامه داد: من رئیس جمهور قدیمی ترین دموکراسی مبتنی به قانون اساسی جهان هستم، بنابراین گرچه این اختیار را دارم که دستور حملات نظامی را بدهم اما بر این باورم که درست بود که در نبود تهدید مستقیم و فوری برای امنیت ما، این موضوع اقدام نظامی علیه سوریه را به کنگره واگذار کنم. بر این باورم که دموکراسی ما زمانی قوی تر عمل می کند که از حمایت کنگره بهره مند باشد.
وی همچنین در سخنان خود تلاش کرد تا به مردم کشورش نشان دهد که از مخالفت های آنها با حمله نظامی به سوریه آگاهی دارد و تصریح کرد: هم اکنون می دانم که بعد از آمار تلفات وحشتناک در عراق و افغانستان، ایده اقدام نظامی، فرقی نمی کند که چه اندازه محدود باشد، اما محبوبیت ندارد. پس از این همه مدت، من چهار و نیم سال برای پایان دادن به جنگ ها و نه آغاز آنها تلاش کردم. ارتش ما از عراق خارج شده است، ارتش ما از افغانستان در حال بازگشتن است و می دانم که آمریکایی ها همگی می خواهند که تمامی ما در واشنگتن، به ویژه من، بر وظایف ساخت ملت خود در همین جا متمرکز شویم، مردم خود را به اشتغال برسانیم و فرزندان خود را آموزش دهیم. طبقه متوسط را رشد دهیم. جای تعجب نیست که شما این سوالات جدی را مطرح می کنید.
اوباما سپس در پاسخ به این سوالات تصریح کرد که قصد ندارد نیروی نظامی به سوریه اعزام کند و پای هیچ سربازی را به سوریه باز کند و گفت: من به دنبال اقدام نظامی نامحدود همچون عراق و افغانستان نیستم. من به دنبال حمله هوایی طولانی مدت همچون لیبی و کوزوو نیستم. این یک حمله هدفمند برای رسیدن به هدف روشن که آن مهار استفاده از سلاح های شیمیایی و کاهش ظرفیت های اسد است، می باشد.
وی در توجیه اقدام نظامی محدود آمریکا در سوریه گفت: بگذارید یک مسئله را روشن کنم: ارتش آمریکا به دنبال ایجاد دردسر نیست. حتی یک حمله نظامی محدود پیامی را به اسد می دهد که هیچ کشور دیگری نمی تواند القا کند. فکر نمی کنم باید یک دیکتاتور دیگر را با زور از میان برداریم. ما از عراق آموختیم که چنین کاری باعث می شود ما در سالهای بعد مسوولیت بیشتری داشته باشیم اما یک حمله هدفمند می تواند، اسد یا هر دیکتاتور دیگری را درباره استفاده از سلاح های شیمیایی به فکر وادارد.
اوباما همچنین به احتمال حمله انتقام جویانه اسد در صورت حمله به سوریه اشاره کرد و گفت: ما هیچ گونه تهدیدی را رد نمی کنیم اما رژیم اسد قابلیت تهدید کردن جدی ارتش ما را ندارد. هرگونه انتقام جویی که ممکن است آنها به دنبال آن باشند در راستای تهدیداتی است که ما هر روز با آن مواجه هستیم. نه اسد و نه همپیمانان وی نفعی در تشدید اوضاعی که به نابودی اسد منجر شود، ندارند و همپیمان ما، اسرائیل، می تواند با قدرت تمام و با حمایت استوار آمریکا از خود دفاع کند.
رئیس جمهور آمریکا با علم به اینکه برخی از مخالفان اسد را افراط گرایان تشکیل می دهند، گفت: درست است که برخی از مخالفان اسد افراط گرایان هستند اما القاعده تنها در صورتی در یک سوریه هرج و مرج تقویت می شود که مردم سوریه شاهد باشند که جهان برای جلوگیری از کشته شدن بی گناهان در بمباران شیمیایی کاری انجام نمی دهد. اکثر مردم سوریه و مخالفان این کشور که با آنها همکاری می کنیم تنها خواستار زندگی در صلح، وقار و در آزادی هستند و ما روز بعد از هرگونه اقدام نظامی، تلاش های خود را برای دستیابی به یک راه حل سیاسی که به تقویت آنهایی منجر می شود که نیروی استبداد و افراط گرایی را رد می کند، افزایش می دهیم.
رئیس جمهور آمریکا که در روزهای اخیر تا حدودی از موضع پیشین خود برای اقدام نظامی در سوریه عقب نشسته است، تأکید کرد که راه حل صلح آمیز را برای سوریه ترجیح می دهد.
او ادامه داد که با تمام آنهایی که از او خواستند که آمریکا نباید پلیس جهان باشد موافق است. آمریکا پلیس جهان نیست. اقدامات وحشتناکی در جهان در حال رخ دادن است که فراتر از دسترس ما است که بخواهیم آنها را اصلاح کنیم اما ایده آل ها، قوانین و امنیت ملی ما در سوریه در خطر است و با اندکی تلاش و خطر می توانیم در سوریه اقداماتی انجام دهیم.
اوباما با این حال تمایل خود به دیپلماسی در قبال سوریه را ابراز کرد و گفت: من عمیقا راه حل صلح آمیز را ترجیح می دهم. در دو سال گذشته، دولت من دیپلماسی و تحریم، هشدار و مذاکره را امتحان کرده است اما سلاح های شیمیایی همچنان توسط رژیم اسد مورد استفاده قرار می گیرد.
وی اینگونه ادامه داد: در چند روز اخیر، شاهد علائم دلگرم کننده ای بودیم که بخشی از آن به دلیل تهدیدات معتبر آمریکا برای اقدام نظامی در سوریه و همچنین مذاکرات سازنده ای بود که من با رئیس جمهور پوتین داشتم. دولت روسیه برای پیوستن به جامعه بین الملل برای اعمال فشار به اسد به منظور کنار گذاشتن سلاح های شیمیایی ابراز تمایل کرده است. رژیم اسد هم اکنون اعتراف کرده است که این سلاح ها را در اختیار دارد و حتی گفته است که به انجمن سلاح های شیمیایی که استفاده از این سلاح ها را ممنوع می کند، می پیوندد.
اوباما درباره طرح جدید مسکو در خصوص سوریه گفت: هنوز زود است که بگوییم که آیا این پیشنهاد موفق می شود یا خیر. هرگونه توافق باید این مسئله را بررسی کند که رژیم اسد به تعهدات خود پایبند باشد اما این پیشنهاد پتانسیل حذف تهدید سلاح شیمیایی را بدون استفاده از زور دارد به ویژه آنکه روسیه یکی از قوی ترین همپیمانان اسد است.
رئیس جمهور آمریکا با اشاره به طرح روسیه گفت: من از رهبران کنگره خواسته ام تا رأی گیری درباره اقدام نظامی را در حالیکه ما این مسیر دیپلماتیک را تعقیب می کنیم به تعویق اندازند. من جان کری را روز پنجشنبه برای دیدار با همتای روس او اعزام می کنم و مباحثات خود با پوتین را نیز دنبال می کنم.
وی همچنین تأکید کرد که با سران دو همپیمان نزدیک خود یعنی فرانسه و انگلیس صحبت کرده است و قرار است در مشورت با روسیه و چین تلاش کنند تا قطعنامه ای را در شور ای امنیت سازمان ملل مطرح کنند که اسد را ملزم می کند سلاح های شیمیایی اش را کنار بگذارد و در نهایت تحت کنترل بین المللی این سلاح ها را تخریب کند.
اوباما همچنین ادامه داد که به بازرسان سازمان ملل فرصت می دهد تا یافته های خود را درباره آنچه که در 21 آگوست رخ داد، گزارش کنند و آمریکا نیز حمایت همپیمانان خود از اروپا و آمریکا گرفته تا آسیا و خاورمیانه که بر لزوم اقدام در سوریه توافق دارند، جلب می کند.
اوباما تصریح کرد که به ارتش خود دستور داده است همچنان موقعیت کنونی خود را برای اعمال فشار به اسد حفظ کند و برای اقدام عملی در شرایطی که دیپلماسی با شکست روبرو می شود، آماده باشند.
رئیس جمهور آمریکا برای جریحه دار کردن احساس ملت آمریکا گفت: از تمامی اعضای کنگره و شمایی که در خانه این سخنرانی را گوش فرامی دهید، می خواهم آن نوارهای ویدئویی حمله را مشاهده کنید و سپس این سوال را بپرسید که در چه جهانی زندگی خواهیم کرد، اگر آمریکا شاهد آن باشد که یک دیکتاتور با بی رحمی قوانین بین الملل را با گاز سمی نقض می کند و ما انتخاب می کنیم که به آن بی تفاوت باشیم؟
رئیس جمهور آمریکا برای تهییج مردم کشورش گفت: اعتقاد دارم باید اقدامی انجام دهیم. این چیزی است که آمریکا را متفاوت می کند و این چیزی است که ما را استثنایی می کند.
رئیس جمهور آمریکا برای آنکه نشان دهد از مخالفت افکار عمومی آمریکا با اقدام نظامی در سوریه آگاهی دارد، گفت: من این ایده را می دانم که هرگونه حمله نظامی هرچند که محدود هم باشد بعد از جنگ عراق و افغانستان، چندان محبوب نخواهد بود. این کشور از جنگ خسته شده است.
رئیس جمهور آمریکا در بخش های پایانی سخنانش تأکید کرد: ما می توانیم با اقدام نظامی در سوریه نگذاریم که به کودکان بی گناه گاز شیمیایی شلیک شود و در طولانی مدت کودکان خودمان در امنیت بمانند.
وی همچنین تأکید کرد که اگر راه حل روسیه برای سوریه جواب ندهد به زور متوسل می شود.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
لابی صهیونیستی در آمریکا و اروپا سعی می‌کند ضمن تبدیل سالروز حادثه 11 سپتامبر به نماد اسلام ستیزی در غرب، میان مسیحیان و مسلمانان تنش ایجاد کند. معماران یهودی برای تحریک عواطف، یک درخت گلابی را که در اکتبر 2001 در میان خاکسترهای برج دوقلو برافراشته اما سوخته بود را به عنوان نماد عاطفی در معرض دید مردم قرار داده و آن را درخت بازمانده نامیدند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از مشرق؛ اشاعه یک تصویر خلاف واقع، منفی و غیر متساهل از اسلام به منظور ترویج یک حس توام با تنفر و واداشتن ناخودآگاه مخاطبان به اتخاذ یک دیدگاه و رویکرد تعصب آمیز، جانبدارانه و تبعیض آمیز نسبت به اسلام و جوامع اسلامی، تعاریفی است که از اسلام هراسی ارائه شده است. برانگیختن حس تنفر نسبت به مسلمانان و تهدید جلوه دادن اسلام دو عنصر اساسی در اسلام هراسی به شمار می‌رود و ممکن است دربردارنده این استنباط باشد که اسلام در سطح پایین تری نسبت به غرب قرار داشته و نه یک دین بلکه یک ایدئولوژی سیاسی پرخاش جو است.


مجموعه بنای یادبود 11 سپتامبر؛ ویلیام کوهن، وزیر دفاع اسبق آمریکا و از استراتژیست های برجسته این کشور اعلام می کند که جنگ آمریکا و متحدانش با اسلام، جنگ چهارم جهانی است

 


لابی صهیونیستی در آمریکا و اروپا سعی می کند ضمن تبدیل سالروز حادثه 11 سپتامبر به  نماد اسلام ستیزی در غرب، میان مسیحیان و مسلمانان تنش ایجاد کند

 

 


2983 اسم بر روی 79 صفحه برنزی، دو استخر آبی که در محل سابق برج های دو قلو ساخته شده اند را در بر گرفته اند. معماران با این شیوه نام قربانیان حادثه 11سپتامبر را در معرض دید همگان قرار داده اند.

اسلام هراسی و قضیه 11 سپتامبر
محافل رسانه ای و غیررسانه ای غرب با هدف مقابله با اسلام و گسترش روزافزون آن، سیاست اسلام ستیزی را با حربه اسلام هراسی در سرلوحه رویکرد تبلیغی و مواضع و تحرکات سیاسی خود قرار داده اند. افزون بر این، لابی صهیونیستی در آمریکا و اروپا سعی می کند ضمن تبدیل سالروز حادثه 11 سپتامبر به «نماد» اسلام ستیزی در غرب، اولا بین مسیحیان و مسلمانان تنش ایجاد شود؛ ثانیا این تنش به لایه های درونی تر مناسبات بین الادیانی این دو دین بزرگ ابراهیمی برسد. در این راستا اقدامات و برنامه ریزی های زیادی در عرصه های مختلف از جمله عرصه تاثیر گذار رسانه، کتاب، سینما، دیپلماسی و روابط بین الملل، ادیان، مکاتب فکری، اقوام و ...انجام می دهند.


پیشنهاد طرح کلی مجموعه یادبود حادثه 11 سپتامبر توسط معمار یهودی، دانیل لیبسکیند صورت گرفت. وی طراح "موزه یهود برلین" و از جمله خادمین مطرح صهیونیست ها در حوزه معماری است

 


جورج دبلیو بوش بعد از واقعه 11 سپتامبر اعلام می کند که جنگ های صلیبی مجددا شروع شده است

بعد از واقعه 11 سپتامبر بود که جورج بوش اعلام کرد جنگ های صلیبی مجددا شروع شده است. وی کشورها را از این پس به دو گروه دوست ایالات متحده و دشمن ایالات متحده تقسیم بندی می کند. که هر که با ما نیست پس بر ما است. از این روی سخن از محور شرارت کرده و کشورهای ایران، کره شمالی و سوریه را به عنوان کشورهای حامی تروریست و نقض کننده منافع دنیای آزاد و جهان غرب معرفی می کند. دو روز پس از انفجارهای 11 سپتامبر، روزنامه هرالدتریبون در مقاله‌ای به قلم جان وینکور نوشت که این حوادث برخورد تمدن های اسلامی و غرب را آشکار ساخته است.


"دیوارِ چهره"  قسمتی از این موزه را تشکیل می دهد که بر روی این دیوار چهره قربانیان به تصویر کشیده شده است

اسلام هراسی و اسلام ستیزی توسط امپراتوری های خبری و رسانه ای نظام سلطه آنچنان ساماندهی شد که نخست وزیر وقت ایتالیا در اظهاراتی نسنجیده تمدن غرب را اصیل تر از تمدن اسلامی خواند و مسلمانان را به علت آنچه او فرودستی می نامید مورد تحقیر قرار داد.

در ادامه این روند، فوکویاما یک ماه پس از حادثه 11 سپتامبر در مصاحبه ای با روزنامه گاردین تاکید کرد که اسلام تنها نظام فرهنگی است که مدرنیته غربی را تهدید می کند. او تصریح کرد که آمریکا می تواند برای شکستن مقاومت کشورهای اسلامی در برابر مدرنیته از توان نظامی خود استفاده کند.

در همین رابطه ویلیام کوهن، وزیر دفاع اسبق آمریکا و از استراتژیست های برجسته این کشور اعلام داشت جنگ آمریکا و متحدانش با اسلام، جنگ چهارم جهانی است. وی جنگ جهانی سوم را دوران جنگ سرد و به مدت 45 سال می داند و جنگ جهانی چهارم را هم نبرد بین تمدن غرب و اسلام معرفی می کند.

رهبر معظم انقلاب نیز در بیاناتی هدف غرب درباره  11 سپتامبر را اینگونه تشریح می کنند: امریکائى‌ها قضیه‌ى 20 شهریور، یعنى همان 11 سپتامبرِ چهار پنج سال قبل را بهانه‌اى قرار دادند براى اینکه مطامع خودشان را در خاورمیانه پیش ببرند. هدف اصلى آن‌ها هم این بود که بتوانند خاورمیانه‌اى درست کنند بر محور منافع اسرائیل؛ به تعبیرى که آن روز ما مى‌کردیم، خاورمیانه‌اى با پایتختى اسرائیل؛ این‌طور چیزى مورد نظرشان بود.

 


آمریکائى‌ها قضیه‌ى 20 شهریور، یعنى همان 11 سپتامبرِ چهار پنج سال قبل را بهانه‌اى قرار دادند براى اینکه مطامع خودشان را در خاورمیانه پیش ببرند. هدف اصلى آن‌ها هم این بود که بتوانند خاورمیانه‌اى درست کنند بر محور منافع اسرائیل؛ به تعبیرى که آن روز ما مى‌کردیم، خاورمیانه‌اى با پایتختى اسرائیل؛ این‌طور چیزى مورد نظرشان بود.

 



"دیوارِ چهره"  

معماری، ابزاری برای اسلام هراسی؛ بنای یادبود 11 سپتامبر
پس از برگزاری یک مسابقه برای طراحی بنای یادبود یازدهم سپتامبر، اجرای این طراحی به "مایکل آراد" از گروه معماری "هندل" به همراه گروه معماری منظر "پیتر واکر" واگذار شد. پیشنهاد طرح کلی این مجموعه توسط معمار یهودی، دانیل لیبسکیند صورت گرفت. وی طراح "موزه یهود برلین" و از جمله خادمین مطرح صهیونیست ها در حوزه معماری است. بدین ترتیب، در مرکز تجارت جهانی ساخت و ساز آغاز گردید و دو استخر بزرگ مربع شکل در محل فونداسیون برج های دوقلو ساخته شد که آبشارهایی از چهار طرف این استخر به مرکز آن سرازیر می شود و هدف اصلی طراحی این استخر، "بازتابش فقدان" عنوان شده است. بدین ترتیب که 2983 اسم بر روی 79 صفحه برنزی، دو استخر آبی که در محل سابق برج های دو قلو ساخته شده اند را در بر گرفته اند. معماران با این شیوه نام قربانیان حادثه 11سپتامبر را در معرض دید همگان قرار داده اند.

 


نمادی از برج های دوقلو در فضای داخلی مجموعه


یک مقطع از مجموعه یادبود 11 سپتامبر

 



موزه زیرزمینی که خاطره ترس، وحشت و فرار بازماندگان حادثه 11 سپتامبر را برای بازدیدکنندگان تداعی می کند


2983 اسم بر روی 79 صفحه برنزی، دو استخر آبی که در محل سابق برج های دو قلو ساخته شده اند را در بر گرفته اند. معماران با این شیوه نام قربانیان حادثه 11سپتامبر را در معرض دید همگان قرار داده اند.


در مرکز تجارت جهانی، دو استخر بزرگ مربع شکل در محل فونداسیون برج های دوقلو ساخته شد که آبشارهایی از چهار طرف این استخر به مرکز آن سرازیر می شود و هدف اصلی طراحی این استخر، "بازتابش فقدان" عنوان شده است


2983 اسم بر روی 79 صفحه برنزی حک شده است

 


برانگیختن حس تنفر نسبت به مسلمانان و تهدید جلوه دادن اسلام، دو عنصر اساسی در اسلام هراسی به شمار می‌رود 
پس از عبور از استخر وارد ساختمان یادبود 11 سپتامبر می شویم. علاوه بر سالن تئاتر، موزه زیرزمینی غارمانندی تعبیه شده است. "دیوارِ چهره" قسمتی از این موزه را تشکیل می دهد که بر روی این دیوار چهره قربانیان به تصویر کشیده شده است. بعد از گذر از دیوارِ چهره به بخشی به نام "سرازیری بازماندگان" می رسیم که خاطره ترس، وحشت  و فرار بازماندگان حادثه 11 سپتامبر را برای بازدیدکنندگان تداعی می کند.بعد از آن به "اتاق پرچم" برخورد می کنیم که پرچم نیمه سوخته آمریکا و پرچم رژیم اشغالگر قدس در تمام فضا به چشم می خورد که از آنها به عنوان پرچم یادبود استفاده شده است. در ادامه اتاقی بزرگ تعبیه شده است که در این اتاق فیلم، عکس، مجله و روزنامه کشورهای مختلف جهان را که اخبار حادثه 11 سپتامبر را انعکاس داده اند ،جمع آوری شده است و البته هدف گروه معماری از طراحی  این اتاق ایجاد فضایی است که بازدید کنندگان در برابر حجم گسترده ای از اخبار و اطلاعاتی قرارگیرند که در آنها به تحلیل و اثبات نقش مسلمانان در حادثه 11 سپتامبر پرداخته و تروریست بودن آنان را در راستای اسلام هراسی به بازدیدکنندگان القا می نماید.

 

اجساد قربانیان این حادثه آنقدر مخفیانه و بدون تعیین هویت دفن شد که خود، نشانه دیگری از دست داشتن دولت امریکا در این حادثه به شمار می رود

 



تسلط بر خاورمیانه در کمتر از یک ماه پس از 11 سپتامبر یعنی در 7 اکتبر 2001 در حمله به افغانستان کلید خورد و با فاصله نسبتاً کوتاهی به عراق کشید و عراق هم اشغال شد. قرار بود تکلیف ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای محور شرارت! (عبارتی که  جرج  دبیلو بوش به‌ کار برد) روشن شود که به دلایل مختلف نتوانستند

 



معماران یهودی برای فریب مردم  و شاید برای انحراف افکار و تحریک عواطف، درخت گلابی ای را که در ماه اکتبر 2001 در میان خاکسترهای برج دوقلو برافراشته اما سوخته بود را به عنوان نماد عاطفی در معرض دید مردم قرار داده اند و آن را درخت بازمانده نامیدند

درخت بازمانده
معماران یهودی برای فریب مردم  و شاید برای انحراف افکار و تحریک عواطف، درخت گلابی ای را که در ماه اکتبر 2001 در میان خاکسترهای برج دوقلو برافراشته اما سوخته بود را به عنوان نماد عاطفی در معرض دید مردم قرار داده اند و آن را درخت بازمانده نامیدند که نشان دهنده استقامت می‌باشد.

حال آنکه، رژیم صهیونیستی و امریکا  با نقشه از پیش تعیین شده به بهانه آزمایش اجساد قربانیان وپیچیده بودن تشخیص هویت آنان و در راستای پنهان کاری های خود اقدام به انتقال از این محل به چین نموده و هیچ گاه  این اقدامات به طور کامل مورد بازرسی قرار نگرفت و اجساد قربانیان این حادثه آنقدر مخفیانه و بدون تعیین هویت دفن شد که خود، نشانه دیگری از دست داشتن دولت امریکا در این حادثه به شمار می رود.


درخت بازمانده

***داستان 11 سپتامبر و حقایقی که روز به روز روشن تر می شود
در 11 سپتامبر 2001 میلادی برج‌های دوقلوی نیویورک که روزی رکورددار بلندترین ساختمان‌های دست‌ساز بشر بود با فاصله زمانی حدود 20دقیقه مورد اصابت 2 فروند هواپیمای غول‌پیکر قرار گرفت و یکی پس از 102 دقیقه و دیگری پس از 56 دقیقه در مقابل چشم جهانیان فرو ریخت. آمریکایی‌ها احساس کردند حیثیت و هویت آنهاست که می‌سوزد و فرو می‌ریزد. در همان روزهای اول ماجرا طی یک بررسی مشخص شد که هر آمریکایی به طور متوسط 5 هزار بار این صحنه را دیده است. مردم جهان نیز به نوعی با آمریکایی‌ها احساس همدردی می‌کردند.

مسلمانان متهم اصلی این ماجرا معرفی شدند و اسلام هراسی با شتاب بیشتر دنبال شد. در این شرایط هر اقدامی از سوی دولتمردان آمریکا مشروع ارزیابی می‌شد. طرح آمریکا بلافاصله پس از این ماجرا و چند رویداد ساختگی دیگر در همان روز مثل اصابت هواپیما به پنتاگون یا سقوط هواپیمای دیگر در ایالت پنسیلوانیا آغاز شد. تسلط بر خاورمیانه در کمتر از یک ماه پس از 11 سپتامبر یعنی در 7 اکتبر 2001 در حمله به افغانستان کلید خورد و با فاصله نسبتاً کوتاهی به عراق کشید و عراق هم اشغال شد.

قرار بود تکلیف ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای محور شرارت! (عبارتی که  جرج  دبیلو بوش به‌ کار برد) روشن شود که به دلایل مختلف نتوانستند و علاوه بر ناکامی در مورد ایران، طرح آمریکایی‌ها در افغانستان و عراق را نیز با موانع بزرگی روبه‌رو ساخت. امروز که حرارت تبلیغات و جریان‌سازی سنگین رسانه‌ای درباره 11 سپتامبر فروکش کرده است مردم دنیا و خصوصاً شهروندان آمریکایی با شک و تردید بیشتری به این ماجرا نگاه می‌کنند. براساس آخرین نظرسنجی که در آمریکا صورت گرفته است بیش از 80 درصد مردم آمریکا روایت دولتمردان این کشور از عوامل 11 سپتامبر را قبول ندارند.


رژیم صهیونیستی و امریکا  با نقشه از پیش تعیین شده به بهانه آزمایش اجساد قربانیان و پیچیده بودن تشخیص هویت آنان و در راستای پنهان کاری های خود اقدام به انتقال از این محل به چین نموده و هیچ گاه  این اقدامات به طور کامل مورد بازرسی قرار نگرفت

***وقتی امریکا بازی را دو به صفر می بازد

1)بیداری اسلامی
واقعیت امر این است که حمل? پیش دستان? غرب به مسلمانان در 11 سپتامبر تبدیل به یک ضد حمله شد، آنها با حمل? فیزیکی به جهان اسلام سعی کردند تا جهان اسلام را در موضع ضعف قرار دهند زیرا آنها به اشتباه تصور کردند که جهان اسلام است که اسلام را پیش می برد، در حالی که مسئله این است که اسلام خود به ذات خود پیش¬رونده است و جهان اسلام سال¬ها پیش خود را بازنشسته کرده است.

یکی از دلایل شکست پروژه اسلام هراسی به بهانه حادثه 11 سپتامبر، بیداری اسلامی در کشورهای خاورمیانه می باشد.پیام بیداری اسلامی این است که ما دوباره برگشتیم تا دین را به عرصه زندگی فردی و اجتماعی انسان بازگردانیم. این احساس و خودآگاهی، ترکیبی از دو حالت شرمندگی و عزم بازگشت به ارزش‏های ناب و راستین گذشته دارد. شرمندگی در برابر عزتی که زمانی آن را در اختیار داشته و امروز مسلمین، فاقد آن اند و دوم،بازگشت به اسلام به این معنا که عقب افتادگی ما ناشی از دور شدن از اسلام است. اگر بخواهیم دو عنصرشرمندگی و بازگشت را در یک عبارت، جمع‏بندی کنیم، می‏گوییم معنا و پیام بیداری اسلامی این است که به اسلام با همه جامعیت آن و با همه ابعادش بازگردیم تا عزت گذشته خویش را باز یابیم و یا به عزت بر باد رفته خویش دست یابیم.

بنابراین بیداری اسلامی منافع غربیان و طرح هایی که برای چپاول منابع اسلامی داشتند را به خطر انداخته است، بدون شک اسرائیل یک پایگاه پیشرفته برای غربیان به شمار می رود؛  بنابراین وقتی منافع اسرائیل به خطر بیفتد در واقع منافع غرب مورد تهدید قرار می گیرد.

و البته موج بیداری اسلامی کاری کرد که دشمنان اسرائیل بیشتر شدند و ناراحتی های جهان اسلام از اسرائیل را بیشتر به نمایش گذاشت ، برای  تونس که پایگاه صهیونیزم بود چه اتفاقی افتاد و مصر که روزی اسرائیل با حضور مبارک و اعیان او قدرتی داشت، امروز ضد اسرائیل شده است و بدون شک  همه اینها منافع غربیان را به خطر می اندازد و مزدورانی که سالها غربیان را در جهان اسلام پشتیبانی می کردند و خون ملتها را می مکیدند یکی پس از دیگری ساقط شدند و روزی خواهد رسید که اسرائیل از صحنه روزگار محو خواهد شد.

2) گرایش به اسلام در اروپا و آمریکا
مجریان حادثه 11 سپتامبر با خیالی خام به این نتیجه رسیده بودند که این حادثه، تیرِ خلاصی بر موج اسلام خواهی در غرب خواهد بود و باید فاتحه اسلام را خواند. این گروه از این موضوع غافل بودند که اسلام تنها دینی است که اکنون در مقابل بشر به عنوان راه سعادت قرار دارد. تعارضات فراوانی در درون ادیان تحریف شد? گذشته وجود دارد. علاوه بر آن دین متکامل اسلام تطبیق کامل و شگفتی با فطرت و روح و جسم انسان دارد.
 
توجه بی‌انداز? اسلام به مفاهیمی چون عدالت و مقابله با ظلم و تاکید بر مکارم اخلاقی و احکام دقیق آن در موضوع حقوق، آن را به پناهگاهی امن برای بشر فرسوده که جانش از نابسامانی ها و بی‌عدالتی‌های قانونی در دنیا به لب رسیده، مبدل کرده است.


آنچه تاکنون اتفاق افتاده برخلاف آن چیزی است که رژیم صهیونیستی و دولتمردان آمریکایی بعد از اجرای نمایش 11 سپتامبر در ذهن می پروراندند

در سرشماری اخیر در آمریکا مشخص شد که سالانه 100هزار نفر در این کشور به دین اسلام می‌گروند. موسسه تحقیقاتی و پژوهشی فیث‌ماترز اعلام کرده است که تعداد کسانی که در انگلیس در 10 سال گذشته به اسلام گرایش یپدا کرده اند، 100هزار نفر می باشند که بیشتر آنان را زنان تشکیل می‌دهند. در این میان، تعداد دختران جوان 20 تا 30 ساله و دارای تحصیلات دانشگاهی که به دین اسلام گرویده‌اند، چشمگیرتر است.

روزنامه "تایمز" لندن سال گذشته در گزارشی اعلام کرد: تعداد افرادی که در انگلیس به دین اسلام روی می‌آورند، روز به روز افزایش می‌یابد. این درحالی است که تعداد مسیحیان این کشور که هر هفته به کلیسا رهسپار می‌شوند، 2درصد کاهش می‌یابد. در این میان تعداد زنان مسلمانی که برای ادای نماز به مسجد جامع لندن می روند، دو سوم تعداد مسلمانان این شهر است که بیشتر آنان کمتر از 30 سال سن دارند.

روزنامه کریستین ساینس مانیتور می نویسد: شمار افرادی که در آمریکا به اسلام می گروند روزافزون است و این رقم در میان اسپانیایی زبانان مقیم آمریکا 30 درصد افزایش نشان می دهد . جمعیت کسانی که در ده سال اخیر درآمریکا به زبان لاتین سخن می گویند و به دین اسلام مشرف شده اند به 200هزار نفر می رسند.

روزنامه سان سنتیال نیز در این باره می گوید: تعداد دختران بین 18 تا 30 سال که در ایالت فلوریدا با حجاب و روسری مشاهده می‌شوند نسبت به یک دهه گذشته افزایش چشمگیری داشته است. نتایج یک بررسی جدید در ترکیه نشان می‌دهد در چهار سال اخیر، تعداد بانوان با حجاب در این کشور، چهار برابر افزایش یافته است.

مرکز مطالعات اسلامی اسپانیا در آمار جدید از مسلمان شدن 256 زن اسپانیایی در دو سال گذشته خبر داده است. این مرکز تأکید کرده است که اولین علت گرایش زنان به اسلام، مواجه شدن با افراد مسلمان و جذب رفتار و آداب آن‌ها است.

آمار منتشره پایگاه اینترنتی گروه تحقیقاتی "آیجی" در مرکز نیویورک بیانگر آن است که نسل جدید دختران جوان نیویورکی برخلاف نسل‌های قبلی علاقه چندانی به خودنمایی و پوشیدن لباس‌های بدن‌نما ندارند و مردم به پوشیدگی بیشتر روی آورده‌اند. علت اصلی این امر بی‌بند و باری است که در چند سال اخیر رایج شده بود و اکنون در عکس‌العمل به آن، گرایش به پوشیدگی بیشتر در میان دختران جوان و نوجوان اوج می‌گیرد. همچنین افزایش تغییر آیین به اسلام در فرانسه به چالشی بزرگ برای دولت سکولار این کشور تبدیل شده است.

آیا این تلاش مذبوحانه نشان از ضعف و ترس آنان نیست ؟! چرا که آنچه تاکنون اتفاق افتاده برخلاف آن چیزی است که رژیم صهیونیستی و دولتمردان آمریکایی بعد از اجرای نمایش 11 سپتامبر در ذهن می پروراندند و موج بیداری اسلامی و اسلام گرایی روز افزون زنان و مردان امریکایی و اروپایی کابوس هر لحظه آنان گشته و مدتی است که در بهت و حیرت بسر می برند. و برای جبران این برآشفتگی به طراحی بناهای یادبود بی هویت و بی سند روی آورده اند. غافل از اینکه، خدایی هست که یاری دهنده اهل ایمان بر روی زمین است.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
آیت‌الله آملی لاریجانی در بیست و دومین‌ گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور:
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه کشورهای غربی عامدانه اندیشه‌های مدرنیته را به مشرق زمین تحمیل کردند، گفت: بسیاری از چالش‌هایی که امروز مومنان احساس می‌کنند که در زندگی روزمره آنها وجود دارد و همچنین بر کیفیت رفتاری افراد جامعه تاثیر گذاشته برخاسته از سبک زندگی است.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از  باشگاه خبرنگاران، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس دستگاه قضا امروز بعداز ظهر با حضور در بیست‌و دومین گردهمایی ائمه جمعه سراسر کشور در مورد سبک زندگی، اظهار داشت:‌ بنده قبل از اینکه رئیس قوه قضاییه بشوم یک طلبه حوزوی بودم و درباره وادی این اندیشه‌های وارداتی کار کرده‌ام و اکنون نیز در نظر دارم سبک زندگی در نگاه پنهان و از نظر فکری، نظری و عملی را بررسی کنم.  
 
وی افزود: سبک زندگی بحث بسیار مهمی در مغرب‌زمین و در زندگی روزمره‌ ما‌ است.  
 
رئیس دستگاه قضا با تشکر از مقام معظم رهبری درباره ایجاد زمینه مناسب برای تحقیقات حوزوی در موضوع سبک زندگی گفت:‌ مقام معظم رهبری این مسئله را در میان جوامع  علمی و فرهنگی مطرح کردند و به تعبیری سمت و سویی برای تحقیقات حوزوی در این مسیر گشودند.  
 
آیت‌الله آملی لاریجانی تصریح کرد: بسیاری از چالش‌هایی که امروز مومنان احساس می‌کنند که در زندگی روزمره آنها وجود دارد و همچنین بر کیفیت رفتاری افراد جامعه تاثیر گذاشته برخاسته از سبک زندگی است.
 
وی اضافه کرد: اگر امروز مومنان احساس می‌کنند که مسئله پوشش و حجاب به طرف عدم تناسب در جامعه پیش رفته، وضعیت مسکن متناسب با دعوت دینی و اسلامی پیش نرفته است، رفتار جوان‌ها با والدین‌شان مطابق با تعلیم دینی نیست و به صله ارحام توجهی نمی‌شود و ایثار از بین ما رخت بر بسته است، همه اینها مظاهر سبک زندگی است.  
 
آیت‌الله آملی لاریجانی با بیان اینکه نمی‌توانیم به هیچ وجه خودمان را در فضای فرهنگی از این مسئله کنار بکشیم گفت:‌ غفلت از این موضوع خسارت‌های غیرقابل جبرانی را به وجود می‌آورد.
 
رئیس دستگاه قضا تاکید کرد:‌ نکته مهم در این میان این است که باید بدانیم سبک زندگی امروز ما معلول و مظهر و تجلی چیزهای دیگری است، لذا کسانی که درباره مسائل فرهنگی و به خصوص این نتیجه کار و ریشه‌یابی کرده‌اند، علل این وضعیت‌ها را شناسایی نمودند؛‌در نتیجه سبک زندگی امروز ما معلول مدرنیته غربی است.  
 
وی تصریح کرد: به نظر بنده کشورهای غربی عامدانه اندیشه‌های مدرنیته را به مشرق زمین تحمیل کردند و اگر گمان کنیم این رفتار غربی‌ها تعمدی نبوده این اندیشه خطای بزرگی است.  

آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود به استعمارستیزی کشورهای غربی و انگلیسی‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: آنها با دو قرن سلطه به کشور هند زبان اصلی آنها را تغییر دادند و همچنین تلاش داشتند که در دوران طاغوت در ایران به بهانه‌های واهی زبان فارسی ما را نیز تغییر دهند.
 
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر شبیخون فرهنگی غرب گفت: شبیخون فرهنگی غرب موضع بسیار آشکاری برای کسانی است که نسبت به مسائل فرهنگی تعصب دارند به طوری که متاسفانه در دوره‌ای در اصلاحات افرادی آن را نپذیرفتند و به دنبال این بودند که مسئله شبیخون فرهنگی را به طرف تعامل طبیعی تبیین و تفسیر کنند.  
 
رئیس دستگاه قضا به موضوع تحمیل بدحجابی میان زنان و مردان اشاره و تصریح کرد:‌مسئله شبیخون فرهنگی به این موارد ختم نمی‌شود بلکه بر کیفیت رفتار ما تاثیر گذاشته و همه این موارد نیز از مغرب‌زمین آمده است.  
 
وی تاکید کرد: شبیخون فرهنگی سیطره بر مبانی فکری و فلسفی دارد.
 
آملی لاریجانی افزود: لایه‌های تاثیرگذاری فرهنگی جوامع غربی بسیار آشکار است که گاهی اوقات این جوامع نیز به لایه‌های زیرین فکری ما تاثیر می‌گذارند.  
 
رئیس دستگاه قضا گفت: بنده فکر می‌کنم همانطور که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند نباید از مبنای پدیده‌هایی که به کشور ما صادر می‌شود به راحتی گذر کنیم.  
 
وی  با بیان اینکه یکی از اصولی‌ترین حرف‌های مدرنیته در غرب موضوع فرد‌گرایی است گفت: این حرف به معنای آن است که هر انسانی یک واحد مستقل است و هر انسانی مسیر زندگی خود را انتخاب می‌کند که فردگرایی لیبرالی تقریبا به این معنا است البته این حرف یک حرف انتزاعی و مجرد و محصول متفکران غربی است.  
 
آیت‌آلله آملی لاریجانی تصریح کرد:‌ وقتی این حرف در علم‌های مختلف ترجمه می‌شود یک سری آثار را در پی‌خواهد داشت که از جمله این علم‌ها می‌توان به علم سیاست اشاره داشت که ترجمه این حرف در عالم سیاست به تِز بی‌طرفی تبدیل می‌شود و حرف‌شان این است که دولت‌ها به آحاد جامعه دیکته کنند که باید در چه مسیری زندگی کنند، بلکه آنها خود مستقلا باید مسیر زندگی‌شان را تعیین کنند و دولت‌ها باید بی‌طرف باشند.  
 
رئیس دستگاه قضا اضافه کرد: فردگرایی لیبرالی در عالم سیاست به این معناست که باید فضایی ایجاد شود که هر فرد بتواند هدفی که می‌خواهد را دنبال کند بدون آنکه از ناحیه دیگری منعی برای پیگیری اهدافش وجود داشته باشد.  
 
وی افزود: به این بیان گفته‌‌اند که دولت‌ها باید نسبت به ارزش‌ها بی‌طرف باشند لذا فراموش نمی‌کنیم که در دوره اصلاحات القاء می‌کردند و در روزنامه‌های خود می‌نوشتند که ما ارزش برای مردم تعیین نمی‌کنیم و خود مردم تعیین می‌کنند و دولت‌ها چکاره‌ هستند که در ارزش‌ها دخالت کنند، لذا تز بی‌طرفی از همانجا نشأت گرفته است. 

رئیس دستگاه قضا تاکید کرد:‌ حیات طیبه حیات خاص مومنان است و این حیات نیز در مقابل حیات تمدن جدید غرب و تجدد قرار دارد لذا ما همواره حیات طیبه قرآنی را داریم.  
 
وی تصریح کرد:‌ عقلانیتی که قرآن مطرح می‌کند ابزاری نیست و کسانی که در این باره تامل می‌‌کنند و اولوالعزم هستند آنها را ستایش می‌‌کنند و آنها را مورد خطاب خود قرار می‌دهند.  
 
آملی لاریجانی اضافه کرد:‌باید توجه داشته باشیم که مومنان و جوانان را بر داشتن حیات طیبه قرآنی که ریشه آن توحید است ترغیب کنیم لذا توحید در سرتاسر قرآن همواره موج می‌زند و با آن می‌توان تکامل یافت و باید این نگاه را به مردم تعلیم دهیم که تشنه معارف حق هستند.  
 
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه باید نسل جوان را به لایه‌های عمیق هستی دعوت کنیم، اظهار داشت: ما باید همواره جوانان خود را به معارف عظیم قرآنی و حیات طیبه دعوت کنیم و ما روحانیون به روشنگری باید این مطالب را در میان نسل جوان بازگو کنیم تا اهمیت آن مشخص شود.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
هفته نهم لیگ برتر روز پنج‌شنبه و جمعه و شنبه برگزار می‌شود و استقلال در اصفهان میهمان ذوب آهن است و پرسپولیس در تهران میزبان آبی‌پوشان تبریزی است. فولاد صدرنشین هم باید در کرمان به مصاف آخرین تیم جدول برود.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: هفته نهم لیگ برتر در روزهای پنج‌شنبه و جمعه این هفته برگزار می‌شود. دو تیم تراکتورسازی و استقلال روز پنج‌شنبه مقابل حریفان‌شان به میدان می‌روند و شانس صدرنشینی یک روزه و موقت را در لیگ برتر دارند. البته در صورت توقف فولاد خوزستان در روز جمعه ممکن است استقلال، تراکتورسازی یا نفت صدر جدول را از فولاد بگیرند. ضمن اینکه زمان و مکان دیدار سایپا و نفت هم با حکم کمیته انضباطی تغییر کرد و این بازی قرار است روز شنبه برگزار شود.

نگاهی به دیدارهای این هفته می‌اندازیم؛

تراکتورسازی - ملوان؛ فرگوسن به دنبال پنجمین برد

مجید جلالی و تراکتورسازی به آرامش رسیدند و هواداران پرشور این تیم هم به جلالی لقب فرگوسن را دادند بنابراین همه چیز برای کسب پنجمین برد تراکتورسازی در این فصل مهیاست. به خصوص اینکه حریف هم تیم ملوان انزلی است که هفته گذشته در خانه‌اش با سه گل مغلوب سایپا شد و در این بازی هم جلال رافخایی مهاجم خود را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. به نظر می‌رسد در این بازی اسکوکیچ سرمربی کروات ملوان تیمش را برای مساوی به میدان بفرستد و گرفتن یک امتیاز از تراکتورسازی در تبریز نوعی پیروزی برایش محسوب می‌شود ولی بعید است فرگوسن تبریزی به راحتی به ملوان امتیاز بدهد.

 

ذوب آهن - استقلال؛ نصف استقلال در نصف جهان

ذوب آهن بعد از دو برد متوالی مقابل فولاد شکست خورد. بازیکنان این تیم روز پنجشنبه برای جبران ناکامی بازی خواهند کرد و انگیزه زیادی هم برای رویارویی با استقلال دارند. روی کاغذ نیروی دو تیم به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و برخی از کارشناسان استقلال را از تیم ملی ایران هم قدرتمند‌تر می‌دانند ولی ذوب آهن که در آخرین لحظات فصل گذشته در لیگ برتر ماندنی شد، نتوانست بازیکنان خوبی در فصل نقل و انتقالات جذب کند بنابراین هواداران استقلال در انتظار یک برد خوب در اصفهان هستند. قلعه‌نویی هم دوست دارد با یک برد تیمش را به تایلند ببرد تا بازیکنانش در آستانه بازی حساس مقابل بوریرام در لیگ قهرمانان آسیا در شرایط روحی و روانی خوبی باشند.

آبی‌پوشان روز 27 شهریور در تایلند باید مقابل بوریرام به میدان بروند آن هم در حالیکه چند بازیکن اصلی‌شان با مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کنند. خسرو حیدری، سیاوش اکبرپور و هاشم بیک‌زاده بازیکنان مصدومی هستند که شاید در دیدار با ذوب آهن به میدان نروند. پژمان منتظری هم سه اخطاره و محروم است و جمشیدیان و لاوره هم بعید است در این بازی به میدان بروند. بنابراین ذوب آهن باید مقابل نصف استقلال بازی کند و حتی قلعه‌نویی در یکی از مصاحبه‌هایش به شوخی به خبرنگاران گفت اگر شما آماده باشید می‌توانید برای ما بازی کنید! سرمربی استقلال خیلی دوست داشت این بازی به تعویق بیافتد اما سازمان لیگ زیر بار نرفت تا آبی‌پوشان با تیمی نصفه و نیمه مجبور باشند در نصف جهان در هفته نهم لیگ برتر بازی کنند.

پرسپولیس - گسترش فولاد تبریز؛ سرخپوشان مقابل آبی‌پوشان تبریزی 

پرسپولیس اگر می‌خواهد از کورس قهرمانی عقب نماند باید سه امتیاز را از گسترش فولاد تبریز بگیرد. شاگردان علی دایی دربی را با تمام مسائلش باید فراموش کرده باشند و دوباره برای رسیدن به پیروزی تلاش کنند. گسترش فولاد که سرمربی جوانی دارد قطعا انگیزه زیادی مقابل سرخپوشان تهرانی خواهد داشت. پرسپولیس اگرچه همچنان مستحکم‌ترین خط دفاع لیگ را در اختیار دارد ولی در گلزنی هم مشکلاتی دارد و هفت گل زده در هشت دیدار برای پرسپولیس آمار مناسبی نیست. بنابراین سرخپوشان تهرانی می‌خواهند سه امتیاز از آبی‌پوشان تبریزی بگیرند. مهاجمان پرسپولیس هم باید در این بازی خودی نشان بدهند و توانایی‌هایشان را ثابت کنند. باید دید پرسپولیس از پس تیم آبی‌پوش تبریز برمی‌آید یا نه؟

 

راه آهن - فجرسپاسی؛ ابراهیم‌زاده مقابل تیم بدون سرمربی

منصور ابراهیم‌زاده هفته گذشته از سپاهان یک امتیاز گرفت تا نوار باخت‌های راه آهن سورینت قطع شود و حالا بهترین فرصت است تا مقابل تیم بی‌سرمربی فجر دومین برد این فصل را کسب کند و به وضعیت تیمش در جدول سامانی بدهد. غلام پیروانی با گلایه از تیم فجر جدا شد ولی مدیران باشگاه هنوز جانشینی برایش انتخاب نکرده‌اند هرچند گفته می‌شود به زودی یاوری از کرمان به شیراز می‌رود و هدایت تیم فصل گذشته‌اش را بر عهده می‌گیرد. در هر صورت وضعیت تیم فجر مناسب نیست و اگر آنها با همین شرایط از راه آهن امتیاز  بگیرند به موفقیت رسیده‌اند. علی‌اصغر کلانتری که اکنون مربی تیم فجر است زمانی به عنوان سرمربی هم هدایت این تیم را بر عهده داشته است و بعید نیست او هم بخواهد توانایی‌هایش را نشان بدهد. بنابراین اگر راه آهن خیلی حریفش را دست‌کم بگیرد ممکن است باز هم در خانه امتیاز از دست بدهد.

داماش گیلان - صبای قم؛ در انتظار یک بازی زیبا

شاگردان مایلی‌کهن هفته گذشته در خانه شکست سنگینی را مقابل تراکتورسازی متحمل شدند و اکنون برای جبران به رشت می‌روند البته بازی روی چمن مصنوعی و در خانه حریف کار سختی است. افشین ناظمی جوان هم تیمش را در رده دوازدهم نگه داشته که رتبه قابل قبولی برای داماش محسوب می‌شود البته داماشی‌ها دوست دارند در خانه پیروز شوند و برای گرفتن سه امتیاز به میدان می‌آیند بنابراین انتظار دیدن یک دیدار زیبا در رشت می‌رود زیرا دو تیم برای برد بازی می‌کنند و در پیله احتیاط فرو نمی‌روند.

مس کرمان - فولاد خوزستان؛ بازی خداحافظی یاوری!

مس تمام رکوردهای منفی تاریخش را در این فصل به دست آورده و اکنون نیز بدون برد در رده آخر جدول قرار گرفته و باید از صدرنشین لیگ برتر پذیرایی کند. محمود یاوری با وجود استعفایی که داده در این بازی هم هدایت تیم مس را بر عهده دارد و شاید در آخرین بازی‌اش در کرمان بتواند اولین برد تیمش را به دست بیاورد تا با خاطره‌ای‌ خوش از کویر برود ولی سرهنگ یاوری سدی فولادی مقابلش دارد و بعید است شاگردان فرکی به راحتی تسلیم آخرین تیم جدول شوند. فولاد اگر در این بازی هم پیروز شود همچنان صدرنشین بلامنازع لیگ باقی‌ خواهد ماند مگر اینکه یاوری در شب خداحافظی‌اش از مس کرمان شگفتی‌ساز شود.

سایپا - نفت تهران؛ تبعید نارنجی‌پوشان

نارنجی‌پوشان البرز در این فصل توانسته‌اند بدون حاشیه فقط به متن بپردازند و با 12 امتیاز در رده هشتم قرار بگیرند رتبه‌ای که برای تیم متحول‌شده و جوان سایپا مناسب به نظر می‌رسد با این حال انگین فیرات هنوز هم دوست دارد که فوتبال ایران را شگفت‌زده کند و نتایج خوبش را ادامه بدهد. البته این هفته او باید مقابل نفتی قرار بگیرد که در رده دوم جدول است. یحیی‌گل‌محمدی هم با نفت بسیار خوب نتیجه گرفته است هرچند این روزها بی‌انضباطی سوشا مکانی باعث شد که تیم بی‌حاشیه نفت در کانون توجه‌ها قرار بگیرد اما بعید است این مسئله بتواند برای باشگاه منظم و منضبط نفت مشکل‌ساز شود. هر دو تیم در این بازی به دنبال فوتبال هستند و این مسابقه قطعا تماشایی خواهد بود هرچند کمتر مورد توجه رسانه‌ها و اهالی فوتبال قرار می‌گیرد. البته کمیته انضباطی سایپا را به یک بازی خارج از خانه محکوم کرده است که این حکم در این بازی باید اجرا شود و به این ترتیب سایپا باید به جای کرج در تهران به مصاف حریفش برود.

استقلال خوزستان - سپاهان؛ کار سخت زردپوشان در اهواز

سپاهان که نسبت به فصول گذشته دچار افت محسوسی شده است اگر بخواهد همچنان در قواره یک قهرمان در لیگ برتر حضور پیدا کند باید در این دیدار سه امتیاز را بگیرد اما تیم عبدالله ویسی هم معمولا یقه تیم‌های بزرگ را خوب می‌گیرد و ظاهرا شاگردان ویسی فقط بلدند از تیم‌های بزرگ امتیاز بگیرند. با این حال نتیجه این بازی هرچه غیر از برد استقلال خوزستان هم باشد ویسی نمی‌تواند به سپاهان بگوید که مثل عهد فتحعلی‌شاه فوتبال بازی می‌کرده است. اتهامی که سرمربی استقلال خوزستان به گسترش فولاد تبریز بعد از مساوی در تبریز به این تیم زد.

به گزارش فارس، برنامه و اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر به شرح زیر است:

پنجشنبه 21 شهریور 92

ذوب آهن- استقلال تهران، ساعت 18:40، ورزشگاه یادگار امام(ره)

یدالله جهانبازی، سجاد طوری، محمدرضا امینی، قاسم واحدی، ناظر داوری:حیدر شکور

 

تراکتورسازی تبریز-ملوان انزلی، ساعت 18، ورزشگاه یادگار امام تبریز

سید مهدی سیدعلی، بهرام کیانی، بابک عباسقلی زاده، سید وحید کاظمی، ناظر داوری:محمدرضا فلاح

 

جمعه 22 شهریور 92

مس کرمان-فولاد خوزستان، ساعت 18:15، ورزشگاه امام علی(ع) کرمان

سید احمد صالحی، مهدی الوندی، فرزاد بهرامی، محمد رضا فغانی، ناظر داوری: نادر جعفری

 

داماش گیلان- صبای قم، ساعت 19، ورزشگاه عضدی رشت

محمدرضا اکبریان، مهدی عالیقدر، ایوب غلامزاده، رسول رهبر فام، ناظر داوری: علیرضا یزدانی

 

 

راه آهن- فجر سپاسی، ساعت 17:30 ورزشگاه تختی تهران

حمید دانش مهر، سخاوت سلیمان نژاد، یعقوب سخندان، حمد حاج ملک، ناظر داوری: عبدالله باعزم

 

استقلال خوزستان- سپاهان، ساعت 18:45، ورزشگاه تختی اهواز

موعود بنیادی فر، سعید زارع، محمد جواد مداح، محمد حسین زاهدی فر، داور چهارم: ابراهیم میرزابیگی

 

پرسپولیس- گسترش فولاد تبریز، ساعت 20، ورزشگاه آزادی تهران

محسن ترکی، بابک داوری، تورج عیوض محمدی، رضا عادل، ناظر داوری: خداداد افشاریان

 

شنبه 23 شهریور 92

سایپا- نفت تهران، ساعت 18:40، ورزشگاه تختی تهران

 

جمشید محمدی، حمید غمزه، حسن طوماری، علی صفایی، ناظر داوری: هدایت ممبینی

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir
مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در قاره اروپا

تیم‌های ملی فوتبال ایتالیا و هلند به جام جهانی 2014 برزیل صعود کردند.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: در شبی شلوغ از مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در قاره اروپا، 23 بازی برگزار شد که در مهم‌ترین دیدارها از گروه سوم تیم ملی آلمان میهمان جزایر فارو بود که این دیدار در نهایت با نتیجه 3 بر صفر به سود ژرمن‌ها به پایان رسید.

آلمان با این برد 22 امتیازی شد و برای صعود به جام جهانی از دو بازی آخر خود نیاز به دو امتیاز خواهد داشت.

در گروه دوم تیم ملی ایتالیا در دیداری حساس در تورینو از جمهوری چک پذیرایی می‌کرد. این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر یک به سود ایتالیا به پایان رسید.

ایتالیا با این پیروزی 20 امتیازی شد و به عنوان تیم نخست صعودش به جام جهانی 2014 برزیل قطعی شد.

در گروه هشتم تیم ملی اوکراین در شهر کیف میزبان انگلیس بود که این مسابقه در پایان 90 دقیقه با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت.

در گروه چهارم نیز تیم ملی هلند میهمان آندورا بود. این دیدار در پایان با نتیجه 2 بر صفر به سود هلند خاتمه یافت.

هلندی‌ها نیز با این برد 22 امتیازی شدند و به جام جهانی 2014 برزیل صعود کردند.

بدین ترتیب تیم‌های ایتالیا و هلند در پایان بازی‌های شب گذشته صعود خود به جام جهانی برزیل را قطعی کردند.

در سایر دیدارها با تفکیک گروه‌های 9 گانه نتایج زیر به دست آمد:

 

گروه اول

مقدونیه 1 اسکاتلند 2

ولز 0  صربستان 3

 

گروه دوم

ارمنستان 0  دانمارک 1

مالت 1   بلغارستان 2

ایتالیا 2  جمهوری چک 1

 

گروه سوم

قزاقستان 0   سوئد 1

اتریش 1  ایرلند 0

جزایر فارو 0  آلمان 3

 

گروه چهارم

رومانی 0  ترکیه 2

آندورا 0  هلند 2

مجارستان 5  استونی 1

 

گروه پنجم

نروژ 0  سوئیس 2

قبرس 0  اسلوونی 2

ایسلند 2  آلبانی 1

 

گروه ششم

لوگزامبورگ 3  ایرلند شمالی 2

روسیه 3   رژیم صهیونیستی 1

 

گروه هفتم

لیتوانی 2  لیختن اشتاین 0

اسلواکی 1  بوسنی و هرزگوین 2

یونان 1  لتونی 0

 

گروه هشتم

سن‌مارینو 1  لهستان 5

اوکراین 0   انگلیس 0

 

گروه نهم

گرجستان 0  فنلاند 1

بلاروس 2  فرانسه 4

در مقدماتی جام جهانی در قاره اروپا تیم‌ها در 9 گروه با هم رقابت می‌کنند که تیم‌های نخست هر گروه به طور مستقیم راهی جام جهانی برزیل می‌شوند و از هشت تیم برتر دوم که به صورت دو به دو و با قرعه‌کشی با هم روبه‌رو می‌شوند چهار تیم دیگر نیز جواز صعود به جام جهانی را خواهند گرفت.

 

همچنین در مقدماتی جام جهانی در قاره آفریقا نیز تیم ملی فوتبال مصر با نتیجه 4 بر 2 گینه را شکست داد.

همچنین در چند بازی دوستانه فوتبال نیز نیجریه 4 بر یک بورکینافاسو را شکست داد و تیم‌های اسپانیا و شیلی به تساوی 2 بر 2 رسیدند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/6/20 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون