سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
جوانانمان را با موسیقی و جاذبه های جنسیتی فریب ندهیم.
 
به گزارش علمدار بصیر: میتینگ های انتخاباتی نامزدهای انتخابات چه ریاست جمهوری و چه شورای شهر نشان دهنده خیلی از چیزهاست. نوع نگاه نامزد و هوادارانش، شعارهای کاندیدها، تفکرات مذهبی و سیاسی و ریخت و پاش و اسراف های احتمالی و بسیاری از موارد کوچک و بزرگ دیگر همگی از حاشیه های یک همایش انتخاباتی است.

دیروز عصر وقتی در میان دختران و پسران حاضر در ورزشگاه شهید دستغیب شیراز به چهره های حاضرین و تیپ و نوع رفتارشان نگاه می کردم خیلی چیزها به ذهنم آمد.

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39912/74/resized/resized_4505_925.jpg

 

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39912/74/resized/resized_4509_146.jpg

حسن روحانی چهارمین نامزدی بود که برای تبلیغات در شیراز حاضر شد.

روحانی که قرار بود 6 بعد از ظهر به جلسه بیاید با 2 ساعت تاخیر در بین هوادارانش حاضر شد.

قبل از آمدن این روحانی، فضایی روحانی بر جلسه حاکم بود. آهنگ چهار و هشت، جیغ و کف و سوت و دو طرفی که نشسته بودم هم رقص و پایکوبی دختران و آن پائین پسران!

بولوتوث های آنان که اهلش بودند روشن بود و بازار Send و  Receive هم داغ داغ. افسوس می خورم که چرا باید برای انتخابات که مهمترین روز و سرنوشت سازترین فرایند در یک کشور است احساسات باید تا این حد پر رنگ باشد.

به خانمی که کاور پوشیده و برای کنترل جمعیت از بس داد زده صدایش گرفته گفتم خانم مگه عروسیه؟ و او حق به جانب جواب می دهد: میتینگی که دختر و پسر در آن نرقصند، میتینگ نیست!

کار از دست مسئولین جلسه در رفت و مجری که تا قبل از آمدن روحانی و به خاطر خستگی و کلافه شدن حاضرین در سالن به خاطر گرما هر چه تلاش می کرد جمعیت را برای تکرار شعار تهییج کند، نتوانست برخی شعارها که از گوشه و کنار شنیده می شود را کنترل کند.

 

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39912/74/resized/resized_4512_602.jpg

 

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39911/73/resized/resized_4487_470.jpg

 

 مسئولین انتظامات سالن علیرغم همه تلاش ها نمی توانند و دختر و پسر را از هم جدا کنند و ... این یعنی آزادی. خانم های محجبه ای که روی جایگاه صورتشان برافروخته شده و معلوم بود حرص می خورند اما چه کنند؟! مگر می شود احساسات را با نوا و موسیقی تحریک کرد و آنوقت اتفاقی نیافتد؟
بعضی شعارها همان حرف هایی است که سال 88 از زبان آشوبگران تهران شنیده شد و تلوزیون بارها شنیده ام.

نامزد اصلاح طلبان وقتی پشت تریبون رفت پس از احوال پرسی از دختران به پسران هم ابراز لطف کرد و گفت تا الان شیراز را اینقدر پر شور ندیده ام.

روحانی در ادامه گفت خب اینجا شهر کورش است.

از بیکاری می گوید و این که چرا شیرازی که قطب صنعت مخابرات بوده امروز بیکار دارد؟ البته روحانی به این اشاره نکرد که در دوران حکومت همان سید محمد خاتمی که از او به بزرگی یاد می کند کارخانه های مختلف این استان از آزمایش مرودشت تا دنا همگی در فرایند خصوصی سازی به حال و روز امروز افتاده اند.

 

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39912/74/resized/resized_4507_158.jpg

 

http://shiraze.ir/files/fa/news_albums/39911/73/resized/resized_4493_834.jpg

 

جالب این جاست که آقای روحانی می گوید من نمی خواهم در دولتم مردم را به زور به بهشت ببرم و در دولت تدبیر و امید دختر و پسر آزادند.

دوست داشتم صدایم را می شنید مردی که شاید بتواند سکان این دولت را دست بگیرد و به او بگویم: بهشت رفتنمان پیش کش، از این لول خوردن دختر و پسر در هم بوی جهنم می آید. شعار دولت تدبیر دادن یعنی به فکر و شعور هم توجه کنیم نه فقط شعار بدهیم .
به هر صورت این همایش هم پر بود از احساسات جوانانی که شاید اگر تدبیر درست مسئولین فعلی و آینده باشد می توانند در فضایی سالم به ابراز آن ها بپردازند. تا در عرصه ای که باید عقلانیت و منطق و تفکر حاکم باشد جوانانمان را با موسیقی و جاذبه های جنسیتی سرگرم نکنیم و آنان را فریب ندهیم.

منبع:شیرازه





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
این هم زنگ تفریح انتخابات!

 

به گزارش علمدار بصیر: کیهان در ویژه های خود نوشت:

عارف با دلخوری کنار رفت تا مسئولیت شکست گردن او نیفتد

ائتلاف پشت پرده خاتمی و شماری از اطرافیان وی با هاشمی‌رفسنجانی و کارگزاران به مذاق طیف‌گسترده‌ای از اصلاح‌طلبان خوش نیامده است.محمدرضا عارف نامزد این طیف از اصلاح‌طلبان بود که در پی فشارهای گسترده و با وجود آن که روز دوشنبه قسم خورده بود تا آخر در رقابت انتخاباتی می‌ماند، مجبور شد بعدازظهر همان روز با وجود دلخوری اعلام انصراف کند. او اما حاضر به حمایت از حسن روحانی نشد؛ اتفاقی که با اعلام انحلال رسمی ستاد وی و عدم انتقال این ستاد به روحانی به شکل پررنگ‌تری به چشم آمد.

روز گذشته جعفر توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد «با توجه به اعلام انصراف آقای دکتر عارف از نامزدی انتخابات، بدین وسیله پایان کار ستادهای تبلیغاتی ایشان اعلام می‌گردد». سیدحسن رسولی سخنگوی این ستاد نیز در گفت‌وگو با «تسنیم» اعلام کرد عارف به نفع کسی کنار نرفته و پس از انصراف، ستادهایش منحل شده است.

رسولی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه «آقای عارف هم تصمیمی بر این کار ندارند که ستادها را به آقای روحانی اختصاص دهند؟»، تصریح کرد: آقای دکتر عارف برنامه‌ای برای این کار ندارد.روز گذشته احمد مسجدجامعی، در مصاحبه با مهر خبر داد که شورایی شامل وی، محمدعلی نجفی، جلایی‌پور، محسن رهامی، بیژن نامدار زنگنه، عباس آخوندی، مرتضی مبلغ و هادی خانیکی درباره معرفی روحانی و کنار گذاشتن عارف تصمیم گرفته‌اند.

محسن رهامی از اعضای همین جمع که رئیس ستاد هماهنگی جبهه اصلاحات در انتخابات شوراهاست، در مصاحبه با ایسنا تصریح کرد: اصلاح‌طلبان در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد ندارند.وی با اشاره به کاندیداهای پیشنهادی اولیه اصلاح‌طلبان در صورت نبود آقای هاشمی و خاتمی، گفت: قرار بر این بود که اگر به اجماع نرسیدیم، از آقایان جهانگیری، مهرعلیزاده، شریعتمداری و عارف حمایت شود که از این مجموعه در ابتدا فقط دو نفر ماندند که با رد صلاحیت آقای شریعتمداری فقط یک نفر از کاندیداهای اصلاح‌طلبان در صحنه باقی ماند. وی با بیان این که سابقه محمدرضا عارف را همه می‌دانند، تصریح کرد: اگر دولت اصلاحات در حوزه‌های مختلف موفقیت داشته است، بخش عمده‌ای از آن مربوط به دکتر عارف بوده است.

وی با بیان اینکه ما یک کاندیدای اصلاح‌طلب بیشتر نداشتیم، موضوع فشار روانی بر حامیان عارف را لو داده و افزود: اگر فضا به شکلی شد که ما به مرحله دوم نرسیدیم، مسئولیت آن بر گردن دکتر عارف گذاشته نخواهد شد همان‌طور که در سال 84 مطرح شد که اگر یکی از کاندیداها کنار می‌رفت برنده انتخابات می‌شدیم.

وی همچنین درباره عدم اشاره عارف در متن بیانیه خود به کناره‌گیری به نفع حسن روحانی، گفت: قرار بود که قبل از سخنرانی آقای عارف با او در این زمینه صحبت کنیم تا یک چیز مشخصی اعلام شود، اما موفق به این موضوع نشدیم.اکبر ترکان قائم‌مقام ستاد روحانی نیز در نشستی خبری با لو دادن این موضوع که روحانی پیشاپیش انتخاب شده بود، به «برخی بی‌احتیاطی‌ها که در روز اول موجب دلخوری شد» اشاره کرد و گفت: یکی از دوستان ستاد ما گفته بود قرار است آقای عارف به نفع آقای روحانی کنار رود که این حرف بدون هیچ مقدمه افکارسنجی و انجام بررسی‌های لازم بود که موجب دلخوری شد در حالی که اطرافیان آقای عارف از رفقای ما هستند و ما از همکارمان خواستیم اگر این حرف را زده است اصلاح کند.

در این میان عباس عبدی در مصاحبه با «فرارو» گفت: «اینکه گمان شود با کناره‌گیری آقای عارف آرای ایشان 100 درصد به سبد آقای روحانی واریز خواهد شد، درست نیست.»وی با بیان اینکه بدترین حالت ممکن در سال 84 برای اصلاح طلبان روی داد خاطرنشان کرد: «در سال 84 وقتی آقای معین در دور اول رای نیاورد همه آرای وی در دور دوم در سبد آقای هاشمی واریز نشد و شاید 20 درصد آرای وی نیز به سمت آقای هاشمی نرفت؛ در حالی که همه عنوان کردند به آقای هاشمی رای می‌دهند.»

در همین حال سایت اینترنتی خودنویس (وابسته به کاریکاتوریست سابق نشریات اصلاح‌طلب) در تحلیلی خاطرنشان کرد: حسن روحانی اصلاح‌طلب و سابقه نیز در جناح چپ ندارد. اصلاح‌طلبان در وضعیت سختی هستند. از سویی گروه‌هایی نظیر سازمان مجاهدین انقلاب و حزب مشارکت از برخورد مثبت با انتخابات کنار کشیدند و گزینه عدم شرکت را تبلیغ می‌نمایند. در مجمع روحانیون مبارز دو گرایش عدم شرکت و حمایت از روحانی طرفدارانی دارد. اما کارگزاران، حزب مردم‌سالاری، حزب همبستگی و خانه کارگر از روحانی حمایت می‌نمایند.

ماجرای سوریه موضع ایران را در برابر آمریکا قدرتمندتر کرد

پیش‌بینی می‌شد جنگ در سوریه مقدمه شکست راهبردی برای ایران باشد اما این روند برعکس شد و حوادث سوریه به نفع ایران پیش رفت.این تحلیل را ولی نصر مشاور سابق وزارت خارجه آمریکا ضمن تحلیلی که از سوی شبکه خبری بلومبرگ و پایگاه اطلاع‌رسانی اوماها منتشر شد، مورد تأکید قرار داد.

 او می‌نویسد: ایران در سناریوی نوشته شده برای سوریه با شکست راهبردی مواجه می‌شد و به خاطر سقوط بشار اسد، با ضعف مواجه می‌گردید. ایران همچنین در برابر فشارهای بین‌المللی علیه برنامه هسته‌ای‌اش آسیب‌پذیرتر می‌شد و در حالی که نفوذ منطقه‌ای کاهش می‌یافت، نفوذ و قدرت رقبایش یعنی متحدان آمریکا و قطر، عربستان سعودی و ترکیه بیشتر می‌شد. اما اکنون این روند برعکس شده و حوادث سوریه به نفع ایران پیش می‌رود.

وی می‌افزاید: نیروهای سوریه در جنگ‌های زمینی پیروز شده‌اند و جنگ باعث شده ایران برنامه هسته‌ای خود را با آرامش و دست بازتری دنبال کند و دستاوردهای ایران، متحدان آمریکا و حامیان مخالفان سوریه را تحت فشار قرار داده است. از این گذشته ایران توانسته روابط خود را با روسیه تقویت کند.

نصر می‌نویسد: ارتش سوریه که با حمایت نیروهای رزمنده حزب‌الله و تسلیحات ایران و روسیه تقویت شده بود، هفته گذشته توانست خطوط جبهه مخالفان را در شهر مرکزی «قصیر» درهم بشکند و این هفته کل شهر را به تصرف خود درآورد.سوریه اکنون درگیر جنگی است که نتیجه آن بر نظم منطقه تأثیر فراوانی خواهد داشت.

مشاور پیشین وزارت خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: مهارت حزب‌الله در سوریه برای عربستان سعودی خسارتی جدی بوده است، زیرا از دشمنان حزب‌الله در داخل لبنان حمایت می‌کند. دستاوردهای ارتش سوریه نیز برای عربستان سعودی، قطر و ترکیه ناراحت‌کننده است که همه آنها با ارسال پول و تجهیزات از مخالفان حمایت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: دولت «باراک اوباما»، رئیس جمهوری آمریکا، از مداخله نظامی در امور سوریه اجتناب کرده است؛ زیرا می‌تواند به جنگی همه جانبه منجر شود که به منزله تکرار فاجعه پرهزینه عراق است.تحلیلگر شبکه بلومبرگ معتقد است: اگر روزی این امید وجود داشت که جنگ داخلی سوریه، ایران را به انزوا بکشاند، این گمانه اکنون رو به افول نهاده است.

آتلانتیکو: غرب با غرور و اجماع ملی ایرانیان درگیر شده است

نشریه فرانسوی آتلانتیکو در گزارشی نوشت: تحریم‌ها نه تنها بر ایران اثر نکرده بلکه باعث مقاومت بیشتر این کشور شده است. ایرانی‌ها بر سر برنامه هسته‌ای غرور و اجماع ملی دارند.آتلانتیکو از قول تییری کویل استاد اقتصاد دانشگاه پاریس نوشت: تحریم‌های اعمال شده غرب علیه ایران تأثیرگذار نبوده و از این نظر، غربی‌ها سخت اشتباه کردند، زیرا مجازات‌ها حتی به بیشتر شدن عزم ایران در ادامه این مسیر انجامیده و سبب تقویت مواضع تندروهای این کشور شده است.

وی اضافه می‌کند: برنامه هسته‌ای در ایران موضوع اجماعی است که از حس ملی‌گرایی ایرانیان ناشی می‌شود و حتی اگر کشور در فشار قرار دارد، اما مردم از سیاست هسته‌ای حمایت می‌کنند.

این هم زنگ تفریح انتخابات!

شماری از گروهک‌های ضدانقلاب با صدور بیانیه‌ای دسته‌جمعی خواستار تحریم انتخابات شدند.در حالی که طیفی از سازمان مجاهدین (انقلاب) و طیفی از اعضای حزب مشارکت به همراه گروهک شورای هماهنگی سبز خواستار تحریم انتخابات شده بودند، به تازگی طیفی شامل احزاب تروریستی کومله و دموکرات، فدائیان خلق، جمهوری‌خواهان لائیک و شورای سوسیالیست‌های چپ نیز بر ضرورت تحریم انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کردند و به طیف سلطنت‌طلبان حامی تحریم پیوستند.

 در بیانیه مشترک صادره از سوی این طیف آمده است: «انتخابات در شرایطی برگزار می‌شود که بازداشت‌شدگان اعتراض علیه تقلب در سال 88 هنوز در زندان هستند. سرنوشت این انتخابات نیز پیش از آن که برگزار شود معلوم شده است. انتخابات در جمهوری اسلامی هیچ‌گاه آزاد نبوده است. اما تا انتخابات خرداد 1388 حداقل رقابت بین جناح‌های مختلف رژیم تحمل و کم و بیش آراء مردم شمرده می‌شد.

در انتخابات سال 88 عملا شمردن آراء نیز کنار گذاشته شد. در انتخابات امسال حکومت نیازی به تشریفات انتخابات هم نمی‌بیند، و با رد صلاحیت بخش عمده کاندیداها و کسانی چون هاشمی رفسنجانی و رحیم مشایی، سرنوشت انتخابات دوره یازدهم ریاست‌جمهوری را رقم زده است.»

رضا ربع‌پهلوی نیز در مصاحبه با رادیو فردا از تحریم انتخابات حمایت کرد و گفت: رای دادن در این انتخابات بی‌نتیجه است و رژیم از آرای ریخته شده به صندوق‌ها برای اثبات ادعاهای خود استفاده می‌کند. به نظر من در چنین شرایطی دادن رای تنها به مفهوم دور انداختن رای بوده و من خود از روز اول مخلص هر نوع شرکت نکردن به مفهوم تحریم انتخابات بوده‌ام چرا که وقتی آدم نمی‌تواند در این نظام آزادانه انتخاب خودش را انجام داده و یا کاندیدای خودش را معرفی کند رای دادن معنا ندارد.

رضا پهلوی در ادامه همچنین ضمن غیرآزادانه خواندن انتخابات در ایران در این خصوص نیز گفت: شرایط انتخابات در این نظام حتی به هیچ عنوان به حداقل شرایط نزدیک نمی‌باشد.یادآور می‌شود با وجود اسامی گوناگون و پرتعداد گروهک‌های ورشکسته‌ای که دم از تحریم انتخابات می‌زنند، در عالم واقع مجموع این گروه‌ها حائز کمترین وزن اجتماعی نیستند و از این جهت نوعاً به عنوان زنگ تفریح هر انتخابات محسوب می‌شوند.

خوش ‌به حال جمهوری اسلامی با این اپوزیسیون!

«کاری به خوب یا بد بودن کروبی و موسوی ندارم ولی واقعاً برای سبزها متأسفم که این چنین رهبرانشون رو به ثمن بخث [بخس] فروختن و هیچگونه اخلاق و اصولی ندارند.»سایت صهیونیستی بالاترین ضمن انتشار این مصاحبه نوشت: سبزها زمانی شعار می‌دادند موسوی دستگیر بشه ایران قیامت میشه. الان 3 ساله این دو تا بدبخت رو در حصر نگه داشتن هیچ کاری هم نکردن.

بالاترین اضافه کرد: این دو نفر هر چه بودند از روی حرف خود کوتاه نیومدن و به حصر اجباری رفتند و حاضر نشدن ننگ شرکت در انتصابات رو بپذیرن. حداقل من طرفدار پادشاهی برای 4 سال پایمردی این دو نفر از آنها تشکر می‌کنم. اینجاست که فرق انسان تا انسان مشخص میشه. یکی میشه ممد خاتمی که مخفیانه میره رأی میده و هاشمی رفسنجانی که تنور گرم میکنه یکی هم میشه موسوی و کروبی که حاضر نمیشن دیگه هیچ گونه سازشی با رژیم کنند.

پایگاه اینترنتی خودنویس نیز در تحلیل مشابهی نوشت: اپوزیسیون هیچ گاه به خود اعتماد نداشته است. خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا می‌رود دیوار کج. بخشی از اپوزیسیون این روزها پس از عدم صلاحیت هاشمی رفسنجانی اینک به امام‌زاده‌ای به نام شیخ حسن روحانی دل بسته‌اند تا شاید از او معجزه‌ای برآید! برای این دسته از نیروهای سیاسی، دیگر دوان دوان دویدن به دنبال این و یا آن شخصیت وابسته به نظام به یک پرنسیب و عادت تبدیل شده است. انگار آنها در طول حیات سیاسی خود هیچ برنامه و آلترناتیوی نداشته‌اند و اساساً علت وجودی آنها به ناف نیروهای مذهبی و روحانیت بند است!

نویسنده می‌افزاید: از خاتمی به موسوی رسیدند و با یک عقب‌گرد به هاشمی دست یافتند و اینک حسن روحانی به قهرمان آنها تبدیل گشته است. رژیم اسلامی در طول عمر خود همه نقاط ضعف و قوت اپوزیسیون را به خوبی شناخته است و توانسته است تا همه اعمال و اهداف مخالفان را رصد کند.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس ستاد انتخاباتی حجت الاسلام حسن روحانی گفت: اگر کاندیدای مورد نظر ما در انتخابات رای نیاورد همه باید با نگاه ارزشمندانه به نتیجه انتخابات و پذیرش آن به فکر ساختن ایران باشیم.

 

به گزارش علمدار بصیر: حجت الاسلام حجت هاشمی عصر سه شنبه با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که در صورت عدم برنده شدن روحانی در انتخابات واکنش ستادهای وی در کشور چگونه خواهد بود، گفت: من به عنوان رئیس ستاد انتخابات دکتر روحانی در استان مرکزی اعلام می کنم اگر کاندیدای مورد نظر ما در انتخابات رای نیاورد همه باید با نگاه ارزشمندانه به نتیجه انتخابات و پذیرش آن به فکر ساختن ایران باشند.
وی افزود: اگر چه ما و تمامی هواداران دکتر روحانی با توجه به نوع گفتمان، و اعتدال رفتاری ایشان در کنار وی قرار گرفته و این کاندید را یکی از سرمایه های ارزشمند نظام می دانیم.
روحانی مدیر توانمند بحران است
حجت الاسلام حجت هاشمی با تاکید بر اینکه دکتر روحانی مدیر توانمند بحران است و رای بخش عمده اصولگرایان هم به حسن روحانی است اظهارداشت: حسن روحانی فردی برخوردار از صلاحیت علمی، عملی و سیاسی است و در صورت انتخاب به عنوان رئیس دولت یازدهم می توان مسئله هسته ای و دیگر مشکلات فراروی کشور را به سرانجام خوبی برساند.
وی با اظهار امیدواری از تحقق دولت تدبیر و امید گفت: شخصیت اعتدال پذیر روحانی موجب جلب نظر اصلاح طلبان و شواری مشاوران خاتمی بعد از برگزاری جلسات متعدد و اعلام اعتلاف این حزب در این دوره از انتخابات شد.
رئیس ستاد انتخابات روحانی ادامه داد: نوع تعامل، میزان نفوذپذیری در ساخت نظام سیاسی و گفتمان روحانی لازمه برون رفت کور از شرایط خاص سیاسی، اقتصادی و بین المللی بر ایران حاکم است.
حجت الاسلام هاشمی گفت:  خصایص و ویژگی های شخصیتی روحانی در کنار علم و وتجربه ایشان جامعیتی را در چهره این کاندید یازدهمین دوره ریاست جمهوری به نمایش گذاشته که نه تنها اصلاح طلبن که بخش عمده اصولگرایان نیز در سراسر کشور به وی اقبال دارند.
وی با بیان این که بهره گیری از نیروهای کارامد اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل در اداره امور کشور در دستور کار دولت روحانی قرار دارد افزود:  با توجه به تفکر و اندیشه روحانی رای بخش عمده ای از اصولگرایان نیز "دکتر روحانی" است.
تحول کشور در گرو مشارکت گسترده آنهاست
رئیس ستاد انتخابات رکت " حسن روحانی" در ادامه در پاسخ به این سوال که چاره اندیشی شما برای جلب مشارکت عده ای از اصولگرایان و اصلاح طلبان رای ندادن را در پیش گرفته اند گفت: در فضای کنونی کشور کمتر کسی با این تفکر زندگی می کند و عمده مردم تصمیم به شرکت در انتخابات دارند.
حجت الاسلام هاشمی افزود: مردم باید با تمام سلایق در انتخابات شرکت کرده و با حضوری گسترده در انتخابات بستر تحول کشور از شرایطی که در آن قرار دارد فراهم کنند.
وی با اشاره به شخصیت روحانی در راستای جامه عمل پوشاندن به مطالبات، احساسات و خواسته های مردم بیان داشت: این ویژگی ها در کنار منشی که روحانی  اعلام کرده و سابقه ای که از خود برجای گذاشته مطمئنا موجب جلب مشارکت مردم حتی کسانی که قصد رای دادن ندارند خواهد شد.
رئیس ستادانتخابات حسن روحانی در ادامه از اصلاح طلبی به عنوان یک مکتب در ایران یاد کرد و گفت: جوشش مردمی در کنار فعال شدن جریان اصلاح طلبی و اقبال عمومی مردم از آن بیانگر جایگاه ویژه این سبک در کشور است.
حجت الاسلام هاشمی افزود: اگر گزینه اصلاح طلبان به قوه مجریه راه یابد طبیعتا راه جدیدی برای این تفکر در کشور بیش از پیش باز می شود.
منبع:صراط





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
مدعیان اصلاحات می‌دانند که علی‌رغم تبلیغات سیاه و دروغ‌پردازی‌ها و توهم‌پراکنی‌های گسترده علیه وضعیت کنونی، از رأی «قابل رقابت» با اصولگرایان برخوردار نیستند.

به گزارش علمدار بصیر: حسین شریعتمداری در یادداشت امروز کیهان نوشت: روز دوشنبه 20/3/92- دو روز پیش- در یادداشتی با عنوان «مهندسی نامرئی» از یک «پروژه دو سویه» خبر داده و آورده بودیم یک سوی این پروژه، یکپارچگی آراء جبهه مدعیان اصلاحات و سوی دیگر آن ادامه پراکندگی در آراء اصولگرایان است. در همان یادداشت اشاره کرده بودیم که پروژه یاد شده کلید خورده و در اولین گام قرار است آقای عارف از کاندیداتوری کنار برود. در پی انتشار یادداشت مزبور برخی از دوستان اصولگرا در تماس با نگارنده، با استناد به اظهارات قاطع آقای عارف که کناره‌گیری خود را ناممکن دانسته و حتی در این باره سوگند یاد کرده بود، نسبت به درستی پروژه یاد شده ابراز تردید می‌کردند و پاسخ آن بود که این پروژه و مهندسی نامرئی آن جدی است و آقای عارف چاره‌ای جز انصراف ندارد و اساساً تصمیم در این باره برعهده آقای عارف نیست که بخواهد بماند یا انصراف بدهد!... و سرانجام آقای عارف همانگونه که پیش‌بینی شده بود انصراف داد- بخوانید کنار گذارده شد- اما، چرا؟! پاسخ این سؤال پیچیده و دشوار نیست و می‌تواند تحلیل و تابلوی روشنی از میدان پیش‌روی رقابت‌های انتخاباتی و «باید»ها و «نباید»های آن ارائه بدهد. بخوانید؛
1- مدعیان اصلاحات می‌دانند که علی‌رغم تبلیغات سیاه و دروغ‌پردازی‌ها و توهم‌پراکنی‌های گسترده علیه وضعیت کنونی، از رأی «قابل رقابت» با اصولگرایان برخوردار نیستند و عکس مار کشیدن‌های پی‌درپی آنها با این مقصود که خود را «فرشته نجات»! معرفی کنند نیز در جلب آراء مردم تأثیر چندانی ندارد، چرا که ادعاهای آنان با سوابق و کارنامه آنها همخوانی ندارد. بنابراین طبیعی است که از هم اکنون خود را بازنده انتخابات 24 خرداد تلقی کنند.
2- حالا باید به این پرسش پاسخ داد که مدعیان اصلاحات برای خروج از بن‌بست مورد اشاره چه راهی پیش‌روی دارند؟ مگر نه اینکه اصلی‌ترین مانع و سد پیش روی آنها، رأی متراکم و چند برابری اصولگرایان است؟ بنابراین تنها راه باقی مانده آن است که در گام اول آراء پراکنده خود را در یک سبد جمع کنند. وادار کردن آقای عارف به کناره‌گیری که علی‌رغم اصرار ایشان به ماندن صورت پذیرفت، همین گام اول بود. و گام دوم آن که آراء اصولگرایان را پراکنده ساخته و برای خود «قابل‌رقابت» کنند، اما آراء انبوه اصولگرایان را چگونه می‌توان در حد و اندازه‌ای کاهش داد که برای مدعیان اصلاحات قابل رقابت باشد؟! آیا می‌توانند مانع رأی دادن مردم به اصولگرایان شوند؟ بدیهی است که این راه بسته است و رویکرد مردم به اصولگرایان بارها به اثبات رسیده است، پس چگونه باید «سد» پیش‌روی را «کوتاه» و قابل عبور کرد؟ چاره کار و شرایط مورد نیاز برای عبور از این سد را - با عرض پوزش- نامزدهای اصولگرا برای مدعیان اصلاحات فراهم آورده و سخاوتمندانه!- بخوانید با بی‌توجهی غیرقابل توجیه- در اختیار آنها قرار داده‌اند و آن، تعدد و حضور چند نامزد اصولگرا در صحنه است.
تعدد نامزدهای اصولگرا باعث می‌شود که آراء متراکم و چند‌برابری اصولگرایان به جای آن که در یک بستر واحد ریخته و رودخانه‌ای غیرقابل عبور پیش روی مدعیان اصلاحات ایجاد کند، در چند بستر جداگانه جاری شده و به «چند نهر» قابل عبور تبدیل می‌شود. در این حالت آراء اصولگرایان اگرچه در مجموع «انبوه» است ولی از آنجا که به چند شاخه تبدیل شده است، می‌تواند برای مدعیان اصلاحات- حداقل در حد و اندازه پریدن به دور دوم- قابل رقابت باشد. آیا غیر از این است؟!
3- اکنون باید از نامزدهای محترم اصولگرا با حفظ احترام کامل آنها، پرسید، اگر حضور و ادامه گفتمان اصولگرایی که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است را به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح می‌دهید- که باید بدهید وگرنه اصولگرا نیستید- چرا و با کدام توجیه منطقی، شرعی و انقلابی صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به تک‌کاندیدا تغییر نمی‌دهید؟ آیا حضور پررأی یک نامزد اصولگرا، بر پراکندگی آراء اصولگرایان ترجیح ندارد؟!
این نکته نیز گفتنی است که مدعیان اصلاحات اگرچه ادعا می‌کنند برای پیروزی در انتخابات آمده‌اند ولی با توجه به سوابق خود و مخصوصاً سوابق سوء و بعضاً ننگین برخی از مدافعان خود، کمترین امیدی به پیروزی ندارند. آنها، پیروزی خود را در آراء کمتر نامزد پیروز اصولگرا تعریف کرده‌اند تا در نهایت فاصله خود را با اصولگرایان،‌ اندک! قلمداد کنند ولی از آنجا که برخی از افراد آلوده به وطن‌فروشی و خیانت را آشکارا به عنوان حامیان خود معرفی کرده‌اند، همین اندازه -یعنی فاصله کم با نامزد پیروز اصولگرا- هم برای آنها زیاد تلقی می‌شود و البته، زیادشان نیز هست.
کوتاه سخن، انتظار آن است- و انتظاری عاقلانه نیز هست- که نامزدهای اصولگرا هر چه زودتر و بدون فوت وقت و از دست‌دادن فرصت، دور هم بنشینند و یکی را از میان خود به عنوان نامزد همه اصولگرایان برگزینند و در نهایت پس از پیروزی- که در این صورت قطعی و بدون کمترین تردید در همان دور اول خواهد بود- دولتی با حضور مؤثر سایر نامزدهای اصولگرا تشکیل بدهند. و مطمئن باشند این اقدام خداپسندانه آنها مانند اقدام در خور تقدیر و انقلابی دکتر حداد عادل، فردای قیامت که روز «شمارین» است در کارنامه اعمال آنان به شمار خواهد آمد و در خاطر ملت خداجوی و پاکباخته این مرز و بوم نیز به صورت نقطه‌ای درخشان باقی می‌ماند...
بسم‌الله! روز آزمون است.
حسین شریعتمداری





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir

 

دیروز مشهد الرضا علیه‌السلام که زادگاه مرد جانباز و نماد مقاومت ایران اسلامی است، برای دکتر سعید جلیلی به خروش آمد.

به گزارش  خاورستان:خروش مشهد برای فرزند خود را نه تنها در ورزشگاه شهید بهشتی مشهد که می‌شد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد این شهر فهمید، آنجا که طیف‌های مختلف مردم به استقبال سعید جلیلی آمده بودند.

وقتی طی مسیر تقریبا نیم ساعته فرودگاه تا ورزشگاه به دلیل انبوه استقبال کنندگان در خیابان‌های اطراف محل اجتماع حامیان گفتمان انقلاب اسلامی حدود دو ساعت طول می‌کشد، حکایت از آن داشت که مشهدی‌ها برای حمایت از همشهری مقاوم خود سنگ‌تمام گذاشته‌اند.

مردم انقلابی دیار امام رئوف علیه السلام آمده بودند اما با جان و دل نه با تمهیدات ایاب ذهاب ستادهای تبلیغاتی که در ستاد جلیلی چنین قابلیت‌هایی اصلا وجود ندارد بر خلاف برخی دیگر از کاندیداها.

در حلقه هزاران حامی دکتر سعید جلیلی در مشهد اقشار مختلف مردم نظیر دانشجویان، طلاب، استادان، جوانان و دختران و مشاهده می‌شدند که با فریاد «نه سازش نه تسلیم؛ یار جلیلی هستیم»، «شهید زنده، ما برگ برنده ما»، «خامنه ای زنده باد؛ جلیلی پاینده باد»، «زنده باد جلیلی»، «دوستت داریم جلیلی»، «مرگ بر آمریکا» و «دیالمه زنده است؛ جلیلی پاینده است» نسبت به مرد مقاومت ابراز احساسات می‌کردند.

 بنابراین گزارش، امروز تمامی از خیابان‌های منتهی به ورزشگاه شهید بهشتی مشهد مزین به تصاویر امام خمینی، رهبر معظم انقلاب اسلامی و دکتر جلیلی بود و در ساعات تجمع حامیان دکتر جلیلی بار ترافیکی این خیابان ها به لحاظ کثرت جمعیت بسیار سنگین شده بود، به گونه ای که تمامی درب های ورزشگاه شهید بهشتی مشهد بر روی علاقه‌مندان و حامیان دکتر جلیلی بسته شد.

میل و اشتیاق مردم مشهد مقدس به دکتر جلیلی در سالن شهید بهشتی موج می زد و هزاران نفر از مردم مشتاق حضور دکتر جلیلی در ورزشگاه شهید بهشتی بودند. سیل جمعیت به مقداری زیاد بود که به گفته مسؤولان ورزشگاه این مجموعه ورزشی تا به امروز چنین جمعیتی را به خود ندیده بود.

بنابر گفته مجری برنامه جمعیتی بالغ بر چهار هزار نفر از حامیان دکتر جلیلی سخنان دکتر جلیلی را پشت درب های بسته شنیدند، این درحالی است که در روزهای گذشته دیگر نامزدهای ریاست جمهوری برای پرکردن صندلی های این ورزشگاه از شهرستان ها و روستاهای اطراف مشهد با اتوبوس مردم را به این ورزشگاه آورده بودند.



تمام موفقیت‌هایی که داشته‌ایم در 34 سال اخیر مرهون پیروی از ولایت بوده است

دکتر سعید جلیلی در این مراسم در سخنان خود تصریح کرد: در شعارها و پیام‌های شما مشهود است، که اگر با این شور و شوق به عنوان حامیان بنده در این ورزشگاه جمع شده‌اید و اگر چنین محبتی را ابراز می‌کنید، فقط و فقط به خاطر این است که فکر می‌کنید مردی در مسیر ولایت و درجهت خدمت برای شما آمده است، اما در حقیقت پیشرفت ملت ما و تمام موفقیت هایی که داشته‌ایم در 34 سال اخیر مرهون پیروی از ولایت بوده است.
وی با بیان اینکه امروز دو خط مهم در مقابل هم صف آرایی کرده‌اند، گفت: نخست خط ایمان و امید ـ که بر مبنای آموزه های دینی و قرآنی و اسلام ناب و امام عظیم الشأن ما در 50 سال پیش در این کشور بلند کرد ـ و دیگری خط تخریب، تحریم و تهدید.

به گفته جلیلی امروز با گذشت 50 سال از خرداد 42 ملت ما آنچه را که باور داشته به خوبی تجربه کرده است؛ بسیاری از مسائلی که باور داشتیم در زندگی خود تجربه کرده‌ایم.

وی با بیان این که ما تجربه کرده‌ایم که اگر خدا را باور کنیم وعده پیروزی خدا حتمی است، تصریح کرد: ما تجربه کردیم که اگر ایمان و عمل صالح را به زندگی خود بیاوریم زندگی گوارا و دلنشین حاصل می‌شود و تجربه کرده‌ایم که اگر دعوت خدا و پیامبر را را برگزیده‌ایم به حیات جدیدی رسیده‌ایم.

کاندیدای جبهه مقاومت در انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه این حیات ملت ما است که در پرتو لبیک به خدا و پیامبر محقق شده است، افزود: ملت بزرگ ما حماسه‌های بزرگی در 34 سال گذشته خلق کرده است که در مبنای دو اصل مهم بوده است؛ نسخت خداباوری و مردم باوری و دیگر اعتقاد به خدا و اعتماد به مردم.

وی اظهار داشت: اگر ما امروز با صلابت و قدرت می توانیم در برابر قدرت‌های بزرگ دنیا بایستیم و از حقوق خود دفاع کنیم، این صلابت مرهون باور به دین خدا و اعتماد مردم است.

امروز باید حماسه‌های جدید خلق کنیم

جلیلی با بیان اینکه اگر ما حماسه 8 سال دفاع مقدس را خلق کرده‌ایم  به جهت آن بود که جوانان شما این فرصت را پیدا کردند تا ایمان دینی خود را در عرصه جهاد به نمایش بگذارند، افزود: امروز ما باید حماسه های جدید خلق کنیم و می توانیم خلق کنیم.

وی اذعان داشت: اگر حماسه دفاع مقدس برای ما یک حماسه درخشان و در اوج قله است، نباید این حماسه ها را در زمان و مکان محدود کنیم؛  ما باید این حماسه ها را در عرصه های دیگر هم ایجاد کنیم و ما باید حماسه‌های جدید را با ایمان به خدا و احکام خدا و اسلام ناب و با باور به مردم خلق کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز ما در موقعیت خیبر هستیم، اضافه کرد: امروز ما در موقعیت موفقیت‌های این ملت هستیم، کسانی می‌خواهند اکنون که دشمن از مواجهه با ملت ما آشفته شده است و ما در پشت خیمه های دشمن رسیده‌ایم، با ایجاد تردید ما را در مسیر مان دچار تزلزل کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور اظهار داشت: امروز کسانی می‌خواهند در ظرفیت‌های ملت ایران ایجاد تردید کنند، امروز عده ای میخواهند در موقعیت درخشانی که به برکت انقلاب اسلامی قرار گرفته ایم ایجاد تردید کنند، امروز می‌خواهند در فرصت‌هایی که جوانان می‌توانند خلق کنند ایجاد تردید کنند.

هوشیار باشیم! امروز خط تردید در برابر خط ایمان و امید قرار گرفته است

جلیلی با تاکید بر اینکه امروز خط تردید در برابر خط ایمان و امید قرار گرفته و باید هوشیار بود، گفت: هنر بزرگ ولایت مطلقه فقیه و رهبر انقلاب این است که با خدا باوری و مردم باوری توانستند قدرتی را در عرصه بین المللی خلق کنند که امروز به تنهایی در برابر تمام قدرت‌های جهان ایستاده‌ایم.

وی  امروز در تقابل اراده ها در موضوعات مختلف، اراده ملت ما است که همیشه پیروز است، آن ها می خواستند شاه را نگهدارند، ولی ملت شاه را سرنگون کرد؛ آنها می خواستند با صدام ما را سرنگون کنند اما ملت ما تحت گفتمان اسلام ناب ایستاد و پیروز شد. تمام قدرت های جهان در کنار هم ایستادند که ما هسته ای نشویم، ولی ملت ما اراده کرد و اما امروز یکی از 10 کشور هسته ای جهان هستیم.

دبیر شورای امنیت ملی افزود: دفاعی که ملت ما از حقوق هسته‌ای خود می کند تنها دفاع از حق هسته‌ای نیست، دفاع از تمام حقوق هسته‌ای است و می خواهد درسی به دشمن بدهد که دیگر به هیچ حق ملت ایران طمع نکند.

نتیجه تکثیر فتح خرمشهر آزادسازی سرزمین های اشغالی لبنان و پیروزی در جنگ های 22 و 33 روزه شد

جلیلی با بیان این که ما باید حماسه‌ای جدید خلق کنیم و حماسه های خود را تکثیر کنیم، گفت: امروز ما در مرحله ورود به تمدن نوین اسلامی هستیم و اگر ما روزی خرمشهر را فتح کردیم، نتیجه تکثیر آن آزاد سازی سرزمین های اشغالی لبنان و پیروزی در جنگ های 22 و 33 روزه شد؛ این قوت الگوی مقاومت اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: اگر ما توانسته‌ایم در برابر همه دشمنان مقاومت کنیم و حماسه‌های بزرگ خلق کنیم، ضرورت دارد که  امروز نیز در عرصه‌های دیگر هم حماسه خلق کنیم.

جلیلی گفت: اگر ما بتوانیم دوباره آن دو عنصر اسلام ناب و مردم باوری را درهمه عرصه ها کنار هم قرار دهیم می توانیم در اقتصاد، صنعت کشاورزی و فرهنگ حماسه های بزرگ خلق کنیم.

به گفته این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری اگر می‌خواهیم مسیر پیشرفت ملت ایران مسیری پرشتاب و در تراز انقلاب اسلامی باشد باید بار دیگر به مردم اعتماد کنیم و مردم و قدرت جوانان خود را باور کنیم.

وی اظهار داشت: جوانانی که از مشهد و خراسان در جبهه‌ها حماسه‌های بزرگی را خلق می کردند، امروز می‌توانند در اقتصاد، کشاوری، صنعت و تولید حماسه‌های بزرگ تر را خلق کند.

جلیلی در ادامه به نقش دولت در خلق حماسه‌های بزرگتر اشاره کرد و گفت: کسی که در مقام ریاست جمهوری قرار می گیرد و رییس دولت است، مهم ترین وظیفه‌اش این است که آن سازکار و تفکری که حماسه‌هایی را در جبهه‌ها خلق کرد به وزارتخانه‌ها و ادارات بیاورد و دوباره خلق کند.

چرا باید الان مشکل گرانی داشته باشیم؟

وی ادامه داد: اگر امروز گرانی و بیکاری وجود دارد، نه تنها باید این مسائل را به خوبی رفع کنیم، بلکه باید به گونه ای پیشرفت کنیم که الگویی در عرصه های مختلف برای بیداری اسلامی و تمدن نوین اسلامی فراهم شود. چرا باید مشکل گرانی داشته باشیم؟ اگر به تولید توجه کنیم و به ظرفیت‌های خود توجه کنیم؛ جوانان ما نه تنها باید دنبال کار نباشند بلکه هر کدام آن ها باید کار آفرین باشند.

جلیلی با بیان اینکه در مشهد مقدس و خراسان بزرگ ظرفیت‌های بسیار بزرگی وجود دارد، تصریح کرد: ما امروز نباید به پیشرفت حداقلی اکتفا کنیم، اگر ما برای ظرفیت‌های سخت افزاری و منابع طبیعی که خداوند در اختیار ملت قرار داده به خوبی برنامه ریزی کنیم و استفاده حداکثری نماییم، بسیاری از مشکلات خود به خود حل می شود.

وی اظهار داشت: چرا ما با این همه ظرفیت های طبیعی باید 11 میلیارد محصولات کشاورزی وارد کنیم؟ اگر این مقدار را به کشاورزان به صورت تسهیلات دهیم، نه تنها اشتغال و تولید بیشتر می شود، بلکه به شکوفایی قابل توجه خواهیم رسید. 


جلیلی مهم ترین رکن حمایت از تولید را عدالت دانست و ابراز داشت: کسانی که فکر می‌کنند بدون عدالت می‌توانند پیشرفت را تحقق بخشند، در حقیقت به سرابی بیش نخواهند رسید؛ وقتی می توان پیشرفت واقعی داشت که به طور عادلانه فرصت‌ها را ایجاد کنیم، تا شرایط لازم برای همه فراهم شود و همه از فرصت برابر استفاده کنند.

نمی‌شود سازوکار بانکی داشته باشیم که فقط 23 نفرد ر کشور 11 هزار میلیادر تومان از بانکها وام بگیرند و پس ندهند

وی با ذکر این که عدالت در توزیع منابع باید محقق شود، با ذکر مثالی بیان کرد: نمی‌شود سازوکار بانکی داشته باشیم که فقط 23 نفرد ر کشور 11 هزار میلیادر تومان از بانکها وام بگیرند و پس ندهند؛ اگر عدالت در توزیع منابع ارزی، ریالی و مالی ما حاکم شود و آن هم نه به شکل مقطعی، بلکه در چهار چوب عدالت ساختاری، آنگاه ملاحظه خواهیم کرد که منابع کشور به خوبی در اختیار فرصت های پویا قرار می گیرد و همان حماسه هایی که فرزندان ما در خیبر و کربلای 5 خلق کردند در اقتصاد و صنعت و تولید خلق خواهند کرد.

امروز باید در برابر رانت‌خواران و خاموش‌کنندگان ندای عدالت‌خواهی مقاومت کنیم

جلیلی ابراز داشت: امروز اگر می‌خواهیم چنین پیشرفتی را داشته باشیم باید همچنان که در برابر قدرت‌ها مقاومت کنیم، در برابر رانت‌خواران و کسانی که می‌خواهند با فرهنگ اشرافی حضور داشته باشند و کسانی که می خواهند ندای عدالت‌خواهی را خاموش کنند نیز مقاومت کنیم. امروز کسانی که می خواهند با سازوکارهای اداری مانع رشد کشور شوند، باید مقاومت کرد. دولت باید با استفاده از ظرفیت همکاران دولت، اصلاح ساختار اجرایی اداری کشور را به گونه ای رقم بزند که نه تنها کسی از مراجعه به ادارات پشیمان نشود، بلکه ادارات را پناهگاه خود بداند.



وی ابراز امیدواری کرد: انشاءالله 24 خرداد با حماسه ای که مردم خلق خواهند کرد، هر برادری که بتواند منتخب مردم باشد و اعتماد مردم را جلب کند، باید از فردای حماسه سیاسی، کلید حماسه اقتصادی را بفشارد و با استفاده از ظرفیت‌های مهم کشور و در چهارچوب گفتمان اسلام ناب حماسه بزرگ اقتصادی را خلق کند.

جلیلی در پایان گفت: امیدوارم همه ما بتوانیم با عمل به تکلیف مان در چهار چوب گفتمان اسلام ناب و تبعیت از ولایت مطلقه فقیه، مقام معظم رهبری این پیشرفت بزرگ را برای ملت و کشور به ارمغان بیاوریم و الگو و نمونه ای برای تمدن نوین اسلامی باشیم.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگو با یک شبکه خبری اظهار کرد شکی ندارد ایران به تعهدات بین‌المللی‌اش در مسئله هسته‌ای پایبند است.

 

 به گزارش علمدار بصیر: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی گفت: شکی ندارد ایران به تعهدهای بین‌المللی خود درباره منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای پایبند است.
وی، البته افزود، نمی‌توان نگرانی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران را نادیده گرفت.
آقای پوتین که کشورش یکی از کشورهای گروه 1+5 در مذاکره با ایران پیرامون برنامه هسته‌ای این کشور است، همچنین گفت تهدیدهای ایران علیه موجودیت اسرائیل پذیرفتنی نیست.
رئیس جمهور روسیه گفت: «شک ندارم ایران به پیمان‌های بین‌المللی‌اش در این موضوع پایبند است چون هیچ مدارکی برای رد این موضوع وجود ندارد.»
وی افزود: «ایران در منطقه‌ای بسیار متفاوت قرار دارد و وقتی ما از ایران می‌شنویم که ممکن است اسرائیل را نابود کند، آن را کاملا غیرقابل قبول می‌دانم. این کار مفید نیست.»
امریکا، اسرائیل و شماری از متحدان‌آن‌ها بارها ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه انرژی هسته‌ای‌اش متهم کرده‌اند و این اتهامات بی‌اساس را دستاویزی برای تحمیل تحریم‌های غیرقانونی به جمهوری اسلامی قرار داده‌اند.
ایران ضمن رد قاطعانه اتهامات، می‌گوید به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلا‌ح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از اعضای آژانس بین المللی انرژی اتمی حق دستیابی به فناوری هسته‌ای برای مقاصد صلح آمیز را دارد.
علاوه بر این به رغم بازرسی‌های متعدد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تاسیسات هسته‌ای ایران تاکنون مدرکی دال بر انحراف برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی به سوی اهداف نظامی یافت نشده است.
منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir

 

همزمان با ثبت نام سعید جلیلی موج عظیمی از تخریب این کاندیدای انقلابی در رسانه های بیگانه به راه افتاد، به طوری که روزنامه های صهیونیستی نیز از این غافله جا نمانده و همه روزه مطالبی را علیه این چهره انقلابی منتشر نمودند. حمله گروهک های سلطنت طلب، منافقین، جنبش سبزی و فرقه های مختلف معاند نظام از دیگر موارد آن می باشد که پایگاه 598 تنها نمونه هایی را از هزاران مطالب تخریبی منتشر شده در رسانه های معاند جمهوری اسلامی می باشد.
به گزارش علمدار بصیر: از ابتدای انقلاب تا کنون همیشه در برهه های مختلف شاهد ائتلاف گروه های مختلف ضد انقلاب با رسانه های غربی در حمله و تخریب چهره های انقلابی بوده ایم، تخریبی که با گذشت بیش از سی سال از انقلاب تبدیل به شاخصی برای مردم ایران در انتخاب اصلح گردیده است.

همزمان با ثبت نام سعید جلیلی موج عظیمی از تخریب این کاندیدای انقلابی در رسانه های بیگانه به راه افتاد، به طوری که روزنامه های صهیونیستی نیز از این غافله جا نمانده و همه روزه مطالبی را علیه این چهره انقلابی منتشر نمودند. حمله گروهک های سلطنت طلب، منافقین، جنبش سبزی و فرقه های مختلف معاند نظام از دیگر موارد آن می باشد که پایگاه 598 تنها نمونه هایی را از هزاران مطالب تخریبی منتشر شده در رسانه های معاند جمهوری اسلامی می باشد.

حال با نگاهی بر نوع حجم و نوع تخریب های صورت گرفته می توان منشاء خط تخریب علیه سعید جلیلی را بخوبی شناسایی نمود که نمونه های از این تخریب ها در ادامه می آید:


* ابراهیم نبوی(ضدانقلاب خارج نشین):  باید به هر قیمت شده مانع روی کار آمدن موجود خطرناکی مانند سعید جلیلی و یا نامزدهایی مشابه او شویم.

* مسعود بهنود(روزنامه نگار فراری و کارشناس BBC) : مصمم هستم مانع رییس جمهور شدن جلیلی شوم.

* علیرضا نوری‎زاده(ضد انقلاب و کارشناس شبکه VOA): ریاست جمهوری جلیلی برای ما فاجعه‌ است.

 * اکبر گنجی(ضد انقلاب فراری): با رئیس‌جمهور شدن جلیلی چه از ایران باقی می‌ماند؟

* سارا زرتشت(فعال رسانه ای ضد انقلاب) در سایت جرس: سعید جلیلی بسیار خطرناک است.

* حسن فرهنگی(فعال سیاسی ضد انقلاب): مقاومت یعنی به استقبال جنگ رفتن که سعید جلیلی قصد آن را دارد.

* یورونیوز: جلیلی در برابر غرب ایستادگی خواهد کرد.

* ان بی سی نیوز: سعید جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنه ای، کسی است که با رویه ی خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجه مطلوب دنبال شوند!"

* روزنامه صهیونیستی جروزالم پست: نفوذ جلیلی در مذاکرات هسته ای، وی را به عنوان گزینه ای معرفی می کند که احتمال ریاست جمهوری وی نیز برای غرب دلهره آور است.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
محسن رضایی با تاکید بر اینکه تا آخر در صحنه انتخابات خواهد ماند، گفت: حضورم از اول جدی بوده و الان هم جدی است و با کسی ائتلاف نکردم.

به گزارش علمدار بصیر: نشست خبری محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دقایقی قبل با حضور نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی در خبرگزاری فارس آغاز شد.

رضایی در این نشست،بابت برگزاری این برنامه و تبریک میلاد امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) روز پاسدار و روز جانباز اظهار داشت: جانبازان ما هنوز با جنگ سر و کار دارند و هر چند وقت یک بار به خاطر آثار جنگ شهید می‌شوند.
* ناملایمات را نادیده گرفتیم تا وقت مردم گرفته نشود
رضایی با اشاره به برخورد برخی گروه‌ها نسبت به حضورش در انتخابات گفت: هر چند بسیار سخت گذشت و حرف‌های زیادی زدند اما زمانی که من از سپاه بیرون آمدم یک ماشین هم با خودم نیاوردم و در مسیر قانون عمل کردم.  اما متاسفانه برخورد بدی صورت گرفت.
وی افزود: در دوران اصلاحات وقتی یکی از دوستان ما به صحنه آمد گفتند چکمه‌پوش‌ها آمدند و یا در دوره عدالت به شکل دیگری به میراث دفاع مقدس حملاتی صورت گرفت.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما همه اینها را نادیده گرفتیم زیرا نمی‌خواستیم وقت ملت گرفته شود، تصریح کرد: امروز هر نوع کشمکشی وقت ملت را می‌گیرد. زمان مهمترین سرمایه ماست که با توجه به تحریم‌ها و عقب‌ماندگی‌ها نباید حتی یک ثانیه را از دست بدهیم.
* قصد ائتلاف با کسی ندارم/تا آخر در انتخابات می‌مانم
رضایی با تاکید بر اینکه تا آخر در صحنه انتخابات خواهد ماند، گفت: حضورم از اول جدی بوده و الان هم جدی است و با کسی ائتلاف نکردم. البته نه اینکه آقایان را قبول نداشتم بلکه از ائتلاف 1+77میلیون صحبت کردم.
وی افزود: نفع ملت ایران در حضور من و امثال من در صحنه برای کمک به پیشرفت کشور است. ما مردان اهل خطر و حضور در شرایط سخت هستیم.
رضایی با بیان اینکه باید فراتر از جناح‌ها حرکت کنیم، تاکید کرد: چه اشکالی دارد یک دولت اصولگرا، چند اصلاح طلب را هم در خود داشته باشد و یا بالعکس. معیار تشکیل دولت بنده کارآمدی افراد و اعتقاد به رهبر انقلاب است. از نظر من اگر چند نفر نیروی ارزشی اصلاح طلب نیز در کابینه باشند، هیچ اشکالی ندارد.
* استفاده از ظرفیت‌های حدادعادل و عارف
وی با اشاره به کناره‌گیری دو نفر از نامزدهای ریاست جمهوری گفت: آقای حدادعادل فردی فرهنگی و اخلاقی است و هواداران و برنامه‌هایی دارد و حالا نباید بگوییم چون کنار کشیده است از آن استفاده نکنیم. ایشان یک پتانسیل است و می‌توانیم از او استفاده کنیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین به کناره‌گیری نامزد دیگر انتخابات اشاره و تصریح کرد: آقای عارف نیز فردی نجیب و باسواد و یک اصلاح طلب ارزشی است. چرا از وجودش استفاده نشود؟ حتما از ایده‌ها و برنامه‌های خوب آقای عارف نیز استفاده خواهیم کرد. ما می‌خواهیم مدل جدید اداره کشور را پایه‌ریزی کنیم تا به درگیری‌ها پایان دهیم.
* سه امتحان در محضر ملت و رهبری پس داده‌ام
 
رضایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تا کنون سه امتحان را در محضر ملت و رهبری داده‌ایم، گفت: امتحان اول دوران انقلاب و از سال 50 تا 59 بود که در آن زمان دستگیر و 6 ماه در زندان ساواک بودم.
وی افزود: در آن زمان هم نهضت آزادی هم مجاهدین خلق و هم انجمن حجتیه فعالیت می‌کرد ولی ما مسیر امام(ره) را در پیش گرفتیم تا به پیروزی رسیدیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از ماموریت‌هایی که در آن زمان امام (ره) در اختیار ما گذاشت، مراقبت و حراست از تحصن کارکنان شرکت نفت در خوزستان بود که ما به دستور امام(ره) به آنجا رفتیم و امیدوارم روزی اسناد این موضوع توسط آیت‌الله جزایری منتشر شود.
رضایی با بیان اینکه در آن زمان گارد شرکت نفت متحصنین را اذیت می‌کرد،‌ گفت: ‌زمانی که آقایان هاشمی و بازرگان به آنجا آمده بودند تا به متحصنین پول بدهند، ما هم در آن اتاق بودیم تا با دوستانمان فشار گارد را بر متحصنین کم کنیم که همین کار را هم انجام دادیم وامام (ره) به آمریکا نشان داد که شاه توانایی اداره کشور را ندارد و این موفقیت، پشت شاه را شکست.
وی با بیان اینکه دومین امتحان ما امنیت بود، اظهار داشت: زمانی در کشور کودتا و شورش‌های داخلی صورت گرفت و منافقین دست به اسلحه بردند و با 70 هزار کادر و سمپات، روزی 40-50 نفر از ما و آنها کشته می‌شد. در آن زمان سراسر کشور در شعله‌های ترور می‌سوخت و درگیری‌های شدیدی صورت می‌گرفت که ما و دوستانمان ظرف 3-4 سال امنیت را برقرار کردیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه سومین امتحان ما جنگ بود، خاطرنشان کرد: با حکم امام(ره) با سربلندی از جنگ بیرون آمدیم و اکنون در راه چهارمین امتحان هستیم که امتحان اقتصاد است. فقط با رای مردم است که دستاوردهای خوبی در این حوزه خواهیم داشت.
منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ اگر رئیس جمهور شوم طی یک برنامه 100 روزه کاری می‌کنم که آرامش بر جامعه حاکم باشد.

 

 

به گزارش علمدار بصیر: علی‌اکبر ولایتی ‌در جمع مردم کرمان با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی اظهار داشت: بدون تردید این شعار و این راه علاج برای مشکلاتی است که ایشان پیش‌بینی می‌کردند و در حقیقت پس از آسیب‌شناسی در جامعه راه علاج را به صورت نسخه‌ای به عنوان حماسه فرمودند.
وی افزود: رهبری در بیانی دیگر فرمودند یک مصرع حماسه سیاسی انتخابات ریاست جمهوری است که بدون تردید حماسه دیگر قدرت منطقه‌ای ایران و افزایش آن است.
ولایتی تصریح کرد: مصرع دیگر حماسه سیاسی تأثیرگذاری ایران در صحنه بین‌المللی است که هر روز باید بیش از روز پیش شود.
وی ابراز داشت: با شناختی که از دیدگاه‌های رهبری دارم بی‌تردید موضوع حماسه اقتصادی در مورد معیشت مردم و پیشرفت اقتصادی است برای اینکه ایران در انتهای چشم‌انداز 20 ساله قدرت اول منطقه‌ای شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: در ابلاغ سیاست‌های کلی رشد متوسط اقتصادی برای هر سال هشت درصد پیش‌بینی شده است اما امروز این طور نیست و این سختی که در حوزه معیشت خویش دارند نتیجه کارهای ناقص و یا طرح‌های انجام نشده و عدم پایبندی به اصل 44 قانون اساسی است که توسط رهبری ابلاغ شد و مجلس آن را به صورت قانون درآورد.
ولایتی گفت:‌ اقتصاد باید مردمی شود و وضعیتی که نه چندان مطلوب در مجتمع مس کرمان است به دلیل اینکه این مجموعه دولتی مانده گرچه به ظاهر باید مردمی شده باشد اما در واقع نشده که باید این امر انجام شود.
وی با اشاره به معادن استان کرمان تشریح کرد: این ظرفیت‌های عظیم باید از قوه به فعل تبدیل شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اذعان داشت: مگر می‌شود استانی که این معادن کمیاب را داشته باشد در حوزه مس به خام‌فروشی افتادیم که این مصلحت نظام نیست و ما را در سال 1404 قدرت اول منطقه می‌کند.
ولایتی رفتن به سوی اقتصاد رقابتی را یک ضرورت خواند و گفت: رهبری می‌فرماید اقتصاد باید تولیدمحور باشد لذا اقتصادتوزیع محور و مصرفی نمی‌تواند موجب پیشرفت اقتصاد شود.
وی بیان کرد:‌ اگر مردم کرمان و ایران بنده را قابل دانستند و رأی دادند و من مأمور تشکیل کابینه شدم اخلاق‌محوری و ثبات تصمیم‌گیری‌ها را به عنوان دو شعار در دستور کار دارم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تاریخ 5 هزار ساله کرمان تصریح کرد: زمانی که به معنای واقعی کلمه تمدن اصیل وجود داشته باشد مردم بیش از دیگر جاها رنج می‌برند که به جای اینکه مسئولان به رفع مشکلات آنها بپردازند با یکدیگر درگیر می‌شوند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه دولت ما ان‌شاءالله دولت ما دولت متمم است، گفت: ما به کسی تعریض و تعرض اخلاقی ندارم و جواب تعریض و تعرض را نمی‌دهیم.
ولایتی گفت: در دولت آینده کاری می‌کنیم که مردم ما اگر خواستند در نزد بیگانه بگویند مسئول ما فلانی و فلانی هستند احساس خجالت و سرافکندگی نکنند.
وی تصریح کرد: در حوزه داخلی سروسامان دادن به اقتصاد و معیشت مردم در دستور کار قرار دارد و معیشت مردم دچار تنگنا است و خانواده‌ها جوانان بیکار را دارند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد یارانه‌ها ابراز داشت: ‌30 درصد یارانه‌ها مربوط به بخش کشاورزی و صنعتی است که انجام نشد که نتیجه آن تعطیلی کارخانه‌ها و کارگاه‌ها است زیرا دولت به تعهدات خود پایبند نیست.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید به دولت و دولت به مردم اعتماد داشته باشند و اگر اعتماد دولت و مردم تخریب شود نمی‌توان اقتصاد درستی داشت زیرا مردم براساس اعتماد متقابل کار می‌کنند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما باید تولید را حمایت کنیم، تصریح کرد: برای علاج گرانی‌ها نمی‌توان به مردم گفت 2 سال صبر کنید در حالی که آنها گرفتار هستند و تورم 40 درصد است، گرانی‌ها بی‌حساب است، بیکاری رو به افزایش است.
ولایتی خاطرنشان کرد: بعد از حدود 100 روز کاری می‌کنیم که آرامش در جامعه حاکم شود.
وی از تنفس 6 ماهه به کارخانه‌های بدهکار خبر داد و گفت:‌ کاری انجام می‌دهیم تا مالیات آنها بخشیده شود و اقساط توسط دولت تأمین شود.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: باید افراد با تجربه و متخصص را در دولت متمم به کار گرفت مشروط به اینکه تعدادی از جوانان با استعداد و تحصیلکرده مانند پدری زیر پر و بال بگیرند و تجربه خود را به آنها منتقل کنند.
ولایتی گفت: دولت براساس قانون مؤظف است برای همه شغل ایجاد کند و دولت وظیفه دارد آموزشکده‌هایی داشته باشد که به افراد تحصیلکرده مهارت یاد بدهد و پس از فراگیری مهارت‌ها به سمت کارگاه‌های تولیدی هدایت شوند.
وی از اختصاص حقوق حداقلی مانند بیمه برای جوانان بیکار تا زمان دریافت شغل در دولت خود خبر داد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مسکن مهر کار خوبی است که دولت کنونی انجام داده است، گفت: باید به دولت در این زمینه دست‌مریزاد گفت اما اشکال اساسی این طرح این است که از سوی این خانه‌های واگذار شده به صورت استیجاری 99 ساله است که با یک لایحه که به مجلس می‌دهیم این خانه‌های استیجاری باید به مالکیت مردم دربیاید.
ولایتی خاطرنشان کرد: یکی از میم‌های دولت متمم این است که مشورت‌پذیر است و با نخبگان و منتخبان مشورت می‌کنیم.
وی ابراز داشت: قول می‌دهم با سراسری کردن بیمه هزینه‌های درمان از جیب مردم کاهش یابد.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه پیشگیری در مورد بیماری‌ها بهتر از درمان است، گفت: یکی از کارهای مهم در حوزه درمان حفظ سلامت است.
ولایتی افزود: برای حفظ سلامت به ورزش نیاز داریم و ورزش را باید همگانی کرد و از مدارس دخترانه و پسرانه آن را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه باید برای احداث پارک‌‌های بانوان اقدام کرد، گفت: بسیاری از بانوان به علت اینکه امکانات ورزشی ندارند در سنین پایین دچار برخی بیماری‌ها می‌شوند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: قهرمان‌پروری از درون ورزش‌های همگانی است.
منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/3/22 | نویسنده : alamdarbasir
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: آقایانی که خود را حقوقدان می‌دانند برای ملت توضیح دهند که این حقوقدانی چه اندازه در جهت حمایت از حقوق هسته‌ای و بین‌المللی این ملت استفاده شده است؟

به گزارش علمدار بصیر: عبدالمجید ارجمندی استاد دانشگاه علم و صنعت ایران در سخنانی در جمع دانشجویان با اشاره به تخریب‌های صورت گرفته علیه فرماندهان دفاع مقدس و جانبازان در انتخابات گفت: آقای حقوق‌دان سرهنگ، سردار و امیر انقلاب اسلامی بودن افتخار است، سرهنگ و جانباز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودن توفیق می‌خواهد.
وی همچنین با اشاره به صحبت‌های یکی از نمایندگان مجلس در تخریب یکی دیگر از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برخی در کمال تعجب جملاتی بر زبان می‌رانند که در هیچ جامعه‌ای در خصوص رزمندگانش شنیده نمی‌شود. شما یک جانباز فداکار را که سلامتی‌اش را برای انقلاب و ایران داده است با تمسخر به مسابقه دو دعوت می‌کنید، این جای افسوس دارد.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس افزود: هرکسی رای خودش را دارد اما مسئله‌ای که الان مهم است و نباید فراموش شود این است که نباید اجازه داد به بهانه فعالیت‌های انتخاباتی ارزش‌های نظام که یکی از آنها جامعه ایثارگری است، تخریب شود.
ارجمندی تاکید کرد: آن روزی که سربازان روح الله در قالب سپاه و بسیج و ارتش در مقابل دنیای استکبار و نوکرانشان ایستادند و جهان در مقابل شجاعت آنان سر تعظیم فرود می‌آورد و امروز ما، سربازان روح الله را به خاطر آن دفاع مردانه مورد نکوهش قرار دهیم و از سوی دیگر دم از وطن پرستی بزنیم که این نشان دهنده دروغ‌گویی ماست و البته ملت هوشیارند.
وی با اشاره به جدایی برخی از فعالان سیاسی از امواج خروشان مردم انقلابی، گفت: برخی فکر می‌کنند می‌توانند با سرکوب و تخریب فرماندهان و ایثارگران دیروز در میان مردمی که عاشق انقلاب و ایرانند برای خود رای کسب کنند که این نشان دهنده بی‌خبری آنان از فضای فکری حاکم بر مردم شجاع ایران است.
ارجمندی ادامه داد: تبلیغات این آقایان نشان می‌دهد که کوچک‌ترین آشنایی با اصول و ارزش‌های حاکم بر فضای اجتماعی مردم ندارند. اینکه در بیش از سی سال گذشته در ویلاهای چند هزار متری در شمال تهران در رفاه بوده باشی و از مردم محروم سخن بگویی توهین به درک و شعور سیاسی مردم است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: تعجب می‌کنم که این اشخاص بعد از سی و سه سال فراز و نشیب‌های انقلاب در ناآگاهی به سر می‌برند و با این مردم کوچک‌ترین قرابتی نداشته و هر روز از اندیشه‌های انقلاب اسلامی و امام خمینی و حضرت آیت الله خامنه‌ای فاصله می‌گیرند و شناختی از مردم انقلابی ما ندارند.
مسئول سابق ستاد یادواره سرداران شهید در استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد افزود: این افتخار ماست که در سطح مدیریت کلان اجرایی در صحنه انتخابات پیش رو شاهد حضور بسیجی‌های بی ادعای روح الله در دهه شصت هستیم و تخریب رزمندگان دیروز نشان دهنده اقبال عمومی مردم به آنان است و این موضوع این اشخاص را عصبانی کرده و دقیقا از طریق نقطه قوت فرزندان روح الله که ایثارگری در راه وطن و انقلاب است می‌خواهند آنها را بکوبند.
ارجمندی افزود: خدای را شاکریم که چه در مدیریت اجرایی شهری و چه در مراکز استراتژیک نظام و در تولید اندیشه‌های جامع اقتصادی و چه در دیپلماسی با عزت و انقلابی و مقاوم، همان بسیجی‌های انقلابی دیروز امروز در دیگر حرکت‌های پویا و متعالی انقلاب اسلامی می‌درخشند.
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس با اشاره به سخنان تونی بلر وزیر امور خارجه انگلیس در دوران اصلاحات که گفته بود ما میوه اشغال عراق را از دستان روحانی در سعد آباد چیدیم، افزود: این آقایان باید صداقت داشته باشند و توضیح دهند که همراهان آنها در سال های مذاکرات هسته‌ای‌شان این روزها کجا هستند؟ آقایانی که خود را حقوقدان می‌دانند برای ملت توضیح دهند که این حقوقدانی چه اندازه در جهت حمایت از حقوق هسته‌ای و بین المللی این ملت استفاده شده است؟ و با چند تصویر از حضور فانتزیشان در صحنه‌های دفاع مقدس و آنجایی که عرصه برشیران عالم تنگ بود، خود را در ردیف فرماندهان دفاع مقدس گذاشته و گاهی خود را بالاتر و تا جایی که خود را طراحان واقعی جنگ دانسته و بر فرماندهان عزیزمان می‌تازند.
ارجمندی در پایان تاکید کرد: آنان بدانند اگر چه چند نفر از عزیزان رزمنده و فرمانده دفاع مقدس کاندیدای ریاست جمهوری هستند و هر کدام بیان کننده یکی از بخش‌های گفتمان انقلاب اسلامی هستند اما آنها پیش ملت بزرگ ایران عزیز و گرامی‌اند.
منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : سه شنبه 92/3/21 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون