سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور کنونی کشور و رئیس دولت‌های نهم و دهم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری به پای صندوق رأی آمد.
به گزارش علمدار بصیر: رأی‌گیری برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، از ساعت 8 صبح امروز 24 خرداد ماه 1392 آغاز شده است.

رهبر معظم انقلاب در دقایق اولیه آغاز اخذ رأی با حضور پای صندوق رأی، در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند. 6 کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم، محمدباقر قالیباف، علی اکبر ولایتی، حسن روحانی، سید محمد غرضی، محسن رضایی و سعید جلیلی و جمع کثیری از علما، مراجع و روحانیون پیش از ظهر و در ساعات اولیه صبح امروز با حضور در حوزه‌های اخذ رأی در انتخابات شرکت کردند.

در حالی که در ورودی بسیاری از مساجد، مدارس و سایر حوزه‌های اخذ رأی مردم برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، صف‌های طولانی تشکیل داده‌اند، محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور کنونی کشور و رئیس دولت‌های نهم و دهم هنوز برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری دور بعد پای صندوق رأی نرفته است.

احمدی‌نژاد که در انتخابات‌های ریاست‌جمهوری نهم و دهم تقریبا در ساعات اولیه صبح پای صندوق رفته بود و در انتخابات‌های مجلس هشتم و نهم هم پیش از ساعت 14 بعد از ظهر رأیخود را به صندوق انداخته بود، این بار ساعت 17:30 دقیقه به پای صندوق رأی آمد.

در جدول زیر ساعت حضور احمدی‌نژاد در حوزه‌های اخذ رأی در انتخابات‌های چند دوره گذشته را ببینید:

 

 

انتخابات

ساعت حضور احمدی‌نژاد

حوزه اخذ رأی

انتخابات ریاست جمهوری 1384

دور اول

10:50 صبح روز 27 خرداد

مسجد جامع نارمک

انتخابات ریاست جمهوری 1384

دور دوم

10:52 صبح روز 3 تیر

مسجد جامع نارمک

انتخابات مجلس هشتم سال 1386

11:40 صبح روز 24 اسفند

مسجد لرزاده میدان خراسان

انتخابات ریاست جمهوری 1388

9:28 صبح روز 22 خرداد

مسجد جامع افسریه

انتخابات مجلس نهم 1390

13:15 بعد از ظهر روز 12 اسفند

مسجد مطهری میدان قزوین

 





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir
احمدی نژاد رئیس دولت نهم و دهم برای انداختن آراء خود در صف ایستاد.

 

 

وی با حضور در مسجد صاحب‌الزمان (عج) واقع در چهارراه یافت‌آباد در انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری و چهارمین دوره انتخابات شوراها شرکت کرد.

 

ا

 

بر اساس این گزارش؛ غلامحسین الهام و محمدرضا رحیمی نیز رئیس‌جمهور را همراهی می‌کردند.

رئیس دولت نهم و دهم برای انداختن آراء خود در صف ایستاد.





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir
وزیر کشور گفت: در برخی کشورها رای‌گیری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پایان یافته و در برخی کشورهای دیگر نیاز به تمدید زمان رای‌گیری است.

 

 

به گزارش علمدار بصیر:  «مصطفی محمدنجار» این مطلب را روز جمعه در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات خارج از کشور که در محل ساختمان کنسولی وزارت امور خارجه مستقر است، در جمع خبرنگاران بیان کرد. 
محمدنجار با یادآوری این که برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور 290 صندوق در 96 کشور و 128 حوزه اخذ رای در نظر گرفته شده افزود: طبق قانون، وزیر کشور می‌تواند هرجا تشخیص دهد رای‌گیری را تمدید کند که این مساله شامل داخل و خارج از کشور می‌شود.
وی ضمن تشکر از وزارت امور خارجه به عنوان متصدی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور، از ستاد انتخابات در خارج از کشور به عنوان یکی از فرمانداری های وزارت کشور یاد کرد.
محمدنجار افزود: در این ستاد رای تمام صندوق های رای ایرانیان خارج از کشور جمع آوری شده و به صورت یکجا به وزارت کشور اعلام می شود.
وزیر کشور در ادامه با اشاره به حضور پرشور و بانشاط مردمی در پای صندوق های رای از صبح امروز گفت: زمان 10 ساعته قانونی برگزاری انتخابات (از ساعت 8 صبح تا 18 بعد از ظهر) در داخل کشور حتما تمدید خواهد شد.
محمدنجار یادآور شد: شمارش آرای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا پس از اتمام کار شمارش آرای مربوط صندوق‌های انتخابات ریاست‌ جمهوری آغاز خواهد شد.
وی با بیان این که امروز دو انتخابات محلی شوراهای شهر و روستا و انتخابات ملی ریاست جمهوری به صورت همزمان برگزار می شود، تصریح کرد: انتخابات شوراها در عمق روستاها برگزار می‌شود و انتخابات ریاست‌جمهوری تنها انتخاباتی است که ایرانیان خارج از کشور در آن شرکت می‌ کنند، چرا که حق دارند مطابق سلیقه ‌شان نظر دهند.
محمدنجار با بیان این که رای‌گیری در 60 هزار شعبه و 130 هزار صندوق در کشور در حال برگزاری است، ادامه داد:‌ طبق گزارش‌هایی که در ارتباط با استانداری‌ها رسیده است، قبل از ساعت 8 صبح مردم در برخی شعب اخذ رای حضور یافته اند.
وی در ادامه اظهارداشت: انتخابات یک تصمیم سرنوشت‌ساز است، ضمن این که یک حق است و آحاد ایرانی‌ها باید از آن استفاده کنند، یک تکلیف دینی و شرعی و نیز حمایت از پایمال نشدن خون شهداست.
محمدنجار در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا زمان قانونی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در داخل کشور تمدید خواهد شد یا نه؟، اظهار داشت: در داخل حتما زمان رای‌گیری تمدید می‌شود و در خارج از کشور هرجا لازم باشد تمدید می‌کنیم.
وزیر کشور همچنین تاکید کرد که وزارت کشور در شمارش آرا دقت را فدای سرعت نمی‌کند.
حسن قشقاوی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزیر امور خارجه نیز در حاشیه حضور وزیر کشور در ستاد انتخابات خارج از کشور، گفت: به نمایندگی‌های خارج از کشور اعلام شده است اگر کار اخذ رای از ایرانیان خارج از کشور با استقابل همراه شود، به تشخیص سفیر مربوطه، زمان رای‌گیری ممکن است تمدید شود.
محسن سجادی مدیرکل ایرانیان خارج از کشور و رییس ستاد انتخابات خارج از کشور نیز تاکید کرد: تلاش می‌شود تا آخر وقت فردا ( شنبه ) نتایج آرای صندوق‌های خارج از کشور به وزارت کشور اعلام شود.
مصطفی محمدنجار نیز در ادامه اجازه تمدید برگزاری زمان انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور را به علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه واگذار کرد.

 همچنین، پدرام پاک‌آیین با تأکید بر این‌که مهم‌ترین مطالبه‌ی مردم و مسوولان از رسانه‌ها رعایت قانون است،‌ اظهار کرد: رسانه‌ها در اعلام نتیجه‌ی انتخابات به‌جز با استناد به مرجع رسمی، یعنی اخبار و اطلاعیه‌های رسیده از وزارت کشور نباید اقدام کنند و در اطلاع‌رسانی درباره‌ی نتیجه‌ی انتخابات، به منابع غیررسمی و همین‌طور شنیده‌ها نباید استناد کنند.
وی با اشاره به این‌که انتخابات متعلق به همه‌ی ملت ایران است و از جمله عناصر الهام‌بخش جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان الگوی درخشان مردم‌سالاری دینی در بین ملت‌ها است‌، تأکید کرد: همه‌ی ما موظف هستیم تلاش کنیم، اصل انتخابات به بهترین شکل برگزار شود. بنابراین چنانچه تخلفی در رسانه دیده شود، از ظرفیت‌های قانونی برای برخورد با آن‌ها استفاده خواهد شد.
او با بیان این‌که علاوه بر این‌که از رسانه‌ها انتظار می‌رود به قانون و اخلاق رسانه‌یی پایبند باشند، انتظار حداکثری از آن‌ها این است که به نهادینه شدن اخلاق سیاسی در کشور نیز اهتمام داشته باشند، ادامه داد: انتخابات، فردایی هم دارد. به این معنا که از فردای انتخابات، باید رقابت‌ها به رفاقت تبدیل شود و همه‌ی مسوولان سیاسی و رسانه‌یی با اتحاد و همدلی، تمام توان خود را برای نیل به اهداف جمهوری اسلامی به کار گیرند.
مدیرکل مطبوعات داخلی و خبرگزاری‌ها گفت: رسانه‌ها به‌عنوان عنصر آگاهی‌بخش و دانش‌افزای جامعه باید مراقب باشند تا نقش خود را در نهادینه‌سازی قانون‌مداری و اخلاق به‌درستی ایفا کنند.
پاک‌آیین با اشاره به این‌که اخلاق سیاسی، اخلاق پیروزی و شکست است، افزود: اخلاق پیروزی و شکست از اصول اولیه‌ی سیاست‌ورزی اخلاقی است و رسانه‌ها باید تلاش کنند اگر هواداران نامزدهای یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری از این قاعده عدول کردند‌، اظهارات آن‌ها را نادیده انگارند و در جهت تولید گفتمان اخلاق رقابت حرکت کنند.





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir




تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir

 

 





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir
ردپی انتخابات ایران
کارتون/ وحشت در کاخ سفید ...!

 





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir

 

 





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir
همه اقشار مردم از گروه های مختلف سنی برای خلق حماسه سیاسی به میدان آمده اند.

 

به گزارش علمدار بصیر: تصویر زیر نشان می دهد چگونه پیرزن هرمزگانی با کمک همراهان و دو عصای خود به پای صندوق رای امده است.

IMG_2216





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir

روتیتر : محرومیت حاشیه نشینان به صندوق اخذ رأی هم رسید

تیتر : عدم وجود صندوق اخذ رأی در بعضی از مناطق حاشیه نشین مشهد 

به لطف کم توجهی مسئولین در دایر نمودن شعبه اخذ رأی در بعضی از مناطق حاشیه ای ، حاشیه نشین های مشهد از حماسه سیاسی باز ماندند

 

به گزارش خبرنگار مشهد پیام مستقر در منطقه حاشیه نشین قرقی (جاده سیمان مشهد ) با وجود اینکه منطقه قرقی ، روستای سیاج ، سه راه قصر ؛ شهرک مهرگان دارای جمعیت واجد شرایط نزدیک به 2500 نفر می باشد هنوز حتی یک صندوق اخذ رأی در این منطقه برای جمع آوری آراء مردم وجود ندارد .

خسروی یکی از اهالی این مناطق به خبرنگار ما گفت : در انتخابات های گذشته شعبه اخذ رأی در حسینیه قرقی برپا بوده و مردم این مناطق جهت اخذ رأی به این شعبه مراجعه می کردند . گرچه حتی این شعبه جوابگوی خیل مشتاق رأی دهندگان نبوده و مردم تقاضای افزایش شعب اخذ رأی را در این مناطق داشتند ولی متأسفانه امسال همین یک شعبه را از مردم محروم این منطقه دریغ کردند .

حسینی یکی دیگر از ساکنین این منطقه افزود : از ساعت 8 صبح تا کنون شاید نزدیک به 500 نفر از ساکنین این منطقه طبق روال انتخابات پیش به حسینیه مراجعه کردند ولی متأسفانه با نبود شعبه به منازل خود بازگشتند .

مهدوی یکی از جوانان منطقه حرف قابل تأملی به خبرنگار ما گفت . وی اظهار داشت : متأسفانه مناطق محروم و حاشیه نشین علیرغم اینکه از امکانات مادی و معنوی شهر مشهد محروم هستند ولی همیشه با حضور در صحنه های مختلف اعم از راهپیمائی ها ، انتخابات و ... حمایت خود را از انقلاب نشان دادند ولی مسئولین با این کار خود ، دست ما را برای حمایت ازانقلاب را نیز بسته اند .

به گزارش خبرنگار ما پس از پیگیری مکرر بعضی از مسئولین محلی ، فرمانداری منطقه اعلام داشته که در اسرع وقت یک صندوق اخذ رأی را در آن منطقه دایر می نماید ولی تاکنون از این صندوق اخذ رأی خبری نیست .

 





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir



غلامعلی حداد عادل یکی از نامزدهای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری بود که در میانه راه به نفع جریان اصولگرایی در کشور انصراف داد.غ

مواضع شجاعانه وی در دفاع از گفتمان انقلاب و پرهیز از سیاه نمایی از اوضاع کشور و پرداختن به واقعیات جامعه طی مناظراتی که از سیما پخش شد تحسین متدینین و مجموعه نیروهای معتقد به انقلاب اسلامی را برانگیخت و بدون تردید پیروز اخلاقی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری دکتر غلامعلی حداد عادل بود.وی در این امتحان سخت در جهاد اکبر با نفسی که حب جاه تا آخرین روزهای زندگی آن را رها نمی‌کند سربلند بیرون آمد.

وی در بخشی از بیانیه انصراف خود نوشته است:”همواره کوشیدم تا از دادن وعده‌های فریبنده و غیرعملی که تنها به قصد جلب رای مردم داده می­‌شود خود داری کنم. سعی کردم از سیاه‌نمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب و خدمات دولتها بپرهیزم و موجب یأس و ناامیدی مردم نشوم. کوشیدم تا سخنی بر خلاف مصالح کشور و امنیت ملی بر زبان نیاورم و دل دشمنان انقلاب را شاد نکنم. تلاش کردم آرمانهای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری را که از دل و جان به آنها اعتقاد دارم فراموش نکنم. امیدوارم در آنچه گفته‌ام توانسته باشم رضای خداوند و رضایت مردم را جلب کرده باشم.

وی در گفت‌وگویی به تبیین حضور مردم در انتخابات پرداخته است.

 *جمعه 24 خرداد مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی پای صندوقهای رای می‌آیند تا حماسه دیگری در تثبیت انقلاب و نظام اسلامی خلق کنند. انقلابی که وقوع و بقای آن حماسه است. بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها بیش از 70 درصد مردم در این انتخابات حساس شرکت می‌کنند. به نظر شما علت اینکه مردم با چنین شور و نشاطی پای صندوقهای رای حاضر می‌شوند چیست ؟

  بنده امیدوارم که با حضور پرشور مردم پای صندوقهای رای در 24 خرداد حماسه سیاسی که مد نظر مقام معظم رهبری است خلق شود. حماسه سیاسی دو شرط دارد. اول انتخابات خوب و دیگر انتخاب خوب. انتخابات خوب مستلزم حضور گسترده مردم پای صندوقهای رای، نظم و قانون مداری است. انتخاب خوب نیز مسبوق به داشتن بصیرت و انتخاب نامزدی اصلح است که بتواند اهداف انقلاب را تامین کند، به آرمان‌های امام راحل وفادار باشد و در مسیر ولایت فقیه حرکت کند.

  *به نظر شما آیا انتخابات 24 خرداد می‌تواند منجر به روی کار آمدن رئیس‌جمهوری در تراز دهه چهارم انقلاب گردد ؟

  ان شاء الله مردم با رای خودشان سرنوشت خوبی برای نظام جمهوری اسلامی رقم می‌زنند. مردم با آگاهی از سابقه و گذشته نامزدها و همچنین سابقه جریانات سیاسی که از این نامزدها پشتیبانی می‌کنند مطمئناً دست به یک انتخاب منطقی و ثمربخش خواهند زد.

  *از شنبه 25 خرداد به مرور نتایج انتخابات اعلام خواهد شد. حوادث سال 88، قانون ستیزی و نپذیرفتن نتایج انتخابات توسط یک جریان سیاسی خاص منجر به بروز فتنه‌ای شد که خساراتی برای کشور در پی داشت. شما چه توصیه‌ای به نامزدهای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری دارید تا ضمن درس گرفتن از گذشته مانع از تکرار اتفاقات تلخ سال 88 شوند؟

  ملاک در انتخابات قانون است. اگر کسی بخواهد با اردوکشی خیابانی قانون را زیر پا بگذارد به دنبال بازگرداندن دیکتاتوری در کشور است. بنده امیدوارم نامزدهای انتخابات با توجه به هشدارها و تاکیداتی که رهبر معظم انقلاب در خصوص حوادث سال 1388 داشتند از حوادث تلخ آن سال عبرت بگیرند.

  *مواضع انقلابی شما در دفاع از دستاوردهای نظام اسلامی و تبری صریح تان از فتنه گران و دشمنان انقلاب موجی از امید را در دل مجموعه خانواده انقلاب به وجود آورد. آیا امروز که انصراف داده اید از اتخاذ این مواضع پشیمان نیستید؟

  من به وظیفه ام عمل کردم. این کاری بود که هفت نفر دیگر نیز می‌بایست انجام می‌دادند. امیدوارم این مواضع ما مورد رضایت خداوند متعال و مورد قبول مردم کشور قرار گرفته باشد و دعا می‌کنم که روح امام راحل و شهدا ی انقلاب از این بابت از ما راضی باشند.

 *با توجه به اینکه این مصاحبه در روز جمعه منتشر می‌شود شما چه توصیه‌ای به میلیونها رای دهنده‌ای دارید که 24 خرداد پای صندوقهای رای می‌آیند؟

  من یک کلمه خطاب به همه خواهران و برادران عرض می‌کنم که مردم 9 دی را فراموش نکنند و با روحیه 9 دی پای صندوقهای رای بیایند.ان شاء الله نتیجه انتخابات به گونه‌ای باشد که مجبور نشویم یک 9 دی دیگر در واکنش به مواضع دولت آینده خلق کنیم.





تاریخ ارسال مطلب : جمعه 92/3/24 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون