" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان
یک عضو سابق دفتر تحکیم می‌گوید اصلاح‌طلبان نگاه ابزاری دوگانه به رئیس جمهور منتخب دارند.

به گزارش علمدار بصیر به نقل از کیهان،‌ عابد توانچه که دارای گرایشات مارکسیستی است،‌در مصاحبه با اخبار روز گفته است: اصلاح‌طلبان سیاست دوگانه‌ای در مقابل روحانی در پیش گرفته‌اند. از یک طرف او را پس می‌زنند تا هزینه‌ای برای روحانی پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید می‌کنند و دو دستی به روحانی چسبیده‌اند. دست از سر روحانی برنمی‌دارند مگر مطمئن شوند چیزی به آنها نمی‌ماسد. تلاش اصلاح‌طلبان برای مصادره او نمی‌تواند لقمه چرب و نرمی نصیب آنها بکند.

عضو سابق انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر می‌افزاید: اصلاح‌طلبان به حسن روحانی مثل ساندیسی نگاه می‌کنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند لوله ساندیس را از آن بیرون نخواهند کشید. احتمالاً چند نوبت هم حباب و هوای خالی با طعم آبمیوه باید مکیده شود تا مطمئن شوند که دیگر نمی‌توانند از روحانی استفاده‌ای کنند. بعد همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او می‌کنند. اصلاح‌طلبان در وضعیت بدی گرفتار شده‌اند. از یک طرف باید به حسن روحانی بچسبند چون تنها شانس بقا و حیات آنان است. آنان به دلیل رفتارهای متناقض خود به شدت به جایگاهی که سابق بر این داشته‌اند آسیب زده‌اند. اصلاح‌طلبان در ابتدا خیلی دست به عصا وارد بازی انتخابات شدند و در انتها وقتی همه نگاه‌ها به روحانی معطوف شد به صورت زیرپوستی بازی خود را پیش بردند. عارف که رأی زیادی نداشت، از انتخابات کنار کشید و بعد از پیروزی سعی کردند او را باد کنند و اینطور جلوه بدهند که اگر عارف کنار نمی‌کشید روحانی رأی نمی‌آورد. دارند تلاش می‌کنند از او یک قهرمان بسازند. عارف از موقعیت خودش استفاده کرده و در حال مکاتبه علنی و فرمالیته با مسئولان حکومت است که به جایگاه خود و اصلاح‌طلبان پیرامون خودش مشروعیت حکومتی بدهد.

وی گفت: عارف که به هیچ عنوان فاکتورهای لازم برای جدی گرفته شدن از سوی مردم را نداشت حالا سعی می‌کند- و می‌کنند- که در سایه دیدار با هنرمندان،‌ورزشکاران و زنان اصلاح‌طلب، خاتمی و دیگران به او آمپول دوپینگ تزریق کنند. یادمان باشد او در بدترین شرایط اصلاح‌طلبان از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده است پس فعلاً باید در آب نمک بخوابد تا اولاً برای روز مبادا حفظ شود و ثانیاً تا جائی که می‌شود آب زیرپوست او برود.

توانچه می‌افزاید: این رفتار اصلاح‌طلبان به این دلیل است که مطمئن هستند روحانی آنطور که توقع دارند به آنها بازی نخواهد داد. از طرف دیگر اصلاح‌طلبان مطمئن هستند که به زودی بخش‌هائی که از ترس سعید جلیلی به روحانی رأی داده‌اند یا بر مبنای انتظارات یا توقعاتی که داشته‌اند به روحانی رأی داده‌اند؛ به زودی از فضای احساسی خارج شده و کم‌کم بازار انتقاد و اعلام برائت از حسن روحانی داغ خواهد شد. اصلاح‌طلبان می‌خواهند فاصله ایمنی لازم از روحانی را حفظ کنند تا در انتخابات بعدی به عنوان متمم روحانی و در عین حال به عنوان آلترناتیو روحانی دوباره وارد عرصه شوند. اصلاح‌طلبان می‌خواهند از حسن روحانی نهایت استفاده را بکنند اما جوابگوی کارنامه او نباشند. برای همین است می‌گویم اصلاح طلبان به روحانی به چشم ساندیس نگاه می‌کنند.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
براساس روایات اسلامی رجعت جنبه همگانی ندارد، بلکه اختصاص به مؤمنان صالح‌العملی دارد که در یک مرحله عالی از ایمان قرار دارند و همچنین کفار و طاغیان ستمگری که در مرحله منحطی از کفر و ظلم قرار دارند؛ چنین به نظر می‌رسد که بازگشت مجدد این دو گروه به زندگی دنیا به منظور تکمیل یک حلقه تکاملی گروه اول و چشیدن کیفر دنیوی گروه دوم است.
 

به گزارش علمدار بصیر: "رَجعَت" از ریشه "رج‌ع" عربی و در لغت به معنای یکبار بازگشتن است، رجعت در اصطلاح دینی به معنی بازگشت مردگان به زندگی در دنیا است.

در باور اعتقادی شیعه و بعضی از دیگر مذاهب معتقد به قیامت، نیز باور به رجعت وجود دارد. از جمله اعتقاد مسیحیان به زنده کردن مردگان توسط حضرت عیسی(ع) یا داستان اصحاب کهف و....در واقع اعتقاد به رجعت به معنای عام آن، اعتقاد به قیامت است.

اما در رَجعَت اصطلاح علم کلام و در عقیده شیعیان عبارت است از اینکه؛ خداوند گروهی از مردگان را در هنگامه ظهور حضرت مهدی(عج) به همان صورتی که قبلا در دنیا بوده‌اند به دنیا بر می‌گرداند، گروهی را عزیز و گروهی را ذلیل می‌کند و اهل حق را بر اهل باطل غلبه داده، داد مظلومان را از ستمگران می‌گیرد.

**فلسفه رجعت چیست؟

با توجه به آنچه از روایات اسلامی استفاده می‌شود، رجعت جنبه همگانی ندارد، بلکه اختصاص به مؤمنان صالح‌العملی دارد که در یک مرحله عالی از ایمان قرار دارند و همچنین کفار و طاغیان ستمگری که در مرحله منحطی از کفر و ظلم قرار دارند؛ چنین به نظر می‌رسد که بازگشت مجدد این دو گروه به زندگی دنیا به منظور تکمیل یک حلقه تکاملی گروه اول و چشیدن کیفر دنیوی گروه دوم است.

به تعبیر دیگر گروهی از مؤمنان خالص که در مسیر تکامل معنوی با موانع در زندگی خود روبرو شده‌اند و تکامل آنها ناتمام مانده‌است، حکمت الهی ایجاب می‌کند که سیر تکاملی خود را از طریق بازگشت مجدد به این جهان ادامه دهند، شاهد و ناظر حکومت جهانی حق و عدالت باشند و در بنای این حکومت شرکت جویند، چرا که شرکت در تشکیل چنین حکومتی از بزرگترین افتخارات است و برعکس، گروهی از منافقان و جباران سرسخت علاوه بر کیفر خاص خود در رستاخیز باید مجازات‌هایی در این جهان، نظیر آنچه اقوام سرکشی مانند فرعونیان و عاد و ثمود و قوم لوط دیدند ببینند، و تنها راه آن رجعت است.

چنانکه امام جعفر صادق(ع) در حدیثی می‌فرماید:" رجعت عمومی نیست بلکه جنبه خصوصی دارد، تنها گروهی بازگشت می‌‏کنند که ایمان خالص یا شرک خالص دارند."

**کالبد شکافی یک انحراف

اما طی سال‌های اخیر هر از گاهی به مسایلی برخورد کرده ایم که به رَجعَت افرادی خاص در عصر ظهور اشاره صریح می کنند و این در حالی است که در این زمینه هیچ سند متقنی ندارند، ضمن این که طرح مکرر این مساله موجب بروز برخی انحرافات در عصر انتظار و مهدویت شده است که به زعم بسیاری از صاحب نظران زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود.

** معرفی افراد خاص به عنوان رجعت کننده وهن در مساله مهدویت است

حجت‌الاسلام سید مهدی پور سید آقایی رئیس مرکز تخصصی مهدویت در تشریح مساله رجعت اظهار داشت: رجعت همانند بسیارى از واژه‌‏ها علاوه بر معناى لغوى، در علوم مختلف در معانى گوناگونى به کار رفته، و با توجه به این معانى است که می‏‌توانیم تصویر و شناخت صحیحى از معناى مورد بحث داشته باشیم. در لغتنامه دهخدا معانى اصطلاحى مختلفى براى رجعت برشمرده است. اما دراصطلاح کلامى، رجعت در اصطلاح کلامى (متکلمان) عبارت است از بازگشت برخى از اموات به دنیا بعد از ظهور حضرت مهدى(عج) و قبل از قیامت. چنانکه مرحوم "سید مرتضى" که از بزرگان شیعه است، چنین می‌فرماید: "رجعت، عبارت است از این که خداوند در هنگام ظهور حضرت مهدى(عج)، گروهى از شیعیان را که قبلاً از دنیا رفته‏اند، دوباره زنده مى‏کند تا به ثواب یارى آن حضرت نائل شوند و دولت (کریمه) او را مشاهده کنند و نیز جمعى از دشمنان آن حضرت را دوباره زنده مى‏کند تا از آنان انتقام بگیرد."

وی ادامه داد: شیخ مفید(ره)، در تبیین معناى اصطلاحى (کلامى) رجعت چنین نقل کرده است: " خداوند گروهى از اموات را به همان صورتى که در گذشته بودند، به دنیا برمی‌‏گرداند، و گروهى را عزیز و گروهى دیگر را ذلیل مى‏کند و اهل حق را بر اهل باطل غلبه و نصرت داده، و مظلومین را بر ظالمین و ستمگران غلبه مى‏دهد، این واقعه هنگام ظهور ولى عصر(عج) رخ خواهد داد." بنابراین در یک جمع بندى بین تعاریف فراوان، مى‏توان گفت که رجعت عبارت است از: بازگشت گروهى از مؤمنان محض به دنیا، و کافران محض پس از مردن و قبل از قیامت، در حکومت حضرت مهدى (عج) و روشن است که انبیاء و ائمه(ع) به عنوان اشرف مؤمنان محض در بین رجعت کنندگان خواهند بود.

حجت‌الاسلام پورسید آقایی به‌باشگاه‌خبرنگاران‌گفت: در حقیقت بحث از نوع بحث قیامت است و به همان دلائلی که روز رستاخیز ثابت می‌شود امکان رجعت - به معنای بازگشت به دنیا پس از مرگ - نیز قابل اثبات است و علاوه بر آن ادله جداگانه‌ای هم دارد، بنابراین هر گونه تردید در مورد امکان رجعت منجر به تردید نسبت به قیامت می‌شود.

رئیس مرکز تخصصی مهدویت با اشاره به طرح برخی مسایل مبنی بر اعلام مشخصات و یا معرفی رجعت کنندگان در عصر ظهور، تصریح کرد: به جز پیامبران الهی، معصومین(ع) و یاران خاص آنها هیچ نام دیگری در اقوال تاریخی مبنی بر رجعت کنندگان پس از ظهور ثبت نشده و قطعا این بزرگواران مصداق عینی انسانهای پاک و صالح هستند چرا که در دوران ظهور دو دسته به این دنیا بر می گردند، اول صالحان و دسته دوم ستمکاران هستند.

وی تاکیدکرد: معرفی افراد مختلف که هر از گاهی از آنها به نام یاران خاص حضرت مهدی(عج) در عصر ظهور یاد می شود، کذب محض، وهن در مساله مهدویت و بنیان های اعتقادی شیعه است.

در مورد رجعت مسایل مختلفی مطرح است و هر از گاهی در گوشه و کنار جامعه به مباحثی برخورد می کنیم که در آن افرادی را به عنوان رجعت کننده در دوران ظهور مطرح کرده است. حجت‌الاسلام محمد رضا نصوری مهدویت پژوه و نویسنده کتاب "نگین آفرینش" در این زمینه اظهارداشت: رجعت از روزهای بزرگ و مهم عالم است که از آن در قرآن به «ایام الله» روزهای خدا یاد شده است. چنانکه امام صادق(ع) فرمود:" ایام الله سه روز است: روز قیام قائم (عج) روز رجعت و روز قیامت."

وی ادامه داد: رجعت برای همه مردم نیست بلکه مخصوص مؤمنان خالص و کفار و منافقان خالص است، از جمله مؤمنان رجعت کننده، پیامبران و امامان معصوم(ع) هستند و اولین امامی که در زمان رجعت و پس از امام مهدی(ع) حکومت عدل جهانی را برعهده می‌گیرد، حضرت امام حسین(ع) است که سال‌های بسیار حکومت خواهد کرد.ضمن این که برای همه مومنان و منتظران واقعی ظهور مهدی (عج) که پیش از ظهور آن عزیز از دنیا رفتند امکان رجعت به دنیا و یاری آن امام وجود دارد، اما باید ویژگی و شاخصه لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام نصوری در تشریح مساله رجعت تصریح کرد: کفار و منافقان هرگز به میل و اراد? خود به دنیا باز نمی‌گردند بلکه از روی اجبار به رجعت تن می‌دهند ولی رجعت مؤمنین اختیاری به نظر می‌رسد، چنانکه امام صادق(ع) می‌فرماید: "هنگامی که حضرت مهدی(عج) قیام کند مأمورین الهی به کنار قبر مومن می روند و می‌گویند ‌ای بند? خدا! مولایت ظهور کرده است اگر می‌خواهی به او بپیوندی آزاد هستی و اگر می‌خواهی در نعمت‌های الهی (برزخی) متنعم بمانی باز هم آزاد هستی."

**شاخصه و ویژگی‌های رجعت کنندگان

اما رجعت کنندگان حقیقی چه ویژگی‌ها و شاخصه‌هایی دارند؟ این پژوهشگر معارف اسلامی در این زمینه افزود: براساس روایات، گروه پیامبران(ع)، امامان معصوم(ع)، مؤمنان خالص و نیز کفار خالص، جزء کسانی‌اند که در زمان رجعت، به این دنیا باز می‌گردند.

وی ادامه د اد: روایاتی که بطور عام از بازگشت پیامبران و ائمه (علیهم السلام) سخن به میان آورده‌اند مثل کلام امام صادق(ع) که در تفسیر آیه قرآن فرمود:" به خدا سوگند این آیه در زمان رجعت عملی خواهند شد آیا نمی‌دانید که پیامبران(علیهم السلام) در دنیا یاری نشدند و کشته شدند و نیز ائمه(علیهم السلام) کشته شدند اما این یاری و پیروزی در رجعت تحقق خواهند یافت."

**نظر علما در مورد رجعت

علماء شیعه عمدتا احادیث رجعت را متواتر دانسته‌اند و در فرازهای مختلف در این زمینه مطالبی را مطرح کرده‌اند چنانکه "شیخ حر عاملی(ره)" ضمن بیان بیش از ششصد حدیث و بیش از شصت آیه می‌گوید: "هیچ شکی نیست که این احادیث به تواتر معنوی رسیده‌است، زیرا برای کسی که قلبش از شبهه و تقلید پاک باشد موجب یقین و قطع می‌شود."

همچنین او در مورد برخی احادیث در کتب متاخرین شیعه در مورد رجعت چنین گفته‌است:" رساله هائی در رجعت از بعض متاخرین دیدم که حدیثهای دیگری داشت ولی چون مشتمل بر مطالب غریبی بود - که غالب مردم در اولین وهله منکر می‌شوند - آنها را نقل نکردم. با اینکه همان مطالب هم از قدرت خدا بیرون نیست."

"سید مرتضی(ره)" از دیگر علمای شیعه است که در این زمینه می‌گوید: "خداوند متعال بعد از ظهور حضرت مهدی(عج)، گروهی از کسانی که قبلا از دنیا رفته‌اند به این جهان بازمی‌گرداند، تا در ثواب و افتخارات یاری او و مشاهده حکومت حق بر سراسر جهان شرکت جویند، و نیز گروهی از دشمنان سرسخت را بازمی‌گرداند تا از آنها انتقام گیرد... دلیل بر صحت این مذهب این است که هیچ عاقلی نمی‌تواند قدرت خدا را بر این امر انکار کند چرا که این مساله محالی نیست، در حالی که بعضی از مخالفین ما چنان این موضوع را انکار می‌کنند که گویی آن را محال و غیر ممکن می‌شمرند... دلیل بر اثبات این عقیده اجماع امامیه‌است زیرا احدی از آنها با این عقیده مخالفت نکرده‌است."

همچنین "علامه مجلسی(ره)" بعد از نقل احادیث رجعت می‌گوید: " چگونه ممکن است کسی به صدق گفتار اهل بیت ایمان داشته باشد و احادیث متواتر رجعت را نپذیرد؟ احادیث صریحی که شماره آن به حدود دویست حدیث می‌رسد که چهل و چند نفر از راویان ثقات، و علمای اعلام، در بیش از پنجاه کتاب آورده‌اند... اگر این احادیث متواتر نباشد چه حدیثی متواتر است؟!"

عدر همین زمینه "مرحوم علامه طباطبائی" می‌گوید:" همانا روایات رجعت، متواتر معنوی است و مخالفین از همان صدر اول، اعتقاد به رجعت را از مشخصات شیعه و ائمه آنان دانسته‌اند. اگر بعضی از این روایات قابل خدشه و مناقشه هم باشد ضرری به تواتر آنها نمی‌رسد. علاوه بر این تعدادی از روایات در مورد رجعت صریح و قابل اعتماد است."

**رجعت دستاویزی برای ایجاد انحراف در عقاید شیعه

با توجه به این که طی سال‌های اخیر در گوشه و کنار کشور شاهد طرح برخی مسایل انحرافی در زمینه مهدویت هستیم، کارشناسان معارف اسلامی بر این عقیده اند که این مساله به عنوان بدعت و انحرافی نوین در مساله انتظار، مهدویت و آمدن مهدی موعود مطرح می‌شود که همه منتظران باید مراقب این انحرافات باشند.

حجت‌الاسلام نصوری در همین زمینه تاکید کرد: توجه به مبانی دقیق شیعی، مطالع منابع تالیفی مستند در مساله مهدویت و ارتباط با مراکز تخصصی مهدویت پژوهی راه را بر توسعه انحراف و بدعت می‌بندد.

این پژوهشگر علوم اسلامی خاطرنشان کرد: براساس آموزه‌ها و روایات صریح اسلامی در مورد رجعت، قطعا به جز موارد یاد شده هرآنچه در این زمینه مطرح می‌شود، بی پایه و اساس است و هیچ مبنای مستند و پر قوتی ندارد.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
هر روز بر تعداد بازکنان و مربیان مسلمان در لیگ های مختلف اروپائی افزوده می شود. در ادامه با نام و چهره برخی از فوتبالیست هائی که در تیم های مطرح اروپایی بازی می کنند، آشنا خواهید شد.

به  گزارش علمدار بصیر:

سمیر نصری Samir Nasri

بازیکن الجزایری تبارِ تیم ملی فرانسه، متولد 26 ژوئن 1987 در شهر مارسی است. نصری تاکنون در تیم های المپیک مارسی و آرسنال بازی کرده است و در حال حاضر بازیکن تیم منچستر سیتی انگلستان است.

  
 
فرانک ریبری Franc Ribery

فرانک ریبری متولد 7 آوریل 1983 بازیکن مسلمان تیم ملی فرانسه است. وی سابقه بازی در تیم ‌های متز، گالاتاسرای و المپیک مارسی دارد. ریبری در حال حاضر بازیکن تیم بایرن موتیخ است.

 مسعود اوزیل Mesut Ozil

مسعود اوزیل متولد 15 اکتبر 1988 در گلزنکیرشن، بازیکن فوتبال ترک تبار تیم ملی آلمان است. اوزیل سابقه بازی در تیم های وستفالیا 04، شالکه 04، وردربرمن را دارد. او هم اینک در تیم رئال مادرید اسپانیا بازی می کند.

 نیکلاس بلال آنلکا Nicolas Bilal Anelka

نیکولاس آنلکا متولد 14 مارس 1979 ورسای، بازیکن تیم ملی فرانسه است. آنلکا سابقه بازی در تیم های پاریس سن ژرمن، آرسنال، رئال مادرید، لیورپول، منچستر سیتی، فنرباغچه، بولتون، چلسی، شانگهای شنهوآ و یونتوس را دارد.
آنلکا در 69 بازی ملی خود برای تیم ملی فرانسه 14 گل به ثمر رسانده ‌است.

 لاسانا دیارا Lassana Diarra

لاسانا دیارا متولد 10 مارس پاریس 1985 ، یازیکن فوتبال فرانسوی است. وی سابقه عضویت در باشگاه‌های چلسی، آرسنال، پورتس موث و رئال مادرید را دارد.

 محمد دیارا Mohamadou Diarra

محمد دیارا متولد 18 می 1981 باماکو در مالی است. وی سایقه بازی در تیم های اُ.اف.آی، ویته سه، المپیک لیون و رئال مادرید را دارد.

 

فردریک عمر کانوته Frederic Oumar Kanoute

فردریک کانوته متولد 2 دسامبر 1977 در لیون فرانسه است. وی سابقه بازی در تیم های باشگاهی لیون، وستهام یونایتد، تاتنهام، سویل و بیژین گوآن را داشته است.
وی در سال 2007 بازیکن سال قاره افریقا شد.

  اریک آبیدال Eric Abidal

اریک آبیدال متولد 11 سپتامبر 1979 لیون فرانسه است. وی سابقه بازی در تیم های باشگاهی موناکو، لیل، لیون، بارسلونا را دارد. وی در 18 آگوست 2004 در بازی دوستانه مقابل بوسنی و هرزگوین نخستین بازی ملی اش را انجام داد.

 ادین ژکو Edin Dzeko

ادین ژکو متولد 17 مارس 1986 سارایوو در کشور یوگسلاوی است. وی سابقه بازی در تیم های زلجنیکار، تپلیس، وولفسبورگ و منچستر سیتی را دارد.

 اسلام فروزIslam Feruz

اسلام فروز متولد 10 سپتامبر 1995 در کشور سومالی است. وی سابقه بازی در تیم های سلتیک (2011-2005 ) و چلسی را دارد. او از سال 2009 در تیم ملی اسکاتلند (رده های مختلف سنی ) بازی کرده است. او از سال 2012 در تیم ملی زیر 21 سال مشغول به بازی است.
او در سال 2010جایزه بهترین بازیکن جوان فوتبال را که به بهترین بازیکن فوتبال در رده سنی 12-22 سال اسکاتلند اعطا می شود را از آنِ خود کرد.

آرماند ترائوره Armand Traore

آرماند ترائوره متولد 8 اکتبر 1989 پاریس است. وی اصلیتی سنگالی دارد و محصول آکادمی جوانان آرسنال است. وی سابقه بازی در تیم های آرسنال، پورتموث، یونتوس را دارد.
او از اعضای تیم ملی فرانسه است.

 حاتم بن عرفا Hatim Ben Arfa

حاتم بن عرفا متولد 7 مارس 1987 بازیکن فوتبال اهل کشور فرانسه است. وی سابقه بازی در تیم های المپیک لیون، المپیک مارسی، نیوکاسل یونایند را دارد. او از سال 2007 در تیم ملی بزرگسالان فرانسه حضور دارد.

 سلمان کالو Solomon Kalou

سلمان کالو متولد 5 آگوست 1985 در ابیجان در ساحل عاج است. او سابقه بازی در تیم های فاینورد، چلسی و لیل را دارد. سلمان از ال 2007 لباس تیم ملی ساحل عاج را به تن دارد.

 یحیی توره Yaya Toure

یحیی توره متولد 13 می 1983 در ساحل عاج است. او سابقه بازی در تیم های المپیاکوس، موناکو، بارسلونا و منچستر سیتی را دارد. او در تیم ملی ساحل عاج نیز بازی می کند. یحیی توره بردار کوچکتر حبیب کولو توره است.

حبیب کولو توره Kolo Toure

حبیب کولو توره متولد 19 مارس 1981 در  ساحل عاج است. وی سابقه بازی در تیم های میموساس، آرسنال، منچستر سیتی و لیورپول را دارد.

 
وایسیریکی ابودیابی Abou Diaby

دیابی متولد 11 می 1986 پاریس در فرانسه است. او سابقه بازی در تیم های اکسر و آرسنال را دارد. وی در سال 2007 برای اولین بار لباس تیم ملی فرانسه را بر تن کرد.

 ابراهیم آفلای Ibrahim Afellay

ابراهیم آفلای متولد 2 آوریل 1986 اوترخت در هلند است. آفلای اصالتا مراکشی است. وی سابقه بازی در تیم های آیندهوون و بارسلونا را در کارنامه خود دارد. آفلای از سال 2007 به عضویت تیم ملی هلند در آمد.

 مارون شاماخ Maroune Chamakh

مارون شاماخ متولد 10 ژانویه 1984 نیس در فرانسه است. او سابقه بازی در تیم های بوردو و آرسنال را دارد. او در سال 2003 برای تیم ملی زیر 19 سال فرانسه بازی کرد و در همان سال به عضویت تیم ملی مراکش در آمد.

 کریم بنزما Karim Benzema

کریم مصطفی بنزما متولد 19 دسامبر 1987 لیون در فرانسه است. او الجزایری الاصل است. فوتبال حرفه‌ای را از باشگاه لیون فرانسه آغاز نمود و از آن تیم به رئال مادرید پیوست. او از سال 2002 در رده های مختلف سنی در تیم ملی فرانسه عضویت داشته است.

 سامی خدیرا Sami Khedira

سامی خدیرا متولد 4 آوریل 1987 اشتوتگارت در آلمان است. او اصالتا تونسی است. خدیرا سابقه بازی در تیم های اشتوتگارت و رئال مادرید اسپانیا را دارد. او از 1995 تا 2010 در باشگاه اشتوتگارت بازی می‌کرد و در فصل 07-2006 با این تیم قهرمان بوندس لیگا شد و در فصل 11-2010 با درخشش در تیم ملی آلمان در بازی‌های جام جهانی آفریقای جنوبی رهسپار تیم رئال مادرید اسپانیا شد.

 نوری شاهین Nuri Sahin

نوری شاهین متولد 17 سپتامبر 1988 لودن  شاید در آلمان است. وی از بازیکنان ترک تبار آلمانی است. نوری شاهین سابقه بازی در تیم های بورسیا دورتموند، رئال مادرید و لیورپول را دارد. وی از سال 2005 تاکنون عضو تیم ملی ترکیه است.

 حمید آلتین توپ Hamit Altintop

حمید آلتین‌توپ متولد 8 دسامبر 1982 گلزن کیرشن در آلمان است. وی اصالتا ترکیه ای است. آلتین توپ سابقه بازی در تیم های گالاتاسرای، شالکه 04، بایرن مونیخ و رئال مادرید را دارد. وی از سال 2004 عضو تیم ملی ترکیه است.

 پاپیس سیسه Papiss Cisse

پاپیس سیسه متولد 3 ژوئن 1985 داکار در سنگال است. سیسه سابقه بازی در تیم های فرایبورگ و نیوکاسل را دارد. وی از سال 2009 سابقه بازی در تیم ملی سنگال را در کارنامه خود دارد.

 دمبا با Demba Ba

دمبا با متولد 25 می 1985 سورس در فرانسه است. اصالتی سنگالی دارد. دمبا با، سابقه بازی در تیم های روان، هوزکرون، هافنهام، وستهام و نیوکاسل را دارد. وی در ژانویه 2013 به تیم چلسی پیوست.
وی از سال 2006 لباس تیم ملی سنگال را بر تن کرده است.

 سلیمان علی مونتاری Sulley Ali Muntari

سلیمان مونتاری متولد 27 آگوست 1984 کونونگو در غنا است. وی سابقه بازی در تیم های ادونیزه، پورتموث، انترناسیونال و میلان را دارد.
مونتاری از سال 2002 سابقه بازی در تیم ملی غنا را داشته است.

 عادل رامی Adil Rami

عادل رامی متولد 27 دسامبر 1985 باستیا در فرانسه است. او سابقه بازی در تیم های فریجوس، لیل، والنسیا را داشته است.
رامی از سال 2010 پیراهن تیم ملی فرانسه را بر تن کرد.

 آلی سیسوخو Aly Cissokho

آلی سیسوخو متولد 15 سپتامبر 1987 بلویس در فرانسه است. او سابقه بازی در پورتو، لیون و والنسیا را داشته است.
سیسوخو از سال 2010 به عضویت تیم ملی فرانسه در آمد.

 خالد بولهروز Khalid Boulahrouz

خالد بولهروز متولد 28 دسامبر 1981 در هلند است. او سابقه بازی در هامبورگ، چلسی، سویل، اشتوتگارت و اسپورتینگ را دارد.
بولهروز از سال 2004 در تیم ملی هلند بازی کرده است.

منبع:ابنا





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
عضو جبهه پایداری گفت: فکر نمی‌کنم دولت آینده با نسخه کارگزارانی که جوابگوی مشکلات امروز نیست به مصاف مشکلات اقتصادی برود.

 

 

 

به گزارش علمدار بصیر: کامران باقری لنکرانی عصر دیروز در در نشست جریان‌شناسی تحولات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج برگزار شد، اظهار کرد: عده‌ای در تحلیل انتخابات تنها بر سر زبان حرف می‌زنند در حالی که تحلیل واقعی انتخابات چیز دیگری است.

لنکرانی ادامه داد: اگر واقع‌بینانه به انتخابات و فرآیند آن از ابتدا تا انتها نگاه کنیم در خواهیم یافت که بسیاری از تحلیل‌‌ها اشتباه است.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم افزود: این که برخی می‌گویند انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری عرصه تقابل دو جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب بود تحلیلی اشتباه است.

وی در همین زمینه تحلیلی که می‌گوید در این انتخابات اصلاحات بر اصولگرایی غلبه کرد را نیز اشتباه دانست و گفت: به چند دلیل این تحلیل درست نیست چرا که مردم در انتخابات همزمانی که با ریاست‌جمهوری برگزار شد در شوراها رأی اکثریت را به اصلاح‌طلبان ندادند و تنها در یک مرکز استان آن‌ها توانستند بر اصولگرایان پیشی بگیرند پس این تحلیل از اصل اشتباه است.

اخلاق سیاسی در کشور احیا شد

لنکرانی یکی از مزایای این انتخابات را پس از اتفاقات انتخابات 88 احیای اخلاق سیاسی در کشور دانست و گفت: بر خلاف بد اخلاقی صورت گرفته در انتخابات گذشته در این دوره همه کاندیداهایی که پیروز نشدند به صورت رسمی به شخص پیروز تبریک گفتند و اخلاق و ادب اسلامی همین را حکم می‌کرد.

وی توطئه‌های دشمنان برای عدم برگزاری و یا برگزاری توأم با خدشه و حرف و حدیث را خواست دشمن در همه مراحل آن دانست و گفت: وقتی رهبری با تدبیر و اندیشمند بر این کشور ولایت می‌کند دشمن هرگز راه به جایی نخواهد برد.

این عضو جبهه پایداری به ناکامی دیگر دشمن در این انتخابات پرداخت و گفت: آن‌ها در انتخابات گذشته این‌گونه القا کردند که رأی مردم ایران را می‌توان ده‌ها میلیونی جابجا کرد و عده‌ای هم آن‌ها را در داخل همراهی کردند.

نظام اسلامی برای 200 هزار رأی هم احترام قائل است

لنکرانی ادامه داد: اما در این انتخابات همه فهمیدند نه تنها نظام اسلامی رأی مردم را ده‌ها میلیونی جابجا نمی‌کند بلکه برای تنها 200 هزار رأی بیشتر نیز احترام قائل است.

لنکرانی از مواضع خوب رئیس‌جمهور منتخب در همین مدت کوتاه گفت و افزود: روحانی در همه مواضع خود نشان داد که به اصول نظام جمهوری اسلامی پایبند است و از کسی که در این مدت عمر انقلاب همواره مسئولیت‌های بالا داشته و در یک قلم مشاور رهبری است انتظاری به غیر از این نمی‌رفت.

وزیر بهداشت دولت احمدی‌نژاد مشکلات اقتصادی را از مهم‌ترین چالش‌ها برای هر دولتی از جمله دولت آینده دانست و گفت: مردم در سه دوره گردش دولت‌‌ها به ما همه چیز را فهماندند.

وی تولد دولت اصلاحات را به دلیل مواضع اقتصادی دولت در رأس کار از سال 68 تا 76 دانست و گفت: بی‌شک اقتصاد کارگزارانی جوابگوی مشکلات اقتصادی مردم در این دوره نیست و از طرفی دیگر دوره ایجاد فاصله و شکاف طبقاتی میان مردم گذشته است.

وی پیش‌بینی کرد که دولت جدید با نسخه کارگزارانی به مصاف مشکلات اقتصادی پیش رو نرود

منبع:فارس





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
مرگ گذشتگان براى عبرت شما کافى است، آنها را به گورشان حمل کردند، بى آن که بر مرکبى سوار باشند، آنان را در قبر فرود آوردند بى آن که خود فرود آیند.
امیرالمومنین امام علی علیه السلام فرمودند:

مردم! شما را به یادآورى مرگ، سفارش مى کنم، از مرگ کمتر غفلت کنید، چگونه مرگ را فراموش مى کنید در حالى که او شما را فراموش نمى کند؟
و چگونه طمع مى ورزید که به شما مهلت نمى دهد؟

مرگ گذشتگان براى عبرت شما کافى است، آنها را به گورشان حمل کردند، بى آن که بر مرکبى سوار باشند، آنان را در قبر فرود آوردند بى آن که خود فرود آیند، چنان از یاد رفتند گویا از آبادکنندگان دنیا نبودند و آخرت همواره خانه اشان بود، آن چه را وطن خود مى دانستند از آن رمیدند، و از آنجا که مى رمیدند، آرام گرفتند، و چیزهایى که با آنها مشغول بودند جدا شدند، و آنجا را که سرانجامشان بود ضایع کردند.

اکنون نه قدرت دارند از اعمال زشت خود دورى کنند، و نه مى توانند عمل نیکى بر نیکى هاى خود بیفزایند، به دنیایى انس گرفتند که مغرورشان کرد، چون به آن اطمینان داشتند سرانجام مغلوبشان نمود.

متن حدیث:

وَاءُوصِیکُمْ بِذِکْرِ الْمَوْتِ وَإِقْلاَ لِ الْغَفْلَةِ عَنْهُ. وَکَیْفَ غَفْلَتُکُمْ عَمَّا لَیْسَ یُغْفِلُکُمْ، وَطَمَعُکُمْ فِیمَنْ لَیْسَ یُمْهِلُکُمْ! فَکَفَى وَاعِظا بِمَوْتَى عَایَنْتُمُوهُمْ، حُمِلُوا إِلَى قُبُورِهِمْ غَیْرَ رَاکِبِینَ، وَاءُنْزِلُوا فِیها غَیْرَ نَازِلِینَ، فَکَاءَنَّهُمْ لَمْ یَکُونُوا لِلدُّنْیَا عُمَّارا، وَکَاءَنَّ الاَّْخِرَةَ لَمْ تَزَلْ لَهُمْ دَارا.
اءَوْحَشُوا مَا کَانُوا یُوطِنُونَ، وَاءَوْطَنُوا مَا کَانُوا یُوحِشُونَ، وَاشْتَغَلُوا بِمَا فَارَقُوا، وَاءَضَاعُوا مَا إِلَیْهِ انْتَقَلُوا. لاَ عَنْ قَبِیحٍ یَسْتَطِیعُونَ انْتِقَالا، وَلاَ فِی حَسَنٍ یَسْتَطِیعُونَ ازْدِیَادا. اءَنِسُوا بِالدُّنْیَا فَغَرَّتْهُمْ، وَوَثِقُوا بِهَا فَصَرَعَتْهُمْ.

«نهج البلاغه، خطبه 188»

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
حسن روحانی به غیر از سه استان خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهکلیو و بویر احمد که از محسن رضایی رای کمتری آورد در باقی استان ها بیشترین رای را به خود اختصاص داد.
 
به گزارش علمدار بصیر: یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ 24 خرداد 1392 برگزار و حجت الاسلام حسن روحانی با 18 میلیون و 613 هزار و 329 رای از کل آرا ماخوذه در مرحله اول انتخابات به عنوان منتخب مردم ایران انتخاب شد.

در مجموع 36 میلیون و 704 هزار و 156 نفر در انتخابات شرکت کردند که نشان دهنده حضور 72.7 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری است.

حسن روحانی به غیر از سه استان خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهکلیو و بویر احمد که از محسن رضایی رای کمتری آورد در باقی استان ها بیشترین رای را به خود اختصاص داد.

منتخب مردم ایران در کدام شهرها از رقبای خود رای کمتری کسب کرد؟ برای پاسخ به این سوال می توانید جدول زیر را مشاهده کنید.

 
شهر نفر اول تعداد رای نفر دوم تعداد رای
شوش رضایی 48953 روحانی 31067
باوی رضایی 17198 روحانی 14282
شوشتر رضایی 56609 روحانی 19097
اندیکا رضایی 20459 روحانی 589
کوهرنگ رضایی 27345 روحانی 746
لالی رضایی 17054 روحانی 806
دزفول رضایی 106510 روحانی 47211
اندیمشک رضایی 37385 روحانی 30858
امیدیه رضایی 28828 روحانی 19746
هندیجان رضایی 7829 روحانی 6819
رامهرمز رضایی 31769 روحانی 18441
هفت گل رضایی 9616 روحانی 18441
مسجد سلیمان رضایی 50527 روحانی 3568
دورود رضایی 35811 روحانی 35778
ایذه رضایی 63724 روحانی 5074
باغملک رضایی 45010 روحانی 6432
بهمئی رضایی 8937 روحانی 6313
کوچان قالیباف 42168 روحانی 37345
کلات قالیباف 10491 روحانی 7011
بینالود قالیباف 25967 روحانی 20383
فاروج قالیباف 13495 روحانی 10311
خوشاب قالیباف 10133 روحانی 7571
دنا رضایی 11236 روحانی 7000
بویر احمد رضایی 58727 روحانی 38339
لردگان رضایی 72636 روحانی 15187
اردل رضایی 23653 روحانی 4171
کیار رضایی 16668 روحانی 8988
بشاگرد جلیلی 6760 قالیباف 3604
میناب جلیلی 36611 روحانی 34951
قلعه گنج جلیلی 18932 روحانی 9145
رودبار جنوب قالیباف 25947 جلیلی 10023
رودان قالیباف 20699 روحانی 20467
منوجان قالیباف 11268 روحانی 11160

منبع:مشرق





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
سخنان کمتر شنیده شده آیت‌الله خامنه‌ای پس‌ از حادثه 6 تیر؛
خدا از من توقع انجام خدمت بزرگی را دارد/ باید آماده برداشتن بارهای سنگینی برای انقلاب باشم
یکی از سخت‌ترین سال های انقلاب ، سالی بود که انقلاب سرمایه و پشتوانه‌های عظیم و فوق العاده‌ای را از دست داد، ولی یکی از این سرمایه های عظیم به لطف خدا ماندگار شد تا مسئولیت عظیمی را بر عهده بگیرد.

به گزارش علمدار بصیر: شاید با ورق زدن صفحات تاریخ انقلاب اسلامی بتوان سال های زیادی را به عنوان سال های پر درسر و سخت این انقلاب معرفی کرد،  سال های زیادی مثل 1357 و اوج انقلاب؛ سال 1358  و انتخابات ها و تفرفه ها؛ سال 1359 اوج درگیری های داخلی و شروع یک جنگ تحمیلی از سوی تمام ابرقدرت های مادی؛ سال 1367 و نوشیدن جام زهر توسط امام (ره) و یا سال 1368 و تاثیر قطعنامه و رحلت حضرت امام خمینی؛ سال 1378 و فتنه 18 تیر و یا حتی جلوتر از این سالها چرا راه دور برویم همین سال 1388 و فتنه ای که بعد انتخابات و با طراحی گسترده با عقبه و پشتوانه‌ای بزرگ به پا شد و کشور را به مدت 8 ماه با جنجال رو به رو کرد.

سال 1360 بدون شک یکی از سخت ترین سال های تاریخ انقلاب بوده است چون دشمنان سرمایه اعتماد مردم به انقلاب را هدف گرفتند.

ترور نافرجام حضرت آیت الله خامنه ای، و ترورهای شهید حسینی بهشتی، شهید حقانی، شهید محمد منتظری، شهید رجائی، شهید باهنر، شهید کچوئی، شهید سید حسن آیت، شهید آیت الله قدوسی، شهید آیت الله مدنی، شهید عبدالکریم هاشمی نژاد، شهید آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، تمامی این ترورها در شش ماه تابستان و پائیز 1360 رخ داد.

این حوادث تلخ همزمان بود با بدترین و پیچیده‌ترین شرایط جبهه‌ها، که نشان دهنده طراحی دشمنان بود برای از پا انداختن انقلاب و انقلابیون، ولی به لطف خدا و آبیاری نهال یک ساله انقلاب با خون سرمایه هایی که در دامن انقلاب پرورش یافته بودند ناکام ماند.

هر کاری توانستند برای مهارکردن چشم? پرخروش و روح‌بخشِ آیت‌الله خامنه‌ای کردند، اما جوابی نگرفتند. راهی نمانده بود جز خشکاندن چشمه اصلی.

بمبِ جاگذاری شده در رادیو ضبط، قرار بود کار را تمام کند، و به گواهی شاهدان عینی، کار تمام شده بود ...

... اما خداوند چیز دیگری خواست.

لحظه‌های تنهاییِ روزهای پُردردِ بیمارستان،

فرصت خوبی بود برای خلوت کردن با خدا و یافتن پاسخ این سئوال که: چرا خدا من را برگرداند؟

چند ماه بعد، نورِ چشم امام (ره) و امام‌جمع? تهران، با نشانه‌ای در دست، رئیس جمهور می‌شوند.

نشانه‌ای که برای همیشه، به یاد همه بیاورد که خدا، او را نگه داشته است...

آخرین روز سال 60 است و مردم بی‌تاب دیدار محبوبشان، شعار می دهند که: «خامنه‌ای خامنه‌ای منتظر تو هستیم.»

حالا وقت آن است که با مردم، از پاسخ این سوال بگویند: چرا خدا من را برگرداند؟

آیت الله خامنه ای به عنوان رئیس جمهور منتخب ملت ایران برگزیده شده است و حالا در نماز جمعه تهران حوادث آن روز را بازگو می کند و از سخت ترین روزهای این انقلاب برای مردم می گوید، روزها و ماه هایی که به گفته او با حوادث یک قرن و یک ملت برابری می کند.

*** در ادامه بخشی از سخنان آیت الله خامنه ای که به روایت حوادث تلخ روزهای سال 1360 می پردازد را می خوانید؛

بیشتر از 8 ماه از آخرین دیدار ما با یکدیگر گذشته است. آن جمعه فراموش نشدنی که به دنبال خود روزهای فراموش نشدنی دیگری را به تارک ما داشت، تا امروز 8 ماه فاصله دارد.

فردای همان روز بود که من تا سر حد مرگ رفتم و فضل خدا به برکت دعای شما مردم من را برگرداند.

و من از همان لحظه احساس کردم که خداوند از من توقع انجام تکلیف بزرگی را دارد و خودم را آماده کرده ام. آن روز البته حدس نمی زدم که این خدمت چیست. اما یقین داشتم که باید آماده برداشتن بارهای سنگینی برای او و برای این انقلاب در خدمت شما مردم باشم.

یکشنبه آن روز کربلای خونین حزب جمهوری اتفاق افتاد، بهشتی ما رفت. 72 تن از یاران بزرگ این انقلاب رفتند.

اندکی بعد حادثه های تلخ و جانگداز یکی پس از دیگری پیش آمد. رئیس جمهور مومن و متعهد ما نخست وزیر دانشمند و فاضل ما و بسیاری از زبدگان و برگزیدگان این ملت یکی پس از دیگری به دیدار خدا شتافتند.

آنچه ما در این 8 ماه گذراندیم با حوادث یک قرن یک ملت برابری می کند.





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
آقا جان، خوب شد که امسال نیامدید؛ ما که اصلاً آمادگی نداشتیم؛ عده‌ای خائن، به نام اسلام عزیز، آن می‌کنند در حق مسلمانان چه شیعه و چه سنی، که بغض سال‌های دیرین آمریکا را خالی می‌کنند.
به گزارش علمدار بصیر: حمید داودآبادی در وبلاگ خاطرات جبهه نوشت:

برای شهید شیخ حسن شحاته و دیگر شهدای مظلوم فاجعه نیمه شعبان مصر

آقا سلام

امسال هم جشن ولادتت را همچون سال‌ها و قرن‌های گذشته در نبود شما، با خیال راحت، با شادی، پایکوبی، شیرینی و شربت و بعضی جاها هم با چاشنی حرکات موزون (خیلی ببخشید، همان رقص خودمان) برگزار کردیم

نیامدی آقا؟!

خیلی دیر کردی!

طلبکار نیستم آقا!

هزینه کردیم

شیرینی‌ای که به مناسبت مولد شما به بالاترین قیمت می‌رسد، خریدیم و بین گرسنگان! پخش کردیم

شربت را که نگو

همه سال، کارخانه‌های ... و ... خیلی منتظرند؛ حتی بیشتر از خلق الله!

بله آقا؛ آنها از همه بیشتر منتظرند تا مولد شما برسد و همه آنچه را نام شربت بر آن نهاده‌اند، از انبارهای سال خویش خالی کرده و با رشد قیمت این روزها، هر روز بیشتر از دیروز، آب کنند

و ما نیز آن قدر به قابلمه شربت آب بستیم و شکر، که فقط رنگ زردی (حتی کمرنگ‌تر از زردی رخسار خودمان) باقی ماند.

عیبی که ندارد آقا؟

هر چه باشد نیتمان دادن شیرینی و شربت به مناسبت مولد شما بود!

آقا راستش را بخواهی، امسال جشن کمی کمرنگ‌تر از سال‌های قبل بود

خب معلومه آقا؛ فشار اقتصادی

آقاجان خودتان که بهتر از نمودار لحظه‌ای قیمت‌ها خبر دارید!

دلار 10 درصد بالا برود، قیمت‌ها 30 درصد رشد می‌کنند؛ دلار 50 درصد هم پایین بیاید، قیمت‌ها باز چند درصدی رشد می‌کنند؛ رشدی فزاینده‌تر از کودکان دربدر شیرخشک!

و ما شده‌ایم شیعیان دلاری!

آقا دلمان خیلی خون است از آنچه در بلاد عراق، افغانستان، لبنان، سوریه و مصر بر سر عاشقانت می‌آید.

ولی شما جدی نگیرید آقا!

اینها جوگیری‌هایی است که چندسالی است عادتمان شده!

شما خودتان را برای ما ناراحت نکنید آقا

خودمان بلدیم با سیاست جهانی چگونه کنار بیاییم

هرچه باشد، هرکدام برای خود دیپلمات شده‌ایم!

خوب بلدیم چگونه حق و باطل را در ترازوی سیاست و دیپلماسی بسنجیم!

و از آن بهتر، بلدیم رویمان را به سویی دیگر بچرخانیم و اصلاً خود را به خواب بزنیم!

جایت خالی آقا!

در تالاری آن سوی شهر گودبای پارتی داشتیم و در هتلی آن سوتر، جشن ورودی های جدید کاخ ریاست جمهوری!

هیچ فرقی با هم نداشتند؛ هر دو عین هم

خد اکه کارت دعوت نداشت و ممنوع الورود بود!

خلق الله هم که شکر خدا، هیچ کدام نشناختندشان؛ یعنی خودشان را به نشناختن زدند

ولی هر دو شادمان بودند و خندان

اینها از آمدن، و آنها از رفتن؛ که صدالبته دورخیزی برای 4 سال بعد

آقاجان!

یک جوری باید سر جوانان را گرم کرد دیگر!

اگر قرار باشد جوان به سیاست، اقتصاد و اوضاع جهانی و از همه مهمتر دغدغه‌های دینی فکر کند که نمی‌شود!

به قول همان جناح سیاسی مثلا ارزشی! جوان «رپی» باشد، بهتر از آن است که سیاسی باشد؛ سیاسی که بشوند، به خودمان گیر می‌دهند!

راستی آقا داشت یادم می‌رفت

در اینترنت دیدید؟

در یوتیوب و حتی در همین سایت‌های وطنی

همه گذاشته‌اند

عده‌ای سلفی و وهابی، با افتخار و شادمانی!

عده‌ای بچه شیعه دل سوخته، با سوز و گداز

 

 

 

آقا جان، خوب شد که امسال نیامدید

ما که اصلا آمادگی نداشتیم

زمین خیلی سنگین شده آقا

در بلاد شام، کودکان شیعه را به جرم گفتن از شما، مقابل دیدگان پدر و مادر سر می‌برند

و در مصر، شیخ شیعه را، به جرم دایر کردن حسینیه برای جدت (ع)، در نیمه شعبان که ما شدیداً سرگرم خودیم، غریبانه و مظلومانه، بر خانه‌اش هجوم می‌برند، درب خانه را می‌شکنند، هلهله کنان و شادمان، با سنگ و چوب بر سرشان می‌بارند، خانه را به آتش می‌کشند و بدن نیمه جانشان را در کوچه و خیابان می‌گردانند.

شاید به مناسبت نیمه شعبان!

نه شاید، که حتما!

 

 

 

همواره همین بوده

خفاشان طاقت دیدن خورشید را نداشته و ندارند

خفاشان و شب پرستانی که این روزها لباس دین آن هم از نوع تندروی بر تن کرده‌اند، دارند آن می‌کنند با دین که ارباب و سازنده‌شان آمریکا، خود جرأت چنین رفتاری با دشمنانش نداشته!

ولی امروز، عده‌ای خائن، به نام اسلام عزیز، آن می‌کنند در حق مسلمانان چه شیعه و چه سنی، که بغض سال‌های دیرین آمریکا را خالی می‌کنند

حال عجیبی دارد مصر این بلاد فرعون‌های رنگارنگ

و عجیب‌تر اینکه فراعنه معاصر مصر، چه نام‌ها بر خود دارند:

محمد انور سادات!

محمد حسنی سید مبارک!

محمد محمد مرسی!

و عجیب نیست که آن دیار، دیگر بویی از غیرتمندی، شرافت و شجاعت شهیدانی چون «خالد احمد شوقی اسلامبولی» در خود ندارد.

و جالب اینکه در به اصطلاح انقلابشان، هیچ نام و یادی از او که سادات فرعون را به جرم سازش نکبت بار و تعظیم در برابر صهاینه به درک واصل کرد، نیست!

براستی مردمی که زن و بچه، پیر و جوانش، در کوچه و خیابان، شاهد کشیدن پیکر نیمه جان مظلومان به جرم برگزاری جشن میلاد امام زمان (عج) هستند و هلهله و شادی می‌کنند، همان بهتر که سادات و حسنی مبارک و مرسی بر آنان حکومت کنند.

آخ که از خاک مصر، جز بوی تعفن فراعنه به مشام نمی‌رسد!

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
شعار این رقابت ها "جشنِ هنرِ فوتبال" است و در طراحی این لوگو تلاش شده تا هم هویت کشور میزبان، فرانسه و هم جنبه های هنری در نظر گرفته شود.
به گزارش علمدار بصیر به نقل از سایت گل، اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، لوگوی رسمی رقابت های یورو 2016 را در مراسمی در پاریس رونمایی کرد.

شعار این رقابت ها "جشنِ هنرِ فوتبال" است و در طراحی این لوگو تلاش شده تا هم هویت کشور میزبان، فرانسه و هم جنبه های هنری در نظر گرفته شود.

در این لوگو که توسط کمپانی براندیا سنترال، کمپانی طراح لوگوی رقابت های یورو 2012، طراحی شده، جام قهرمانی یورو، معروف به جام هنری دلونای در مرکز دیده می شود که با رنگ های آبی و قرمز پرچم فرانسه احاطه شده است؛ رنگ هایی که پیوندی قوی با سنت فرانسوی ها دارد.

این اولین رقابت های جام ملت های اروپاست که با حضور 24 تیم برگزار خواهد شد که 8 تیم بیشتر از رقابت های قبلی است.

قرعه کشی رقابا های یورو 2016، روز 9 مارس 2014 (18 اسفند 1392) در شهر نیس برگزار می شود.

 

 





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بر ضرورت برگزاری دور جدید مذاکرات میان ایران و گروه 1+5 تاکید کرد.

به گزارش علمدار بصیر: لاوروف روز چهارشنبه در گفت وگو با ایتارتاس در باره روابط ایران و روسیه گفت: پیروزی حسن روحانی رییس جمهوری منتخب ایران در انتخابات دمکراتیک در این کشور را تبریک گفتیم.

وی افزود: اظهارات وی مبنی بر عزم برای تداوم و تعمیق همکاری ها با روسیه را مثبت ارزیابی کرده و معتقدیم که روابط دوجانبه با دستور کار پر از موضوعات همکاری داریم.

رییس دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: روسیه و ایران همکاری های نزدیکی در عرصه هایی

همچون تعامل در دریای خزر ازجمله تعیین رژیم حقوقی دریای خزر و علاقمندی به حل و فصل مسایل هسته ای ایران در چارچوب مذاکرات با گروه 1+5 دارند.

لاوروف افزود: تا انتخاب رییس جمهوری جدید در ایران، در مذاکرات با گروه 1+5 پیشرفت هایی به دست آمد و تلاش می کنیم این نتایج مثبت را تثبیت کنیم.

وی یاداوری کرد: ایران برای بررسی شرایطی که بتوان در باره توقف غنی سازی اورانیوم تا مرز 20 درصد به توافق رسید، اعلام آمادگی کرد.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: خواهان آن هستیم که در آینده نزدیک پس از تحلیف ریاست جمهوری حسن روحانی دور جدیدی از مذاکرات ایران و گروه 1+5 برگزار شود.

سران روسیه در هفته های اخیر بارها بر ضرورت تداوم روند مذاکرات ایران و گروه 1+5 برای یافتن راهکاری سیاسی برای حل مسایل هسته ای ایران تاکید کرده اند.

ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه به تازگی در جمع خبرنگاران گفت که امیدوار است رییس جمهوری منتخب ایران بتواند به حل مساله هسته ای این کشور کمک کند.

وی افزود: امیدواریم در دوره کنونی پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران، امکان برای حل و فصل مسایل هسته ای ایران فراهم شود.

لاوروف هم اخیرا گفت که در مذاکرات هسته ای ایران برای نخستین بار در چند سال اخیر نشانه های امیدبخش به چشم می خورد.

وی با بیان این که در تلاش ها برای حل و فصل وضعیت پیرامون برنامه هسته ای ایران شاهد نشانه های امیدبخش هستیم، گفت: طرح گام به گام گروه 1+5 که چشم انداز برای کاهش تحریم ها و لغو نهایی آنها در ازای تعمیق همکاری های ایران با جامعه جهانی را در برابر این کشور می گشود، در این روند نقش مهم ایفا کرد.

وی افزود: اگر وارد جزییات نشویم ایران در این مرحله برای توقف غنی سازی اورانیوم از سطح 20 درصد اعلام آمادگی کرده است.

رییس دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: این امر می تواند توافقی جهشی در مذاکرات هسته ای با ایران باشد و از شدت مساله از جمله موضوع طرح شده نگرانی در باره امکان افزایش سطح غنی سازی اورانیوم تا حد استفاده در بمب را بکاهد.

وی افزود: طبیعی است که گروه 1+5 هم باید گام متقابل و هم وزن با اقدام ایران در این زمینه بردارد. جامعه جهانی نیز باید در مقابل حرکت های سازنده تهران متقابل و متناسب پاسخ دهد ازجمله اینکه تحریم های اعمال شده در باره این کشور از طریق شورای امنیت و نیز تحریم های یکجانبه لغو شود.

وزیر امور خارجه روسیه، اهمال در این زمینه از طرف جامعه جهانی و عدم استفاده از فرصت به دست آمده را غیرقابل بخشش خواند.

وی گفت: در شرایطی که در مذاکرات با ایران پیشرفت حاصل شود، باید همه طرف ها از اقدامات غیرمعقولانه که ممکن است به این تلاش ها خدشه وارد کند، بپرهیزند.

وزیر خارجه روسیه بر لزوم جلوگیری از تشدید فشارها بر ایران تاکید کرد و افزود: باید به فکر کاهش تدریجی تحریم ها در جهات حساس باشیم.

وی گفت: برای تامین شرایط برای حرکت به جلو، ایران و گروه 1+5 نیاز به اراده سیاسی و انعطاف پذیری دارند و این رویکرد را ضامن موفقیت مذاکرات می دانیم.

وی با بیان این که در شرایط کنونی کندی آهنگ مذاکرات با ایران غیرقابل قبول است، اضافه کرد: باید هر چه زودتر زمان و مکان دیدار ایران و گروه 1+5 تعیین شود.
 
منبع:مشرق





تاریخ ارسال مطلب : پنج شنبه 92/4/6 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون